Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp laten monteren / installeren:

Warmtepomp laten monteren / installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag van het gas af in onze nieuwe woning. Daarvoor wil ik een warmtepomp laten installeren. Het gaat om een lucht-water warmtepomp die ik wil laten installeren en ik wil weten of dit handig is in mijn woning.
Onze klant uit Goutum (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp laten monteren / installeren uit heel Nederland:

Warmtepopmboiler installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag ontvangen wij van u een offerte voor het leveren, monteren en bedrijfsvaardig opleveren van een warmtepompboiler 190L of 200L Deze wordt op de zolder geplaatst naast de CV-ketel. Er is een WCD aanwezig nabij de CV-ketel. Er is een voldoende ruimte om de boiler te plaatsen. Bouwtekening is op aanvraag beschikbaar. BVD

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd. De begane grond zal 150 m2 groot worden en de 1ste en 2de etage 90 m2. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het monteren van een lucht - lucht warmtepomp voor het verwarmen en het koelen van de woning.

Luchtwater pomp of alternatief leveren en plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: wij hebben een nieuw pand laten bouwen. Het pand is 1040 m2 aan vloeroppervlakte en zit vloerverwarming aansluiting in. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen voor het leveren en monteren voor een luchtwater pomp. Misschien dat jullie nog een andere geschikte oplossing hebben dan hoor ik het ook graag.

Warmtepomp installeren

Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Warmtepomp is te monteren op een plat dak. Het huis is uit 1972 en moet nog voorzien worden spouwmuur- en kruipruimte-isolatie.

Vervangen van de HR-ketel

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De huidige HR ketel is 18 jaar oud en moet vervangen worden. Ik wil kunnen verwarmen en koelen via de warmtepomp. De woning (uit 1999) heeft ongeveer 180 m2 oppervlakte (2 onder 1 kap) en de woonkamer is voorzien van vloerverwarming. Verder is de woning reeds voorzien van 18 zonnepanelen en heeft voldoende ruimte om een buiten-unit te monteren. Op de 1e en 2e etage zijn in totaal 3 slaapkamers die voorzien moeten worden van een radiator die kan koelen.

Warmtepomp installeren

In verband met het verwarmen van een gebouw, het vervangen van een 24 kW HR CV ketel met ingebouwde warm tapwatervoorziening voor een warmtepomp. Graag advies is de mogelijkheden en de beste optie. Wil het een en ander graag zelf monteren/installeren, kan dit?. Eventueel met afvoeren van de oude cv ketel, dit ligt aan de meerprijs.

Warmtepomp monteren voor koeling en verwarming

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ga een villa bouwen op een zandduin met zeezicht. Grondwater zit hier ca. 30-40 m1 diep. Daarom denk ik aan een luchtwarmtepomp. Isolatie is 15 cm rondom villa + dak. Inhoud villa circa 1200 m3 met inbegrip van een kelder/garage.

Houten gevelbekleding monteren op dijkhuis

Oud dijkhuis moet volledig geïsoleerd worden ook omdat we een warmtepomp laten plaatsen. Het huis mag aan de kopsekant met zwartepotdeksel delen worden bekleed. Hiertussen denken we pierplaten te willen plaatsen. De spouwmuren mogen ook gedaan worden. Oppervlak beide muren ongeveer 80 m2. Voor en achterkant huis mag waarschijnlijk, door welstandscommissie, niet bekleed worden met potdekseldelen. Maar wel gestuukt worden. Deze muren zijn ongeveer 15 m2, veel raamwerk. Ook het schuine dak aan de binnenzijde willen we isoleren, waarschijnlijk met glaswol, want hier kan een dikkere laag worden geplaatst om aan een goede isolatie waarde te komen. Maar misschien hebben jullie een mooi voorstel. Het schuine dak heeft een oppervlak van ongeveer 35 m2.

Warmtepomp (lucht - water) laten monteren

Vloerverwarming en radiatoren worden aangestuurd middels een Vaillant HR (langzame brander) van 2013. We denken aan buiten en eventueel binnen hybride lucht warmtepomp. Graag een offerte met rendementsopgave.

Warmtepomp monteren bij nieuwe woning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, aansluiting bestaande vloerverwarming, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouw huis op het platteland. Hier wil ik een nieuwe warmtepomp laten monteren. Ik wil de water-water warmtepomp laten plaatsen.