Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Friesland.

321 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Friesland:

zondag 22 maart 2020

Het vervangen en verwijderen van radiatoren

Ik zoek een CV-installateur die een aantal radiatoren kan verwijderen, vervangen en verplaatsen. In verband met een uitbouw moet een radiator aan de achterzijde van de woning verplaatst worden. Om we aan de benodigde capaciteit te komen moet onderzocht worden hoeveel radiatoren ik nodig heb.
zaterdag 21 maart 2020

Vorstvrije buitenkraan aanbrengen

Ik zou graag een buitenkraan willen aanbrengen. Ik beschik wel over een kruipruimte maar die is niet goed toegankelijk. De afstand tussen de meterkast en de kraan is maximaal 2 meter.
zondag 8 maart 2020

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Voor onze gekochte (bestaande) woning hebben we een nieuwe keuken gekocht. Het installatie werk van de leidingen etc moet nog gebeuren.
donderdag 27 februari 2020

Houtkachel aansluiten op een te vervangen openhaard rookkanaal

In mijn huis zit een gemetselde, vrijstaande schoorsteen, waarin een open haard zit verwerkt. Bovenin die haard zit een vierkante smoorklep van ca. 15 x 15 cm. Ik wil die haard er zelf uit slopen. Hoger op de schoorsteen moet echter een ronde aansluiting komen, waar ik een vrijstaande houtkachel op kan aansluiten. De haard en de schoorsteenmantel kan ik zelf weg halen en ik maak hem ook zelf dicht. Het schoon metselwerk wordt nog gestuct. Het gaat uiteindelijk dus op het verleggen van het rookkanaal, naar de voorzijde van de schoorsteen.
zondag 23 februari 2020

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woning zonder gas. Momenteel verwarmd met elektrische radiatoren. De wens is vloerverwarming aan te sluiten op bijvoorbeeld pellet kachel of zonnepanelen. Er moet 30 - 40 m2 vloerverwarming aangelegd worden.
donderdag 20 februari 2020

Badkamer en toilet installeren

In een nog niet opgeleverd nieuwbouw appartement (energieneutraal en vloerverwarming) moeten een badkamer en een toilet worden geinstalleerd. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Sanitair plaatsen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, vloer / wanden plaatsen, complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen
zaterdag 1 februari 2020

Plintboiler voor in keuken

Willen graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een plint boiler in keukenkast of onder de keuken. Ik hoor het graag.
woensdag 29 januari 2020

2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp

Het gebouw beschikt over 2 oude cv ketels die op termijn moeten worden vervangen, we zoeken naar een passende oplossing. We willen daar graag advies over wat het meest geschikt is binnen onze situatie en met het veranderen van de wet de komende jaren (van het gas af). De oude ketels moeten worden afgevoerd tegen die tijd. Het gaat om twee woningen en een bedrijfspand. Het is vrijstaand. In beide woningen wonen 2 personen. De totale vloeroppervlak schat ik op 350 - 400 m2. De kuub inhoud van de woning durf ik niet te zeggen. Het is voor het verwarmen van sanitair water en voor verwarming. We hebben een gedeelte met vloerverwarming.
dinsdag 28 januari 2020

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
donderdag 23 januari 2020

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Betreft: • Een verwarmingssysteem met vloerverwarming beneden en lage temp cv panelen op de bovenverdieping • Temp per ruimte centraal instelbaar • Bruto inhoud 736 m3 • Begane grond 114 m2 • 1e verdieping 43 m2 • Verwarmen en koelen • Woning. Optimaal geïsoleerd. Voldoet meer dan aan de huidige nieuwbouwregels. • Warm water, ook dmv warmtepomp • Aansluiten op bestaand cv/vloerverwarming net • Plaatsing nieuwe apparatuur op begane grond in bijkeuken
maandag 20 januari 2020

Infrarood verwarming plaatsen

Ik wil graag in de woonkamer met open keuken een infrarood vloerverwarming . Het gaat om 70 m2. Er is geen kruipruimte niet beschikbaar. Huidige vloer laat ik er zelf uit.
donderdag 16 januari 2020

