Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasleidingen omleggen:

Gasleidingen omleggen

Graag wil ik mijn gasleiding omleggen in verband andere keuken deze komt nu boven de aanrechtblad uit en hij moet naar beneden kan u mijn gauw mogelijk helpen en wat zijn de kosten hoor graag van u
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleidingen omleggen uit heel Nederland:

Leidingen omleggen naar een andere gasmeter

We hebben twee huizen samengevoegd en willen nu de gasleidingen op een meter laten aansluiten. Ik heb al contact opgenomen met de netbeheerder. Ik zou de klus graag binnen 2 maanden uit laten voeren.

Gasleidingen omleggen en verwijderen

Ik wil graag twee oude gasleidingen laten verwijderen en één gasleiding laten omleggen.

Gas- en elektriciteitsmeters verplaatsen

In verband met de uitbreiding van de badkamer willen we de gasmeter verplaatsen en de gasleidingen omleggen. Ook willen we de groepenkast verplaatsen en de elektriciteitsmeter. Beide, gas en elektra, moet ongeveer 2 meter naar voren geplaatst worden.

Omleggen water en gasleidingen

De gasleiding in onze keuken moet op de plaats komen waar nu de waterleiding zit en vice versa.

Gasleidingen en eventueel waterleidingen omleggen en verlengen

Wij hebben een bestaande woning gekocht, bouwjaar 1960-1970. Aangezien wij alles gaan verbouwen willen wij graag ook de leidingen omleggen en verlengen. Dit betekent: Keuken: Gas en waterleidingen omleggen Badkamer: Waterleidingen inkorten Zolder: Waterleiding voor de afvoer van de wasmachine aanleggen.

Kastwand met al bestaande paneeldeuren ...

Kastwand met al bestaande paneeldeuren op zolder, verplaatsen wasmachine, omleggen gasleidingen, waterleidingen en stucwerk. Stucwerk ongeveer 8m2.

Keuken: Openbreken/ slopen van ...

Keuken: Openbreken/ slopen van dragende keukenmuur naar woonkamer (ongeveer 2,5 meter in breedte). Dichten van deur naar gang. Omleggen/ opnieuw aanleggen gasleidingen. Badkamer: Aanleggen van leidingen: omleggen watertoevoer/ afvoer voor bad, wastafel. Nieuwe leiding aanleggen voor afvoer toilet

Gaan huis kopen, welke uit huur komt. ...

Gaan huis kopen, welke uit huur komt. Betekent dat er leidingen moeten worden omgelegd voor water af en aanvoer en gasleidingen. In badkamer moeten leidingen worden omgelegd en in de muur worden verwerkt en badkuip, toilet en wasbak worden geplaatst en aangesloten. Er is nu geen toilet aanwezig alleen de wasmachine aansluiting. De wasmachine aansluiting moet naar zolder worden verplaast Voor keuken leidingen omleggen naar de juiste plaats en leidingen in de muur verwerken.

Binnenkant huis: + Electra: 1 extra ...

Binnenkant huis: + Electra: 1 extra groep beschikbaar maken voor keukenapparatuur op begane grond 1 extra groep beschikbaar maken voor aansluiting wasmachine en wasdroger op 1e verdieping Wandcontactdozen vernieuwen en deze in plaats van op ooghoogte op grondniveau brengen. + Gas Verleggen en nieuw aanleggen van gasleidingen /aansluitpunten van beneden naar de zolderverdieping + Verwarming: Moederhaard in kamer verwijderen en deze vervangen door een nieuwe sfeervolle gaskachel, ingebouwd in de schouw Gasleidingen omleggen zodat boven op de zolder een nieuwe HR-ketel kan worden geïnstalleerd Installatie nieuwe HR-ketel voor verwarming en warm water. Installatie van een tijd / klok thermostaatregeling + Water: Aanleg van nieuwe aanvoerleidingen –in de muur-