Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren op de stadsverwarming inregelen:

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Na installatie vloerverwarming klappert een of meerdere radiatoren. Dit wil ik opgelost hebben. Radiatoren zijn ontlucht.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren op de stadsverwarming inregelen uit heel Nederland:

Thermostaat van (stads)verwarming repareren

Ik heb stadsverwarming radiator met thermoknop. Ik heb ook een thermostaat apart, die is stuk dus heb ik uit gezet... de 2 radiatoren in de woon kamer en keuken dicht bij de meterkast verwarmen niet meer goed. Er is al ontlucht... wat kan hier het probleem zijn?

Radiator loskoppelen van de stadsverwarming

Graag zoeken wij een CV monteur die 4 radiatoren kan loskoppelen. Er moet gestuct worden dus een week later de radiatoren weer aansluiten. De stukadoor is gepland voor 7 december a.s. Wij hebben stadsverwarming van Eneco. Wat zou dit gaan kosten?

Radiatoren aansluiten

Heer/mevrouw, Wij huren een pand op de Prinsestraat in Den Haag en nu blijkt dat er wel radiatoren zitten, maar dat deze niet meer gekoppeld zijn aan de stadsverwarming. We willen dit natuurlijk wel graag (en snel) gezien het weer en temperatuur. Graag zou ik van u willen weten of u een prijsopgaaf kan doen van de kosten om dit weer aan te sluiten en te laten werken. Deze prijsopgaaf moet eerst goedgekeurd worden voordat u aan de slag kan. ZSM Graag hoor ik van u of dit mogelijk is en hoe snel het geregeld zou kunnen zijn. Alvast bedankt!

Radiatoren controleren en knoppen vervangen

Graag wil ik de onderblokken plus knoppen van een viertal radiatoren (stadsverwarming) laten vervangen. Mogelijk moet ook de stadsverwarmingsklep met motor en klokthermostaat worden vervangen. Kunnen jullie ook de materialen leveren? Tevens wil ik onderhoud laten plegen aan de ventilatie (keuken en toilet) en deze laten afstellen.

Thermostaatknop vervangen van de stadsverwarming

Ik heb een originele stadsverwarming met "normale" radiatoren en een handmatige thermostaatknop. Ik zou graag dat vervangen door een op tijd gestuurde thermostaat. Is dat mogelijk? Wat moet er dan aangepast worden? En wat zijn daar de kosten van?

Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming

Betreft woonkamer 30,6 m2. Vloerverwarming moet gefreesd worden. Er moeten 2 radiatoren verwijderd worden. Vloer egaliseren. De stadsverwarming Nuon moet erop aangesloten worden.

Radiatoren vervangen

Ik heb stadsverwarming. Ik wil 3 radiatoren laten vervangen. Als het mogelijk is, de radiatoren bij Praxis bestellen en laten bezorgen. De klusman moet ze dan plaatsen en de oude meenemen. In woonkamer: 700 x 1800 dubbelplaats en 200 x 3000 in studeerkamer: 700 x 1600 dubbelplaats. Inclusief thermostaat kranen.

Doorstroming van radiatoren op stadsverwarming verbeteren

De radiatoren worden niet meer warm genoeg, het duurt lang en de onderkant blijft relatief koud. Ontluchten maakt geen verschil. Dus waarschijnlijk is er een doorstroomprobleem en/of vuile leidingen. Het gaat om 5 radiotoren (begane grond / 1e verdieping). Wij hebben stadsverwarming (Almere).

Warmtewisselaar en onderdelen van radiatoren vervangen

Ik wil graag twee zaken laten doen: 1. Ik heb stadsverwarming en wil graag de warmtewisselaar laten vervangen. Gewenst is een nieuw afleverstation met platenwisselaar. Het afleverstation moet voorzien worden van een dubbelwandige platenwisselaar met een capaciteit van 8 liter per minuut van 60°C. De bestaande inlaatcombinatie moet worden vervangen. Er zal een nieuwe circulatiepomp met 2-weg klep en servomotor moeten worden geplaatst. De bestaande kamerthermostaat zal hier op worden aangesloten. Het afleverstation moet worden aangesloten op het bestaande leidingwerk. De installatie moet ontlucht en bedrijfsklaar worden opgeleverd. 2. Voor 6 radiatoren het vervangen van de slangen met verdeler, onderblokken en radiatorkranen. De bestaande kunststof slangen ten behoeve van de radiatoren moeten worden verwijderd en afgevoerd. Er moeten nieuwe hoogwaardige kunststof buizen. (CU Smart) moet worden aangebracht met koper binnen voering in de bestaande mantelbuis welke in de bestaande toestand aangebracht zijn in de cement dekvloer. De bestaande verdeler, onderblokken radiatorkranen en aansluitkoppelingen moeten worden vervangen. De bestaande radiatoren moeten opnieuw worden aangesloten. Het systeem moet na montage gevuld, ontlucht en bedrijfsklaar worden opgeleverd. Zo snel mogelijk uitvoeren.

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

Ik wil de regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen. Thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. Misschien ook direct een slimme thermostaat erbij monteren.

Partners

Partners van Casius