Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Friesland.

325 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Friesland:

dinsdag 15 oktober 2019

Vloerverwarming beneden verdieping

Wij willen graag vloerverwarming op de begane grond, dit in gedachte met de door ons te plaatsen zonnepanelen op het dak. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Het gaat om een vrij nieuwe woning, eind 2015 opgeleverd. Het gaat om een open ruimte waarin onder andere een keuken en overloop aanwezig is. Wij willen ook in gesprek gaan met de vakman om te kijken welke opties het beste kunnen, wat er nog meer moet gebeuren in verband met de nieuwe groepen die moeten komen en hoe dit op het zonne systeem terecht kan komen.
dinsdag 15 oktober 2019

Monteren van een warmtepomp

Ik wil graag een warmte pomp plaatsen op de vliering + wat daar nog bij komt kijken . Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
zaterdag 5 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Huis is van gebouwd in 1997. Ombouw van CV naar vloerverwarming, verwijdering van dekvloer en nieuwe opbouw van de vloer met leidingen. Op de eerste verdieping blijft verwarming met radiatoren. Totale vloeroppervlakte circa 94 m2. Bij voorkeur warmtepomp (water-water) die aardgas volledig vervangt, dus ook voor warm water voorziening. Vraag is of/hoe dat mogelijk is.
donderdag 3 oktober 2019

HR ketel vervangen inclusief de gasafvoer

Graag HR ketel vervangen door een nieuwe inclusief dakdoorvoer en overstort. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 1 oktober 2019

Loods verwarmen

Betreft een loods/ruimte van ongeveer 6 bij 9 en 250 hoog met hr++ ramen waar ik verwarming in wil en de ergste koud uit wil halen. Mogelijk ivm een pelletkachel.
woensdag 25 september 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp plaatsen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1981 met een oppervlakte van 109 m2. Heet huis heeft dubbelglas en het dak word geïsoleerd. Graag een offerte hiervoor.
woensdag 25 september 2019

Infraroodverwarming voor tuinhuis

Ik wil vloerverwarming in mijn tuinhuis laten plaatsen. Het gaat om 40 m2.
vrijdag 20 september 2019

Vloerverwarming realiseren

Het gaat om circa 35 meter vloerverwarming voor de begane grond welke van een betonvloer is voorzien. Verder hoeft er niks te worden gedaan aan de vloer
woensdag 18 september 2019

Hybride warmtepomp

Ik heb een vrijstaand huis met vloerverwarming. Ik stook op laag temperatuur. Wil graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een hybride warmtepomp naast mijn CV. We zijn met 2 volwassenen en 4 kinderen. Verwarmen op benedenverdieping. Kuub inhoud van het huis is ongeveer 400.
woensdag 11 september 2019

Vervangen van CV ketel met een water/lucht warmtepomp

Op dit moment heb ik een CV ketel van 10 jaar oud en hieraan is een zonneboiler gekoppeld. De nieuwe CV ketel met water/lucht warmtepomp kan op de plaats van de huidige ketel worden geïnstalleerd. Deze bevindt zich op de begane grond. De buitenunit voor de warmtepomp kan op het dak geplaatst worden niet ver vanaf de binnenunit (binnen 4 meter). Het is ook de bedoeling dat de vakman de oude cv ketel verwijdert en afvoert.
zaterdag 7 september 2019

CV aanleggen

Ik wil een compleet nieuwe CV installatie in mijn huis aan laten leggen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 5 september 2019

CV aanleggen

Ik wil graag wat meer informatie over het aanleggen van een cv systeem. Ik heb een 2 onder 1 kap woning uit de jaren 60. Ik weet niet wat de woonoppervlakte is.
maandag 2 september 2019

Gasketel vervangen

De bestaande gasketel vervangen door een elektrische combi ketel.
dinsdag 13 augustus 2019

Nieuw toilet plaatsen

Ik zou graag een nieuw toilet willen laten plaatsen en daarbij de oude laten verwijderen. Nieuw toilet heb ik in mijn bezit. Staande toilet heeft dezelfde afmetingen.
maandag 12 augustus 2019

