Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Dronten of directe omgeving.

261 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Dronten:

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

We wonen net sinds anderhalve maand in ons nieuwe huis (geen nieuwbouw, een woning van 1997) en nu blijkt dat de display van de elektrische vloerverwarming in de badkamer niet werkt. Deze willen we graag laten vervangen. Ik weet niet hoe oud de vloerverwarming is en er staat geen merk op de display. Wat zou vervanging kosten (materiaal en arbeidsloon)? Ik heb een foto van het display bijgevoegd.

Vaatwasser aansluiting aanleggen

Ik had een vraag over een vaatwasser leiding zelf in me keuken heb ik geen leiding voor een vaatwasser omdat het een heel standaard keuken is alleen wil ik zelf wel een vaatwasser erin plaatsen nu zit ik even rond te kijken voor wat er allemaal moet gebeuren voor de leiding en de kosten ervoor.

leidingwerk en elektra voor nieuwe keuken

In week 21 wordt de nieuwe keuken geplaatst. Daarvoor (week 20) moet elektra geïnstalleerd/verplaatst worden , leidingwerk verlegd worden en een afvoer naar buiten gemaakt worden. Zie bijlage voor alle specificaties.

Aircounit verplaatsen van tuin naar op de garage

Wij hebben de airco unit van onze airco buiten in de tuin staan. Nu ivm een tuinkamer, moet die verplaatst worden naar op het dak van de garage. En dat kunnen wij niet zelf.

Infraroodverwarming aanleggen

Aanbouw/serre. Veel glas. Vloerverwarming aanwezig, maar krijgt/houdt het niet warm. Achtergevel is ongeveer 5,5 meter breed. Geheel glas. Zijgevel ook ongeveer 5,5 meter met een kozijn van 2,3 bij 2, 3 meter. Voorgevel is ongeveer 3 meter met ook een raam van 2,3 bij 2,3 meter. De laatste muur heeft een doorgang naar de woning en weer een raam van 2,3 bij 2,3 meter. Er zit een plat dak op. Gipsplaten tegen plafond.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil eventueel dit jaar nog een pelletkachel aanschaffen en laten installeren.

Huurbare hete luchtverwarming

Ik zoek een CV-installateur die mijn hete luchtverwarming kan vervangen. De bestaande installatie is erg oud. We zijn opzoek naar een leasebare verwarming. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een vakman. Het betreft een 2-onder-1-kapwoning.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om een bestaande woning. Woonkamer en keuken van ca. 66 m2. We willen graag weten welk soort en welke afwerking het beste is.

Agpo zonneboiler aquasol nakijken en repareren

Graag zou ik iemand vinden die mijn 17 jaar oude zonneboiler na kan kijken. En graag hoor ik wat me dat gaat kosten.

Aanleggen gasleiding vanaf meterkast naar garage

Aanleggen van circa 23 meter gasleiding, waarvan 17 meter in, (door) de kruipruimte onder de woning en circa 6 meter in de garage. Graag ontvang ik hier een offerte.

Warmtepomp installeren

Wij hebben interesse in de NIBE F2120-16 met VVM 320 en de F1255-16. Het gaat om een nieuwbouw woning. De bouw begint in april 2019 en we hebben vanuit de aannemer de keuze gekregen om buiten hun om de hele elektra en water door derden te laten doen. Wij zijn benieuwd naar de kosten als we deze inclusief en exclusief vloerverwarming laten doen.

Slangen van de vloerverwarming doorblazen

De vloerverwarming doet het niet op alle plekken even goed. Ik zou graag willen dat iemand kijkt of er wat ontstopt is. De vloer ligt er al 25 jaar in. Ik wil de slangen doorspoelen.

Gasleidingen controleren

Wij, inclusief onze hond hebben flink last van rode ogen en hoofdpijn omdat er te weinig geventileerd is, onze roosters werken niet goed en de ramen allemaal op een kier elke dag is inbraakgevoelig dus ik vind het lastig om alles elke dag open en dicht te doen. Ik ben op zoek naar iemand die advies kan geven en kan controleren of onze gasleidingen in orde zijn, geen lekkages bijvoorbeeld, (oude keuken met gasfornuis, waarvan ook de vaatwasser op gas werkt denk ik) Zodra ik in de keuken sta, boven het fornuis en ik heb de ramen gesloten krijg ik een branderig gevoel in mijn ogen maar ik ruik niks. Ook zoek ik Iemand die kan kijken of ik onze brand en CO2 melders goed heb geïnstalleerd en dat deze werken zoals het zou moeten en informatie over de roosters en dat deze nagekeken worden. Graag ontvang ik hier een offerte van.

