Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Friesland.

322 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Friesland:

donderdag 9 juli 2020

Vloerverwarming leggen

We willen de vloerverwarming in de woonkamer en open keuken. Oppervlakte is ca 50 m2. Als vloerbedekking komt er PVC laminaat te liggen.
zondag 5 juli 2020

Elektrische verwarming in stacaravan plaatsen

Chalet met elektrische boiler. Wij wensen hier een elektrische verwarming in te installeren. Graag ontvang ik een offerte. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming
zondag 28 juni 2020

Installatie warmtepomp/boiler

Vrijstaande woning bouwjaar rond 1920 geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Beneden verdieping geheel in vloerverwarming. Bovenverdieping badkamer vloerverwarming. Slaapkamers radiatoren. Zou graag naar nul op de meter willen en vraag mij af welke mogelijkheden hiervoor zijn en wat de verschillende alternatieven zijn. Ben benieuwd naar de kosten voor een warmtepomp/boiler. Zonnepanelen op het platte dak aanwezig. Kleine CV ruimte is op de etage. Beneden de CV ruimte is een kelderkast waar apparatuur mogelijk geplaatst kan worden. Ruimte voor een eventuele boiler in de kleine kelder. Warmtepomp zou waarschijnlijk op het platte dak boven de cv ruimte moeten. Wens is daarnaast een geïsoleerde hottub geplaatst in de tuin van c.a. 1600 liter op de installatie aan te sluiten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
woensdag 17 juni 2020

Complete CV-installatie met 5 a 6 radiatoren

Gemetselde schuur met zolder wordt door ons omgebouwd tot kantoorruimte met badkamer. De totale oppervlakte van het gebouw is circa 50 m2. Beneden komen 2 ruimtes en 1 badkamer en boven 2 ruimtes. Er moet een complete cv-installatie (aardgas) in komen met circa 5 a 6 radiatoren.
zondag 14 juni 2020

Warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2.

In het laatste kwartaal van 2020 is onze vrijstaande nieuwbouw in Sneek gerealiseerd. Ik wil een warmtepomp en vloerverwarming (de warmtepomp ook voor de warm-water-voorziening van een 4-persoons huishouden). Het bedrijfsgedeelte beslaat 450 m2. en de bovenwoning 140 m2. Ook graag meteen advies betreffende eventueel zonnepanelen.
dinsdag 9 juni 2020

Aanleggen van split airco op slaapkamer

Wij hebben bij de Praxis een split airco gekocht. Deze moet in geïnstalleerd worden op de slaapkamer. 1e etage van een woonhuis
maandag 8 juni 2020

Boiler vervangen

het betreft hier een studentenhuis met 7 kamers en twee douches en twee keukens. nu is er een gasboiler gekoppeld aan een cv ketel van 120 liter in gebruik. toegegeven altijd warm water en voldoende maar wij denken dat het gasverbruik erg hoog is en is dan elektrisch ook goedkoper. dus eerst graag advies. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen
zondag 7 juni 2020

In nieuwbouw de 200-liter-boiler vervangen voor liggende 300-liter-boiler op een andere plaats

We laten een nieuwe 2-onder-1 kapwoning bouwen, aardgasvrij, met warmtepomp en 200 liter boiler. Graag zou ik een offerte willen voor, wanneer de woning gereed is (september 2021) om dan de staande 200 liter-boiler te vervangen voor een liggende 300 liter-boiler, op een andere plaats, namelijk vlak naast de warmtepomp. Het gaat om nieuwbouw-plan De Creek in Heerenveen.
zaterdag 6 juni 2020

Warmtepomp leveren en aansluiten op vloerverwarming en als warm-watervoorziening voor het sanitair

Voor een nog te bouwen vrijstaand gebouw (7,00 meter breed x 17,00 meter lang x 3,50 meter hoog) in Oosterum wat eind 2020 wordt opgeleverd wil ik een warmtepomp geleverd en aangesloten hebben op de vloerverwarming en de warmwater-voorziening van het sanitair. Graag een specialist op dit gebied die mij kan adviseren.
dinsdag 2 juni 2020

Buitenkraan laten plaatsen

Wil graag een buiten kraan laten plaatsen
zaterdag 30 mei 2020

Convectorput leveren, plaatsen en ook gat in betonvloer zagen

Krijg binnenkort openslaande deuren in de achtergevel en moet de radiator verdwijnen. de breedte van de achtergevel is 3.50 M wat kost alles om daar een convectorput te plaatsen
dinsdag 19 mei 2020

Mantelbuizen aanleggen voor hoofdaansluiting elektra

Voor het verkrijgen van een nieuwe aansluiting van Liander moet er een mantelbuis/invoerbocht geplaatst worden van meterkast naar buiten. 60cm diep en minimaal 30cm uit de woning.
maandag 18 mei 2020

Zonneboiler agpo zen nakijken

Geeft geen warm water,
maandag 18 mei 2020

Elektrische vloerverwarming aanleggen op begane grond, circa 100 m2

Er ligt nu een plavuizen vloer in en deze gaat er volledig uit. De nieuwe vloer wordt een pvc vloer. Het betreft de woonkamer is ongeveer 50 m2, de keuken is ongeveer 10 m2, de bad kamer en traphal is 10 m2. Hal is ongeveer 5m2, en dan nog de slaapkamer 15 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²
vrijdag 15 mei 2020

Verleggen waterleiding in nog aan te leggen keuken

In een nieuwbouw appartement te Drogeham moet op redelijke termijn in de reeds aangekochte keuken waterleiding enz. worden verlegd.
vrijdag 15 mei 2020

