Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zeewolde of directe omgeving.

337 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeewolde:

Het infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die vloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Het gaat om 48 m2. Momenteel is de vloer bedekt met 30 bij 30 cm tegels. Waarschijnlijk dient de vloerverwarming ingefreesd te worden. Uiteindelijk moet de vloerverwarming worden aangesloten op de CV-ketel.

Aansluitingen in caravan gas water elektriciteit

Ik zou graag caravan aan willen sluiten op Gas, water, en elektriciteit. En verder graag 4 extra stroompunten in tuin hebben En een buitenkraan. Ik hoor graag wat u voor mij kan betekenen.

Gasleiding laten doortrekken en aansluiten

Wij denken erover om een gashaard te nemen. Er is een gasaansluiting in de meterkast, echter deze moet worden doorgetrokken naar de woonkamer en is de afstand ongeveer 9 meter.

Haard plaatsen

Het laten plaatsen/monteren van een vrijstaande houtkachel. Er is geen bestaand luchtkanaal aanwezig.

Mantelbuizen aanleggen voor gas

Voor een gasaansluiting in ons bedrijfspand moet er eerst een mantelbuis worden aangelegd. Graag zou ik hiervoor verschillende offertes willen ontvangen. Graag per mail contact opnemen.

Water - Water warmtepomp laten plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft vrijstaande woning en zwembad te Harderwijk. Ook de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen.

Gasverwarming vervangen door warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik verwacht voldoende grond te hebben die niet is beplant om horizontaal buizenstelsel te plaatsen.

Potkachel plaatsen onder de overkapping

Ik heb een gietijzeren potkachel en ik zou willen weten of deze geplaatst kan worden in een houten overkapping en wat daar de eventueel kosten van zijn. Er moet een kanaal door het dak heen gemaakt worden. De overkapping is 2 meter hoog.

Houtkachel in overkapping plaatsen

Ik wil graag een kachel laten plaatsen in een houten overkapping welke aan één zijde open is.

Gasleiding verplaatsen in keuken

Ik moet de gasleiding verplaats hebben in de keuken t.b.v. een nieuwe keuken. Aansluiting moet 2 meter verderop komen waarbij hij het hoekje om moet. Mag laag op de muur of anders in de muur. De sleuven frees ik al indien nodig. Graag wil ik een vaste prijs, en weten op welk tijdstip het mogelijk is.

Nieuwe buitenkraan maken

Wij willen aan de voorzijde van ons huis een nieuwe buitenkraan hebben. De oude is in de winter bevroren geraakt en kapot gegaan. Afstand van de meterkast naar de kraan is ongeveer 4 meter. Klant weet niet waar het lek zit, leiding loopt onder de grond en door de muur.

Rookgasafvoer voor een houtkachel plaatsen

Wij willen een houtkachel plaatsen, graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een rookgas afvoer kanaal. Wellicht is het verstandig om de woning te bezoeken, er kan wellicht gebruik gemaakt worden van een grote koof die door de gehele woning naar boven loopt.

Keukengeiser keuren en schoonmaken

Geiser schoonmaken en keuren. In onze chalet in Zeewolde (RCN) hebben wij een keukengeiser die nodig een onderhoudsbeurt en keuring nodig heeft. De geiser is eerder onderhouden, maar de afgelopen 3 jaar niet. De geiser werkt op propaan gas.

Aanleg aansluiting voor wasmachine bij chalet

Ik wil graag een aansluiting voor de wasmachine in het schuurtje van onze chalet laten maken.

Gasleiding verleggen

Gasleiding moet naar andere kant keuken Dus vanuit meterkast in de kruipruimte naar reeds nieuw gat in keuken vloer omhoog Ongeveer 6 meter Graag per mail beantwoorden

Keukenkraan repareren of vervangen

Onze keukenkraan lekt. Het is een 1 hendel keukenkraan met vaste uitloop. Waarschijnlijk is reparatie niet meer mogelijk en daarom zal er een een nieuwe keukenkraan geïnstalleerd moeten worden.

Volledige CV-installatie aanleggen

Aanleg van een kleine CV installatie in een stacaravan van 13 meter bij 4 meter. Graag 1 voor de woonkamer, 1 voor een kleine slaapkamer en 1 voor een grotere slaapkamer en een kleine radiator in de badkamer /douche. Tevens verwijderen bestaande gaskachel en oude Valliant geiser.

Split-unit airconditioning monteren

Op de slaapkamer met een plat dak een spil airco unit monteren. Dus gat door het dak heen voor de leiding. Er is ook een condensafvoerpomp nodig. Stroom is aanwezig. Het gaat dus puur om ophangen gat door dak en plaatsen dakunit. Dak is van beton (ik ga dan van gewapend beton uit)

Douchepaneel repareren

Uit mijn Pharo lift II douchepaneel komt uit de stort douche geen water, maar uit de handdouche en de sproeiers wel. Het douchepaneel is 11 jaar oud. Ik wil een installateur graag uitnodigen om te beoordelen of dit gerepareerd kan worden.

Kitranden vervangen en kraan repareren

De kitranden in de badkamer rond de douchehoek, ligbad, wasbak en het raam zijn aan vervanging toe. De kraan in de keuken heeft een lage waterdruk. De oorzaak zit in de kraan daar de kraan van de vaatwasser wel een goede druk heeft.

Gasleiding verleggen

Wij zouden graag de gasleiding in de keuken verleggen van de linkerkant van de keuken naar de rechterkant van de keuken. Het gaat om ongeveer 2,5 meter. Ik kijk uit naar uw reactie!

Geiser stacaravan vervangen

Ik wil een 20 jaar oude keukengeiser in mijn stacaravan laten vervangen. De geiser wordt tevens gebruikt om het water voor de douche te verwarmen.

Lekkende keukenkraan laten vervangen

Wij hebben een lekkende keukenkraan. We hebben een nieuwe kraan gekocht en die we willen laten installeren.

Dompelpomp installeren

Kruipruimte staat regelmatig 30 centimeter water. Direct onder het kruipluik zit het diepste punt en er loopt een afwateringsbuis waarop de pomp kan worden aangesloten. Er loopt een elektra leiding direct naast de afwateringsbuis. Wil een pomp die automatisch aan en uit slaat en weinig decibel produceert.

Douchebak en radiator vervangen

De oude douchebak dient te worden verwijderd en een nieuwe douchebak geplaatst op dezelfde plek. Ook in de badkamer dient de radiator vervangen te worden en verplaatst naar de muur ernaast.