Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lelystad of directe omgeving.

1415 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lelystad:

Houtkachel met afvoerpijpen plaatsen in een hoekwoning

Wij gaan bij Gamma een kleine houtkachel kopen van Livin'flame. We willen die in onze hoekwoning bij de zijgevel gaan plaatsen en laten aansluiten. Er moet een gat in de buitenmuur worden gemaakt voor de aansluiting van de afvoerpijpen. Aan de buitenzijde moeten die pijpen worden bevestigd, tot aan het dak. Wij zullen deze materialen zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte.

Klep van stadsverwarming vervangen

Ik wil graag een offerte voor het repareren/vervangen van de klep van de stadsverwarming. Hij lijkt niet meer te reageren op de thermostaat en brandt dus door. De klep is een zwart kastje achter op de leiding.

Dak- of hemelwaterafvoerlekkage opsporen en verhelpen

Het opsporen en verhelpen van een dak- of hemelwaterafvoerlekkage. Er si aan de binnenzijde op 1 plek lekkage zichtbaar.

Vloerverwarming doorspoelen

De radiatoren en de vloerverwarming worden heel langzaam warm. De radiatoren worden bijna niet warm. Het betreft een woning 3 etages hoog.

Close-in boiler monteren

Wij willen een kleine elektrische boiler van 10 liter (close-in boiler) laten monteren onder ons aanrecht. Wij willen dit graag even bespreken met een vakman en ontvangen daarbij ook uw offerte. Wij willen liever bellen dan mailen.

Elektrische boiler installeren

Een (10 liter) boiler installeren onder het keukenaanrecht.

Nieuwe paneelradiator plaatsen

Ik wil graag een paneelradiator laten plaatsen in mijn badkamer. Kunt u aangeven welke radiator er zou passen? Levering in overleg.

Buitenkranen laten monteren

Wij zoeken een loodgieter voor buitenkranen. Zowel voor als achter het huis.

Design radiator plaatsen in voorportaal

Een design radiator plaatsen in een voorportaal/gang. Er is al een aansluiting. Deze is afgedopt. Ik beschik zelf over een design radiator. Echter ik wil deze laten monteren zodat de voorportaal/gang gedurende winter ook verwarmd is.

Gasleidingen verlengen

Ik wil graag de gasleiding vanuit onze keuken naar onze bijkeuken verlengen/laten leggen. Dit i.v.m. een te grote gasfornuis die niet op de plek past waar het hoort te staan in de keuken.

Douchecabine vervangen

Het verwijderen van een bestaande douchecabine en het op dezelfde locatie plaatsen van een nieuwe, iets grotere, douchecabine inclusief douchebak. Het is daarbij niet nodig iets aan te passen aan de waterleiding aansluiting, die blijven gehandhaafd zoals het nu is. De nieuwe cabine dient 1 bij 1 meter te worden met een schuifdeur.

Sleuven frezen voor loodgieterswerk

Leidingen in badkamer. 2 keer 1 meter lengte met bochtje

Keukenkraan in de keuken monteren

Plaatsen en aansluiten keukenkraan. De oude kraan verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Convectorput weghalen en verwarming plaatsen

Ik wil de convectorput vervangen door een (design) radiator. Er ligt vloerverwarming als bij verwarming en plavuizen, daar zal op de een of andere manier vanuit de kruipruimte gaten in gemaakt moeten worden om de verwarming aan te kunnen sluiten. Het huis is voorzien van stadsverwarming.

Roestige gasleiding vervangen

Gasleiding in de kruipruimte vervangen van woning aan de Lelystad. Is in 2010 gecontroleerd, maar was nog niet nodig. Ik heb het idee dat er wat roestplekjes bij zijn gekomen.

Airco installeren in slaapkamer op zolder

Graag zou ik meer informatie willen over een vaste airco in een zolderkamer. De ruimte is ongeveer 5 x 3 meter en circa 3 hoog (klein plafond in de punt). Op zolder zit een dakkapel. Wat moet ervoor gebeuren? Kunt u wat meer informatie geven en wat de bijbehorende kosten zijn?

Lekkende regendouche repareren of vervangen

Onze regendouche lekt, drupt aan 1 stuk door ook na het verwijderen van de douchekop. Vermoeden is dat er in de thermostaatkraan iets niet goed zit

Buitenkraantjes aanleggen

Buitenkraan voor en achter aanleggen. Er ligt al een leiding naar de achterkant van de woning. Deze is echter niet van het juiste formaat. Met veel pijn en moeite heb ik hier een kraan op kunnen plaatsen maar deze lekt. Ik wil graag dat er een juiste leiding komt met kraan. Aan de voorzijde van de woning zal waarschijnlijk in de fundering gefreesd moeten worden. De meterkast zit aan de buitenmuur van de woning. Ik zou graag willen weten wat dit kost? Volgende week ben ik niet te bereiken maar vanaf dinsdag 20 juni wel weer.

Houtkachel aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen die laten aansluiten op de plaats waar al een houtkachel heeft gestaan. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten welke aansluitmaterialen er nodig zijn. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Gasleiding vervangen en afpersen

Gasleiding vervangen en afpersen.

Buitenkraan vanuit de meterkast aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen vanuit de meterkast, onder de vloer door naar tuinzijde woning. De lengte van de leiding tussen meterkast en kraan is ongeveer 10 meter.

Buitenkranen installeren

Ik wil voor en achter buitenkranen laten plaatsen en installeren.

Gasleidingen vervangen en afpersen

Vervangen gasleiding van meterkast naar keuken en afpersen

Airco monteren

Betreft het monteren van een split airco unit (plug and play). Deze moet in de woonkamer worden gemonteerd, gaten in de gevel boren voor de afvoer en de buitenunit op een dak monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toiletpot vastzetten met nieuwe potschroeven

Ik wil mijn staande toiletpot laten vastzetten met nieuwe potschroeven en laten afkitten. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.