Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lelystad of directe omgeving.

1460 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning, hR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lelystad:

Lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen

Ik wil in mijn rijtjeshuis een goeie Mitsubishi lucht lucht warmtepomp en een 4 binnenunit Plus laten plaatsen. De kuubinhoud beneden is ongeveer 170, boven ook. We zijn met 2 personen. Het is voor binnenverwarming en airco. De capaciteit moet dusdanig zijn dat er genoeg warmte is in de winter. Er is centrale verwarming aanwezig, deze wil ik het liefste vervangen voor de warmtepomp en de airco, maar de centrale verwarming is nog aanwezig, dus in dit geval nog als brijverwarming.

Verwarming verplaatsen

Ik wil verwarming in de woonkamer verplaatsen zodat een schuifpui geplaatst kan worden.

Thermostaatkraan douche vervangen of repareren

De thermosstaatkraan in de douche geeft een scherp piepgeluid als de warmwaterkraan een tijdje openstaat. Dit kan uiteraard aan het binnenwerk liggen. Betreft een Grohe thermostaat kraan. De piep is bij de buren duidelijk te horen. We willen een nieuwe kraan aanschaffen, als de huidige niet gerepareerd kan worden of te duur is om te repareren. Het kleinmateriaal moet de loodgieter zelf even meenemen, waarvoor wij dan uiteraard de kosten betalen.

Wasmachine aansluiting incl.afvoer en wastafel met kraan aanleggen

In ons bedrijfspand willen we een wasmachine aansluiting en afvoer, alsmede een kraan met wastafel. Hiervoor is nu niks aanwezig.

Douchecabine vervangen

Ik wil graag mijn oude douchecabine weg halen en een nieuwe plaatsen, kan misschien op de vloer anders ook een douchebak van 3 cm plaatsen.

Convector put dichtmaken

Ik wil graag mijn convectorput dichtmaken zodat er vloerverwarming kan worden aangelegd.

CV ketel vervangen

Mijn oude CV ketel moet door nieuwe vervangen worden. Ik heb al een ketel gekocht.

Vervangen CV ketel

Vervanging Agpo Ferolli door Remeha Tzerra 39C CW5. Zie foto

Elektrische close in boiler plaatsen

Betreft close-in boiler onder keuken spoelbak. Zit ruime kast onder die echter gedeeld wordt met afvalbak. Ruimte onder spoelbak is 55 cm hoog bij 25 cm. Maar achterin de keukenkast is nog meer ruimte. Staat naast vaatwasser waarmee groep gedeeld kan worden.

Warmtepomp installeren

Onze CV ketel van circa 17 jaar oud staat op het punt van opgeven. We twijfelen aan lucht-lucht warmtepomp of aan water/water warmtepomp doordat wij met woning circa 30 meter direct aan water 2-2,5 meter diepte wonen.

Extra verwarming plaatsen in de keuken

In de keuken dient een extra verwarming te worden geplaatst (kan staand en liggend tegen de vrije muur). De oorspronkelijke verwarming onder het raam was verwijderd vanwege plaatsing keuken. Een elektrisch kacheltje met blower (waar de verwarmingsleiding doorheen loopt) blaast de warme lucht de keuken in. Afstand tot leidingen en ruimte om nieuwe verwarming te plaatsen is ca. 2 meter (vermoedelijk dus 2 meter leidingen nodig om de verwarming aan te sluiten). De keuken is ca. 8m2 groot maar is open naar de huiskamer die ca 25m2 groot is.

Droogbouw vloerverwarming in slaapkamer leggen

Ik wil graag een droogbouw vloerverwarming in mijn slaapkamer die aangesloten kan worden op de cv ketel. De oppervlakte is 15 m2. Het huidige laminaat heb ik zelf verwijderd. Er ligt nu een betonnen vloer.

Pelletkachel aansluiten

Openhaard verwijderen en vervolgens de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45 kW aansluiten.

Afdoppen gasleiding keuken/ waterleiding/ aanleg stopcontacten

Ik ben bezig met de aanschaf van een nieuwe woning. In de keuken is een gas aansluiting, maar ik ga over op elektrisch koken. De gasleiding moet dus worden afgedopt. Verder moeten er 2 stopcontacten worden verplaatst en 2 worden bijgemaakt. En ook zit er een kraan in de slaapkamer die weg moet, en die waterleiding moet worden afgesloten. Een veelzijdige klusjesman zou dus ideaal zijn.

De storkbak van een toilet repareren

Ik zoek een loodgieter die de spoelinstallatie van een toilet kan herstellen. Momenteel spoelt er geen water doorheen. Het betreft hier een opbouwspoelbak en geen inbouwspoelbak.

CV klus

Het betreft een vakantiehuisje van 42 m2. We zullen daar zowel in de zomer als winter met maximaal 3 man zitten. De koude lucht willen we in de zomer zoveel mogelijk benutten voor het ondersteunen van de airco die ook wordt aangesloten in de woning. We zijn daarnaast geïnteresseerd in kwaliteit goede apparatuur en is de subsidie. Het is de bedoeling het apparaat zelf aan te sluiten. Graag zoveel mogelijk informatie en offerte.

Tristar airco installeren

Een Tristar AC-5426 installeren in onze slaapkamer. Achter de gasbeton buitenmuur voor de binnen unit zit een plat dak voor installatie voor de buiten unit. Wandcontactdoos zit in de buurt op van de vloer.

Inbouwtoilet repareren

Twee toiletten met inbouwreservoirs van Geberit. Beide kleine spoelknoppen werken niet meer. Graag repareren.

Waterleidingen aanleggen

In ons nieuwe huis willen we waterleiding en -afvoer aan laten leggen in de garage. Het is de bedoeling dat er een wasmachine en een gootsteen komt.

Airco ophangen/ installeren

Een zelf gekochte (nieuw van de praxis) airco UNIT met een buitendeel, moet in de slaapkamer komen/ doorgang naar buiten is makkelijk (houten muur) buiten kan airco deel op balkon staan.

Splitsen van gas, elektra en water in een woonbedrijfspand

Ik heb een 3 verdiepingsgebouw waarbij de begane grond bedrijfsgedeelte is, graag wil deze scheiden van het woongedeelte. Ik wil het gas, elektra en water splitsen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Verhoogd toilet laten plaatsen

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen. Is geen hangend toilet. Graag een offerte inclusief bezorgen van toilet.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil in de woonkamer vloerverwarming laten aanleggen. Het gaat om zo'n 50m2. De houten vloer met ondervloer en laminaat haal ik er zelf uit. Ik zorg zelf voor het laminaat .

CV ketel vervangen

Mijn oude abw 28. 02 cv combi ketel is aan vervanging toe. Deze wil ik graag laten vervangen. Ik woon in een rijtjeshuis met nieuwe isolatie en hr++glas. Ook heb ik een regendouche. Ik denk een cw5 ketel nodig te hebben. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u.

Spoelmechanisme in het toilet repareren

Het spoelmechanisme in mijn toilet is kapot, nu moet ik deksel optillen om het niet steeds door te laten lopen. de staafjes zijn gebroken en het drukmechanisme werkt dus ook niet. Er zal een nieuw mechanisme in moeten. Het tweede toilet heeft ook een spoelprobleem en lekt aan de pijp enigszins. Ik zou graag horen van u wat het is overzicht is van de kosten om beide toiletten weer goed te laten lopen (inclusief mechanisme zelf).