Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor toiletpot en beugels plaatsen:

Toiletpot en beugels plaatsen

Het plaatsen van een verhoogd toilet en twee losse beugels. Het verwijderen van de oude toiletpot. Materiaal besteld bij Praxis. Graag op dag van plaatsing meenemen.
Onze klant uit Akkrum (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletpot en beugels plaatsen uit heel Nederland:

Onderhoud in een koopwoning

Vanaf 31 januari aanstaande zijn wij eigenaar van een woning. Nu is er een aantal dingen die wij graag voor wij er in trekken zouden willen laten repareren. Als eerste zouden wij de aansluiting van de douche willen na laten kijken, omdat er vocht gemeten is, verder zouden wij graag na willen laten kijken of de elektriciteitsleidingen in de douche wel geaard zijn en een ventilatie rooster in de douchedeur laten zetten. Een ander punt is we zouden de toiletpot ( zwevend toilet) op de beneden etage willen laten vast zetten en dit af laten kitten. Verder blijken de beugels van de rioleringsbuizen in de kruipruimte niet goed vast te zijn gezet dit zouden wij ook graag hersteld zien. En als laatste punt zouden wij bij de berging buiten graag de hemelwater afvoerpijp willen laten herstellen. We zouden dit graag op korte termijn en voor 14 februari willen laten herstellen.

Badkamer aanpassen voor invalide

Het betreft het aanpassen van de badkamer voor een invalide. Hoekligbad eruit en vervangen door een inloopdouche, douchestoeltje monteren (deze hebben we). Een wastafelmeubel met twee wastafels aanpassen/vervangen voor een wastafel geschikt voor een rolstoelgebruiker (betekent een lager gemonteerde vierkante wastafel). Hangend toilet vervangen door vaste verhoogde toiletpot (de beugels hebben we). Tegelwerk weer herstellen. We verhuizen 17 november, dus de aanvang van de klus graag zo snel mogelijk.

Riolering, regenwater afvoer en sanitair

Dakgoot + regenpijp veranda Regengoot van 5 meter met bevestigingsbeugels aan veranda monteren + regenpijp van 2 meter plaatsen en met beugels bevestigen. Regenpijp aansluiten op dakgoot en riool. Riolering ontstoppen + plaatsen mondstuk Grond verplaatsen om riolering te bereiken, ongeveer een meter diep. Riool open maken en ontstoppen. Pijp plus mondstuk plaatsen om riool in toekomst makkelijk te kunnen ontstoppen. Rioolwerk bedekken met grond. Lekkage tussen stortbak en toiletpot verhelpen. Toilet vernieuwen. Oude toilet pot en stortbak verwijderen en nieuwe plaatsen. Waterleiding aansluiten.