Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor agpo zonneboiler nakijken/repareren:

Agpo zonneboiler nakijken/repareren

Graag laat ik de Agpo zonneboiler na kijken en indien nodig repareren.
Onze klant uit Urk (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor agpo zonneboiler nakijken/repareren uit heel Nederland:

Zonnecollector leveren en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe zonnecollector aanschaffen op mijn bestaande zonneboiler van het merk Agpo Ferroli Aquasol 80 liter.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

Het betreft een AGPO/ZEN Aqua Sol LB-100. Deze boiler is gekoppeld met een Vaillant Eco TEC Plus 30-34. De boiler functioneert niet goed. Bij zonnige dagen wordt normaal een watertemperatuur bereikt van 60 gr, momenteel blijft de watertemperatuur steken op 20 gr.

Agpo zonneboiler nakijken

Onderhoud voor mijn agpo zen

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken. Hij doet het niet meer en geeft code 74.

Lekkende Agpo zonneboiler repareren

Ik heb een Agpo zonneboiler. De unit op het dak lekt. (het betreft een plat dak) Ik heb onder de glasplaat gekeken en er is een soldering losgeraakt. Wie kan deze hard soldering repareren en aan wat voor prijsindicatie moet ik denken.

AGPO ZEN zonneboiler repareren

Ik heb een AGPO ZEN zonneboiler die in 1996 is geïnstalleerd. Het lampje brand wel, maar het water warmt niet op, pomp loopt ook goed en het water in de leidingen hoor je wel rondlopen. In de ochtend springt hij aan, hoor je veel geratel, maar het water wordt niet veel warmer dan 20 graden.

Onderhoud aan een Agpo ZEN zonneboiler

Ik heb een Agpo ZEN Solar system zonneboiler van 17 jaar oud, ik wil hier onderhoud aan laten plegen

Agpo ZEN zonneboiler repareren

De pomp van de zonneboiler draait volop, maar er lijkt geen water in de leidingen te zitten. Ik heb geprobeerd het systeem te vullen maar ondanks dat ik de vulkraan open heb staan, lijkt het net alsof er geen water in komt. Na minuten lang 'vullen' komt er nog geen water uit de vul-overloop. Er is geen lekkage op het dak dus het probleem zal bij de aansluiting zitten.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

Van mijn AGPO ZEN zonneboiler zou de collector vloeistof aangevuld moeten worden. Ik weet niet of dit Glycol is. Wie kan mij daarmee adviseren en/of helpen dit weer op niveau te brengen?

Pomp van een Agpo zonneboiler repareren of vervangen

Ik heb in mijn woning een zonneboiler van het merk Agpo waarvan de pomp niet meer werkt. Ik denk dat het systeem al tijdens de bouw van de woning in 2008 is geïnstalleerd. Ik woon hier zelf 1,5 jaar nu. Ik weet niet hoe lang een dergelijke pomp mee gaat. Ik laat de pomp graag repareren of vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius