Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verwarmingsketel plaatsen:

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De ketel is aan vervanging toe. Wij willen een nieuwe verwarmingsketel laten plaatsen of eventueel met zonneboiler laten vervangen.
Onze klant uit Drachtstercompagnie (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsketel plaatsen uit heel Nederland:

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwe warme lucht verwarming

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Elektriciteit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu een gasketel, maar wil af van gas en zoek een oplossing op elektriciteit. Daarom wil ik een verwarmingsketel laten plaatsen die niet op gas werkt.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De bestaande Daalderop ketel moet worden vervangen. Eventueel 1 of 2 nieuwe radiatoren voor woonkamer plaatsen. De keuken en eetkamer hebben vloerverwarming.

Energiezuinige verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een goede energie zuinige ketel met groot vermogen gewenst

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken de cv staat op zolder je kan er goed bij ik wil graag een offerte van de 'REMEHA TZERRA M28 C PLUS CW4'.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil de CV ketel laten vervangen. Het is een 2 onder 1 kap woning met 14 radiatoren. Ook zitten er 2 radiatoren in de garage. De garage heeft vloerverwarming en het loopt op aardgas.

Nieuwe groepenkast aansluiten

Van 1 fase naar 3 fase de groepenkast veranderen en aansluiten op het net. Het is nu een kast van 1973 met daarin 50Hz en 220V. Er staat op het plaatje: CL 131 x F3. De nieuwe kast met 3 fase moet in ieder geval een aparte groep voor een kookplaat en de verwarmingsketel. Ook de stekker voor de kookplaat leveren en plaatsen, Perilex. De kast leveren en aansluiten. De bekabeling het huis in doe ik zelf.

Nieuwe ketel leveren en plaatsen

Graag een gedetailleerde offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel, CW5. Afvoer is aanwezig. Oude ketel afvoeren.

Verwarmingsketel plaatsen en ander installatiewerk

Ik wil graag een cv ketel plaatsen in de woning, leidingen voor de verwarming en twee radiatoren. Vloerverwarming ligt al in de woning maar deze moet wel vastgemaakt worden aan de ketel in een systeem.

Plaat boven CV ketel verwijderen

Verwijderen van een plaat boven verwarmingsketel, ik denk dat dit een asbestplaatje is. Ik wil namelijk graag een dakraam laten plaatsen, maar dit kan nu niet, die plaat moet eerst verwijderd worden. De plaat is ongeveer 1.50 meter bij 60 cm.

Partners

Partners van Casius