Pelletkachel installeren

Bestaand rookkanaal diameter 170 mm, lengte ongeveer 6,5 meter met dakdoorvoer en trekkap. Nokhoogte is 8. 60 meter. Graag offerte voor plaatsen pelletkachel met flexibele pijp in bestaand rookkanaal + bijkomende onderdelen voor aansluiting op de kachel.

Warmtepomp plaatsen

Ik zoek een partij die in mijn nieuwbouwwoning een warmtepomp kan installeren. De pomp moet een woonruimte van ongeveer 700 m3 kunnen verwarmen. De woning is goed bereikbaar.

CV

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas. Wat is het merk van het stooktoestel? Vaillant. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: CV combiketel Calormatic 350 uit 2014

Buitenkraan aanleggen

We willen aan de voorkant van het huis naast de voordeur een buitenkraan aan laten leggen. De hoofdleiding zit precies achter de muur in de meterkast, dus doorprikken zou niet al te moeilijk moeten zijn en de afstand tussen hoofdleiding en buitenkraan zal 20 a 30 cm zijn.

Fonteintje monteren in de toiletruimte

Ik heb vandaag een AquaVive toiletfonteintje gekocht. Een complete set met kraan, afvoer en syphon. Het oude fonteintje moet gedemonteerd en het nieuwe erop. Aansluiting op de watertoevoer via stopkraantje. Aansluitslangetje aanwezig. Muur: betegelde gipswand, 7 cm dik. Oude pennen met schroefdraad moeten er uit gehaald worden/ afgeslepen.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen in een semi-bungalow

Ik overweeg om in onze vrijstaande semi-bungalow met schuin dak een houtkachel te gaan plaatsen. We hebben hier een gashaard staan die we verwijderen. De leiding moet degelijk worden afgesloten en voor een deel worden verwijderd. We hebben hier een laminaatvloer die op een tegelvloer ligt. Er moet een goede hittebestendige plaat komen. De hoogte van de kachel tot het plafond is ongeveer 150 cm. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie voor het aanleggen van het rookkanaal en de aansluiting van een houtkachel.

Nieuwe kraan in de keuken aansluiten

Het aansluiten van een nieuwe kraan in de keuken.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een kleine houtkachel laten plaatsen. Het rookkanaal moet door een (buiten)muur richting de garage en vanaf daar door het garagedak. Het garage dak is van hout en dakleer. Vanaf het dak moet het rookkanaal nog een aantal meter de lucht in, langs de gevel van de woning. Graag ontvang ik een offerte.

Riool van de garage naar het huis aanleggen

Ik wil een wc en wastafel in garage laten aanbrengen. De wc wordt in een vrijstaande garage gevestigd in aanbouw voor garage ongeveer 10 meter van wc in woonhuis. Hiervoor moet zowel de riolering als de waterleiding doorgetrokken worden. De aanbouw zelf staat er nog niet.

Gasleiding in de keuken aanleggen

In de woning die we gekocht hebben zit geen gasleiding naar de keuken. Het betreft een bestaande woning met houten vloeren. Wel is er gas aanwezig in de aangrenzende bijkeuken; daar staat de gasketel. Er zit een muur met een deur tussen. Ook komt het gas gewoon binnen in meterkast. Afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 6 meter, door de kruipruimte.

Vervangen van een vijftal kranen

Wij willen de volgende kranen laten vervangen: * 1 fonteinkraan in toilet; * 2 wastafelkranen; * 1 thermostatische badmengkraan; * 1 thermostatische douchemengkraan;

Gasleiding laten controleren

Wij moeten in opdracht van gemeente Dronten onze gasleiding controleren en zo nodig vervangen of repareren. Vanaf de meterkast naar de keuken en naar boven. De leiding naar de keuken loopt via de kruipruimte. Wij zouden hier graag een offerte van krijgen.