Cv ketel vervangen door warmtepomp

Ik wil de oude cv ketel verwijderen uit de bijkeuken en een warmtepomp installeren in de garage en verwarming in de garage aansluiten en in huis aanpassen. De garage is 40 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 13 januari 2020

Meterkast aansluiting verzwaren

Ik wil de meterkast laten verzwaren. Ik heb nu 1 x 25, en ik wil naar 3 x 25 ampère. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
zondag 12 januari 2020

Badkamer en toilet installeren

De opdracht betreft een nieuwbouwwoning. Wij willen graag een complete badkamer en toilet laten installeren. De badkamer is incl. toilet en vloerverwarming en de vloer is open met de voorbereidingen al gedaan. Bij de toilet zit de dekcementvloer er al in. Badkamer is 6.18 m2 Toilet is 1.3 bij 1.025m
zaterdag 11 januari 2020

Droogbouw vloerverwarming realiseren

Wij willen graag droogbouw vloerverwarming op de benedenverdieping van onze woning (ca 37 m2). We hebben een zandcement vloer. Graag een offerte voor leveren en plaatsen. Liefst contact via de mail.
zaterdag 11 januari 2020

Pelletkachel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een pelletkachel. Er zit momenteel een houtkachelpijp in. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 7 januari 2020

Complete centrale verwarming installeren

Een nieuwe CV installeren, aanleggen van centrale verwarming in hele huis (85 m2) Demonteren geisers. Het gaat om 1 open ruimte waar 2 radiatoren terecht komen, 4 kleine radiatoren in de slaapkamers. Er moeten wel een aantal leidingen worden verlegd. De klus is inclusief het verwijderen van de huidige CV, radiatoren en geisers. De materialen heb ik niet voorhanden, graag meenemen in de offerte.
zondag 5 januari 2020

Radiatoren vervangen

Willen graag radiatoren vervangen dior ltv type, hebben vorig jaar een vaillant wamtepomp laten plaatsen en twijfelen tussen vloerverwarming en ltv radiatoren. Gaat om 10 radiotoren die moeten worden verwijderd, afvoeren is niet nodig.
donderdag 19 december 2019

Aanleg gasleiding

Er moet een 50 m. koperen gasleiding aangelegd worden van meterkast naar cv ketel.
maandag 16 december 2019

Kanalen heteluchtverwarming en ketel reinigen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar een heteluchtverwarming in zit. Wij zouden de kanalen en filters graag laten reinigen.
donderdag 5 december 2019

Droge vloerverwarming aanleggen

Het plaatsen van een droog bouwsysteem vloerverwarming. Totale oppervlakte circa 180 m2 verdeeld over 4 vertrekken.
dinsdag 26 november 2019

Quooker Fusion Square met COMBI boiler en CUBE reservoir installeren

Plaatsen en aansluiten van @uooker fusion square met combiboiler en cube. Dus alle voorkomende werkzaamheden zodat e.e.a. perfect werkt.
maandag 25 november 2019

Warmtepomp installatie

Het gaat om een energie neutraal nieuwbouwhuis die totaal 190 m2 die via zonnepanelen zal worden bevoorraad van energie. Het project is op dit moment bij het stadium van de vloerisolatie en word in langzaam tempo opgebouwd. De tijd dat het hele huis staat zal nog zeker 8 maanden innemen. Ik ben nieuwsgierig naar een installatie van een warmtepomp voor een persoonshuishouden van 2 personen. De oppervlakte van de woning is 190 m2.
maandag 25 november 2019

Adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning

Ik bezit een zeer grote oude vrijstaande woning uit ongeveer 1900. Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een warmtepomp aan te schaffen. De woning is 6 meter hoog, 23 meter lang en 11 meter breed, gelegen aan het water. Ik wil weten of ik de warmte uit de sloot kan halen. De gezinssamenstelling bestaat uit 2 personen.
woensdag 20 november 2019

Alle verwarmingsinstallaties vervangen

De cv combiketel op gas vervalt. Verwijderen en afvoeren, elektrische boiler plaatsen elektrische boiler voor de badkamer/ elektrische radiatoren voor alle kamers/ gaskookplaat eruit en inductiekookplaat erin/ AEG IKE 95454 XB Afvoer oude ketel, radiatoren en buizen

Partners

Partners van Casius