Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasketel vervangen:

Gasketel vervangen

De bestaande gasketel vervangen door een elektrische combi ketel.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasketel vervangen uit heel Nederland:

CV gasketel vervangen door elektrische ketel met boiler

Nieuw appartementsgebouw met 3-fasen aansluiting. Oppervlakte 63 m2, vloerverwarming. Bestaande cv-gas Intergas HRE, verbruik 100 m3 (verwarming en douche). Vervangen (inruil) door elektrische cv-ketel 4-6 kW met aparte boiler voor heet tapwater. Daarna gas afkoppelen.

Gasketel vervangen

Wij hebben nu een ketel in de keuken. Er moet een nieuwe komen, maar dan in de schuur. De leidingen lopen er al deels. Graag een offerte hiervoor.

Gasketel vervangen

Graag laat ik mijn gasketel uit 2006 vervangen door een nieuwe gasketel. Ik heb een 2 onder 1 kapwoning van ongeveer 400 m3. Ik woon alleen en ben veel weg. Ik heb nog geen berekening voor de ketel.

Gasketel vervangen door elektrische boiler, plaatsen zonnepanelen en grond warmtepomp

Grote elektrische boiler ter vervanging van gasketel voor cv van een bungalow met 8 platte en 3 geribbelde radiatoren, alle dus op 1 verdieping. Huidig gasverbruik 2500-3000 m3 per jaar (incl. gastoestel 10%). Netto ca. 2200-2700 m3. De boiler kan op de plaats van de oude gasketel komen. Op het platte dak met kunststof bedekking kunnen meer dan 10 extra zonnepanelen komen. Warm water t.b.v. badkamer en keuken (+ kleine wastafel). Dak moet eerst gecontroleerd worden of het plaatsen van zonnepanelen mogelijk is en wil graag goed geïnformeerd worden over het plaatsen van een grond warmtepomp.

Gasketel vervangen door elektrische ketel die op zonnepanelen draait

Gasketel vervangen voor een elektrische ketel. Uitbreiding CV-systeem ivm vergroten van de woning. Woning wordt voorzien van 22 zonnepanelen welke een opbrengst gaan genereren van 8.000 Watt. Het oppervlakte dat moet worden verwarmd is: woonkamer 12 x 5 m kantoor 6 x 3 m een halletje van 2 x 4 m en boven 6 x 8 m.

Tuinkamer achterzijde en dakopbouw

Wij zijn de middelste woning van 3. De buitenste twee woningen hebben al een dakopbouw. Hierdoor staan er al twee wanden en de twee schoorstenen zijn ook al opgebouwd. We ontvangen graag een offerte voor een casco opbouw van 9 bij 6 m, met vloer (is nu een vlizozolder met geen loopvloer (vermoed ik) en sterk genoeg om over te kruipen) en een vaste trap, en waterleidingen naar boven aanleggen. De constructie graag van hout. Wij zouden graag de gasketel op de begane grond willen vervangen van het gas af en naar boven, dus hiervoor een alternatief, eventueel zonnepanelen. Verder een serre/tuinkamer aan de achterzijde van 4 bij 6 meter, met complete glaswand achter en glazen dak. Graag bij beiden de leidingen doortrekken. Eventueel dan nog het vernieuwen van de keuken. Dat zou gaan om het plaatsen nieuwe keuken in zelfde opstelling als wij nu hebben. Leidingen hoeven niet verlegd te worden. graag ook de mogelijkheid voor inductie. Wij doen momenteel een aanvraag voor krachtstroom, maar ik weet niet of dit hetzelfde is als perilex. Vergunning moet voor de dakopbouw aangevraagd worden, dit kan ik zelf doen, maar hiervoor heb ik tekeningen nodig, maar dezer kan ik eventueel van de buren gebruiken. De offerte is voorlopig bedoeld om een keuze te maken in de financiering.

Vervangen van CV gasketel

Vervangen van de cv ketel. Vrijstaande woning uit 2002. Zonneboiler, boiler en zonnecollectoren aanwezig. Ketel staat op zolder (2e verdieping).

Gasketel vervangen door warmtepomp en vloerverwarming

Wij willen de huidige gasketel (inpandige berging in 3 kamer appartement ) en bijbehorende convectoren vervangen voor vloerverwarming en een warmtepomp. De buitenunit zou op het balkon (of met eventuele toestemming (VVE) op het dak kunnen worden geplaatst. Ik woon in een appartement uit 2013 met een oppervlakte van 107 m2.

Informatie over duurzaam vervangen van gasketel (warmtepomp)

Het gaat om een tussenwoning, bouwjaar 1962, het huis is redelijk goed geïsoleerd. Het huis heeft een gasgestookte combiketel en radiatoren. Jaarverbruik gas 1400 m3 en 1380 kw elektriciteit. Op de 1ste en 2de verdieping is het nog mogelijk om vloerverwarming aan te leggen. Op de begane grond niet in verband met kostbare houten parketvloer. Ik zoek een geschikte installatie die mijn gasketel volledig vervangt. Ik vind de huidige warmtepomp installaties niet voldoende verwarmen. Ook een hybride systeem lijkt mij niet geschikt. Een gasketel gaat tot 60 graden, een warmtepomp tot 40 graden. Ik toon meer interesse in de Japanse of Duitse fabrikanten, die zijn iets verder met het fabriceren dan de Nederlandse.

CV ketel vervangen

Nu hangt er een oude gasketel en deze wil ik vervangen voor een nieuwe. De woning heeft een oppervlakte van circa 135 m2.

Partners

Partners van Casius