Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almere of directe omgeving.

5711 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almere:

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak. Afzuigkap - doorvoer stalen dak (40 cm) - afstand - circa 1 meter - plaatsen motor. Hoogte gebouw - 3.20 meter.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur en de keuken zit heel dichtbij de achterkant. Ik beschikt over een kruipruimte.

Vervangen radiatoren door design variant op stadsverwarming, inclusief leidingwerk doortrekken

Ik ben opzoek naar iemand voor het vervangen van twee horizontale radiatoren door design radiatoren en voor het verplaatsen van een verticale radiator en deze wordt ook vervangen door een design radiator. Deze wordt ongeveer 2,5 meter verplaatst. Alles is aangesloten op stadsverwarming. Dus nieuw leidingwerk zal onder de vloer door omgeleid moeten worden. en daar komt design radiator op. Afvoeren doe ik zelf. Vanaf 4-6/7 weken zou ik graag willen beginnen en voor Pasen zou het gedaan moeten zijn.

Defecte binneninstallatie stadsverwarming repareren

toevoer van ´elektrische stroom´ naar binneninstallatie stadsverwarming in mijn woning is ´weggevallen´ na installatie van digitale slimme meter en meterkast vorige week donderdag. Gevolg: cv/ stadsverwarming werkt niet meer. Op de wandcontactdoos waarmee de binneninstallatie is verbonden is wel wisselspanning... Echter, het vaste rode controlelampje dat continu moet branden is nu ´uit´. Is de binneninstallatie wellicht defect?

Houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken

Ik wil een houtkachel en rookkanaal laten verwijderen en het gat netjes dicht laten maken. Het rookkanaal loopt via het plafond naar buiten.

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb een PVC vloer gekocht. Daaronder wil ik vloerverwarming dat aangesloten kan worden op stadsverwarming. De oude laminaatvloer wordt eruit gesloopt, als ook de ondervloer. Vloerverwarming leggen in de huiskamer en de gang van de hal, ongeveer 49 m2. Het afdoppen van de radiatoren moet ik nog regelen. Er wordt ook gestuct namelijk. Over het type vloerverwarming laat ik mij informeren.

Waterbron boren/pulsen

Voor het jongerenproject waarbij ikzelf tuinder ben, wil ik graag een waterbron laten pulsen. Het gaat om een groot areaal (zo'n 7000 m2) dus het moet een bron met voldoende capaciteit zijn. De bron zal ongeveer 10 meter diep moeten worden geslagen. Ik heb contact gehad met waterschap, en de klus mag alleen uitgevoerd worden door een bedrijf met een bepaalde erkenning/waarborg. Heeft u deze erkenning toevallig? In dat geval zou ik graag contact met u hebben over de mogelijkheden! Graag ontvang ik op de offerte de kosten voor de waterpomp en het aansluiten ervan, apart op de offerte.

Zonnepanelen verplaatsen in Almere

Op 14 februari wordt er een dakkapel geplaatst en nu moeten de zonnepanelen verplaatst worden. Doen jullie dit? Zo ja wat zijn de kosten en kunnen jullie dit doen op korte termijn?

Nest thermostaat op Vattenfall (NUON) stadsverwarming installeren

Ik heb stadsverwarming van Vattenfall (NUON) met vloerverwarming. Ik heb momenteel een centraal standaard draairknop thermostaat met 5 standen voor de verwarming. Ik zou graag een Nest Learning Thermostat V3 met alle bij behorende werkzaamheden willen laten uitvoeren. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik woon in Almere.

Aansluiting voor vaatwasser installeren

Ik wil een toevoer en afvoer voor mijn vaatwasser laten installeren

Gasleiding afdoppen en wegwerken

Ik neem afscheid van m'n gaskookplaat en wil een inductiekookplaat laten inbouwen. Er schijnt een perilex-aansluiting te zijn dus dat is geregeld maar de gastoevoer moet worden afgesloten en de kookplaat worden afgevoerd. Kunt u daarvoor zorgen?

Pelletkachel installeren

Ik wil een pelletkachel afvoer installeren, is 2 meter hoog door de muur. Kachel heb ik al aangeschaft.

Vloerverwarming doorspoelen

Het gaat om het doorspoelen van twee groepen/twee pompen vloerverwarming aangesloten op de stadsverwarming. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

CV ketel vervangen

Ik ben opzoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren. CV Ketel vervangen ( Vaillant CW-3 ) oude ketel hangt aan de wand op de tweede verdieping. De nieuwe ketel ( Vaillant CW-4 ) kan op dezelfde plek gemonteerd worden. De nieuwe ketel staat al in de doos klaar. Klein materiaal opnemen door de aannemer. Graag zie ik voorstellen met een richtprijs en mogelijke data voor de uit te voeren werkzaamheden tegemoet.

