Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Drachten of directe omgeving.

487 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Drachten:

Het vervangen en verwijderen van radiatoren

Ik zoek een CV-installateur die een aantal radiatoren kan verwijderen, vervangen en verplaatsen. In verband met een uitbouw moet een radiator aan de achterzijde van de woning verplaatst worden. Om we aan de benodigde capaciteit te komen moet onderzocht worden hoeveel radiatoren ik nodig heb.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

HR ketel plaatsen

Ik ben op zoek naar een installateur voor het plaatsen van een hr ketel op zolder

Gasketel vervangen

De bestaande gasketel vervangen door een elektrische combi ketel.

Wasunit instaleren in een kapsalon

Ik ga 1 september mijn kapsalon openen, maar mijn wasunit is nog niet geïnstalleerd. De wasunit moet nog in de kapsalon geplaatst worden. Zo'n unit om haren te wassen. Er is wel een wateraansluiting maar nog niet op de plek waar de unit komt te staan. Graag kijken wat er mogelijk is: van boven halen of door de vloer. De vloeren zijn van beton. Tevens moeten er nog twee spiegels van 65 x 150 cm opgehangen worden.

Warmtewisselaar plaatsen

Warmtewisselaar kan op dak van kajuit en de binnenunit aan het plafond van de overloop. Je kan op die manier makkelijk in een rechte lijn de leidingen trekken. Stroom kan middels een goot uit de badkamer gehaald worden, hier is een aparte groep aanwezig.

Vloerverwarming aanleggen en betegelen

Wij gaat ons huis compleet verbouwen. Ik heb nu radiatoren op de begane grond en ik wil hier ook vloerverwarming aanleggen. Daarnaast moeten er ook tegels gelegd worden. Dit over een oppervlakte van 60 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Warmtepomp installeren

Ik heb hybride warmtepomp aangeklikt omdat we het willen combineren met een zonneboiler, ik weet niet of ik dan de juiste heb gekozen. Ik wil ook graag info over de zonneboiler.

Bijverwarming 20 m2 plaatsen

Betreft bijverwarming woonkamer. Komt onder pvc vloer. Totaal plusminus 20 m2.

Vloerverwarming infrezen

Ik zoek een vloerenbedrijf die in mijn grindgietvloer 62 m2 aan vloerverwarming kan infrezen. Het gaat om een totaal oppervlakte van 62 m2 (woonkamer en de keuken). Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en dient uiteindelijk aangesloten kunnen worden op een warmtepomp.

Aanschaf en installatie van split airco

Ik wil mijn woonkamer, eetkamer en drie slaapkamers laten voorzien van airconditioning, oppervlakte woonkamer 63 m2, slaapkamers 3 x a 20 m2, en eetkamer ook 20 m2.

Radiator vervangen

Spoedig kom ik te verhuizen! Bij deze wil ik graag de radiator laten vervangen. Mijn vraag aan u is een indicatie wat dit ongeveer gaat kosten! Het gaat om een radiator van rond de 2 meter! Gaarne zie ik uw reactie hierop tegemoet. Dank u! Met vriendelijke groet,

In bedrijfspand warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een bedrijfspand van ca. 660m² (30mX22,50 meter) begane grond.

Verplaatsen van de CV-ketel

Verplaatsen van een cv-ketel op zolder. Het gaat om een expansievat, luchtafvoerleidingen en cv-leidingen. Plaatsing links of rechts van trapgat.

Lekkende radiator en slecht doortrekkend toilet repareren

Er komt af en toe water uit de radiator in de woonkamer, op het punt waar de buis bij de radiator komt. Een nieuw geplaatste stortbak bij het toilet in de badkamer trekt niet goed door.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de kraan is al aangeschaft. De overige benodigde materialen niet. Ik wil dat deze door de loodgieter worden meegebracht.

Houtkachel plaatsen

Wat kost het om een complete houtkachel te plaatsen? Kachel halen wij zelf, overige materialen voor de vakman. Gaat om betonnen vloeren en het rookkanaal moet door 3 verdiepingen heen omhoog.

Toilet vervangen

Wij hebben in ons appartement een staande toiletpot en willen die graag laten vervangen. We laten hier graag even bekijken welke toiletpot er het beste past en ontvangen daarna uw offerte.

Keukenkraan vervangen

Ik laat graag mijn oude keukenkraan vervangen. Ik ben van plan zelf een nieuwe kraan te kopen bij Gamma en hoor graag vooraf even wat de montagekosten zijn.

Gas, stroom en water opsplitsen voor dubbele bewoning

Huis wordt opgesplitst in 2 woningen, ieder zijn eigen adres. Er is op dit moment alleen een meterkast/gas/water/elektra in 1 van de 2 woningen. Wat kost het om de 2e woning ook te voorzien van eigen gas/water/elektra?

Radiatoren in de huiskamer vervangen

Wij hebben in onze woonkamer 3 oude radiatoren met daaromheen radiatorbekleding. We willen de radiatoren laten vervangen door standaard radiatoren met dezelfde maat, zodat de radiatorbekleding gehandhaafd kan blijven. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Sifons vervangen van een dubbele wastafel

Ik heb een 19 jaar oude dubbele wastafel waarvan 1 sifon kapot is gegaan. Het lijkt mij het beste om nu beide sifons te vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. Ik wil deze klus graag in week 22 laten verzorgen en hoop dat er daar iemand tijd voor heeft.

Sanibroyeur repareren

Mijn sanibroyeur is 6 jaar oud en lekt momenteel. Ik wil hem laten repareren en maak hiervoor graag een afspraak. Ik hoor graag wat uw plan van aanpak is en wat de kosten zijn.

Riolering met asbest vervangen

Verwijderen van ongeveer 10 meter asbest riool, waarvan ongeveer 8 meter buiten en ongeveer 2 meter onder het huis. De afvoer van de WC zit verstopt en moet worden vervangen.

Duoblok van het toilet vervangen

Voor het plaatsen van een nieuwe toilet duoblok met vloer afvoer en het verwijderen van de oude. Wat kost het ?