Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan stukje verplaatsen:

Buitenkraan stukje verplaatsen

Ik wil de buitenkraan verleggen. Het zou ongeveer een meter verplaatst moeten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan stukje verplaatsen uit heel Nederland:

Buitenkraan realiseren

Vanuit de kruipruimte naar de achtertuin is ca 8 meter. De kraan komt tegen de gevel van de woning middels een stukje koperen leiding. Kraan hoeft geen sleutel te hebben. In de kruipruimte moet wel een dopkraan komen.

Diverse loodgieterklusjes

Drie kleine klussen, een buitenkraan vervangen met winter afsluit (buitenkraan heb ik al alleen geen winter afsluit) en een verwarming buis (stukje van 10 cm) is gaan roesten en moet worden vervangen. Zie plaatjes 3e klus is de verwarmingsknop vervangen .

Achterzijde uitbouwen

We willen een klein stukje aanbouwen als bijkeuken van ongeveer 2x2 m. Een paar buren hebben de keuken ook verlengd. Wij willen een bijkeuken zodat de achtergevel één geheel is. - geen isolatie Graag basisprijs voor goede deur, muurtje metselen, dicht dak, regenpijp verplaatsen en buitenkraan verplaatsen Graag als extra opties apart vermelden: - vloer gelijk maken aan keuken - lichtkoepel/raam in dak

Buitenkraan vervangen zonder afsluiten hoofdkraan

De buitenkraan in de tuin lekt een beetje. Helaas kunnen we het water niet afsluiten om de lekkende kraan te kunnen vervangen (we kunnen niet bij de hoofdkraan). De buitenkraan zou dan ook vervangen moeten worden zonder het water af te sluiten. Het gaat om een kunststof leiding van ongeveer 15mm (zie foto's). We zouden een ventiel op de leiding willen hebben met daarboven een stukje leiding met een kraan. Dit vanwege het afsluiten van het water in de wintermaanden. Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van de kraan.

Buitenkraan stukje verplaatsen

Een bestaande buitenkraan zo'n 40 cm naar rechts verplaatsen. De verlenging mag op de buitenmuur geplaatst worden.

Leiding van buitenkraan repareren

Ik wil een stukje leiding vervangen hebben bij de buitenkraan. Ongeveer 1 meter leiding.

Uitbouw plaatsen

Het betreft een uitbouw van: - 2,40 meter bij 5,2 meter - fundering voor uitbouw reeds aanwezig - openslaande tuindeuren - verlengen van de vloerverwarming in het stukje uitbouw - plaatsen van een daklicht van 1 x 1m in het stukje uitbouw - verlengde van de buitenkraan en elektriciteitspunten aanleggen

Buitenkraan laten repareren of vervangen

Mijn zusje heeft een buitenkraan aan haar huis die lekt en daarom is afgesloten. Ze loopt nu steeds met gietertjes water naar buiten en ik wil daarom aan haar de reparatiekosten cadeau geven. Misschien moet er eens stukje waterleiding worden vervangen of alleen de kraan. Ik hoor graag wat hiervan de kosten zijn.

Stukje achtertuin bestraten, buitenkraan aanleggen en elektrawerk

In de achtertuin dient er een stuk van 4 meter die en 80 cm breed zeer strak gelegd te worden met tegels van 40 bij 40 cm. Hier gaan wij later een veranda op plaatsen. Verder wil ik in de voortuin een buitenkraan laten aanleggen, de waterleiding hier zit aan de andere kant van de gevel. De buitenkraan achter dient ongeveer 4 meter verlegd te worden. Tegen de achtergevel aan zou ik ook graag 2 stopcontacten willen laten aanleggen.

Buitenkraan op het terras aanleggen

Bij mijn appartement is een terras waar ik een buitenkraan wil. De keuken zit tegen de muur van het terras aan, dus de leiding is kort. Wel moet er een goede plek worden bepaald, omdat ook een airco buitenunit op die plek hangt. Misschien dat er op het terras nog een stukje leiding moet lopen.

Partners

Partners van Casius