Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de kraan is al aangeschaft. De overige benodigde materialen niet. Ik wil dat deze door de loodgieter worden meegebracht.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Diverse klussen

Loodgieter/elektricien/schilder/timmerman-offerte graag per mail! Paar klusjes:graag per specialiteit gespecificeerd all in prijs elektra: reparatie cq vervanging trekschakelaar badkamer+ reparatie(bestel ontbrekend melkglaasje) cq vervanging plafondspot halogeen+voet staande lamp los loodgieter: keukenkraan (1 handel+uittrekdeel) draait niet meer in voet+ ontstoppen wastafel schilder: stuc rand wand badkamer+schilderen+2 deuren/2 sponningen lakken+2 mtr latex wand zolder timmerman: nieuwe buiten keukendorpel (verrot)+stukjes vervangen deur schuur/paal aannemer/: schuurraam kapot en kozijn verrot en ingezakt : nieuw

Keukenkraan plaatsen

De oude kraan is defect en moet vervangen worden. Deze lekt namelijk. Wij hebben de nieuwe kraan nog niet aangeschaft omdat we willen weten hoeveel het gaat kosten.

Oude keukenkraan door een nieuwe vervangen

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe kraan. Materiaal zojuist gekocht. Zonder afvoeren.

Lekkende keukenkraan vervangen

Lekkende keukenkraan vervangen met: gamma artikel nr. 190, keukenkraan grohe flair u-uitloop chr. / € 169

Douchekraan, keukenkraan en afvoer vervangen

Ik wil graag een nieuwe douche kraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak. Graag contact via de mail.

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan lekt wil deze vervangen.

Kranen vervangen

We hebben 3 kranen die graag vervangen moeten worden. We hebben een wastafel en een douche en een keukenkraan.

Oude keukenkraan vervangen

Ik wil de keuken kraan vervangen omdat de oude niet meer goed functioneert. Ik heb al een nieuwe kraan.

Kapotte keukenkraan laten vervangen

De keukenkraan van de klant is kapot, en die moet vervangen worden door de vakman. Er zit spoed achter de aanvraag omdat de huidige kraan niet meer functioneert.

Fonteintje in de toilet vervangen

Het demonteren van de oude toiletfontein/wasbakje, inclusief kraan en het monteren van een nieuw toiletfontein/wasbakje inclusief kraan en aansluiten. De leiding in het toilet willen wij ook laten vervangen in het chrome. Tevens willen wij het lekken van de keukenkraan gelijk laten verhelpen.

Partners

Partners van Casius