Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren op de stadsverwarming inregelen:

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Na installatie vloerverwarming klappert een of meerdere radiatoren. Dit wil ik opgelost hebben. Radiatoren zijn ontlucht.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren op de stadsverwarming inregelen uit heel Nederland:

Radiatoren loskoppelen, spuiten en weer aansluiten

2 radiatoren moeten opnieuw gespoten worden met verf. De huidige kleur is oranje, de nieuwe kleur moet wit zijn. Ik heb stadsverwarming. Radiatoren loskoppelen en week/dagen later weer aankoppelen.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen op de begane grond (circa 100 m2). Op de overige etages blijven de radiatoren gehandhaafd. Op dit moment ligt er een gietvloer in de woning waarin de sleuven getrokken kunnen worden. Hier komt uiteindelijk laminaat overheen. Het is in combinatie met stadsverwarming.

Radiatoren verwijderen en afdoppen

Het appartement bevat 4 radiatoren en ik wil 3 daarvan laten verwijderen en afdoppen. Van een daarvan (de grote in de woonkamer) wil ik indien mogelijk de overgebleven leidingen zo laag mogelijk boven de vloer afzagen (mogelijkheid voor een toekomstige bewoner om een radiator terug te plaatsen moet wel blijven). Het appartement is aangesloten op stadsverwarming (Nuon) en heeft dus geen cv-ketel. Graag ontvang ik een offerte met de maximale kosten, inclusief BTW. Ps: om de een of andere reden kan ik geen foto's bijvoegen. Ik kan deze nog mailen naar u.

Stadsverwarming repareren

Bij het verdeelpunt van de stadsverwarming naar de radiatoren lekt (naar wat ik aanneem) de ontluchter. Ook is er veel roestvorming. Graag inspectie op alle aansluitingen van verdeler en reparatie offerte.

Thermostatische verwarmingsknoppen vervangen

Ik wil de thermostatische knoppen laten vervangen van 3 radiatoren op de verdieping. 1 knop lekt als je deze uit zet, 1 kan niet meer uit en er is er nog 1 die het wel doet maar is de laatste die nog nooit is vervangen. Wij hebben stadsverwarming. Prijs inclusief knoppen. NB: mag goedkope variant zijn, wij gebruiken de radiatoren nauwelijks. Offerte graag per mail.

Gasvrije woning voorzien van warmtepomp installatie

We zijn aan het kijken naar opties voor als aansluiting op het warmtenet van de gemeente (stadsverwarming) niet mogelijk is. Het gaat om een nieuwbouwhuis met een woonoppervlakte van iets onder de 200 m2. In het huis is 1 badkamer gepland. Op de benedenverdieping wordt vloerverwarming geplaatst, op de eerste en tweede verdieping worden radiatoren geplaatst. We willen geen cv ketel. We koken elektrisch, hebben zonnepanelen op het dak.

Vloerverwarming aanleggen en PVC vloer plaatsen

Bestaande gietvloer (is oud en aan de renovatie toe). Vanwege slechte geluidisolatie naar benedenburen dachten we om boven op de bestaande vloer een PVC (tegel)vloer aan te brengen. In verband met de kleine kinderen is warmere vloeren gewenst. Wij dachten om dan vloerverwarming aan te brengen in de woonkamer/eetkamer, in de hal en in de slaapkamer. Verwarming: Stadsverwarming via de radiatoren. Opties hoofdverwarming of bij warmen onbeslist. Weinig opbouwhoogte beschikbaar (5-6 cm). We staan open om verschillende opties te overleggen. De vloer is 70 m2.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Ik wil de radiatoren op de stadsverwarming inregelen. Wij hebben namelijk een ontzettend hoog gebruik.

Radiatoren verwijderen en afdoppen

Het gaat om het verwijderen en tot aan het beton afdoppen van 8 van de 9 aanwezige radiatoren. Radiatoren staan zonder zichtbare verdeler aangesloten op stadsverwarming (Radiatoren werken onafhankelijk van elkaar). 1 radiator dient aangesloten te blijven.

Lekkage in verwarmingsleiding repareren

Er is lekkage van verwarmingsbuizen, die door de deklaag lopen van de vloer in een aanbouw. De verwarming is aangesloten op de stadsverwarming. De verwarmingsbuizen lopen naar twee radiatoren.

Partners

Partners van Casius