Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming controleren:

Vloerverwarming controleren

Onze vloerverwarming wordt niet warm. We zien de temperatuur wel oplopen bij de pomp maar er komt geen warmte vrij in de woonkamer.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming controleren uit heel Nederland:

Repareren van de vloerverwarming

Bij onze verhuizing naar dit huis hebben wij meteen vloerverwarming laten plaatsen. Nu hebben wij het gevoel dat de vloerverwarming niet helemaal werkt en willen we deze een keer laten controleren (en eventueel laten maken). Het gaat om een oppervlak van ongeveer 25 m2.

CV-installatie en leidingen controleren bij woningaankoop

Voor een aan te kopen woning willen we cv installaties (1 voor parterre, 1 voor begane grond), leidingen, vloerverwarming, convectorputten zorgvuldig laten controleren inclusief afpersen leidingen. Verkoper meldt dat 2x bijvullen begane grond installatie nodig is per jaar voor begane grond. Schriftelijke rapportage is ook nodig indien problemen geconstateerd worden. Woning is ca 272 m2 groot. We willen alleen zaken doen met erkende en gediplomeerde vakmensen met ervaring op dit gebied.

Vloerverwarming nakijken

Ik heb een vloerverwarming als bijverwarming. Nu wil ik weten of deze nog goed is of dat deze doorgespoeld / gerepareerd moet worden. De verdeler ziet er oud uit (geen zwarte slangen) maar verwacht dat deze uit 1989 (bouwjaar huis )is maar snap niet precies hoe dit te controleren. Graag wil er naar laten kijken en weten wat een onderhoud kost.

Vloerverwarmingverdeler vervangen en vloerverwarming aansluiten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het controleren van een aanwezige vloerverwarming, het vervangen van de vloerverwarming verdeler, het aansluiten van de vloerverwarming. Er ligt een vloerverwarming die niet aangesloten is, de aansluiting roest en lekt. We zouden de vloerverwarming graag weer in gebruik nemen als dit kan. We wonen nog niet in het huis ( pas per 14 april) en ik heb daarom geen informatie over het soort verdeler. Ik weet wel dat de benedenverdieping 9,7 bij 5,7 meter groot is. Ik geef de voorkeur aan een offerte die later mee kan vallen.

Vloerverwarming controleren

Onze vloerverwarming van zeker 10 jaar oud, wordt niet echt lekker warm. 4 Weken geleden hebben we de printplaat van de ketel laten vervangen en toen hadden we een heerlijk warme vloer. Sinds 1 week niet meer.....

Vloerverwarming laten doorspoelen

Vloer verwarming met 1 groep controleren en doorspoelen. Word niet goed warm.

Oude vloerverwarming checken en doorspoelen

Wij hebben een 2-groeps installatie die slecht warmte afgeeft. De vloerverwarming is inmiddels 27 jaar oud. De combiketel is 7 jaar oud. Daarom wil ik de vloerverwarming laten controleren en doorspoelen.

Vloerverwarming controleren en eventueel doorspoelen

Per 1 september zullen wij de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning. Er ligt op dit moment een vloerverwarming (bijverwarming) in met plavuizen erop. Wij hebben geen idee wanneer dit allemaal is aangelegd. Wij zullen hierover heen een nieuwe pvc vloer gaan leggen. Voordat de nieuwe vloer erover heen komt willen wij eerste de werking van de vloerverwarming laten controleren. Het gaat om een U-vormige woonkamer. Totale vloeroppervlakte van de begane vloer is 10,5 X 6 meter. In de bijlage heb ik een foto van de verdeler bijgevoegd.

Convector verwijderen en radiator(en) plaatsen

Ik wil de convector (ongeveer 2 meter) laten verwijderen en moderne radiatoren (design) laten plaatsen, die voor ruim voldoende warmte zorgen. Betreft een eengezinswoning woning uit 1990. Er is al een radiator in de keuken en de leidingen lopen door de kruipruimte. Daarnaast de vloerverwarming (bij verwarming) controleren op lekkage, indien deze lekt afsluiten. Tevens graag berekenen hoeveel vermogen de te plaatsen radiatoren moeten hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Renoveren en verbouwen van een klushuis

Eind december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het betreft een kluswoning. Ik ben daarom op zoek naar een aannemer die een aantal zaken wil komen aanpakken, vanaf begin januari. Het gaat om de volgende zaken: 1. Elektra • Groepen in meterkast volledig vernieuwen (naar 8 of 10 groepen? ) • Aansluitingen voor keukenapparatuur aanbrengen (incl inductie kookplaat) • Nieuwe stopcontacten in de keuken en stopcontacten verplaatsen • Nieuwe stopcontacten in de woonkamer en stopcontacten verplaatsen • Stopcontact ivm vloerverwarming • Lichtpunten in woonkamer verplaatsen • Stopcontacten aarden • Stopcontacten 1e verdieping en zolder controleren (ook aarden? ) • Stopcontacten in badkamer plaatsen • Eventueel nieuwe lichtpunten bij de trap plaatsen 2. Leidingen en verwarming • Radiatoren op de begane grond verwijderen en leidingen afsluiten • Aantal leidingen in de badkamer verleggen • Leidingen ivm vloerverwarming en waterpomp aanleggen 3. Zandcementvloer begane grond en vloerverwarming • Nieuwe zandcementvloer storten op de gehele begane verdieping (waterpas en 6 cm dik) • Vloerverwarming aanleggen (folie en matten) • Egaliseren • Vinyl vloer leggen 4. Begane grond en 1e verdieping stucen • Alle muren en plafonds stucen 5. Badkamer en toilet tegelen en plaatsen • Toilet: tegelen en toiletpot en fonteintje plaatsen • Badkamer: elektrische vloerverwarming, radiotor, inloopdouche, wastafelmeubel (met twee wastafels) en een toilet 6. Ikea keuken en ingebouwde keukenapparatuur plaatsen 7. Een of twee dakkapellen op de zolderverdieping plaatsen Zou u kunnen aangeven of u interesse heeft om deze klus in januari/februari te klaren en of u binnenkort langs zou kunnen komen in de woning om een offerte op te maken?

Partners

Partners van Casius