Kachelpijp installeren

Wij krijgen een nieuw, geïsoleerd dak op ons huis. Hierbij word de schoorsteen tot onder het bestaande dak weggehaald. Er moet dus een nieuwe pijp door het nieuwe dak. Deze moet ook een beetje langer vanwege de veranderende dikte van het nieuwe dak. We hebben een houtkachel. Zou graag een offerte hiervoor willen. Vanwege de corona zijn we bijna alle dagen wel thuis voor het bekijken ter plaatse van de situatie. De uitvoeringsdatum is nog niet bekend, waarschijnlijk volgende lente maar voor het berekenen en aanvragen van de nodige financiële middelen hebben we een prijs nodig.
maandag 11 mei 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp plaatsen en deze aansluiten op de bestaande radiatoren en de vloerverwarming. Ik woon in een vrijstaande woning. Het bouwjaar is 2010 en het huis heeft een woonoppervlakte van 240 m2. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 7 mei 2020

Hybride warmtepomp installeren

Onze huidige CV is met de tijd toe aan vervanging (19 jaar oud). We lopen te overwegen om hier een hybride systeem voor terug te laten komen. Recentelijk hebben we zonnepanelen laten plaatsen waarmee we ons huidige stroomverbruik mee op kunnen wekken. De volledige beneden verdieping maakt gebruik van vloerverwarming welke vorig jaar is aangelegd. De 1e en 2e verdieping van woning maakt gebruik van traditionele radiatoren. De woning heeft een redelijk goede isolatie waarde.
maandag 4 mei 2020

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Het betreft een bedrijfsgebouw (nieuwbouw), de kantoorruimte opp 74m2, hoogte +/- 3m dient te worden voorzien van verwarming / koeling. Ruimte word als 1 gehele ruimte gebruikt. Niet iedere dag is er iemand aanwezig in dit kantoor. Er zijn reeds dakdoorvoeren meegenomen in de bouw. Ik had zelf een lucht-lucht-warmtepomp in gedachten.
zondag 3 mei 2020

Doucheputje vervangen

Vanwege lekkage uit de badkamer. Blijkt na onderzoek dat het douche putje moet worden vervangen. Wij willen dit laten doen. Graag een factuur voor de kosten.
dinsdag 28 april 2020

Warmtepomp installeren

We willen mogelijk een warmtepomp, een lucht/water, of grond/water, wat maar het beste is tegen de mooiste prijs. We willen van het gas af. De oude cv-ketel moet verwijdert worden. De beneden verdieping heeft ongeveer een capaciteit van 250 m3. De capaciteit die nodig is durf ik niet te zeggen. Het is voor verwarmen en voor sanitair water. We zijn met twee personen en het is alleen nodig voor de beneden verdieping. We hebben een vrijstaande woning.
dinsdag 28 april 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag onze dakgoot vervangen het houtwerk kan ik zelf maar voor het zink heb ik u nodig. de buren doen niet mee dus het moet goed aansluiten op bestaand. Vanaf de kraal tot bak is 50 mm dan haaks de bak in diepte voor is 82 mm bodem is 235 mm en dan haaks omhoog achter hoogte 95 mm de lengte is iets minder dan 7 meter, achter gelijk.
zaterdag 18 april 2020

Warmtepomp plaatsen voor boerderijwoning

Boerderij (400 m2) wordt zeer goed geïsoleerd met ruimte voor horizontaal leidingwerk eventueel in combinatie en of verticaal put boren. Groot gebouw met inpandig zwembad.
vrijdag 10 april 2020

Vloerverwarming leggen in de woning

Wij zouden graag vloerverwarming willen hebben. Het huis is uit het jaar 1960. Het gaat om de woonkamer, de hal en de slaapkamer. We hebben nu laminaat liggen en daaronder hebben we een houten vloer. We weten nog niet welk soort vloerverwarming we willen hebben, daar willen we graag advies over. In totaal gaat het om 85 m2.
maandag 6 april 2020

Complete cv installatie vervangen

In Heerenveen heb ik een andere woning gekocht en ben van plan deze rigoureus te gaan verbouwen. Alles strippen en alles er nieuw in na de hand. Dus ook het cv systeem. Nu ben ik me een beetje gaan verdiepen in warmte pompen omdat het me mooi leek om van het gas af te gaan, maar daar voel ik weinig voor. (afsluiten kost veel en als er straks weer wat anders bedacht wordt kost aansluiten nog veel meer) Een warmte pomp in de vorm van een Remeha Neptuna H 16 kW Driefase lijkt mij wel wat. Echter kan je deze in een all-electric of hybride versie krijgen... wat is slim? Overal in de woning komt vloerverwarming. Er zitten 2 badkamers in met elk een regendouche. Een buffervat met tapwater is plek voor tot 200 liter maar dat lijkt me aan de krappe kant met zoveel verbruikers. Dus een cv ketel die het tapwater verwarmd en een warmtepomp die de vloerverwarming bediend leek mij wel wat. Eventueel een buffervat van 200 liter die in direct gestookt wordt door de warmte pomp en het dan via de cv verder opgewarmd naar de badkamer doorgeeft. Wordt het dan echt heel koud kan de cv bijspringen voor de warmte pomp maar is het echt heel warm kan de warmtepomp nog wat koelen naast de aparte airco’s die ik ophang. De inhoud is 610 m3 waarvan 322 m3 op de begane grond en de rest op verdieping met slaapkamers die dus niet heel erg verwarmd hoeven te worden. Graag neem ik producten van Remeha omdat ik daar goede ervaringen mee heb. Misschien is er een veel beter alternatief zijn…

Partners

Partners van Casius