Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp laten monteren / installeren:

Warmtepomp laten monteren / installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag van het gas af in onze nieuwe woning. Daarvoor wil ik een warmtepomp laten installeren. Het gaat om een lucht-water warmtepomp die ik wil laten installeren en ik wil weten of dit handig is in mijn woning.
Onze klant uit Goutum (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp laten monteren / installeren uit heel Nederland:

Lucht-water warmtepomp monteren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), verwarmen en/of koelen van een gebouw, aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: CV gas installatie voor douchen en verwarming. Ik wil graag advies hebben voor wat mogelijk is.

Warmtepomp monteren

Installeren warmtepomp: Momenteel werkt onze verwarming voor de vloer en warm water op gas en nu willen graag onze huidige CV- installatie vervangen voor een warmtepomp. Hierbij denken we zelf aan een grondgebonden oppervlakte systeem. Mocht u een ander/beter voorstel hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag. De oppervlakte van de woning is circa 100 m2 en enkel begane grond.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Mijn huidige elektra aansluiting is 1 x 35A. Vanwege renovatie van de keuken en een mogelijke warmtepomp in de toekomst wil ik dit laten omzetten naar 3 x 25A. Mijn idee is om de huidige groepenkast te laten zitten en deze op een van de 3 fases aan te sluiten. Daarnaast een nieuwe groepenkast monteren (daar is links nog ruimte voor). In de nieuwe groepenkast kan de 3-fase hoofdschakelaar worden gemonteerd. In de nieuwe groepenkast, die dus 2 fasen zal bevatten, kan een 2-fase kookgroep worden gemonteerd. Tevens kunnen een aantal grootverbruikers van de bestaande groepenkast verhuizen naar de nieuwe groepenkast. De huidige groepenkast bestaat uit ABB-HAF rail materiaal. Uitvoering is gewenst in mei, de nieuwe keuken wordt namelijk eind mei geplaatst.

Luchtverwarming inclusief terugwininstallatie monteren

In onze vrijstaande woning (275 m2 woonoppervlak, 750 m3 inhoud) zit een oude luchtverwarmingsinstallatie die vervangen moet worden door een moderne installatie met mogelijk een warmtepomp en terugwin installatie. We hebben nu een geiser op zolder zitten voor warm water. Ik heb in de garage een CV, die voedt de luchtverwarmingsinstallatie.

Split unit airconditioners monteren

Ik heb een bedrijfsruimte in een souterrain van 150 m2, verdeeld in twee ruimtes. De hoogte van de ruimtes is 2.40 m2. Graag wil ik op korte termijn in elke ruimte een split airco unit laten plaatsen voor zowel koeling als verwarming. Het moeten dus units met een warmtepomp zijn. Er zijn al elektra groepen aanwezig.

Aardwarmte Amsterdam 3

In samenwerking met u het aanleveren en monteren van een warmtepomp van 5 Kw inclusief inregelen en nazorg. Wij leveren het boorwerk en zorgen er voor dat de samenwerking succesvol wordt afgerond. Het gaat eerst om 1 pand, maar wellicht zijn er nog andere panden.

Leveren en monteren van een warmtepomp ...

Leveren en monteren van een warmtepomp installatie welke als hooffdverwarming gaat dienen voor het woonobject. Incl warmwater voorziening en LTV