Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaat aansluiten op de stadsverwarming:

Thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Ik heb een thermostaat nodig voor mijn woning in Almere dat aangesloten is op de stadsverwarming. De thermostaat moet ook aangesloten worden op de vloerverwarming. Waarschijnlijk zal er hierdoor een extra stopcontact moeten komen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaat aansluiten op de stadsverwarming uit heel Nederland:

Electra bij verbouwing

Woonkamer: - 9x dubbele wcd's, 6 bestaand - 3x schakelaar lichtpunt plafond - 5x lichtpunt plafond - 1x aansluitpunt thermostaat verplaatsen -2x coax aansluiting - 2x utp aansluiting keuken: - 1x schakelaar tbv 5x spot boven werkblad - 5x spot wit katelbaar met led lamp leveren en plaatsen - 4x dubbele wandcontactdoos algemeen gebruik boven werkblad -1x enkele wandcontactdoos afzuiger - 1x groep vaagtwasser - 2x groep tbv oven - 1x groep quooker - 1x enkele wandcontactdoos koelkast - 1x enkele waancontactdoos vriezer - 1x perilex wcd tbv kookgroep -1x schakelaar tbv 4x spot boeideel - 4x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen Toilet: 1x schakelaar tbv lichtpunt plafond 1x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen bestaande ventilator terug plaatsen en aansluiten, exclusief omleggen afzuig buis - gangkast (2x): - 1x kastschakelaar met 1 aansluitpunt lamp - 1x aansluitpunt lamp - 1x dubbele wandcontactdoos Entree: schakel materiaal vernieuwen, alle punten blijven zitten, 1x dubbele slagvaste wandcontactdoos op buitengevel plaatsen Schuur: - 1x combinatie slagvast leveren - plaatsen schakelaar, wandcontactdoos en 1x aansluitpunt licht - 2x dubbele wandcontactdoos slagvast leveren en plaatsen - loopt een grondkabel, onder de grond, van huis naar in de schuur. betreft 3x2,5 ymvkas. dmv een schakelaar bij de keuken is het mogelijk om later vanfaf de schuur de buiten verlichting te schakelen. Meterkast: uitbreiden groepenkast Hager met hoofdschakelaar 3 fase, 1x aardlek schakelaar met 3x automaat 16 ampere en 1x kookgroep. Aanvraag bij engergiebedrijf naar 3 fase aansluiting

Stralingspanel(en) monteren plafond badkamer en informatie

In mijn badkamer wil ik een infraroodstralingspaneel laten monteren aan het plafond. Ze kunnen maar 30 cm breed zijn, dat is het probleem, dus ik wil de smalste en de langste. Ik heb een aantal vragen: wat zijn de minimale breedte maten? Kunnen er meerdere panelen naast elkaar geplaatst worden? Kunnen deze dan apart bediend worden met b.v. draadloze thermostaat? Ik wil het met een stekker in het stopcontact kunnen aansluiten en kunnen bedienen met een draadloze thermostaat.

Klep voor stadsverwarming en thermostaat plaatsen

Ik wil graag een thermostaat klep laten plaatsen bij de ingang van mijn stads verwarming, zodat ik een thermostaat hierop kan aansluiten. Het gaat dus alleen om het plaatsen van de klep, het installeren van de thermostaat kan ik zelf.

Centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten

ik zoek iemand die de thermostaat van mijn op stadsverwarming aangesloten cv kan leveren en komen vervangen. Ik wil er weer een gewone thermostaat voor in de plaats, dus geen slimme thermostaat.

Situatie verwarming veranderen

Huidige situatie: plint verwarming in de keuken, designradiator in de woonkamer, radiator onder raam. Gekoppeld aan elkaar door een draadje voor de thermostaat. Er zit een convectorput, deze is niet aangesloten. Gewenste situatie: plint verwarming keuken behouden, designradiator naar zolder (daar zit nog geen verwarming), convectorput aansluiten, kachel onder raam verwijderen, thermostaat vervangen.

Ophangen kroonluchter en lampen

Op de foto ziet u een aansluiting voor de lamp. Er zijn 2 van dit soort aansluitingen, maar het haakje om de lamp aan vast te hangen ontbreekt. Deze laten wij graag maken, inclusief het ophangen van de lamp. De ene komt een kristallen kroonluchter aan te hangen en de ander een wat lichtere kroonluchter. Daarnaast zou ik graag een niet slimme thermostaat verwijderen en de Tado die ik uit mijn oude woning heb meegenomen graag laten aansluiten. Graag zou ik deze klus zo spoedig mogelijk laten uitvoeren!

Grohe regendouche vervangen en lekkage repareren

Ik wil graag oude regendouche verwijderd en nieuwe regendouche set Grohe incl. thermostaat kraan Chrome aansluiten. Daarbij als mogelijk lekkage afvoer gootsteen keuken repareren.

Stadsverwarming op slimme thermostaat aansluiten

Ik wil gebruik maken van een slimme thermostaat op de stadsverwarming. We regelen nu de verwarming d.m.v. thermostaatknoppen op de verwarming. Wat zijn de kosten hiervan?

Honeywell evohome thermostaat installeren

191/5000 Ik heb honeywell evohome geïnstalleerd, maar we ondervinden problemen bij het aansluiten van de basisunit op de vloerverwarming. We hebben iemand nodig om de hce80 eenheden te synchroniseren met de controller. Graag een expert die bekend is met de Honeywell evohomes

Uitbouw + vloerverwarming

Ik wil graag een offerte ontvangen. Het betreft een uitbouw van 2 x 5,5 meter met een schuin dak met dakpannen en twee dakramen voor het licht. Geen achterom. Er is geen vergunning nodig. Graag de constructie van metselwerk. Ik heb een schuifpui van kunststof, die wil ik hergebruiken. Ik durf niet te zeggen welke fundering er nodig is. Graag complete oplevering inclusief stucwerk, maar exclusief schilderen. Tevens wil ik ook graag vloerverwarming realiseren. Het gaat om +/- 40 m2. ik heb momenteel stadsverwarming met thermostaat. Graag zou ik dit op de stadsverwarming aansluiten. Graag een vloerverwarming met warm water dat ingefreest wordt. We hebben laminaat met daaronder plafuizen en daaronder beton. Graag als dat kan ook direct een nieuwe laminaat vloer leggen

Partners

Partners van Casius