Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de kraan is al aangeschaft. De overige benodigde materialen niet. Ik wil dat deze door de loodgieter worden meegebracht.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Vervangen van de keukenkraan

Wij willen graag onze keukenkraan laten vervangen.

Keukenkraan vervangen

Nieuwe keukenkraan monteren (oude eruit)

Keukenkraan vervangen

Simpele eengreeps keukenkraan met hoge uitloop, niet al te moeilijk te bereiken in het keukenkastje. Er is nog geen nieuwe kraan aanwezig. Oude kraan verwijderen en afvoeren. Ik wil een kraan zonder dat je daar de kraanleertjes voor hoeft te vervangen.

Keukenkraan vervangen

Ik heb een keukenkraan bij Praxis gekocht maar kom er nu achter dat ik niet handig genoeg ben deze zelf te vervangen. Graag offertes om dit te laten doen. Oude kraan is deels gedemonteerd, maar nog wel aangesloten.

Douche- en keukenkraan vervangen

Het gaat om het vervangen (verwijderen oude en nieuwe monteren) thermostatische kraan door een Grohe Trend douchekraan 15 mm en tevens keukenkraan.

Keukenkraan vervangen

Ik wil mijn oude keukenkraan vervangen voor een nieuwe die ik al gekocht heb.

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen voor een nieuwe. Zonder afvoeren.

Vervangen van keukenonderdelen

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan en wasbak (inclusief vervanging van de afvoer) die passen in de huidige keuken. Graag overleg over materialen.

Keukenkraan vervangen

Het vervangen van een lekkende kraan in de keuken. De nieuwe kraan moet ik nog kopen. Wat kost het om de kraan te laten vervangen?

Keukenkraan vervangen

Ik had een offerte aangevraagd voor het vervangen van een keukenkraan maar door een grote lekkage heb ik het met spoed moeten laten vervangen dus de klus komt te vervallen

Partners

Partners van Casius