Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor doorstroomverwarmer installeren voor de douche:

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil graag een doorstroomverwarmer op de zolder naast de CV ketel, zodat de CV ketel minder hard hoeft te werken om te kunnen douchen/bad (douche ligt op de eerste verdieping). We zijn een vijfpersoons huishouden met een douche en ligbad. We verbruiken gas voor koken, warm water en de kachel. Aangezien we een houtkachel hebben verbruiken we weinig gas (800 kuub per jaar). Als we het warm water uit de doorstroomverwarmer zouden halen dan verbruiken we geen gas meer voor het douchen. Graag een offerte voor een apparaat zonder krachtstroom en met genoeg capaciteit voor ons gezin, inclusief montage.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorstroomverwarmer installeren voor de douche uit heel Nederland:

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche & keuken

momenteel gebruik ik een geyser voor warm water in keuken & douche. deze is aan vervanging toe. omzetten naar CV is lastig ivm afvoer. daarom ben ik benieuwd naar de mogelijkheden om een elektrische doorstroomverwarmer te installeren in de keuken (keukenkastje) ter vervanging van de geyser. er is momenteel geen speciale groep in de keuken. wellicht dat deze aangelegd moet worden vanaf de meterkast.

Doorstroomverwarmer installeren en krachtstroom aanleggen

Ons appartement op de 2e etage is voorzien van een keukengeiser aardgas. Deze geiser willen wij vervangen door een doorstroomverwarmer elektrische geiser. Wat dient er te gebeuren: Geiser verwijderen en vervangen. Krachtstroom van de meterkast naar de keuken aanleggen. Groepenkast bij plaatsen. Meterkast ligt in de gang tegen de keuken. Ik heb inmiddels een aanvraag gedaan bij mijn stroomleverancier, ben in afwachting van een reactie.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil graag een elektrische doorstroomverwarmer laten installeren voor gebruik in de badkamer. Deze moet in de plaats komen van een boiler die inmiddels is verwijderd. Hiervoor is reeds een driefasen-aansluiting van 20A gerealiseerd met aardlekschakelaar en CEE-form 32A wandcontactdoos. Mijn voorkeur gaat uit naar een Clage CEX. Zie foto.

Doorstroomverwarmer installeren voor keuken en douche

Ik wil graag mijn boiler in de keuken (levert ook warm water voor de douche) vervangen door een doorstroomverwarmer van bijvoorbeeld Clage. Is dit altijd mogelijk en zo ja wat zijn hiervoor de kosten?

Doorstroomverwarmer installeren voor badkamer en keuken

Ik wil aardgasvrij gaan wonen. Daarvoor wil ik mijn huidige huurgeiser vervangen met de doorstroomverwarmer Clage CEX 11-13,5 KW. (Zie: -cex-u-11-135-kw en de bijlage). Deze doorstroomverwarmer komt wat mij betreft op dezelfde plaats te hangen als de huurgeiser: in 1 van de keukenkastjes boven het aanrecht. Een andere elektricien zal van tevoren de meterkast en elektriciteitsleidingen geschikt maken voor 3x25A 3-fasenstroom, maar zij hebben niet de expertise om de doorstroomverwarmer aan te sluiten. Daarom zoek ik een installateur die de Clage doorstroomverwarmer kan aansluiten bij mij. Dit moet een installateur zijn die zowel met elektra als met water mag en kan werken. Ik wil graag weten wat het kost in verband met de subsidie-aanvraag.

Krachtstroom installeren

Voor een doorstroomverwarmer boiler moet er uit

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil een doorstroomverwarmer (Clage CEX-U 11-13,5 KW) installeren voor de douche. Er hangt nu nog een oude gasketel die eerst moet worden weggehaald. Daarnaast heb ik 3 groepen van 16A in de meterkast. Ik denk dat er nog een voorrangsschakelaar moet worden toegevoegd.

Groepenkast vervangen en 3 fase stroom installeren

Op het moment heb ik een 1 x 25 A aansluiting. Deze wil ik laten vervangen door 3 x 25 A. Hierover ben ik op het moment met Liander in contact, want die moet dat verzorgen. Als dit klaar is, moet mijn oude groepenkast met smeltzekeringen vervangen worden. Tevens wil ik dan een nieuwe verbinding laten leggen naar de keuken om zo mijn gasstel te vervangen door een inductiekookplaat en eventueel mijn boiler te vervangen met een doorstroomverwarmer. In de centrale hal zit op mijn etage een aantal groepenkasten voor 4 appartementen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Doorstroomverwarmer installeren

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik heb nu een 2 groepenkast. Mijn geiser is afgekeurd en ik wil nu een elektrisch doorstroom apparaat. Plaatsing in de keuken en meterkast is gelijk er achter. Moet er een extra groep geplaatst worden? Wat gaat dit ongeveer kosten. Alvast bedankt.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil de bestaande 80 liter boiler verwijderen en in plaats daarvan een doorstroomverwarmer in de douche plaatsen en separaat een kleine doorstroomverwarmer in de keuken. Capaciteit voor 2 personen.