Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan en lekkage standleiding:

Buitenkraan en lekkage standleiding

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan. Ook hebben we lekkage bij de dakdoorvoer van de standleiding, alleen bij regen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan en lekkage standleiding uit heel Nederland:

buitenkraan aanleggen

buitenkraan aanleggen in mijn tuin. Want een tuinslang via keukenkraan is erg onhandig en lekkage. Graag iemand bij mij thuis komen om te kijken waar een buitenkraan aangelegd kan worden. En wat het gaat kosten.

Vervangen kraan in keukenkast welke buitenkraan kan open en dicht zetten.

Graag wil ik de (stop)kraan laten vervangen. Deze is nu stuk. Het draaimechanisme is vast, waardoor je de kraan niet meer kan bedienen zonder lekkage. Deze kraan dient te worden vervangen. Zie bijgaande foto

Buitenkraan druppelt

Aan de achterzijde van het huis hebben wij een buitenkraan. Een kraan waarbij het water automatisch 'afgetapt' wordt zodra hij wordt dichtgedraaid. Hij is er na de winter niet goed uitgekomen, want hij blijft druppelen. Is het mogelijk om deze lekkage te verhelpen?

Buitenkraan aanleggen

Nieuwe buitenkraan aanleggen naast voordeur. Moet afsluitbaar zijn in meterkast. Afstand buitenkraan tot aansluitpunt max 2 meter Lekkage oplossen buitenkraan aan tuinkant na vervangen vloer. Nieuwe leiding is aangelegd van meterkast naar achterkant huis via kruipruimte, echter lekkage onder Nieuwe vloer vanaf 1 meter voor aansluitpunt bestaande tuinkraan.

Buitenkraan aanleggen en verhelpen lekkage dakgoot

Buitenkraantje aanleggen aan de muur van de schuur. Waterleiding zit aan de andere kant van die muur. Hoeft dus amper wat te worden verlegd. Kleine klus. Verder een lekkende dakgoot aan de voorkant dat verholpen moet worden.

Lekkende buitenkraan repareren

Mijn VSH buitenkraan lekt. De kraan heb ik losgedraaid, de oude afdichting verwijderd en nieuwe teflon tape aangebracht, echter de kraan blijft lekken (achter de beplating). Ik doe altijd de kraan leeg laten lopen voor de winterperiode en sluit de kraan af in de meterkast. Ik heb een loodgieter nodig die de lekkage verhelpt. De leiding bevind zich achter de gevelbeplating. Ik heb foto's bijgesloten.

Buitenkraan aanleggen vanuit de keuken

Wij willen graag een buitenkraan in onze achtertuin. De kraan kan denk ik het beste vanuit de keuken doorgetrokken worden naar buiten (max 2 meter). De keuken bevind zich direct aan de achtergevel van de tuinzijde. Eventueel binnen een tussen kraan plaatsen in verband met bevriezingsgevaar. In de bijlage heb ik een foto meegestuurd van het muurtje buiten waar de buitenkraan op moet komen. En een foto van de lekkage van het koppelstuk van de radiator. In deze radiator hebben wij een kleine lekkage op de sluitring. Waarschijnlijk is enkel het afdichttape lek. Zou dit ook direct meegenomen kunnen worden. Wat zijn de eventuele kosten hiervan. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenkraan vervangen

Vervangen van de buitenkraan (afgebroken) in de tuin plus het vervangen van de knelkoppeling (lek) van de buitenkraan wegens een lekkage.

Waterleiding repareren

Waterleiding geknapt voor de deur. Het gaat om een buitenkraan. In de winter hebben we de hoofdkraan niet uitgezet, nu is de leiding geknapt. We hebben nu de hoofdkraan uitgezet en hebben hierdoor geen lekkage.

Loodgieterswerk

Stortbak van de wc loopt uiterst langzaam vol. Aftapkraanje van buitenkraan werkt niet (niet te verdraaien) en de cementvoeg naast wc is zwart (Duidt op lekkage?).