Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor fasto f1400 keukengeiser leveren,installeren , verwijderen en afvoeren:

Fasto f1400 keukengeiser leveren,installeren , verwijderen en afvoeren

Wij hebben een open keukengeiser van Junker in de schuur hangen met een afvoerpijp naar buiten. De geiser is rond de 35 jaar oud en omdat het gas er in de toekomst uit gaat willen we graag een nieuwe keuken geijser van dezelfde soort totdat het gas eruit gaat tussen 2030 en 2050. De vakman mag de oude geiser ook afvoeren.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fasto f1400 keukengeiser leveren,installeren , verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Fasto f1400 keukengeiser leveren en installeren

De vlam van de oude Fasto f1400 gaat vaak uit. Ik zou graag een nieuwe Fasto f1400 willen en ik zou daar een prijsopgave voor willen inclusief monteren.

Keukengeiser laten repareren

De keuken geiser Fasto/Nefit F1400 geeft geen warm water meer. De waakvlam doet het prima maar warm water geeft hij niet. De geiser is in januari 2012 geïnstalleerd. Wij wonen op de 6de verdieping.

Fasto F1400 keukengeiser leveren en installeren

Oude Fasto-keukengeiser moet vanwege ouderdom (> 16 jr) worden vervangen. Daarvoor in de plaats willen wij een nieuwe Fasto F1400 keukengeiser laten plaatsen. Gaarne uw prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van de oude keukengeiser en levering en installatie van de nieuwe.

Keukengeiser plaatsen

Plaatsen van een nieuwe keukengeiser, deze moet nog gekocht worden. Wij denken aan een Fasto F1400 CW op aardgas.