Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Friesland.

312 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Friesland:

vrijdag 23 februari 2018

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel heb ik heteluchtverwarming middels een Brink ketel. Deze ketel is 20 jaar oud en is toe aan vernieuwing. Voor het verwarmen van mijn water heb ik een Intergas CW5, 2017. Ook heb ik zonnepanelen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden voor een lucht-lucht warmtepomp voor het verwarmen en/of koelen van mijn woning.
donderdag 22 februari 2018

Radiatorknoppen vervangen

9 x radiator knop verwarming vervangen door thermostaat radiator knop. Deze moeten nog aangeschaft kan bij gamma dan eventueel.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren

Het wordt een nieuwbouw woning met onder en boven vloerverwarming. De grond is door de klant aangekocht. Van het huis zijn tekeningen, moet nog gebouwd worden. Er zijn allerlei energie-zuinige eisen aan verbonden.
dinsdag 20 februari 2018

Opbouw ventilatiesysteem plaatsen

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Slaapkamer ca 30M2 met (vooral in de winter) heel veel condenswater en schimmelvorming rond het raam. Kamer bevindt zich aan een buitenmuur. PS : de woning is verhuurd (ligt in Overijse) en de eigenaar (ik) woon in Zwitserland. Alle offertes, contact me mij, niet met de huurders.
maandag 19 februari 2018

Warmtepomp laten installeren

Mijn woning heeft een verwarming op gas en ik wil dit om laten zetten naar een warmtepomp. De woning is 330 m2 (verdeeld over 3 verdiepingen) met een energie index van 0.59. Als u de specificaties van een lucht - water warmtepomp en een water - water waterpomp naast elkaar kunt leggen zou ik dat waarderen en wat het mij uiteindelijk bespaart aan gas.
donderdag 15 februari 2018

Houtkachel aansluiten

Ik wil een houtkachel aansluiten en ik heb daarvoor een dubbelwandig rookkanaal nodig. Wat zijn daar de kosten van? Houtkachel heb ik al en een rookkanaal zit er ook al. Dus als er iemand kan langskomen om te kijken hoe en wat zou mooi zijn.
woensdag 14 februari 2018

Onderhoud en reparatie aan een CV-installatie

Goedemorgen, momenteel hebben wij een zonneboiler, een hybride warmtepomp (Elga), gedeeltelijke vloerverwarming en een oudere nog werkende cv ketel (AWB op aardgas welke wellicht vervangen moet worden als er een goed plan ligt). In de open woonkamer hebben wij nu een mooie houten vloer die niet geschikt is voor vloerverwarming en willen deze dus niet vervangen. Wij zijn op zoek naar de ideale combinatie om de woonkamer zo comfortabel als efficiënt te verwarmen. Graag verneem ik van u of u met deze gegevens ons kunt helpen. Wij denken met name aan de zit verwarming. En is het mogelijk dat de zonneboiler en de cv ketel hierbij betrokken worden? Hierover graag uw goede advies.
dinsdag 13 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De ketel is aan vervanging toe. Wij willen een nieuwe verwarmingsketel laten plaatsen of eventueel met zonneboiler laten vervangen.
zondag 11 februari 2018

Warmtepomp laten monteren / installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag van het gas af in onze nieuwe woning. Daarvoor wil ik een warmtepomp laten installeren. Het gaat om een lucht-water warmtepomp die ik wil laten installeren en ik wil weten of dit handig is in mijn woning.
zaterdag 10 februari 2018

Complete CV-installatie aanleggen

Het betreft een appartement met keuken, badkamer, huiskamer, slaapkamer en hal. De volledige installatie, radiatoren en een hoogrendementsketel dienen te worden aangelegd. Het werk zal 1 maart gestart moeten worden.
vrijdag 9 februari 2018

Warmtepomp laten installeren

Voor onze nieuwbouw woning (140 m2) willen we een warmtepomp zetten. Deze moet verwarmen en kunnen koelen.
vrijdag 9 februari 2018

Radiator vervangen

Spoedig kom ik te verhuizen! Bij deze wil ik graag de radiator laten vervangen. Mijn vraag aan u is een indicatie wat dit ongeveer gaat kosten! Het gaat om een radiator van rond de 2 meter! Gaarne zie ik uw reactie hierop tegemoet. Dank u! Met vriendelijke groet,
donderdag 8 februari 2018

