Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor ventilatieroosters aan bovenkant ramen vve vervangen:

Ventilatieroosters aan bovenkant ramen VVE vervangen

Wij hebben aantal appartementen waarvan de ventilatieroosters vervangen moeten worden. Graag willen wij een offerte om voor te leggen aan de VvE.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatieroosters aan bovenkant ramen vve vervangen uit heel Nederland:

Ventilatieroosters in bestaande kozijnen plaatsen

Ik wil ventilatie roosters in mijn bestaande kunststof kozijnen. Daarom zouden wij graag 5 kleine ramen met HR++ glas door u laten vervangen door 5 nieuwe net iets kleinere ramen met HR ++ glas en aan de bovenkant zelfregulerende ventilatie roosters. Ik heb geen afmetingen van de ramen maar deze stuur ik door als er contact met mij wordt opgenomen.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Ik heb twee 2 ramen van 210 cm breedte en 138 cm hoogte, 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Bij beiden zit aan de bovenkant een ventilatierooster. Deze wil ik laten vervangen door geluidswerende suskasten. Het zou mooi zijn als het dubbel glas dat er nu in zit niet vervangen hoeft te worden, maar indien dit wel nodig is, wil ik het laten vervangen door geluidswerend dubbel glas.

Dubbelglas plaatsen en ventilatieroosters plaatsen

Graag wil ik vrijblijvende offertes ontvangen voor meerdere opdrachten. Opdracht 1: Ik wil dubbelglas laten plaatsen in de voordeur en in het raampje boven de voordeur. Dit is nu enkel glas en wil dit laten vervangen door HR++ glas (materiaal deur/kozijn is hout). De maten van de voordeur zijn: Onderkant: hoogte 46,0 cm en breedte 60,0 cm Bovenkant: hoogte 84,4 cm en breedte 60,0 cm Raam boven voordeur: hoogte 22,0 cm en breedte 80,0 cm Opdracht 2: Ik wil een draairaam in de woonkamer laten vervangen door een vast raam met HR++ glas (houten kozijn). De binnenmaten van dit raam zijn: hoogte 90,0 cm en breedte 50,0 cm Opdracht 3: Ik wil de klepramen in de keuken en in de woonkamer laten vervangen door ramen met ventilatierooster (houten kozijnen). De binnenmaten van het koepelraam in de keuken zijn: hoogte 22,0 cm en breedte 119,4 cm de binnenmaten van het klepraam in de woonkamer zijn: hoogte 24,4 cm en breedte 80,0 cm

Isolatieglas plaatsen

Ik wens een prijsopgave over plaatsing van dubbel glas, inclusief ventilatieroosters. BEGANE GROND: -de erker: rechter vaste raam met rooster, vaste groot middelste raam, bovenste raam boven grote raam, glas in lood, linker te openen raam. -voordeur: 1x glas in lood, bovenkant deur -zijgevel: linker vaste raam met rooster bij trap, kelderraampje, toiletraampje met rooster, rechter vaste raam bij keuken. 1E VERDIEPING: -slaapkamer voor: rechter te openen raam.

Wij willen in ons jaren '30 huis overal ...

Wij willen in ons jaren '30 huis overal enkel glas laten vervangen voor dubbelglas en er meteen ook ventilatieroosters boven de ramen laten plaatsen. De afmetingen (bxh in meters) van de 5 ramen zijn ongever als volgt (tussen haakjes staan de afmetingen van de delen waaruit het raam bestaat, een 'd' betekent draaiend naar buiten) woonkamer: 2,46x1,39 (3 delen: 0,55d | 1,21 | 0,55d) er hoeft straks nog maar 1 deel draaiend te zijn; slaapkamer: 1,96x1,34 (3 delen: 0,60d | 0,60 | 0,60d) er hoeft straks nog maar 1 deel draaiend te zijn; kinderkamer: 2,55x1,38 (3 delen: 0,55d | 1,21 | 0,55d) er hoeft straks nog maar 1 deel draaiend te zijn; badkamer: 0,86x1,34; kleine kamer:0,86x1,34; De twee laatste ramen straks naar buiten draaiend met scharnieren aan de bovenkant.

Badkamer 2m x 3m. Verwijderen oude ...

Badkamer 2m x 3m. Verwijderen oude wandtegels, wastafel, WC en multiplex-badopbouw (metalen bad en glazen scherm worden hergebruikt). Deels invrezen van buizen (watertoevoer). Plaatsen nieuwe wandtegels, vloertegels (op de granito-vloer). Monteren en aansluiten inbouw-WC met multiplex-opbouw, simpele badmeubel, opbouwdouchebak met douchecabine; opnieuw multiplex-badopbouw (betegeld) en terugplaatsen glazen scherm. Monteren 3 nieuwe kranen en doucheset. Monteren elektr. ventilator incl. boren door éénsteensmuur. Doortrekken elektra van bestaande kontakt naar elektr. ventilator en badmeubel en aanleg nieuw kontakt (max. 4m). Invrezen ventilatiegleuf in bovenkant houten raamkozijn en onderaan de deur. Monteren ventilatieroosters binnen en buiten.