Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen:

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

We wonen net sinds anderhalve maand in ons nieuwe huis (geen nieuwbouw, een woning van 1997) en nu blijkt dat de display van de elektrische vloerverwarming in de badkamer niet werkt. Deze willen we graag laten vervangen. Ik weet niet hoe oud de vloerverwarming is en er staat geen merk op de display. Wat zou vervanging kosten (materiaal en arbeidsloon)? Ik heb een foto van het display bijgevoegd.
Onze klant uit Dronten (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen uit heel Nederland:

Elektrische verwarming installeren

We willen graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om de slaapkamer (20,6 m2), hobbykamer (6,55 m2) en studeerkamer (9,46 m2) elektrisch te verwarmen. Op dit moment hebben we een circulair verwarmingssysteem op gas. De kamers zijn voorzien van dubbel glas en we willen de spouwmuur nog laten isoleren in het komende jaar net als het aanleggen van zonnepanelen. We maken alleen bij temperaturen onder de 15 graden gebruik van onze verwarming op de slaapkamer. De hobby- en studeerkamer worden niet veel gebruikt. Er is op dit moment geen sprake van aarding bij de stopcontacten. We vroegen ons onder andere af of elektrische radiatoren of accumulatoren het meest geschikt zijn voor onze situatie. Natuurlijk zou het gebruik van beide ook mogelijk kunnen zijn, maar die vraag leggen we bij jullie. We zouden zelf de radiatoren/accumulatoren kunnen bevestigen aan de muur, maar moeten wel weten wat de eisen zijn aan de bestaande elektra en of er nog leidingen getrokken moeten worden voor een thermostaat. Het liefst zouden we het systeem via de wifi willen aansturen, want dat scheelt weer wat leidingwerk.

Capaciteit zonnepanelen verminderen

Ik heb een overcapaciteit bij mijn zonnepanelen. In mijn geval ongeveer 2000 kWh. Die overcapaciteit wil ik in het verwarmen van mijn huis steken. Ik denk daarbij aan een warmtewisselaar die in de retourleiding van het water naar de gasgestookte cv-ketel het water met de overcapaciteit aan elektrische energie voorverwarmt. Als de thermostaat warmte vraagt moet ook de warmtewisselaar gaan voorverwarmen. Het vermogen moet met een knop instelbaar zijn. Voorbeeld: overshot 2000 kWh Uitgaande van 150 dagen verwarmen en gemiddeld 50% warmtevraag geeft dat 150 x 12 = 1800 verwarmingsuren. Bij het overschot van 2000 kWh geeft dat dus 2000 : 1800 = 1,11 kw per uur. In het algemeen: Bij restwarmte RW geeft dat: ( RW / 1800 ) kw per uur, een waarde die je met een knop op de wisselaar moet kunnen. Er zijn al veel zonnepanelen geplaatst bij particulieren en dat worden er snel meer. Er is m.i. behoefte aan zo’n voorverwarmer.

Storing elektrische vloer verwarming Magnum in keuken

Elektrische vloerverwarming (merk Magnum) slaat op hol, hij blijft verwarmen ondanks dat thermostaat uit staat. Heb de groep in de stoppenkast om gedaan zodat het systeem uit staat. Ik wil graag dat een vakman hier naar komt kijken zodat ik er weer gebruik van kan maken.

Kortsluiting in elektrische vloerverwarming

Kortsluiting in elektrische vloerverwarming onder tegels in badkamer opsporen. Wanneer de verwarming wordt aangezet springt de aardlekschakelaar eruit. Thermostaat is wel goed. Oppervlakte is 2,5 m bij 2,5 .

Groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen: 1)groepenkast bestaande uit: verdeelkast 1 fase/ hoofdschakelaar 40A / 2 x aardlekschakelaar / 2 x zekeringautomaat 230 V/ 1 x zekeringautomaat wasmachine / 1 x zekeringautomaat boiler / 2 x zekerautomaat radiator / 1 x zekeringautomaat kookplaat 2)badboiler 50 liter A label / voedingskabel naar 1 ste verdieping plusminus 25 meter 3) 2 elektrische radiatoren met thermostaat / home control klok + regelaar / voedingskabel naar beide kanten plusminus 14 meter 4) voedingskabel t.b.v. kookplaat plusminus 12 meter aanleg voedingskabels uiteraard allemaal gerekend vanaf de groepenkast. graag globale offerte gesplitst in prijs voor levering apparatuur/kabels en de kosten voor arbeid. graag met spoed ivm. planning

Elektrische vloerverwarming repareren

Thermostaat goed, ruimtesensor goed, vloerverwarming wordt niet warm, plaats: badkamer.

Elektrische verwarming met thermostaat plaatsen

Ik ben op zoek naar een elektrische verwarming met thermostaat die een ruimte van 50 m3 kan verwarmen. Het gaat om een hobby ruimte.

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Onze huidige thermostaat van Easyheat doet het niet meer. Dus graag thermostaat vervangen.

Aardpen slaan

Onlangs hebben wij “elektrische geleiding/statische elektriciteit” gevoeld aan onze thermostaat douchekraan. Een elektricien heeft de spanning gemeten en adviseerde het plaatsen van een nieuwe aardpen. Graag ontvang ik een offerte voor het onderzoeken van de geladenheid van de douchekraan en het eventueel plaatsen van een aardpen. Woning gesitueerd in de binnenstad van Gouda. Bouwjaar 1909, badkamer aangebouwd op de begane grond. Aardlekschakelaar aanwezig.

Thermostaat van vloerverwarming vervangen

De Magnum elektrische vloerverwarming doet het niet meer. Huidige thermostaat is een 'Intelligent control digitale klokthermostaat' en lijkt niet meer te functioneren. Deze willen we laten vervangen door een Magnum-x-treme-control-klokthermostaat-825800. Graag offerte voor de thermostaat en de installatie hiervan; gaat dus alleen om het vervangen / aansluiten in de huidige contactdoos.

Partners

Partners van Casius