Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kraantje verplaatsen en fonteintje plaatsen:

Kraantje verplaatsen en fonteintje plaatsen

Ik wil het kraantje (en leiding) van de wasmachine een meter laten verplaatsen en ik wil een fonteintje laten plaatsen in de badkamer, waar nu alleen een douche en toilet aanwezig zijn.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kraantje verplaatsen en fonteintje plaatsen uit heel Nederland:

Toiletkraantje verplaatsen

Op het toilet op de begane grond van onze nieuwe woning is een kraantje geplaatst. Echter zou ik deze graag verplaatsen naar de muur die in de hoek van de kraan aansluit. Dus de plek van de kraan 90 graden draaien. Is het mogelijk om dit, zonder aanpassen van leidingwerk, te doen? Of anders inclusief aanpassen van het leidingwerk? We hebben voldoende reservetegels, benodigd tegelwerk verzorgen we zelf. We willen verder niets aan het toilet wijzigen. Wat zijn de mogelijkheden?

Expansievat en kraantje onder CV verplaatsen

Verplaatsen van het expansievat naar de zijkant, zodat er meer ruimte vrijkomt onder de CV ketel.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik wil vier radiatoren op blokverwarming vervangen. Dit kan volgens mij het beste middels bevriezing van de leidingen. Het gaat in eerste instantie alleen om het afdoppen van de radiatoren/kraantje aanbrengen. Het vervangen/verplaatsen van de radiatoren moet later. Ik vind het van belang dat de installateur/loodgieter een verzekering heeft voor als het onverhoopt mis mocht gaan.

Achtertuin uitgraven en bomen verplaatsen of verwijderen

Achtertuin uitgraven door een kraantje en 3 fruitboompjes en een magnolia boom/plant verplaatsen of verwijderen en 62 m2

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik wil vier radiatoren op blokverwarming vervangen. Dit kan volgens mij het beste middels bevriezing van de leidingen. Gaat in eerste instantie alleen om afdoppen radiatoren/kraantje aanbrengen. Vervangen/verplaatsen radiatoren moet later. Ik vind het van belang dat de installateur/loodgieter een verzekering heeft voor als het onverhoopt mis mocht gaan.

Renovatie en onderhoud in de woning

Diverse klussen, mogelijk niet allemaal in 1x: 1. Plaatsen schuifdeur douche. Plaatsen 2 planken onder wastafels (elk ongeveer 2 meter). 2. Nieuwe afvoeren van wastafels plaatsen. Vloer badkamer overtegelen, plus achterwand douche overtegelen. Kitnaden douche en bad nalopen/vernieuwen. Regendouche installeren. 3. Plaatsen hangend (verhoogd) toilet. Vloer wc overtegelen, nieuwe achterwand voor hangend toilet maken en tegelen. 4. In berging naast wc ruimte: 2e staand (verhoogd) toilet plaatsen. NB: afvoer moet naar wc ruimte worden getrokken (wand waar 't door moet is van gasbetonblokken) en daar op aansluiten ivm maar 1 rioolafvoer de flat uit. Wasmachine in berging verplaatsen: stukje waterleiding doortrekken en afvoer aansluiten op bestaande afvoer (beide op ong. 50 cm afstand). Klemwandje plaatsen (tussen wc en rest van de berging) (met van die stelpootjes, hoeft geen echt glas in te zitten, kan gewoon ondoorzichtig maar wel lichtdoorlatend kunststof zijn). Vloer berging overtegelen. Wasbakje plaatsen bij 2e toilet, incl. Afvoer aansluiten op afvoerpunt vlakbij, kraantje aansluiten op aansluiting vlakbij (beide zitten op ong. 1,3 m afstand). Eventueel de waterleiding en afvoer in wand wegwerken (wand is geen dragende muur maar gasbetonblokken). 5. Aluminium kozijn deur van gang naar woonkamer omdraaien (als mogelijk, anders aanpassen) (deur gaat nu woonkamer in open, moet de gang in open draaien). Bestaande deur (zo mogelijk) van 3 glaspanelen voorzien (anders nieuwe deur plaatsen met 3 glaspanelen (helderNieuw aanrechtblad (kunststof blad met houtlook) in keuken plaatsen (zodanig dat er minder geluid overgedragen wordt op onderkastjes en achterwand. Idem isoleren wasbakken. NB: schuifdeur douche en tegels worden zelf geregeld. Rest van de materialen niet. Tav te plaatsen toilet en ander materiaal: ben niet merkgevoelig, als het maar werkt en netjes oogt.

Expansievat en kraantje onder CV verplaatsen

Onze CV zit in een CV kast. In verband met de aanschaf van een zonneboiler komt er een warm water opslagvat welke we op de vloer van de CV kast willen hebben, direct onder de CV. Dat gaat net passen, maar daarvoor dient wel het expansievat en een kraantje waarmee de CV bijgevuld kan worden verplaatst te worden. Boven de CV zal het expansievat net kunnen passen, daar lopen ook de radiatorleidingen langs. Het kraantje hoeft maar 30 cm omhoog verplaatst te worden aan dezelfde waterleiding.

Gaskraan verplaatsen

Ik wil een oven plaatsen in een keuken kastje waar een gaskraan in zit. Hierdoor past de oven er niet in. Als het kraantje ongeveer 50 centimeter verplaats is, kan de oven er wel in.

Toilet opknappen

Wij willen graag binnen een paar maanden ons toilet laten renoveren. De maten van de ruimte zijn: 114 cm breed, 119 cm diep en 249 cm hoog. Zie de foto's van de huidige situatie en de plaatjes van hoe het er ongeveer moet gaan uitzien. De uit te voeren werkzaamheden omvatten in ieder geval: - verwijderen oude toiletpot, fonteintje en tegelwerk - verplaatsen afvoer riool (betonnen vloer) - infrezen afvoer en waterleiding voor nieuw fonteintje (betonnen muur) - wand plaatsen voor inbouwreservoir - uitvlakken wanden en tegelwerk aanbrengen tot aan plafond en op de vloer Het leveren en plaatsen van: - Geberit inbouwreservoir, toiletpot, softclose toiletbril en drukbediening (wit) - hoekfonteintje (max 32cm) en kraantje - stenen drempel - accesoires: handdoekhaakje, rolhouder en borstel Daarna ook alles kitten. Kunnen wij eventueel kunnen komen kijken (kleur tegels uitzoeken etc) of kunt u voorbeeld van materialen meenemen? Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte voor zowel de materialen als de arbeid. Ook willen wij graag weten hoe lang en waarop precies garantie gegeven wordt.

Gasleiding in de keuken verplaatsen

Gasleiding in de keuken ongeveer 1 meter verplaatsen. Inclusief kraantje om af te sluiten.