Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Harlingen of directe omgeving.

23 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Harlingen:

Flexibele pijp in rookkanaal installeren

Ik wil graag een flexibele buis in een bestaand rookkanaal laten plaatsen. De lengte van de buis zal ongeveer 6 meter zijn. Het rookkanaal is geïnspecteerd en is in orde en geschikt. Op de flexibele buis wil ik graag een houtkachel (aanwezig) aan laten sluiten. Het aansluitstuk voor de kachel is ook aanwezig, een hittebestendige plaat is nog niet aanwezig.

Gaten voor een rookkanaal aanleggen

Er moeten bij mij thuis door twee betonnen verdiepingsvloeren een gat van rond 250 mm geboord worden voor doorvoer van een nieuw aan te leggen rookkanaal. Vloeren zijn zo'n 26 cm dik. Je kan er goed bij. Voorkeur heeft van onder naar boven boren, aangezien de kans dat beide gaten precies boven mekaar zitten het grootst is. Ik wil alleen de gaten.

Pelletkachel installeren

In mijn hoekwoning met 3 woonlagen wil ik graag een pelletkachel laten plaatsen. Het rookkanaal zal onder het plafond naar buiten geplaatst moeten worden.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Ik kwam op uw site terecht en ik ben zeer benieuwd of u ook complete afvoer kanaal installeert. Ik zelf kan het benodigde materiaal wel aanschaffen maar liever heb ik alles in 1 keer klaar. Situatie: Er moeten gaten worden geboord voor een pijp van 150 mm. Dit door 2 betonnen vloeren heen. De lengte zou 6 meter inclusief 2 bochten van 30 graden om de nog van het dak te ontzien.

Afvoersysteem aanleggen voor houtkachel

Wij hebben een houtkachel gekocht. Hier moet een geheel nieuw afvoer systeem op. De kachel is 150 mm. Er moet door 2 betonnen vloeren heen gegaan voor dat de pijp op het dak kan. Geschat aantal meters is 8. Er zullen misschien 2 bochten in moeten. Wat zijn globaal de kosten.

Afvoer toilet verleggen

Vanwege de plaatsing van een hangtoilet moet het afvoergarnituur naar de muur. Simpel gezegd moet de afvoer die in de grond zit naar de muur worden overgezet.

Houtkachel met afvoer plaatsen

Ik wil graag een houtkachel met afvoer laten plaatsen, deze komt op laminaat te staan. Er is nog geen afvoer.

Extreem hoog waterverbruik door een lekkage

Mijn waterverbruik is extreem hoog. Vermoedelijk lekkage maar ik kan deze niet vinden. Jullie hopelijk wel.

Flexibele buis in bestaande schoorsteen plaatsen

Ik heb een bestaande schoorsteen en een flexibele buis van ongeveer 6 meter wou graag een buis helemaal in de schoorsteen. Mijn vraag aan u hoe duur is het compleet? Ik heb niet veel te besteden.

rioleringswerkzaamheden 2 ondereenkap ...

rioleringswerkzaamheden 2 ondereenkap woningen aan sluiten op diep riolering toilet en ander af voeren , Loopt nu via beer put aansluiten op riolering. Ongeveer 4, 5 meter van de beerput af. Er zit nu al een overloop in buis 12. Deze moet doorgetrokken worden.

vervanging van huidige comi cv ketel, en ...

vervanging van huidige comi cv ketel, en plaatsting van airco voor 2 of 3 slaapkamers (1 verdieping)

Ketel moet verplaatst worden. Hangt nu ...

Ketel moet verplaatst worden. Hangt nu op zolder, moet naar de bijkeuken.