Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lelystad:

Staande wc vervangen door nieuwe staande

Bestaande wc op de begaande grond vervangen voor een nieuwe. De huidige is een staande wc en de nieuwe wordt ook een staande wc.

Warmtepomp units plaatsen

We willen overstappen op elektrisch verwarmen in de gehele woning. Wat we het liefst willen is op elke verdieping een lucht/lucht warmptepomp. In de kamers waar het dan nog nodig is kunnen we altijd nog een elektrisch verwarmingspaneel ophangen. Het gaat dan in totaal om de plaatsing van 3 warmtepomp units binnen. De buitenunit kan op het garagedak buiten geplaatst worden of (mocht dit niet mogelijk zijn) tegen de zijkant van het huis.

Buitenkraan realiseren

Nog niet aanwezig, wil een buitenkraan laten plaatsen. Er zijn geen leidingen aanwezig, wel een kruipruimte.

Cv ketel vervangen

Graag laat ik mijn oude cv-ketel demonteren en de nieuwe met rookgas afvoer en graag installeren. Allebei de ketels zijn van Vaillant en concentrisch. Ik wil safety keuring. Ik heb nu de Vaillant 24. Ik wil of de Vaillant ecotech exclusief 35-45, of de Vaillant ecotech plus 35-38. Graag een prijsopgave.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil aan de huismuur in de achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. Waarschijnlijk zal daarvoor vanuit de meterkast (gesitueerd naast de voordeur) een leiding door de kruipruimte onder mijn huis naar de tuinzijde moeten worden getrokken. De afstand meterkast-tuin bedraagt ongeveer 12 meter. Het betreft een eengezinswoning. De kruipruimte is ongeveer 1,5 meter hoog, bevat droog zand en is redelijk goed bereikbaar via een luik. E.e.a. moet wel vorstbestendig zijn.

Radiatoren aanpassen en vervangen

Twee ruimtes van elk 40 m2 uitbreiden warmte capaciteit en plaatsen aparte thermosstaatknoppen om radiotoren separaat van rest woning aan te kunnen zetten. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen, thermostaat / radiatorknoppen vervangen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik de woonkamer en de bovenverdieping willen voorzien van vloerverwarming in mijn net gekochte huis. Dit betreft ruim genomen zo'n 80m2. Boven zou ook in plaats van vloerverwarming infrarood panelen kunnen plaatsen als dat scheelt in kosten. Momenteel hangen er radiatoren en is de woning aangesloten op gas. Ik wil graag van het gas af. De radiatoren moeten dan ook worden verwijderd.

Buitenkraan aanleggen

Ben benieuwd naar de totale kosten (inclusief uurloon, btw, materialen, reiskosten) voor het aanleggen van een buitenkraan aan onze achtergevel. Dit moet waarschijnlijk via de kruipruimte. Dit betreft ongeveer 8 meter.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een buitenkraan in de tuin willen hebben. Er is geen leiding aanwezig, de afstand van meterkast tot tuin is ongeveer 8 meter. Er is een kruipruimte aanwezig.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een vorstvrije buitenkraan aan te leggen, er ligt nog geen leiding. De afstand tussen de meterkast is al gauw 7 meter. Ik beschik over een kruipruimte.

Lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen

Ik wil in mijn rijtjeshuis een goeie Mitsubishi lucht lucht warmtepomp en een 4 binnenunit Plus laten plaatsen. De kuubinhoud beneden is ongeveer 170, boven ook. We zijn met 2 personen. Het is voor binnenverwarming en airco. De capaciteit moet dusdanig zijn dat er genoeg warmte is in de winter. Er is centrale verwarming aanwezig, deze wil ik het liefste vervangen voor de warmtepomp en de airco, maar de centrale verwarming is nog aanwezig, dus in dit geval nog als brijverwarming.

Verwarming verplaatsen

Ik wil verwarming in de woonkamer verplaatsen zodat een schuifpui geplaatst kan worden.

