Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaat aansluiten op de stadsverwarming:

Thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Ik heb een thermostaat nodig voor mijn woning in Almere dat aangesloten is op de stadsverwarming. De thermostaat moet ook aangesloten worden op de vloerverwarming. Waarschijnlijk zal er hierdoor een extra stopcontact moeten komen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaat aansluiten op de stadsverwarming uit heel Nederland:

Stadsverwarming op slimme thermostaat aansluiten

Ik wil gebruik maken van een slimme thermostaat op de stadsverwarming. We regelen nu de verwarming d.m.v. thermostaatknoppen op de verwarming. Wat zijn de kosten hiervan?

Honeywell evohome thermostaat installeren

191/5000 Ik heb honeywell evohome geïnstalleerd, maar we ondervinden problemen bij het aansluiten van de basisunit op de vloerverwarming. We hebben iemand nodig om de hce80 eenheden te synchroniseren met de controller. Graag een expert die bekend is met de Honeywell evohomes

Uitbouw + vloerverwarming

Ik wil graag een offerte ontvangen. Het betreft een uitbouw van 2 x 5,5 meter met een schuin dak met dakpannen en twee dakramen voor het licht. Geen achterom. Er is geen vergunning nodig. Graag de constructie van metselwerk. Ik heb een schuifpui van kunststof, die wil ik hergebruiken. Ik durf niet te zeggen welke fundering er nodig is. Graag complete oplevering inclusief stucwerk, maar exclusief schilderen. Tevens wil ik ook graag vloerverwarming realiseren. Het gaat om +/- 40 m2. ik heb momenteel stadsverwarming met thermostaat. Graag zou ik dit op de stadsverwarming aansluiten. Graag een vloerverwarming met warm water dat ingefreest wordt. We hebben laminaat met daaronder plafuizen en daaronder beton. Graag als dat kan ook direct een nieuwe laminaat vloer leggen

Plaatsen danfoss amz op stadswarmte unit

De stadswarmte unit heeft geen aansluiting voor een thermostaat. Daarom wil ik een Danfoss amz laten aansluiten op de stadswarmte unit.

Vervangen aardlekschakelaar en aansluiten nest thermostaat

Het gaat over 2 klussen. 1. Een van de twee aardlekschakelaren in onze CV kast schakelt niet uit als we de testknop indrukken. Deze aardlekschakelaar zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Foto van de betreffende aardlekschakelaar is bijgevoegd. 2. We willen een NEST 3e generatie thermostaat aansluiten op onze Nefit proline compact HRC 30/CV5 aansluiten. Hier hebben wij hulp bij nodig. Graag ontvangen wij een offerte van bovenstaande klussen van u.

Thermostaat van vloerverwarming vervangen

De Magnum elektrische vloerverwarming doet het niet meer. Huidige thermostaat is een 'Intelligent control digitale klokthermostaat' en lijkt niet meer te functioneren. Deze willen we laten vervangen door een Magnum-x-treme-control-klokthermostaat-825800. Graag offerte voor de thermostaat en de installatie hiervan; gaat dus alleen om het vervangen / aansluiten in de huidige contactdoos.

Nest thermostaat laten aansluiten (spoed)

Nieuwe CV, maar nest installatie is half uitgevoerd, moet z.s.m opgelost worden

Klep stadsverwarming plaatsen

Aansluiten van 2-weg klep en installeren kamer thermostaat. Voor het werk zijn ongeveer de volgende spullen nodig: Een thermostaat is al aanwezig, moet wel door verbonden worden 2 draad naar de woonkamer en een 2-weg klep stadsverwarming.

Nest thermostaat 3e generatie laten aansluiten

Heb op dit moment een Honeywell thermostaat en stadsverwarming van Eneco. Heb een Nest thermostaat 3e gen gekregen, en wil deze laten installeren, indien mogelijk binnen 2-3 weken, kan in overleg overdag of 's avonds. Ik woon in Rotterdam-Katendrecht. Graag ontvang ik een offerte met een vaste prijs (alles inclusief) plus een tijdsschatting hoe lang je verwacht hiermee bezig te zijn.

Thermostaat op stadsverwarming in Utrecht aansluiten

Ik wil een (slimme) thermostaat op stadsverwarming in woning in Utrecht aansluiten. Graag specificeren in offerte: - aantal werkuren - apparatuur (merk en aantal) - garantieperiode - kosten (inclusief btw) - wanneer zal uitgevoerd worden

Partners

Partners van Casius