Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wc ontstoppen:

Wc ontstoppen

Mijn wc is verstopt en ik zoek iemand die mij hiermee kan helpen. Ik zou graag een prijsopgave willen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc ontstoppen uit heel Nederland:

Afvoer ontstoppen

I am looking for plumber who can help me to un-clog ( ontstoppen ) the sink in the WC , the water flows very slow into the exhaust pipe.

WC laten ontstoppen

We zoeken een loodgieter om het probleem van onze verstopte wc (die we zelf al 2 x ontstopt hebben met een plopper en HG ontstopper) op te lossen. Misschien is er iets met de pot/leiding, de bouw?

Ontstoppen van wc

Onze WC beneden is verstopt. Bij doortrekken blijft er water staan in de toiletpot en als we boven doortrekken borrelt het in het toilet beneden en in de keuken. Ook is er sprake van een sterke rioolgeur in het toilet beneden.

WC ontstoppen

WC beneden is verstopt. Ik ben net verhuisd en de vorige bewoner liet de WC jaarlijks ook een keer doorspoelen door een professional. Graag wil ik dit ook laten doen. Met als gevolg dat de WC weer ontstopt is.

WC ontstoppen

WC Ontstoppen boven. Zo mogelijk ook afwasmachine ontstoppen.

Wc ontstoppen

De wc is verstopt. Spoelwater komt via de naastgelegen douche omhoog. Dat is geen prettig gezicht.

Toilet ontstoppen

Ontstoppen van WC.

Gootsteen ontstoppen

Water loopt heel langzaam weg in de keuken heb alles van HG geprobeerd Halsjes onder de gootsteen losgemaakt en die zijn iet verstopt wc en badkamer functioneren prima graag een prijsopgave om de gootsteen te ontstoppen

WC laten ontstoppen

De wc in onze badkamer, begane grond, achterin huis, is verstopt. Dit is eerder gebeurd omdat de leiding niet goed op afschot ligt. Om deze opstopping op te lossen is een elektrische veer benodigd. Hoeveel zou het bij jullie kosten om deze verstopping op te lossen? Graag een reactie via de email.

Afvoer van de WC ontstoppen

Ik vermoed dat WC afvoerbuis aangekoekt is. Na een 'groot' toilet bezoek blijft er 'bruin' water terug komen. Ook na een tweede doorspoeling geeft niet het gewenste resultaat. Schoonmaak is denk ik de oplossing.