Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heerenveen of directe omgeving.

237 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, gaskachel vervangen voor cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heerenveen:

Warmtepomp installeren in hotel

Ik zoek voor ons hotel een betaalbaar lucht-lucht warmtepomp systeem. In eerste instantie voor 31 kamers, later komen daar nog 25 bij. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Om hoeveel ruimtes gaat het? Meer dan 5 ruimtes

Verwarmen woning met warmtepomp

Ik ben op zoek naar een cv installateur die mij kan informeren over de mogelijkheden van een warmtepomp bij mij thuis. De warmtepomp is ten behoeve van het verwarmen van de woning.

Vloer en vloerverwarming leggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Vloerverwarming 51 m2 en de PVC-vloer 55 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vernieuwing van de vloer in de woonkamer, keuken en aangrenzende bijkeuken, halletje en wc. Er ligt een tegelvloer. Wens: vloerverwarming en pvc-vloer laten leggen.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil graag een doorstroomverwarmer op de zolder naast de CV ketel, zodat de CV ketel minder hard hoeft te werken om te kunnen douchen/bad (douche ligt op de eerste verdieping). We zijn een vijfpersoons huishouden met een douche en ligbad. We verbruiken gas voor koken, warm water en de kachel. Aangezien we een houtkachel hebben verbruiken we weinig gas (800 kuub per jaar). Als we het warm water uit de doorstroomverwarmer zouden halen dan verbruiken we geen gas meer voor het douchen. Graag een offerte voor een apparaat zonder krachtstroom en met genoeg capaciteit voor ons gezin, inclusief montage.

Nieuwe keukenkraan laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten plaatsen.

Radiatorknoppen vervangen

Graag 5 maal de radiatorknop van de verwarming vervangen door een thermostaat radiatorknop. Deze moeten nog aangeschaft. Dit kan bij de Gamma dan eventueel.

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan laten monteren, die ik bij Praxis heb gekocht. Een Aquavive kraan.

Gasleiding aansluiten en afpersen

In de keuken ligt een gasleiding welke nog aangesloten moet worden op de gasleiding. Solderen?

Dakdoorvoer voor de afzuigkap op een plat dak

Ik zoek iemand die voor mij een dakdoorvoer op mijn platte dak kan plaatsen. Dit is voor de afzuiging van de afzuigkap. Omdat de afzuigkap tegen de binnenmuur zit, en de afvoer recht omhoog gaat, komt de afvoer waarschijnlijk in de opstaande- schuine rand te zitten. Daarom graag eerst kijken wat de mogelijkheden zijn.

Storing aan WTW unit van Storkair oplossen

In het display krijgen we de melding E1. We hebben de stroom er even afgehaald en daarna opnieuw de stekker er in. Melding kwam na enige tijd terug. Vrezen nu dat de ventilator defect is. Het systeem is 15 jaar oud.

Afvoer van de WC ontstoppen

Ik vermoed dat WC afvoerbuis aangekoekt is. Na een 'groot' toilet bezoek blijft er 'bruin' water terug komen. Ook na een tweede doorspoeling geeft niet het gewenste resultaat. Schoonmaak is denk ik de oplossing.

Gaskachel installeren

We willen de oudere gaskachel vervangen door een nieuwe tweedehands gaskachel. De oudere kachel is verwijderd, nu moet alleen een nieuwe gaskachel installeren.

Aanleg van een CV-installatie

Vervangen van de oude CV-installatie, met 1 ringleiding en een moederhaard. Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen. Er zal ook nieuw leidingwerk moeten komen. Er zitten geen retourleidingen op. De woning is van de jaren '30. Het is een twee onder 1 kap woning.

Nieuwe douchekraan monteren

De douchekraan vervangen. De oude kraan demonteren en de nieuwe kraan monteren. Gaat enkel en alleen om de kraan. Muurplaat bevestigen is niet nodig want die is al bevestigd. Nieuwe douchekraan is aanwezig. Kunt u per mail een prijsopgave doen?