In bedrijfspand warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een bedrijfspand van ca. 660m² (30mX22,50 meter) begane grond.
woensdag 7 februari 2018

Warmtepompinstallatie met bodemnetwerk installeren

Ik wil graag in contact komen met bedrijven die ervaring hebben met een warmtepompinstallatie in combinatie met een horizontaal bodemnetwerk. Dus geen diepteboring, maar een buizennetwerk in de tuin. Het beschikbare deel van de achtertuin meet circa 30 x 20 m. Er is sprake van een hoge grondwaterstand, dus aanleg kan al in watervoerende laag bij 1 meter diepte. Ik ben alleen geïnteresseerd in bedrijven die hier ervaring mee hebben en referentieprojecten kunnen tonen. Ik wil me hierop graag nader oriënteren. Ik verneem graag uw reactie(s)
woensdag 7 februari 2018

Complete CV-installatie installeren

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Elektriciteit Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Tussen de 5 en 10 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft rijtjeswoning
dinsdag 6 februari 2018

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat hier om de verwarming van een pakhuisje van 15 meter x 5 meter en het is 2 verdiepingen. Wij willen vooralsnog alleen in de bovenverdieping een lucht-lucht warmtepomp laten installeren.
donderdag 1 februari 2018

Lucht- en waterwarmtepomp installeren

Voor een nieuwbouwwoning graag een prijs voor warmtepomp voor 5 personen en daarop ook een zonneboiler kan worden aangesloten en dat deze kan worden aangesloten op vloerverwarming dat ik geen gasaansluiting meer hoef gebruiken de vloerverwarming oppervlakte is 156.7 m2. Graag een complete offerte inclusief materialen en werkzaamheden.
donderdag 1 februari 2018

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Na inspectie van een CV installatiemonteur is gebleken dat de rookgasafvoer van mijn Intergas HR ketel (2014) nog van 1991 is en ook niet geschikt voor een HR ketel. De rookgasafvoer is tevens voor de mechanische ventilatie. De rookgasafvoer en daarbij de pijp op het dak moeten vervangen worden. Ik wil graag de kosten weten hiervoor. Ik weet niet hoe lang deze precies is.
dinsdag 23 januari 2018

Elektrische cv ketel aansluiten

Ik wil een elektrische CV ketel van 25 Watt op een bestaande 3 fase aansluiting laten aansluiten.
maandag 22 januari 2018

Gasleiding geheel laten vervangen

Graag zouden wij een geheel nieuwe Gasleiding willen ivm lekkage. Dus vanaf de meter tot aan de cv en kooktoestel. Dit is ongeveer 10 meter aan buis en 1 koppel stuk. Hoor graag wat dit gaat kosten
donderdag 18 januari 2018

Verplaatsen van de CV-ketel

Verplaatsen van een cv-ketel op zolder. Het gaat om een expansievat, luchtafvoerleidingen en cv-leidingen. Plaatsing links of rechts van trapgat.
dinsdag 16 januari 2018

Lekkende radiator en slecht doortrekkend toilet repareren

Er komt af en toe water uit de radiator in de woonkamer, op het punt waar de buis bij de radiator komt. Een nieuw geplaatste stortbak bij het toilet in de badkamer trekt niet goed door.
donderdag 11 januari 2018

Verhoogd toilet plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een verhoogd vlakspoeltoilet en lage spoelbak. Het oude toilet mag eventueel worden afgevoerd door de vakman.
woensdag 10 januari 2018

Gasleidingen in de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft aan te leggen gasleidingen in een nog casco nieuwbouw woning. Met keuken aan de voorzijde en cv-ketel op de zolder etage. Het huis moet nog gebouwd worden en zal bestaan uit 3 woonlagen.
dinsdag 9 januari 2018

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Ik kwam op uw site terecht en ik ben zeer benieuwd of u ook complete afvoer kanaal installeert. Ik zelf kan het benodigde materiaal wel aanschaffen maar liever heb ik alles in 1 keer klaar. Situatie: Er moeten gaten worden geboord voor een pijp van 150 mm. Dit door 2 betonnen vloeren heen. De lengte zou 6 meter inclusief 2 bochten van 30 graden om de nog van het dak te ontzien.

Partners

Partners van Casius