Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan aanleggen met een leiding vanuit de keuken:

Buitenkraan aanleggen met een leiding vanuit de keuken

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren vanuit buitenmuur op de begane grond. De leiding kan vanuit de keuken onder de kastjes door. Dit moet over een afstand van 2 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan aanleggen met een leiding vanuit de keuken uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Realisatie van uitbouw van 5.75 x 3.00 m met geel steen (of prefab), betonnen vloer, openslaande deuren, kunststofkozijn wit, c.v. aanleggen, buitenlicht en buitenkraan. Als het goed is hoeft er geen vergunning aangevraagd, als deze toch aangevraagd moet worden zouden wij zelf aankunnen vragen. Ik denkt dat er misschien 2 heipalen nodig zijn, maar durf dit niet met zekerheid te zeggen. Graag wel de leidingen en elektra leggen. Afwerken qua stucwerk doen wij zelf.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buiten kraan laten plaatsen. Van af het water in de meterkast naar buiten is ongeveer 10 meter. De kraan moet vorst vrij zijn. Graag de offerte inclusief al het materiaal.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in mijn achtertuin, graag inclusief materiaal. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kraan is al gauw rond de 10 meter. Kruipruimte is 50 cm en er liggen isolatie balletjes in.

Nieuwe buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan aan te leggen.

Aanleggen buitenkraan

Ik wil graag een waterkraan in mijn achtertuin laten aanleggen. Het zou gewoon op het waternet moeten worden aangesloten, een kraantje in de muur of uit de grond zodat ik een tuinslang kan aansluiten.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan in mijn voortuin hebben. Waterleiding / aansluiting van het water zit in de meterkast naast de voordeur Hoeft dus alleen door het muurtje heen. De kraan zou ik vorstvrij willen hebben en mag door de vakman geregeld worden.

Buitenkraan realiseren

Graag wil ik een buitenkraan aanleggen aan de voorgevel. Kruipruimte is aanwezig. De afstand van de meterkast tot de locatie van de te maken buitenkraan is 5/ 6 meter. Ik zou graag een vorstvrije buitenkraan willen hebben.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in mijn achtertuin, graag inclusief materiaal. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kraan is al gauw rond de 10 meter.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag vanuit de keuken door de gevel een buitenkraan aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Buitenkraan aanleggen

Er moet een waterleiding gelegd worden vanaf de wc van de bovenverdieping naar de tuin. Omdat er geen kruipruimte is en keuken ligt voor aan het huis staat, is dit geen optie. Het werk is een leiding van waterfonteintje op wc door de muur naar buiten maken en dan naar beneden in de tuin dat is de kortste weg en het minste werk.