Rookgasafvoer voor houtkachel onder overkapping

Op 19 juli wordt er in onze achtertuin een houten overkapping geplaatst. De overkapping heeft een plat dak op een hoogte van ongeveer 225 cm. Onder de overkapping is een tegelvloer. Wij willen daar een houtkachel gaan plaatsen en laten aansluiten met een doorvoer door het dak. We hebben al wel een kachel maar nog geen afvoermaterialen. We ontvangen graag een offerte voor het maken van de doorvoer en de aansluitingen.

Radiator verplaatsen en convectorput installeren

Wij willen graag een convectorput laten installeren in onze woonkamer van 40 m2 ter vervanging van een oude radiator. De gewenste lengte van de convectorput is ongeveer 3 meter.

Gasslang van fornuis vervangen

De gasslang van het fornuis dient te worden vervangen. De aansluiting is vlakbij het fornuis.

Water, gas en elektra verleggen en infrezen

In februari wordt mijn keuken vervangen. Voorafgaand wil ik graag de aansluitingen voor gas, elektra en water laten verleggen. In de kruipruimte moeten leidingen worden verlegd en ik wil elektraleidingen laten infrezen in de muren. De meterkast zit ongeveer vier meter van de keuken. Graag overleg ik hier over de werkzaamheden en ontvang vooraf een prijsopgave.

Rookgasafvoerkanaal plaatsen

Wij willen graag een houtkachel. Wij wonen in een tussenwoning. Er zou door het plafond geboord moeten worden, 2 verdiepingen en afvoer door het dak. Of is er nog een mogelijkheid om buitenom te gaan met de pijp? Ook zouden we graag willen weten wat de materiaalkosten zijn.

Radiatoren plaatsen

In ons appartement op de 3e verdieping (met lift) is een nieuwe cv ketel geplaatst. Wij willen nu graag een offerte voor levering en plaatsing van nieuwe radiatoren. De oude radiatoren zijn al verwijderd. Het betreft 4 radiatoren op de 3e verdieping, waar al aansluitingen aanwezig zijn. De aansluiting in de hal moet worden omgelegd. Verder op de zolder 3 radiatoren. Daar zijn nog geen aansluitingen aanwezig. cv leidingen zijn aanwezig binnen 50 cm van de geplande radiator. Details overleggen we graag met de vakman. We hebben nog geen radiatoren aangeschaft. Er is een schema voor de radiatoren beschikbaar.

Buitenkraan en buitenstopcontact plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan en buiten stopcontact op het terras laten aanbrengen. Alle materialen heb ik graag geleverd door de vakman.

Gaskachel installeren

Ik heb op dit moment een oude gaskachel in gebruik en heb een nieuwe gekregen. Deze nieuwe gaskachel wil ik graag laten controleren en aansluiten en de oude gaskachel verwijderen. Bij de nieuwe gaskachel zit de aansluiting voor de afvoer wat hoger dan bij de oude dus deze zou een klein beetje aangepast moeten worden.

Houtkachel monteren

Zit nu gaskachel komt simpele houtkachel.

Rookkanaal aanleggen voor de houtkachel

Wij willen graag een houtkachel. Hoogte 6 meter. Het huis is houtskeletbouw. Rookgaskanaal moet door het plafond, bovenverdieping omhoog en daarna door het schuine pannendak. De verdiepingsvloer is van hout. Graag offerte voor alleen het aanleggen van het rookkanaal.

Houtkachel plaatsen

Het bestaande afvoerkanaal is een gemetselde schacht van de open haard. Onduidelijk is of deze geschikt is als rookgasafvoerkanaal. De bestaande open haard moet worden verwijderd of dichtgemaakt. De houtkachel dient in de kamer geplaatst worden. De woning heeft 2 woonlagen en betonnen vloeren.