Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verwarmingsketel plaatsen:

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De ketel is aan vervanging toe. Wij willen een nieuwe verwarmingsketel laten plaatsen of eventueel met zonneboiler laten vervangen.
Onze klant uit Drachtstercompagnie (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsketel plaatsen uit heel Nederland:

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil een verwarmingsketel laten plaatsen in mijn woning. Ik woon gehuurd; deels privé en deels zakelijk. Ik verhuur ruimtes als Bed and Breakfast. Het gaat om een oppervlak van 300 m2 dat verwarmd zal moeten worden.

Advies en installatie van milieubewuste cv ketel

Wij willen graag advies over welk nieuwe verwarmingsketel wij best plaatsen in ons nieuw aangekochte woonboerderij. Wij willen nieuwe ruimtes (zolders en werkplaats) meeverwarmen, de cv-ketel is aan vervanging toe en wij willen graag een millieubewuste oplossing. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Verwarmingsketel vervangen, radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas, hout / pellets In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Vloerverwarming aanleggen en infrezen in travertin vloer

Woonkamer: infrezen in travertin vloer +/-33 m2. Vloerverwarming aanleggen. Keuken(aanbouw bestaand):Tegelvloer verwijderen. Vloerverwarming aanleggen 15m2 Hal: infrezen in travertin vloer +/-5m2. Vloerverwarming aanleggen. Plaatsen nieuwe ketel en aanleggen vloerverwarming totaal +/- 53m2. Woning is een twee onder een kap woning te Beek en Donk. Aanleg vloerverwarming als bijverwarming of hoofdverwarming. (graag advies en prijsverschil. ) Welke aanpassingen moeten gebeuren? Verwarmingsketel vervangen, vloerverwarming plaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Zonneboiler plaatsen om zwembad mee te verwarmen

Wij hebben een huis gekocht met binnenzwembad. Het energieverbruik is erg hoog, zowel elektrisch voor de pomp en gas voor de verwarmingsketel. Er is geen duurzame techniek toegepast zoals zonnecollectoren en toerenregeling voor de pomp. Er is krachtstroom aanwezig waardoor goede toerenregeling mogelijk is. Het bad is ondergronds maar heeft een mastiek/grind dak op tuin niveau (5x5 m). Het bad zelf is 10x5x1. 6 m. Ik wil graag advies en prijsindicatie van de mogelijkheden ons bad te verduurzamen door middel van een zonneboiler.

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken tussenwoning waar een nieuwe verwarmingsketel geplaatst moet worden.

Verwarmingsketel plaatsen

* Op welke brandstof moet de ketel werken? Aardgas. * In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een oude CV ketel vervangen.

Verwarmingsketel op hout/pellets plaatsen

Op welke brandstof moet de ketel werken? Hout / pellets In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Compacte pelletketel. Levering ketel + installatie op nieuw aangelegde cv-installatie met vloerverwarming.

Complete CV installatie plaatsen

* Welke brandstof wenst u te gebruiken? Aardgas. * Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie. * Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren. * Welk type verwarmingsketel wenst u? Andere. * In hoeveel kamers moet er CV geïnstalleerd worden? Minder dan 5 kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Afgelopen jaar een oud appartement gekocht, van 80 m². Er is een soort van loft van gemaakt. De vloer is voorzien van hoofd vloerverwarming met een nieuwe hoog rendementsketel CW4. Het huis is oud en slecht geïsoleerd. Voor 60% nog enkelglas, wat vervangen moet worden voor dubbelglas. De vloerverwarming trekt t niet en in de winter wordt t moeizaam 19 - 20 graden in huis is veel koudevlakken in huis. Nu verwarmen we bij met een warmte kanon. De radiatoren / leidingen zijn allemaal, tijdens de verbouwing, weg gesloopt of niet meer bruikbaar. Voor een goede indruk / prijsopgave is het, denk ik, nodig om de situatie ter plekke te komen bekijken.

Zolderramen Fenstro plaatsen

Wij willen 2 zolderramen plaatsen, waarschijnlijk van het merk Fenstro 45 x 73 cm. Eén raam is nieuw en geen probleem, de ander is ter vervanging van een bestaand kleiner raam. Aan de voorzijde van dit raam lopen 2 verwarmingsbuizen. Vlakbij is ook een uitgang van de verwarmingsketel (zie foto). Het raam moet daarom mogelijk van buitenaf geplaatst worden. Inclusief afwerken.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil de CV ketel op de begane grond vervangen. Hiervoor in de plaats wil ik een verwarmingsketel plaatsen.

Partners

Partners van Casius