Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kraan vervangen:

Kraan vervangen

2x kraantjes vervangen ivm (druppel) lekkage in de meterkast, daar zit namelijk de hoofdaansluiting stadsverwarming.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kraan vervangen uit heel Nederland:

Quooker kraan

Binnenwerk quooker kraan moet vervangen worden.

Keramische wastafel vervangen en aansluiten

Defecte keramische wastafel demonteren en nieuwe keramische wastafel monteren (exclusief leveren nieuwe wastafel, ik heb al een nieuwe wastafel in bezit). Kraan van defecte wastafel overzetten op nieuwe wastafel en aansluiten op de waterleidingen (warm en koud), inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal. Nieuwe wastafel aansluiten op riolering, inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal.

Lekkende wasbakkraan vervangen

Reeds een nieuwe kraan bij Praxis gekocht, maar geen materialen om deze te vervangen.

Keukenkraan vervangen

In de keuken van het appartement dat we verhuren is de bestaande keukenkraan van Ikea defect. Ik wil hem laten vervangen door een nieuwe Keukenkraan, ook van Ikea. Ik zoek iemand die die kraan kan monteren.

Toiletruimte renovatie

Het betreft 1 m2 toiletruimte. De indeling mag hetzelfde blijven (en mogelijk kan het toiletsysteem ook blijven hangen, en alleen een nieuwe pot op geplaatst worden: het is een Geberit systeem). 2 bovenste Foto's zijn van de huidige wc, de andere twee foto's zijn WC's die we mooi vinden. We willen grijs-achtige tegels aan de muur (in combinatie met wit) Voor de rest: Nieuwe toiletpot plaatsen, vervangen wastafel en kraan, Nieuwe tegels zetten, Aanschaf toiletpot, Aanschaf wastafel en kraan, Aanschaf tegels, Oude wastafel en kraan verwijderen, Oude toiletpot verwijderen, Oude tegels verwijderen.

Koud/warm water verleggen en plaatsen kraan

Douchekraan heeft een hartafstand van 6 centimeter en een beetje uit het midden en dit willen wij in het midden. Dit moet vervangen worden door moderne kraan met hartafstand 15 cm. Kortom koud en warm water moet verlegd worden, ongeveer 25 cm. zie foto Graag de oude kraan laten verwijderen. Nieuwe kraan en douche hebben wij.

Lekkage douchecabine verhelpen en (houten)wand vervangen en afwerken

Onze douche lekt. We hebben iemand laten kijken en aan de douchebak en de kraan kan het niet liggen. Beiden zijn heel goed afgekit. We hebben een wand en die staat een beetje bol en er zitten scheuren in de voegen. We vermoeden dat daarachter een lekkage zit. Er zitten tegels op van ongeveer 30 x 40 cm. We hebben een houtskelet huis. De wand is van OSB-platen en daar zitten de tegels op. Ik denk dat de wand ongeveer 2,30 meter hoog is en 90 cm breed. Ik denk dat de wand eruit gehaald moet worden en er een nieuwe plaat moet komen. Over de afwerking willen we graag advies. Mogelijk geen tegels meer. We hebben een marmeren badkamer, de wand willen we dan misschien in een contrasterende kleur. De douchecabine mag vervangen worden, maar hoeft niet.

Badkamer meubel

Ik heb een badkamer meubel gekocht. Wil graag de oude gaan vervangen. Het gaat alleen om een kraan en wasbak die geplaatst moet worden. De oude moet verwijderd worden. Vervolgens moet het nieuwe aan de wand worden geplaatst.

Thermostaatkraan en douchekop vervangen

De huidige thermostaat kraan van mijn douche is voor de zoveelste keer kapot. Het is tijd om deze te vervangen. Ik heb gekozen voor het vervangen van de complete douche. Het gaat dus om het demonteren van de huidige douche, en monteren van de nieuwe regendouche.

Badkamer en timmerman klussen

Wij hebben recent een woning aangekocht en willen hier een aantal werkzaamheden uitvoeren: Badkamer: - Voegwerk douche herstellen - Evt. kraan vervangen - Badrand herstellen - Nieuwe motor in ventilatie Huis: - Kast uitbouwen in combinatie met een extra muur - Inbouwkast slaapkamer Ik hoor graag wat u op bovenstaande gebieden voor ons kunt betekenen. De klussen kunnen eind april/begin mei starten.

Partners

Partners van Casius