Thermostaatkraan douche vervangen of repareren

De thermosstaatkraan in de douche geeft een scherp piepgeluid als de warmwaterkraan een tijdje openstaat. Dit kan uiteraard aan het binnenwerk liggen. Betreft een Grohe thermostaat kraan. De piep is bij de buren duidelijk te horen. We willen een nieuwe kraan aanschaffen, als de huidige niet gerepareerd kan worden of te duur is om te repareren. Het kleinmateriaal moet de loodgieter zelf even meenemen, waarvoor wij dan uiteraard de kosten betalen.

Wasmachine aansluiting incl.afvoer en wastafel met kraan aanleggen

In ons bedrijfspand willen we een wasmachine aansluiting en afvoer, alsmede een kraan met wastafel. Hiervoor is nu niks aanwezig.

Douchecabine vervangen

Ik wil graag mijn oude douchecabine weg halen en een nieuwe plaatsen, kan misschien op de vloer anders ook een douchebak van 3 cm plaatsen.

Convector put dichtmaken

Ik wil graag mijn convectorput dichtmaken zodat er vloerverwarming kan worden aangelegd.

CV ketel vervangen

Mijn oude CV ketel moet door nieuwe vervangen worden. Ik heb al een ketel gekocht.

Vervangen CV ketel

Vervanging Agpo Ferolli door Remeha Tzerra 39C CW5. Zie foto

Elektrische close in boiler plaatsen

Betreft close-in boiler onder keuken spoelbak. Zit ruime kast onder die echter gedeeld wordt met afvalbak. Ruimte onder spoelbak is 55 cm hoog bij 25 cm. Maar achterin de keukenkast is nog meer ruimte. Staat naast vaatwasser waarmee groep gedeeld kan worden.

Warmtepomp installeren

Onze CV ketel van circa 17 jaar oud staat op het punt van opgeven. We twijfelen aan lucht-lucht warmtepomp of aan water/water warmtepomp doordat wij met woning circa 30 meter direct aan water 2-2,5 meter diepte wonen.

Extra verwarming plaatsen in de keuken

In de keuken dient een extra verwarming te worden geplaatst (kan staand en liggend tegen de vrije muur). De oorspronkelijke verwarming onder het raam was verwijderd vanwege plaatsing keuken. Een elektrisch kacheltje met blower (waar de verwarmingsleiding doorheen loopt) blaast de warme lucht de keuken in. Afstand tot leidingen en ruimte om nieuwe verwarming te plaatsen is ca. 2 meter (vermoedelijk dus 2 meter leidingen nodig om de verwarming aan te sluiten). De keuken is ca. 8m2 groot maar is open naar de huiskamer die ca 25m2 groot is.

Droogbouw vloerverwarming in slaapkamer leggen

Ik wil graag een droogbouw vloerverwarming in mijn slaapkamer die aangesloten kan worden op de cv ketel. De oppervlakte is 15 m2. Het huidige laminaat heb ik zelf verwijderd. Er ligt nu een betonnen vloer.

Pelletkachel aansluiten

Openhaard verwijderen en vervolgens de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45 kW aansluiten.

Afdoppen gasleiding keuken/ waterleiding/ aanleg stopcontacten

Ik ben bezig met de aanschaf van een nieuwe woning. In de keuken is een gas aansluiting, maar ik ga over op elektrisch koken. De gasleiding moet dus worden afgedopt. Verder moeten er 2 stopcontacten worden verplaatst en 2 worden bijgemaakt. En ook zit er een kraan in de slaapkamer die weg moet, en die waterleiding moet worden afgesloten. Een veelzijdige klusjesman zou dus ideaal zijn.

De storkbak van een toilet repareren

Ik zoek een loodgieter die de spoelinstallatie van een toilet kan herstellen. Momenteel spoelt er geen water doorheen. Het betreft hier een opbouwspoelbak en geen inbouwspoelbak.