Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkranen aan laten leggen:

Buitenkranen aan laten leggen

Ik wil graag twee buitenkranen laten aanleggen. In de voortuin en in de achtertuin. Graag ontvang ik daarvoor een offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkranen aan laten leggen uit heel Nederland:

Buitenkranen aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om buitenkranen aan te leggen in de voor- en achtertuin via de kruipruimte van 1 meter hoog. Het gaat om een afstand van 9-10 meter.

Buitenkranen aanleggen via de kruipruimte

Voor zowel de voortuin als achtertuin wil ik een vorstvrije buitenkraan aan laten leggen. De kruipruimte is toegankelijk (er is pas vloerisolatie aangebracht, de gehele bodem kamer zeil bedekt), en de afstand van voor tot achter is ongeveer 12 meter.

Buitenkranen aanleggen

Ik heb geen buitenkraan en die is eigenlijk vanaf het eiland in de keuken niet goed te realiseren omdat er een marmeren vloer met vloerverwarming omheen ligt. Ik had bedacht om het via mijn badkamer te doen op de eerste verdieping en die via slaapkamer, 4 meter, naar buiten te leggen, op balkon. Opdracht 1 zou dus realiseren van dat stuk zijn: koppeling in badkamer, gat door badkamermuur, 4 meter door kamer, ga t door buitenmuur klaar. Opdracht 2 zou zijn vanaf buiten drie meter over balkon, gat door balkon en naar beneden met daar een aansluiting, zo dat ik zowel beneden als boven water heb. Kunt u een indicatie geven van deze 2 opdrachten?

Buitenkranen en stroom aanleggen

Ik wil graag buitenkranen aan de voor- en achterzijde van mijn huis aan laten leggen. De tuin aan de achterzijde is 4 x 6 meter. Bij de voordeur zit een luikje waar de aansluiting ligt. Ik zou ook graag een stroompunt aangelegd hebben buiten, aan de achterzijde van de woning.

Buitenkranen aanleggen

Wat zijn de kosten om 2 buitenkranen aan te leggen aan de voor- en achterzijde van de woning. De meterkast zit in de hal aan de voorzijde en is 2 meter van de voorgevel en 6 meter van de achtergevel verwijderd. Er is geen kruipruimte aanwezig, prefab woning, waardoor ik graag zou willen weten wat de mogelijkheden zijn.

Buitenkranen (voor en achter) in de tuin aanbrengen

Ik wil graag in de voor- en achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. Van voor naar achter is de afstand ongeveer 7 meter. We zijn bezig laminaat aan te leggen maar het kruipluik is nu nog toegankelijk, dus graag op korte termijn.

Vorstvrije buitenkranen aan laten leggen

Betreft het installeren van buitenkraan aan de gevel in een rijtjeshuis (Betreft 2 woningen, dus 2 kranen). Het water zal waarschijnlijk vanuit de meterkast moeten worden gehaald. Afstand meterkast naar buiten is 10 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2016 en de kruipruimte is bereikbaar.

Buitenkraan in de tuin aanleggen

We willen graag twee buitenkranen aanleggen aan de voor- en achterkant van het huis. Vis de vloer van de keuken kan er gemakkelijk een leiding worden getrokken die voor en achter uitkomt, daar aan beide kanten wil ik een gevelkraan aan laten leggen. Lengte leiding ongeveer 11 meter.

Buitenkranen aanleggen

Buitenkraan voor en achter het huis laten aanleggen van de meterkast naar de voor- en achtertuin. Er is wel een kruipruimte, maar deze is niet toegankelijk. Ik denk wel dat de ruimte gebruikt kan worden om de leiding(en) aan te leggen. Daarnaast dient er ook nog een buitenkraan aangelegd te worden (op 3 minuten afstand) bij mijn schoonvader, daar is de kruipruimte wel toegankelijk.

Vorstvrije buitenkranen laten plaatsen

Ik wil graag twee buitenkranen plaatsen. Een aan de achterzijde van het huis en een aan de voorzijde van het huis. Beide kranen moeten vorstvrij worden aangelegd. Aan de achterzijde zit de aansluiting van het water in de keuken ongeveer 1 meter vanaf de muur waar de kraan geplaatst zou moeten worden. Aan de voorzijde zit de wateraansluiting in de meterkast aan de voorgevel, dit zou dus nog geen halve meter zijn. Deze kraan moet wel een afneembaar draaistuk hebben, zodat niet iedereen zomaar de aansluiting aan de voorzijde kan gebruiken. Wij hebben zelf geen materialen gekocht, we willen graag dat de installateur alle materialen regelt en aansluit. Dit inclusief de leidingen leggen en afwerking (all-in). Graag zouden wij een offerte (prijsindicatie zou erg handig zijn!) hiervan ontvangen, dit mag zowel telefonisch als gedetailleerd. U kunt ook een afspraak met ons maken om de situatie te bekijken, voor een offerte uit te geven. Let op: Mogelijk zijn er al leidingen aanwezig, dit heb ik zelf nog niet uitgezocht. Deel van de leidingen lopen in de kruipruimte, voor de rest heb ik hier geen beeld van.