Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan aanleggen:

Buitenkraan aanleggen

Aanleg vorstvrije buitenkraan op buitenmuur achter het huis. Kruipruimte is toegankelijk. inclusief al het materiaal.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan aanleggen uit heel Nederland:

Aanleggen buitenkraan

Waterleiding onder de grond (kruipruimte) naar de tuin. Circa 9 meter van waterleiding naar muur. Aansluiting waterleiding in de tuin. Graag kosten inclusief materiaal, voorrijkosten en BTW.

buitenkraan aanleggen

Graag wil ik weten hoeveel het zou kosten om een buitenkraan aan te leggen. Hartelijk dank. Voor de voortuin en een achtertuin. Aan de voorkant zit een waterleiding. Er is een kruipruimte.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen aan de voorkant van het huis een buitenkraan.

Kraantje aanleggen dakterras

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren op mijn dakterras. Ons dakterras ligt 1 verdieping hoger dan het appartement. We willen graag een waterkraantje/-tappunt hebben op het terras. De badkamer en de keuken zijn de dichstbijzijnde waterpunten. Schuin +- 10 meter aan leidingen nodig gok ik zo.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een waterleiding via de kruipruimte voor een buitenkraan met muurplaat.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een vorstvrije buitenkraan aan te leggen, er ligt nog geen leiding. De afstand tussen de meterkast is al gauw 7 meter. Ik beschik over een kruipruimte.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil aan achterzijde van huis een buitenkraan hebben die vanuit de waterleiding onder mijn huis vandaag komt.

Buitenkraan aanleggen en monteren

Ik wil een buitenkraan tegen de buitengevel of logische plek om de tuin te kunnen sproeien. Er moet een leiding worden gemaakt vanaf het dichtst bijzijnde waterpunt. Dit zit bij de keuken.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik een offerte om een buitenkraan aan te leggen. Graag hierbij graag een korte toelichting van waar de leiding op aangesloten wordt. Dit ivm een met pur geïsoleerde vloer en ik hier waarschijnlijk wat van weg zal moeten halen om de leidingen te kunnen leggen.

Buitenkraan zonder kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen aan de achtergevel van een nieuwbouwwoning zonder kruipruimte. De woning is voorzien van een vloerverwarming vanuit de bouw dus openbreken van de vloer is geen oplossing/optie.

Partners

Partners van Casius