Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Friesland.

317 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Friesland:

donderdag 14 juni 2018

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil graag een doorstroomverwarmer op de zolder naast de CV ketel, zodat de CV ketel minder hard hoeft te werken om te kunnen douchen/bad (douche ligt op de eerste verdieping). We zijn een vijfpersoons huishouden met een douche en ligbad. We verbruiken gas voor koken, warm water en de kachel. Aangezien we een houtkachel hebben verbruiken we weinig gas (800 kuub per jaar). Als we het warm water uit de doorstroomverwarmer zouden halen dan verbruiken we geen gas meer voor het douchen. Graag een offerte voor een apparaat zonder krachtstroom en met genoeg capaciteit voor ons gezin, inclusief montage.
vrijdag 8 juni 2018

Tristar spilt-unit airco plaatsen

Ik heb een airco gekocht van het merk Tristar Split AC/5406 nieuw. Wat zijn de kosten als ik deze door u laat ophangen? Deze moet door de buiten muur heen. Het liefst zo snel mogelijk.
donderdag 31 mei 2018

Buitenkraan inclusief leidingwerk aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een buitenkraan inclusief leidingwerk en het boren van een gat in de muur. Materialen voor de vakman.
zaterdag 26 mei 2018

Kokend water kraan plaatsen

Vervanging van de bestaande kraan door een Grohe Red New Duo set. Mogelijk verlengen van de watertoevoer middels flexibele aansluitslangen. Plus het aanpassen van de afvoer i.v.m. een extra aansluiting vanaf de inlaatcombinatie. Op de foto de bestaande situatie.
dinsdag 22 mei 2018

Warmtepomp plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Warmteverlies berekening geeft aan 4kW, woning wordt zeer goed geïsoleerd RC 8. Alleen beneden verdieping vloerverwarming rest onverwarmd / wtw unit en zonneboiler met thermische panelen .
dinsdag 22 mei 2018

Pelletketel installeren

Ik heb een vrijstaande woning met een CV ketel van 24 jaar oud, klasse cw5. Deze kan wat mij betreft vervangen worden door een pelletketel om samen met de 12 zonnepanelen die ik heb duurzamer te wonen en mijn gaskraan dicht te kunnen zetten. Wat zijn de installatiekosten en jaarlijkse kosten van zo’n ketel? Mijn energierekening is nu €140 per maand en daarbij ben ik voor elektra neutraal.
zaterdag 19 mei 2018

Warmte pomp plaatsen

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Het betreft een boerderij nabij Sneek. Deze is volledig gerenoveerd, en goed geïsoleerd. Er zijn 3 douches in de boerderij en er is nog niet gekozen voor verwarming. In eerste instantie hebben we gedacht aan een pellet ketel, maar een warmte pomp is wellicht uiteindelijk beter.
vrijdag 18 mei 2018

Rookkanaal maken en houtkachel aansluiten

Wij willen een rookkanaal laten aanleggen in onze woning. De houtkachel hebben we in bezit maar in de nieuwe woning is geen rookkanaal aanwezig. Plafondmateriaal is beton, bovenverdieping houtskelet. Het betreft dus een volledige constructie van het rookkanaal met dubbelwandige pijp, met 1 doorvoering door betonnen plafond, 1 doorvoer plafond bovenverdieping (gips) en 1 doorvoer op het dak met aansluitingen, pijpen en dergelijke. Het rookkanaal moet ongeveer 5 meter worden. Ik heb een betonnen vloer.
maandag 14 mei 2018

Warmtepomp installeren

Ik wil voor mijn woning (ongeveer 99 m2) grond-water warmtepomp of water-water warmtepomp laten installeren. Kunt u mij vertellen wat het verschil is qua energieverbruik en kosten?
donderdag 10 mei 2018

Airco nakijken of vervangen

Airco is circa 10 jaar oud en is toe aan een beurt, omdat hij niet meer goed koelt. Service beurt inclusief bijvullen et cetera. Zie graag uw offerte tegemoet. Merk: Tristar Outside unit AC-5412 Inside Unit: AC-5412 en de afstandbediening is kapot. Mocht het een nieuwe worden dan graag de aanschaf en installatie kosten. All incl.
dinsdag 1 mei 2018

Geiser vervangen in ca

De Vailiant moet vervangen worden door een Cointra Optima COB-5p.
zondag 29 april 2018

Vloerverwarming op begane grond aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie; Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: woonkamer inclusief keukengedeelte, slaapkamer en badkamer. Vloerverwarming. Mogelijk de CV ook vervangen.
zondag 29 april 2018

