Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lelystad of directe omgeving.

1439 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lelystad:

Installeren van de warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Stadsverwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Aanwezig: Warmwater radiators / WTC instalatie / Stadsverwarming / Zonnepannelen met overcapaciteit. Ik wil een warmtepomp laten plaatsen. Vloerverwarming is geen optie. Beneden wordt nog een appartement aangebouwd waar ik een mono energetisch systeem plaatsen.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

De pomp van de zonneboiler draait volop, maar er lijkt geen water in de leidingen te zitten. Ik heb geprobeerd het systeem te vullen maar ondanks dat ik de vulkraan open heb staan, lijkt het net alsof er geen water in komt. Na minuten lang 'vullen' komt er nog geen water uit de vul-overloop. Er is geen lekkage op het dak dus het probleem zal bij de aansluiting zitten.

Nieuwe radiator aansluiten op CV-ketel

Ik wil een nieuwe radiator op zolder laten aansluiten op de CV-ketel.

CV-ketel ombouwen naar propaan

Ombouw Intergas 24/28 hke naar propaan

CV-leidingen leggen

Ik wil graag cv leidingen in zandcement dekvloer op een betonnen ondervloer weggewerkt hebben. Daarvoor moet er ongeveer 16 meter, 8 voor heen en 8 voor retour, aan sleuven gemaakt worden. Tevens 2 boorgaten voor riolering standpijp 110 mm door betonnen vloer plus 1 boorgat voor leiding 75 mm. Betonnen vloer.

Dakdoorvoer aanbrengen

Ten behoeve van een nieuwe CV ketel moet er een dakdoorvoer komen. Wij hebben een kunstleien dak van ongeveer 20 jaar. Er zijn nog originele leien. Tevens lijkt het er op dat onze zinken dakgoot op een bepaalde plek lekt. Graag laten wij dit controleren en repareren.

WC ontstoppen

WC beneden is verstopt. Ik ben net verhuisd en de vorige bewoner liet de WC jaarlijks ook een keer doorspoelen door een professional. Graag wil ik dit ook laten doen. Met als gevolg dat de WC weer ontstopt is.

Panadero Delta houtkachel laten installeren

Graag willen wij de houtkachel Panadero Delta laten installeren. Het rookkanaal is al aanwezig, maar moet op functionaliteit gechecked worden. De aanschaf van de materialen en de kachel graag in overleg met de vakman.

Kranen laten vervangen

Ik wil de kraan van de vaatwasser en de keukenkraan vervangen. Ik heb al twee nieuwe kranen aangeschaft. Voor zover ik weet moet er geen leidingwerk verricht worden.

Airco op de bovenverdieping installeren

We zouden graag een airco willen laten plaatsen aan de voorgevel van het eengezinswoning, we hebben vorig jaar nieuwe kozijnen gekregen en een van de bovenraampjes is vervangen door een isolerende plaat waarop de airco gemonteerd kan worden. De volledige bovenverdieping is plusminus 80 m3. De voorkant van de woning bestaat uit steen en er staat een berging aan het huis. Wat zijn we ongeveer kwijt voor een buiten/binnenunit inclusief installatie en wat kost onderhoud.

Gaten boren in beton naar de kruipruimte

Er dient een aantal gaten in de betonnen vloer geboord te worden naar de kruipruimte. Het gaat om een gat voor het riool van 110 mm, 2 x 40 mm voor de afvoer en 3 gaten voor de waterleidingen.

Radiator op zolder plaatsen

Radiator platsen op zolder

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Wij hebben stadsverwarming van Nuon. De thermostaat op 24 graden ingesteld, maar radiatoren blijven gedeeltelijk koud en het wordt niet warmer dan 21 graden. Misschien moeten ze ingeregeld worden. Graag zou ik willen weten wat het kost om dat te laten doen. We hebben in totaal 12 radiatoren.

Houtkachel met afvoerpijpen plaatsen in een hoekwoning

Wij gaan bij Gamma een kleine houtkachel kopen van Livin'flame. We willen die in onze hoekwoning bij de zijgevel gaan plaatsen en laten aansluiten. Er moet een gat in de buitenmuur worden gemaakt voor de aansluiting van de afvoerpijpen. Aan de buitenzijde moeten die pijpen worden bevestigd, tot aan het dak. Wij zullen deze materialen zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte.

Klep van stadsverwarming vervangen

Ik wil graag een offerte voor het repareren/vervangen van de klep van de stadsverwarming. Hij lijkt niet meer te reageren op de thermostaat en brandt dus door. De klep is een zwart kastje achter op de leiding.

Dak- of hemelwaterafvoerlekkage opsporen en verhelpen

Het opsporen en verhelpen van een dak- of hemelwaterafvoerlekkage. Er si aan de binnenzijde op 1 plek lekkage zichtbaar.

Vloerverwarming doorspoelen

De radiatoren en de vloerverwarming worden heel langzaam warm. De radiatoren worden bijna niet warm. Het betreft een woning 3 etages hoog.

Close-in boiler monteren

Wij willen een kleine elektrische boiler van 10 liter (close-in boiler) laten monteren onder ons aanrecht. Wij willen dit graag even bespreken met een vakman en ontvangen daarbij ook uw offerte. Wij willen liever bellen dan mailen.

Elektrische boiler installeren

Een (10 liter) boiler installeren onder het keukenaanrecht.

Nieuwe paneelradiator plaatsen

Ik wil graag een paneelradiator laten plaatsen in mijn badkamer. Kunt u aangeven welke radiator er zou passen? Levering in overleg.

Buitenkranen laten monteren

Wij zoeken een loodgieter voor buitenkranen. Zowel voor als achter het huis.

Design radiator plaatsen in voorportaal

Een design radiator plaatsen in een voorportaal/gang. Er is al een aansluiting. Deze is afgedopt. Ik beschik zelf over een design radiator. Echter ik wil deze laten monteren zodat de voorportaal/gang gedurende winter ook verwarmd is.

Gasleidingen verlengen

Ik wil graag de gasleiding vanuit onze keuken naar onze bijkeuken verlengen/laten leggen. Dit i.v.m. een te grote gasfornuis die niet op de plek past waar het hoort te staan in de keuken.

Douchecabine vervangen

Het verwijderen van een bestaande douchecabine en het op dezelfde locatie plaatsen van een nieuwe, iets grotere, douchecabine inclusief douchebak. Het is daarbij niet nodig iets aan te passen aan de waterleiding aansluiting, die blijven gehandhaafd zoals het nu is. De nieuwe cabine dient 1 bij 1 meter te worden met een schuifdeur.

Sleuven frezen voor loodgieterswerk

Leidingen in badkamer. 2 keer 1 meter lengte met bochtje