Open haard verwijderen en plafond herstellen

Wij willen graag de open haard inclusief rookkanaal laten verwijderen en dat het plafonds worden hersteld. Ook moet de metalen schoorsteen op het dak verwijderd en hersteld worden. Ook de muur waar de open haard uitgaat weer egaal maken. De verwijderde delen graag ook afvoeren/ meenemen.

Convectorput verwijderen, afdoppen en afwerken

Ik heb een convector in de woonkamer. Deze wil ik graag verwijderen, afdoppen en afwerken. Graag zou ik iemand hier naar laten kijken. De convectorput is ongeveer 2 m bij 25 cm. In de woonkamer zitten ook 2 radiatoren, deze wil ik graag laten zitten. Graag op een maandag of donderdag. Graag een Engelssprekende vakman.

Convectorput vervangen door radiator

Ik wil een convectorput vervangen door een radiator tegen de muur . Er is een schuifpui voor de put waardoor er daar geen verwarming op die plek kan staan. Het is een put van ongeveer 4 meter, deze zal ook moeten worden dichtgemaakt. Almere heeft stadsverwarming.

Toilet renoveren

Graag zouden wij het volgende willen laten uitvoeren: Ombouwen staand naar hangend toilet. Metrotegeltjes aan de wand tot ongeveer 135cm hoog. (Kunnen wij zelf van te voren aanschaffen) Portugese vloertegels. (Kunnen wij zelf van te voren aanschaffen) Nieuw hoekfonteintje. (Kunnen wij zelf van te voren aanschaffen) Het werk boven de tegels, zoals sausen etc doen wij zelf. Het gaat hem vooral om het tegelwerk en sanitair. Wij hebben foto's van de huidige situatie, afmetingen en wat inspiratie van wat wij mooi vinden. Graag ontvangen wij een indicatie van de kosten all-in. Dus arbeid voor verwijderen en installeren, materiaal en overigen indien nodig. Oude toilet ook graag slopen en afvoeren.

Zwevend toilet en inbouwreservoir

Ik ben op zoek naar een monteur voor de plaatsing van een toilet en een inbouwreservoir, hangend toilet. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.

Het realiseren van vloerverwarming en egaliseren van de vloer

Bestaande bouw. Op de benedenverdieping vloerverwarming. 60a65 vierkante meter. Uit te voeren in week van 17 februari 2020. De wens is dat dat dit kan worden aangesloten op de stadsverwarming. Daarnaast dienen jullie onder andere de vloer te egaliseren.

Radiotor ombouw

Ik wil graag een ombouw van CanDo voor 3 radiotoren in de huiskamer. De maten van de radiatoren zijn A. 2x 176 cm, 1 x 241 cm en de hoogte is 64 cm vanaf de grond. Inclusief vensterbank is de hoogte 75,5 cm.

Riolering ophogen kruipruimte

Er is een loodgieter geweest ivm verstopping en die heeft geconstateerd dat de riolering in de kruipruimte een deel niet waterpas ligt en wij daardoor steeds verstopping blijven houden omdat alles daar blijft hangen in de buis. Het moet opgehoogd worden. Er moet gegraven worden onder stadsverwarming door. Graag wil ik vrijblijvende offertes inclusief materiaal en werkzaamheden een totaal plaatje.

Vloerverwarming nakijken

Vloerverwarming werkt niet afdoende, in de meterkast, in de gang werkt hij wel. Maar in de woonkamer werkt hij niet, wij willen graag een offerte voor hoeveel dit zou kosten om op te lossen. Het gaat om een natte vloerverwarming.

Infrarood verwarming realiseren in badkamer + woongedeelte

Ik wil infrarood verwarming laten plaatsen. Ruimte 1: badkamer van 12,70 m3 - infraroodspiegel. Ruimte 2: woongedeelte van 47 m3 - infrarood paneel voor het plafond. In de offerte mag de spiegel en paneel worden opgenomen.

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen en verplaatsen

Ik wil graag mijn rookgasafvoer verplaatsen. De CV installatie os direct onder het schuine dak gesitueerd. Wat zijn de eventuele kosten om mijn rookgasafvoer te verplaatsen? Rookafvoer zal van de zuidzijde naar de noordzijde moeten waar de cv installatie zich nu bevindt.