Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken:

Houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken

Ik wil een houtkachel en rookkanaal laten verwijderen en het gat netjes dicht laten maken. Het rookkanaal loopt via het plafond naar buiten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken uit heel Nederland:

Tijdelijk verwijderen van een houtkachel (gesloten)

Vanwege het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer (laminaat), willen we tijdelijk de houtkachel uit de woonkamer hebben, zodat er een complete vloer gelegd kan worden. Het verwijderen zal ergens medio september 2020 moeten gebeuren. Het weer (her)plaatsen zo rond medio oktober. Exacte data en tijden nog te bepalen in overleg.

Verwijderen van houtkachel en rookkanaal afdichten

Wij willen graag onze loodzware houtkachel verwijderen en daarbij ook het rookkanaal afdichten. Wij wonen in een drive-in woning, dus de kachel bevind zich op de eerste verdieping. Wij hebben geen idee wat er bij zo’n klus allemaal komt kijken (ook niet qua kosten), dus willen hier graag over geadviseerd worden.

Houtkachel kanaal verwijderen dak

Ik wil een dubbelwandig schoorsteen kanaal laten verwijderen op het dak en waterdicht afwerken. Vervolgens weer een dakpan op leggen (ik ben in het bezit van dakpannen). Het resterende rookkanaal van zolder naar beneden hoeft niet verwijderd te worden. Ik ben bereid te helpen met de werkzaamheden. In de bijlage op de afbeelding van het dak gaat het om het rookkanaal links van het dakkapel.

verbouwing nieuw huis

Op 31-07-2020 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In dit huis moeten enkele klussen gebeuren: - afwerking van sierlijsten, - het verwijderen van een haard en schouw, terugplaatsen houtkachel, - het herstellen van scheuren in de gevel en het deels opnieuw metselen van een deel van de buitenmuur, - het plaatsen van een plafond, - stucadoren, - het plaatsen van 4 dakramen. In de bijlage een rapport van de technische keuring. Hierin zijn een deel van de hierboven genoemde werkzaamheden te vinden.

Houtkachel verwijderen en afdoppen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een spekstenen kachel verwijderen en drie straten verderop in de schuur plaatsen ter opslag. Daarnaast moet ook het rookkanaal afgedopt worden. De spekstenen kachel heeft wel ter verstaan 30 stenen dus is een kleine puzzel (ik help mee)

Houtkachel verwijderen

Wij hebben een houtkachel in onze woonkamer staan, die wij er uit willen hebben, het is een los staande houtkachel met een rookkanaal die via de 1e en 2e verdieping naar het dak lopen. dit kan evt. blijven zitten als dit teveel kosten met zich mee gaat brengen. doordat het rookkanaal verwijderd word zal er een gat in het plafond achter blijven, deze willen wij ook netjes opgeknapt hebben, ideeën hiervoor zijn welkom.

Houtkachel en rookkanaal verwijderen

ik wil mijn houtkachel laten verwijderen. De pijp in de muur wil ik graag advies over, deze wil ik dichten/afdoppen (ook vanaf het dak). De houtkachel was van de vorige eigenaar en ik ben er niet van. Nu zit er ook van tijd tot tijd een vogeltje in vast. Als u de haart ook kan afvoeren graag meenemen in de offerte.

Rookkanaal en kap van open haard verwijderen

Wij zijn bezig met klussen in ons huis en wilde de open haard verwijderen. Nu hebben we zelf grotendeels de ombouw al verwijderd maar we zitten met het rookkanaal en de kap. We willen het rookkanaal van de eerste en tweede verdieping graag behouden omdat er een houtkachel voor terug komt. Maar zijn bang dat het niet los te monteren is. Graag willen we een professioneel oog ernaar laten kijken.

Rookkanaal verwijderen en plafonds afwerken

Wij gaan in december verhuizen. In dat huis heeft een houtkachel gezeten. Die is weggehaald, rookkanalen zijn provisorisch afgezaagd. Wij willen dit graag laten verwijderen, afvoeren en gaten dichten. Met name plafond huiskamer netjes maken. Plafond is hooguit 35 m2 .

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Houtkachel tijdelijk verplaatsen. De vloer van de huiskamer van ons nieuwe huis wordt vervangen. In de week van 16 december (16/17/18 dec) moet de allesbrander tijdelijk verplaatst worden naar de garage (alleen de allesbrander zelf, rookkanaal ect blijft). Als de nieuwe vloer klaar is kan de houtkachel weer terug naar z'n oude plekje. (20 dec) Er komt tevens een glazenplaat onder van 1cm dik veiligheidsglas.

Partners

Partners van Casius