Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dakdoorvoer maken in een pannendak:

Dakdoorvoer maken in een pannendak

Ik wil een dakdoorvoer laten plaatsen op ons pannendak. Hierop kan ik dan de afvoer van de wasdroger aansluiten die op de zolder staat. De hellingshoek van het dak is ongeveer 45°. Ik zorg zelf voor alle materialen. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakdoorvoer maken in een pannendak uit heel Nederland:

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Dakdoorvoer van 150mm voor een rookkanaal maken

Boren van rookkanaal door plafond van woonkamer door betonnen dak van uitbouw/garage met bitumen dakbedekking. Woonkamer is bewoond en schoon. Wat kost alleen dit gat boren, inclusief uren en voorrijkosten? Indien er 4 extra gaten geboord moeten worden, 2x 100mm in zelfde plafond voor hemelwater en in de vloer daar onder (piepschuim delen met betonnen afdekvloer) en 2 gaten 30/35mm door vloer woonkamer voor CV leiding, wat zijn dan de meerkosten (evt per gat) (de cv gaten liefst droogboren in verband met parketvloer, deze mag wel vochtig of een beetje nat worden maar er mag geen water onder het parket komen).

Dakdoorvoer laten plaatsen

Op de derde verdieping van onze woning zouden wij graag een dakdoorvoer laten maken ten behoeve van de droger afvoer. Het betreft een schuin dak. Het dak is gemakkelijk te betreden via de dakkapel op de derde verdieping.

Rookkanaal en dakdoorvoer voor de pelletkachel aanleggen

Ik heb een palletkachel via marktplaats gekocht en wil hiervoor een rookkanaal/dakdoorvoer laten maken. De aanleg dient te gebeuren in een winkelpand waar geen bestaande afvoeren aanwezig zijn. De totale hoogte tot aan dak zal rond 4 meter zijn, afhankelijk waar de kachel komt te staan in verband met een schuin dak. Werkplek is beschikbaar.

Dakdoorvoer maken door een betonnen dak

Wij willen, ten behoeve van verbeterde ventilatie, een dakdoorvoer maken in de inpandige badkamer. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de werkzaamheden inclusief plaatsen ITHO ssst Timer ventilator. De elektraleiding is reeds aanwezig. Het dak is van beton belegd met bitumen + kiezels.

Dakdoorvoer maken voor houtkachel

Wij willen graag een dakdoorvoer voor onze houtkachel. Spullen zijn aanwezig, en is al aangesloten tot op zolder. Het gaat dus alleen om het laatste gedeelte van de rookkanaal, zowel het creëren van een doorbraak als het aansluiten van het laatste deel aan buizen. Het gaat om een scharnier dak met hout, isolatiemateriaal en dakpakken.

Dakdoorvoer afvoer droger maken

Ik wil een offerte ontvangen wat het kost om een doorvoer te maken op een schuin dak ten behoeven van een droger. Het dak is prima te bereiken via het dak terras, dus geen enorm lange ladder nodig. Het moet een offerte inclusief materialen en alle andere kosten zijn. Graag alleen via email. Werkzaamheden moeten gedaan worden binnen 1 dag.

Lekkage dakdoorvoer CV repareren

Er is een lekkage bij de dakdoorvoer van het rookkanaal van de CV. Dat gaat door een pannendak en bij forse regen is er een lekkage. Het is nu ongeveer een jaartje zo. De pannen hebben we destijds laten coaten. Sinds dien is het eigenlijk aan de hand maar wij kunnen niets zien op het dak en ik weet ook niet zeker of het er mee te maken heeft. Zou er iemand kunnen komen kijken naar de situatie?

Doorvoer voor mechanische ventilatie op het schuine dak maken

In verband met een nieuwe afzuiging voor onze boven verdieping zouden wij graag een dakdoorvoer willen laten maken in ons schuine dak. Betreft een regulier schuin dak van een twee-onder-een-kap woning waarbij de doorvoer aan de oprit zijde geplaatst dient te worden i.v.m. de locatie van de badkamer. Hierdoor kan met een lange ladder vanaf de grond de locatie bereikt worden. Foto's van het huis zijn bijgevoegd waarbij de doorvoer achter aan de rechterzijde geplaatst dient te worden.

Ventilatie aanleggen

In een nieuwbouw woning met kanaalplaatvloeren zijn sleuven en gaten in betonnen plafonds aanwezig om het ventilatiesysteem aan te leggen. Op de begane grond vier afzuigpunten, op de eerste verdieping eentje in badkamer en eentje in toilet. Op de tweede verdieping eentje in badkamer. Voor het grootste gedeelte moeten instort kanalen worden gebruikt. Ik heb afmetingen staan in mijn autocad tekening. De dakdoorvoer is aanwezig. De Itho Daalderop Optima Inside CVE CO2 pakket HE 415m3/h moet gebruikt worden. Bedoeling is om de complete werkzaamheden te verrichten. Mag inclusief of exclusief materiaal, dat kunnen we bespreken. Indien interesse zou ik graag een afspraak op locatie willen maken. Dan heeft u goed beeld om een offerte te maken. Overigens is de beschrijving hierboven voor 1 woning. De opdracht gaat over 2 woningen. Daar mag de prijs ook op gebaseerd worden.

Partners

Partners van Casius