Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heerenveen of directe omgeving.

240 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heerenveen:

Vorstvrije buitenkraan aanbrengen

Ik zou graag een buitenkraan willen aanbrengen. Ik beschik wel over een kruipruimte maar die is niet goed toegankelijk. De afstand tussen de meterkast en de kraan is maximaal 2 meter.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Betreft: • Een verwarmingssysteem met vloerverwarming beneden en lage temp cv panelen op de bovenverdieping • Temp per ruimte centraal instelbaar • Bruto inhoud 736 m3 • Begane grond 114 m2 • 1e verdieping 43 m2 • Verwarmen en koelen • Woning. Optimaal geïsoleerd. Voldoet meer dan aan de huidige nieuwbouwregels. • Warm water, ook dmv warmtepomp • Aansluiten op bestaand cv/vloerverwarming net • Plaatsing nieuwe apparatuur op begane grond in bijkeuken

Badkamer en toilet installeren

De opdracht betreft een nieuwbouwwoning. Wij willen graag een complete badkamer en toilet laten installeren. De badkamer is incl. toilet en vloerverwarming en de vloer is open met de voorbereidingen al gedaan. Bij de toilet zit de dekcementvloer er al in. Badkamer is 6.18 m2 Toilet is 1.3 bij 1.025m

Droge vloerverwarming aanleggen

Het plaatsen van een droog bouwsysteem vloerverwarming. Totale oppervlakte circa 180 m2 verdeeld over 4 vertrekken.

Monteren van een warmtepomp

Ik wil graag een warmte pomp plaatsen op de vliering + wat daar nog bij komt kijken . Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Vloerverwarming realiseren

Het gaat om circa 35 meter vloerverwarming voor de begane grond welke van een betonvloer is voorzien. Verder hoeft er niks te worden gedaan aan de vloer

Realiseren van een warmtepomp

Het gaat om de vervanging van cv combi ketel voor verwarming en wormwater. In een woning van 1974 die dubbelglas heeft vloer, spouw en dakisolatie en zonnen panelen 12 x 305 Watt. Ben nog aan het oriënteren wat voordeliger is, een warmtepomp huren of zelf aanschaffen. Mijn huis is 325 m3.

PVC vloer en vloerverwarming aanleggen

We hebben een huis uit 2007 gekocht. We willen op de benedenverdieping een PVC vloer leggen, en overwegen dan ook gelijk vloerverwarming aan te laten leggen. Totale oppervlakte (hal en woonkamer) circa 80 m2. Vraag is of we een deel vrij kunnen laten van vloerverwarming, tbv de hond. We dachten het (open) keukendeel. Dit zou dan -10 m2 zijn.

Warmtepomp installeren in hotel

Ik zoek voor ons hotel een betaalbaar lucht-lucht warmtepomp systeem. In eerste instantie voor 31 kamers, later komen daar nog 25 bij. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Om hoeveel ruimtes gaat het? Meer dan 5 ruimtes

Verwarmen woning met warmtepomp

Ik ben op zoek naar een cv installateur die mij kan informeren over de mogelijkheden van een warmtepomp bij mij thuis. De warmtepomp is ten behoeve van het verwarmen van de woning.

Vloer en vloerverwarming leggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Vloerverwarming 51 m2 en de PVC-vloer 55 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vernieuwing van de vloer in de woonkamer, keuken en aangrenzende bijkeuken, halletje en wc. Er ligt een tegelvloer. Wens: vloerverwarming en pvc-vloer laten leggen.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil graag een doorstroomverwarmer op de zolder naast de CV ketel, zodat de CV ketel minder hard hoeft te werken om te kunnen douchen/bad (douche ligt op de eerste verdieping). We zijn een vijfpersoons huishouden met een douche en ligbad. We verbruiken gas voor koken, warm water en de kachel. Aangezien we een houtkachel hebben verbruiken we weinig gas (800 kuub per jaar). Als we het warm water uit de doorstroomverwarmer zouden halen dan verbruiken we geen gas meer voor het douchen. Graag een offerte voor een apparaat zonder krachtstroom en met genoeg capaciteit voor ons gezin, inclusief montage.

Nieuwe keukenkraan laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten plaatsen.

Radiatorknoppen vervangen

Graag 5 maal de radiatorknop van de verwarming vervangen door een thermostaat radiatorknop. Deze moeten nog aangeschaft. Dit kan bij de Gamma dan eventueel.

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan laten monteren, die ik bij Praxis heb gekocht. Een Aquavive kraan.

Gasleiding aansluiten en afpersen

In de keuken ligt een gasleiding welke nog aangesloten moet worden op de gasleiding. Solderen?

Dakdoorvoer voor de afzuigkap op een plat dak

Ik zoek iemand die voor mij een dakdoorvoer op mijn platte dak kan plaatsen. Dit is voor de afzuiging van de afzuigkap. Omdat de afzuigkap tegen de binnenmuur zit, en de afvoer recht omhoog gaat, komt de afvoer waarschijnlijk in de opstaande- schuine rand te zitten. Daarom graag eerst kijken wat de mogelijkheden zijn.

Storing aan WTW unit van Storkair oplossen

In het display krijgen we de melding E1. We hebben de stroom er even afgehaald en daarna opnieuw de stekker er in. Melding kwam na enige tijd terug. Vrezen nu dat de ventilator defect is. Het systeem is 15 jaar oud.

Afvoer van de WC ontstoppen

Ik vermoed dat WC afvoerbuis aangekoekt is. Na een 'groot' toilet bezoek blijft er 'bruin' water terug komen. Ook na een tweede doorspoeling geeft niet het gewenste resultaat. Schoonmaak is denk ik de oplossing.

Gaskachel installeren

We willen de oudere gaskachel vervangen door een nieuwe tweedehands gaskachel. De oudere kachel is verwijderd, nu moet alleen een nieuwe gaskachel installeren.

Aanleg van een CV-installatie

Vervangen van de oude CV-installatie, met 1 ringleiding en een moederhaard. Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen. Er zal ook nieuw leidingwerk moeten komen. Er zitten geen retourleidingen op. De woning is van de jaren '30. Het is een twee onder 1 kap woning.

Nieuwe douchekraan monteren

De douchekraan vervangen. De oude kraan demonteren en de nieuwe kraan monteren. Gaat enkel en alleen om de kraan. Muurplaat bevestigen is niet nodig want die is al bevestigd. Nieuwe douchekraan is aanwezig. Kunt u per mail een prijsopgave doen?

Rookgasafvoer voor houtkachel onder overkapping

Op 19 juli wordt er in onze achtertuin een houten overkapping geplaatst. De overkapping heeft een plat dak op een hoogte van ongeveer 225 cm. Onder de overkapping is een tegelvloer. Wij willen daar een houtkachel gaan plaatsen en laten aansluiten met een doorvoer door het dak. We hebben al wel een kachel maar nog geen afvoermaterialen. We ontvangen graag een offerte voor het maken van de doorvoer en de aansluitingen.

Radiator verplaatsen en convectorput installeren

Wij willen graag een convectorput laten installeren in onze woonkamer van 40 m2 ter vervanging van een oude radiator. De gewenste lengte van de convectorput is ongeveer 3 meter.

Gasslang van fornuis vervangen

De gasslang van het fornuis dient te worden vervangen. De aansluiting is vlakbij het fornuis.