Aanschaffen en monteren van een houtpellet cv

Op dit moment is er op de zolder in het huis een CV ketel aanwezig uit 1998. De ketel verwarmt het huis met conventionele radiatoren EN voorziet in warmwater. Het huis is NIET geschikt voor lage temperatuur verwarming. De Pellet CV zou evt naast de bergruimte geplaatst kunnen worden (buiten unit). De CV ketel zal ook in warmwater moeten kunnen voorzien. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ik wil graag als het mogelijk is het hele huis van het gas afkrijgen.
zondag 11 augustus 2019

Realiseren van een warmtepomp

Het gaat om de vervanging van cv combi ketel voor verwarming en wormwater. In een woning van 1974 die dubbelglas heeft vloer, spouw en dakisolatie en zonnen panelen 12 x 305 Watt. Ben nog aan het oriënteren wat voordeliger is, een warmtepomp huren of zelf aanschaffen. Mijn huis is 325 m3.
vrijdag 9 augustus 2019

CV ketel vervangen

In het huis hangt nu een Remeha cv ketel uit 2008, die brand op gas. Zou graag een nieuwe HR++ cv ketel willen die op elektrisch kan branden/water verwarmen.
vrijdag 9 augustus 2019

Warmtepompboiler installeren

We willen graag een warmtepompboiler voor ons sanitair warm water voorziening laten installeren. Mijn oog is gevallen op de Atlantic Explorer v4 en we vermoeden dat de 270 liter variant voor ons van toepassing is (2 volwassenen, 2 kinderen). We denken dat de unit op zolder geplaatst moet worden naast de cv-ketel. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning. We hebben dubbel glas, dakisolatie en muurisolatie.
vrijdag 9 augustus 2019

Warmtepompboiler installatie

We willen graag een warmtepompboiler voor onze warm water voorziening laten installeren. Mijn oog is gevallen op de Atlantic Explorer v4 en we vermoeden dat de 270 liter variant voor ons van toepassing is (2 volwassenen, 2 kinderen). We denken dat de unit op zolder geplaatst moet worden.
donderdag 8 augustus 2019

Wasunit instaleren in een kapsalon

Ik ga 1 september mijn kapsalon openen, maar mijn wasunit is nog niet geïnstalleerd. De wasunit moet nog in de kapsalon geplaatst worden. Zo'n unit om haren te wassen. Er is wel een wateraansluiting maar nog niet op de plek waar de unit komt te staan. Graag kijken wat er mogelijk is: van boven halen of door de vloer. De vloeren zijn van beton. Tevens moeten er nog twee spiegels van 65 x 150 cm opgehangen worden.
dinsdag 6 augustus 2019

Vervangen van alle radiatoren

Wij hebben 40 zonnepanelen, koken op inductie en hebben voor het water een elektrische boiler. Nu willen we graag van het gas voor de cv af, alle (oude) radiatoren weg en elektrische, strakke, moderne radiatoren plaatsen. In de woonkamer hebben we ook een houtkachel die - in principe- de gehele huiskamer meer dan goed kan verwarmen. Echter, je hebt niet altijd de houtkachel branden (wel heel vaak) dus dan moet eea verwarmd kunnen worden via de elektrische kachel. Hoor graag wat eventueel de mogelijkheden zijn via een - vrijblijvende - offerte. We zijn aan het kijken wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van alle radiatoren voor elektrische radiatoren. Weten niet precies wat er allemaal bij komt kijken en wat de kosten zijn, is echt nog een indicatie.
vrijdag 2 augustus 2019

Mantelbuis aanleggen naar nieuwe meterkast

Er moet een mantelbuis aangelegd worden van de meterkast naar buiten. Het gaat alleen om de mantelbuis voor elektra.
woensdag 31 juli 2019

Aanschaffen en installeren van een zonneboiler

We willen een zonneboiler voor 2 personen met optie om ook op de vloerverwarming aan te sluiten.
dinsdag 30 juli 2019

Nieuwe dakgoot monteren > kunstof

Ik wil een dakgoot van +- 16 m monteren. Er zit nog een oude op maar die verwijderen wij zelf. Graag een offerte hiervoor.
dinsdag 30 juli 2019

Een split level airco leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een split level airco kan installeren voor mijn woning. Het gaat om een appartement op de 3e verdieping van het pand. De ruimte die de airco moet kunnen koelen is ongeveer 80 m2.

Partners

Partners van Casius