Warmtepomp voor verwarming van een woonboerderij

Wij zijn bezig met een te renoveren woonboerderij, Hier is een horizontaal systeem gewenst waarvoor voldoende ruimte op het erf voor is. De woonoppervlakte is ongeveer 350 m2, dit in boven en beneden. Graag ontvang ik op korte termijn een indicatie in verband met de afstemming met de aannemer voor de renovatie. Het werk dient later uitgevoerd te worden.
vrijdag 20 april 2018

Vochtmeting uitvoeren in slaapkamer

Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Er is vorming van schimmel op de muur in de slaapkamer. Mijn dochter heeft allergieën. Graag een meting naar de schimmels en luchtconditie. Het is een ruimte van 4 bij 3 meter.
woensdag 18 april 2018

Thermostaatkraan vervangen en regendouche plaatsen

Ik wil graag in de badkamer een regendouche plaatsen en een thermostaatkraan vervangen.
donderdag 12 april 2018

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vrijstaande woning in het buitengebied, moet nog gebouwd worden, omdat de eis voor nieuwbouw gasloos wordt graag een offerte. We hebben qua CV 11 Kwh vermogen nodig.
woensdag 11 april 2018

Warmtepomp installeren

Op dit moment leggen wij een vloerverwarmingssysteem aan. In de aankomende tijd overwegen wij de CV ketel te vervangen en daarvoor te installeren een combi van zonneboiler en/of zonne-energie en vat. Verbruik vandaag circa. 3200 KWh stroom en circa 1200 kuub gas. Dit is met radiator verwarming. Een lucht- water systeem heeft een laag rendement, dus ik denk aan een grondwaterverwarmingspomp, maar ik laat me graag informeren door iemand met kennis over deze systemen en die bekend is met de regio.
zaterdag 7 april 2018

Radiatoren en ketel vervangen

Bestaande vrijstaande woning uit bouwjaar 2000 met Vaillant-ketel,vloerverwarming op de begane grond en 2 convectoren. Verdiepingen HT-radiatoren en in de badkamer convector. Gewenst: nieuwe hr-ketel (lage temperatuur), ventilatoren op de convectoren en vervanging van de overige radiatoren door LT-radiatoren. Ook eventueel als optie is een condensatie-ketel installeren. Maar dit wil ik graag overleggen met de vakman.
zaterdag 7 april 2018

Nieuwe CV ketel en leidingen plaatsen

Wij hebben een hoekwoning gekocht met een woonoppervlakte van 245 m2. De gaskachels die er nu staan gaan wij zelf verwijderen en afsluiten. Hierna zal er een CV ketel en leidingen aangebracht moeten worden. Het plaatsen van de radiatoren zullen wij zelf verzorgen.
vrijdag 6 april 2018

Warmtepomp installatie

Ik wil me graag laten informeren over een warmtepompinstallatie. Lucht- lucht of juist een grondwater systeem. De vloeroppervlakte van het huis is 130 m2 op de begane grond. En 130 m2 op de boven verdieping. Momenteel maak ik gebruik van een Cv installatie met gas. Graag goed advies ook met betrekking tot toekomstig onderhoud. We zijn met 4 personen, en we hebben een groot perceel ter beschikking om eventueel een warmtepomp te installeren. Graag zouden we willen weten hoeveel dit in ons geval zou gaan kosten
vrijdag 6 april 2018

Warmtepomp in een BENG tot ENG woning plaatsen

De Lucht-waterwarmtepomp wordt gebruikt voor vloerverwarming, 295 m2 over 2 verdiepingen en voor sanitairwater in een renovatie (BENG tot ENG) woning. Er worden ook nog zonnepanelen geplaatst.
donderdag 5 april 2018

Aansluiten van een gashaard

Met SPOED zoeken wij iemand die onze gaskachel kan plaatsen/aansluiten. De afvoerpijp en dergelijke is al geplaatst. De timmerman is hier ook bij aanwezig om te assisteren.
donderdag 5 april 2018

Lucht-water warmtepomp combineren met HR ketel

Het gaat om het combineren van een lucht-water warmtepomp met de bestaande HR ketel van Remeha Avanta. De woning is 115 m2.
woensdag 4 april 2018

Warmtepomp installeren

Het gaat om een aanvraag voor een warmtepomp voor een nieuwbouw huis met lage temperatuur verwarming (vloer). Gebruiksoppervlak 187 m². Warmtevraag verwarming: 22,993 MJ Warm tapwater: 23,903 MJ. Tapwater reservoir minimaal 200 liter. Graag advies voor beste opties voor lucht - water en grond - water warmtepomp.
zondag 1 april 2018

Zonneboiler

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: gebouw in gebruik / afgewerkt Huidige brandstof voor warmwaterproductie: gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Golfplaten Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag offerte voor zonneboiler met 2 /3 collectoren en 300 of 400 liter. Graag contact via de mail.

Partners

Partners van Casius