Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Friesland.

301 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Friesland:

donderdag 23 november 2017

Houtkachel aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en al in de woonkamer geplaatst op een grote betontegel van 1 m². Schuin boven de kachel zit een opening in het plafond met een aansluiting op het rookkanaal. We zoeken een vakman die de kachel daar veilig op kan aansluiten. De rookafvoerbuizen moeten ook worden aangeleverd. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.
donderdag 23 november 2017

Haard plaatsen met een rookkanaal

Haard plaatsen incl rookkanaal. We hebben een betonnen vloer met vloerverwarming met daarop laminaat
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen met afvoer tot boven daknok

Wij overwegen om bij Gamma een houtkachel aan te gaan schaffen. In onze woning is nog geen rookgasafvoer aanwezig. De woning betreft een 2 onder 1 kap woning. De rookgasafvoer zal door 2 twee betonvloeren moeten om vervolgens door een schuin dak boven de nok te moeten eindigen. Ik hoor graag van u met welke globale kosten we rekening moeten houden.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel plaatsen

Voor een vakantiewoning willen wij de mogelijkheden weten voor het plaatsen van een houtkanaal en het rookkanaal. De woning heeft 2 woonlagen en het rookkanaal zouden wij graag via de zijgevel naar buiten willen laten gaan. Dit zal op ongeveer 2.40 meter hoogte zijn. De begane grond is ongeveer 2.60 meter hoog.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel plaatsen

Wat kost het om een complete houtkachel te plaatsen? Kachel halen wij zelf, overige materialen voor de vakman. Gaat om betonnen vloeren en het rookkanaal moet door 3 verdiepingen heen omhoog.
zondag 19 november 2017

Douchecabine met stoomgenerator installeren

Ik heb een bouwpakket van een douchecabine met een stoomgenerator gekocht en wil deze laten monteren. Op die plaats zijn er al stopcontacten en twee buizen voor koud en warm water en een aansluiting op het riool. De douchebak ligt er al waterpas, vast en aangesloten op het riool. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.
zaterdag 18 november 2017

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Het gaat om het aansluiten van een houtkachel op een reeds aanwezig schoorsteenkanaal. Het gaat om een 150 millimeter aansluiting. De afstand tussen de kachel en de schoorsteen is ongeveer 160 centimeter. De kachel staat niet recht onder de schoorsteen. Er moet dus een bocht in de verbinding komen; zie foto. De kachel staat op een speciale hitte-vaste glazen plaat.
donderdag 16 november 2017

Staand toilet installeren

Ik wil een bestaand toilet + spoelbak laten verwijderen en een nieuw staand toilet installeren. Inclusief afvoeren van oude materialen. Nieuwe toilet heb ik al besteld.
donderdag 16 november 2017

Zonneboiler met vloerverwarming installeren

Levering en installatie van een zonneboiler/combi installatie plus aanleg 50 m2 vloerverwarming voor gastenverblijf. Inhoud 140 m3. Gewapende betonvloer, geïsoleerde spouwmuren, V-vormig pannendak.
zaterdag 4 november 2017

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande schouw met rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.
donderdag 2 november 2017

Flexibel rookkanaal monteren

Door een bestaande schoorsteen moet een flexibele buis worden geschoven ten bate van een nieuwe houthaard. De schoorsteen staat midden op een hellend dak van plus minus 45º. Graag een ervaren monteur!
dinsdag 31 oktober 2017

Houtkachel plaatsen

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen en het aansluiten daarvan. Er is al een rookkanaal aanwezig. De kachel wordt door de klant aangeschaft.
vrijdag 13 oktober 2017

Toiletpot en beugels plaatsen

Het plaatsen van een verhoogd toilet en twee losse beugels. Het verwijderen van de oude toiletpot. Materiaal besteld bij Praxis. Graag op dag van plaatsing meenemen.
vrijdag 6 oktober 2017

Ringdrainage aanleggen

Kruipruimte staat water in. De oorzaak moet nog worden onderzocht. De werkplek is goed bereikbaar.
woensdag 4 oktober 2017

Flexibele pijp in de schoorsteen plaatsen

Wij willen een houtkachel gaan plaatsen. In de bestaande schoorsteen moet daarvoor een flexibele dubbele pijp geplaatst worden. Onze woning is ongeveer 8 meter hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.
maandag 2 oktober 2017

Rookkanaal aanleggen

Wij hebben een houtkachel en willen daarvoor een dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen. Er is hier al een 9 meter hoge schoorsteen tot op het dak aanwezig, waar vroeger een gaskachel op was aangesloten. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.
maandag 2 oktober 2017

Haard terug plaatsen

In verband met de nieuwe vloer moet mijn houtkachel weer terug geplaatst worden. De nieuwe vloer is een PVC vloer met vloerverwarming. Rookkanaal is aanwezig. Alleen moet er even worden langsgelopen op lekkage. Er staat al een metalen plaat op de plek voor de houtkachel.
zaterdag 30 september 2017

Aansluiten van een vaatwasser

Ik wil graag een vaatwasser in mijn keuken. Er zit al een afvoer, alleen geen kraan. Ik heb er totaal geen verstand van.
vrijdag 29 september 2017

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Sleuven frezen max 20 mm in beton voor vloerverwarming met 13 groepen. Afstand tussen sleuven 10 cm. Totaal oppervlakte 140 m2.
donderdag 28 september 2017

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken moet er een gat in de vloer geboord worden in de vloer met vloerverwarming. Het is ten behoeve van een inductiekookplaat en waar de leidingen liggen is niet bekend. Het huis is helemaal onderkelderd.
zondag 17 september 2017

Aanleg van een rookkanaal

Ik wil een rookkanaal aan laten leggen voor een houtkachel. Er is een schoorsteen op het dag maar er is geen rookkanaal aanwezig. Ik wil graag een offerte ontvangen. Moet via plafond (beton) woonkamer een plafond slaapkamer (beton) aangesloten worden op huidige schoorsteen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.
zondag 10 september 2017

Flexibele kachelpijp plaatsen

Ik wil graag een flexibele kachelpijp laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 5 /6 meter recht naar beneden. Betreft voor het aansluiten van een gashaard. Aansluiting 100, is een open gas haard systeem. Rvs buis 100. Liever mailen dan bellen. Uitvoering zo snel mogelijk.
donderdag 24 augustus 2017

WC ontstoppen

WC Ontstoppen boven. Zo mogelijk ook afwasmachine ontstoppen.
dinsdag 22 augustus 2017

Rookgasafvoer van de HR-ketel vervangen

In verband met nieuwe regelgeving vervangen van rookgasafvoer / aanvoer. De horizontale stukken op de foto zijn een meter.
dinsdag 22 augustus 2017

Inbouw gashaard plaatsen

Ik wil mijn houtkachel vervangen door een inbouwhaard (gas). Bij het plaatsen van de houtkachel is er een flexibele buis in de schoorsteen geplaatst, levert dit nu problemen op of moet deze verwijderd worden? Er loopt geen gasleiding, de meterkast met gasmeter is hemelsbreed 4 meter verwijderd. De breedte is 75 cm en de hoogte is 95 cm. Mijn voorkeur gaat uit naar een Faber gashaard van het type Misty (is nog niet gekocht). Wat zullen globaal de kosten zijn voor deze klus (uiteraard zonder aanschaf kachel).

Partners

Partners van Casius