Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vervangen van de stadsverwarmingsklep:

Vervangen van de stadsverwarmingsklep

Ik wil een stadsverwarmingsklep inclusief thermostaat op de huidige vloerverwarmingsinstallatie aan laten sluiten. Op dit moment zit er een radiatorkraan en RTL ventiel.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van de stadsverwarmingsklep uit heel Nederland:

Radiatoren controleren en knoppen vervangen

Graag wil ik de onderblokken plus knoppen van een viertal radiatoren (stadsverwarming) laten vervangen. Mogelijk moet ook de stadsverwarmingsklep met motor en klokthermostaat worden vervangen. Kunnen jullie ook de materialen leveren? Tevens wil ik onderhoud laten plegen aan de ventilatie (keuken en toilet) en deze laten afstellen.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Ik wil mijn huidige Honeywell stadsverwarmingregelklep tweeweg 220 volt vervangen door een 24 volt met klokthermostaat. Wel wil ik de benedenverdieping regelen met de thermostaat en de bovenverdieping regelen met thermostaat kranen. Graag ontvang ik een prijsopgave van de stadsverwarmingsklep met thermostaat. En daarbij optioneel de opgave van het vervangen van 4 radiatorkranen voor een thermostaatkraan. Ik ga ervan uit dat bij het vervangen van de klep het systeem helemaal leeg moet.

Goedemorgen, Ik ben op zoek naar een ...

Goedemorgen, Ik ben op zoek naar een vakbekwame radiator installateur; dit zijn de werkzaamheden: - Vervanging van 3 bestaande radiatoren (2 vrijstaand, 1 wand) - Plaatsen van nieuwe radiator (wand) - Installeren stadsverwarmingsklep - Vervangen ventielen + thermostaatknoppen van 4 bestaande radiatoren > Alle materialen worden online aangeschaft i.v.m. lagere aanschafkosten. Tenzij installateur gelijke prijzen kan hanteren. > Ik wil samen met de installateur de juiste bestelling op papier maken qua materiaal en onderdelen (uurtarief berekenen). > Installateur moet bekend zijn met stadsverwarming van Nuon Almere Stad (Filmwijk) en de daarvoor geldende installatie-eisen. > Garantie op werkzaamheden, materiaalgarantie ligt bij fabrikant. Aub offerte op uurtarief of totaalprijs.