Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almere of directe omgeving.

5806 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almere:

Badkamermeubel plaatsen

Ik zoek een vakman voor de volgende twee klussen: 1. Badkamermeubel plaatsen (spiegel, kraan en afvoer installeren). Onderkast is al gemonteerd, alles hoeft dus alleen maar geplaatst te worden. 2. Wasmachinekraan vervangen (kraan is al aanwezig).

Airco in gebruik stellen

De airco is geplaatst (Qlima split unit Sc 5225) moet alleen nog in gebruik gesteld worden, aansluiting leidingen aan binnenunit en buitenunit (elektra is gedaan). Buitenunit staat op een balkon en is goed bereikbaar.

Keukenvoorbereiding

Mijn nieuwe keuken komt 1e week september 2020. Daarvoor wordt er getegeld. Ik zoek nu een totaal-installateur voor alle noodzakelijke voorbereidingen zoals op tekening staat en die tijd heeft in July of Augustus (in overleg). Waarschijnlijk ook een extra groep voor de keuken en extra stopcontacten. Het verwijderen en afvoeren van de oude keuken wordt door ons tijdig zelf geregeld.

Elektrische (hoofd) verwarming aanbrengen

Ik wil in alle slaapkamers ( 4-5 stuks) en kleine badkamer( 1stuk) elektrische verwarming als hoofdverwarming. Ik wil alleen de begane grond/ vloerverwarming en warm water nog de bestaande stadsverwarming gebruiken. Graag zsm want ik wil het uitgevoerd hebben in de zomervakantie 2020 middels de Energiebesparingslening van het SVN.

Radiator vervangen in badkamer

Wij willen de standaard radiator. vervangen door een designradiator type Volcano, 170 cm hoog. Alsmede een wastafel laten bevestigen (126 cm breed), type fiesta en een kolomkast type fiesta.

Douche verbouwen

op het moment staat er een douchecabine deze moet vervangen worden. leiding afvoer moet dieper de grond in (of een zwevend podium gemaakt worden) de tegels tegen de muur waar de douche komt.moeten vervangen worden aangezien de waterleiding ingefreesd moet worden. graag contact of jullie dit mogelijk kunnen maken en eventueel langskomen om het beter uit te kunnen leggen.

Airco bijvullen Rewvoy Split unit

Airco controleren en bijvullen split. Unit merk Revoy

Aansluiting voor wasmachine en fornuis maken

Graag aansluiten wasmachine en droger gaat via trekkoorden omschakelaar reeds gekocht Extra Geaard stopcontact Aanleggen, loze leiding aanwezig voor plaatsing magnetron oven. Mogelijk Moet er een extra groep worden geplaatst Als aanvulling op mijn te doen lijstje graag aansluiten 2 fase fornuis Snoer en perilex stekker aanwezig

Leidingen verleggen tbv nieuwe keuken

Gas, koud water en afvoer aanleggen via kruipruimte naar nieuw te plaatsen keuken. De afstand tussen nwe keuken en meterkast is 3mtr. Kruipruimte droog en goed begaanbaar. Moet een gat geboord worden hiervoor. Broodjesvloer. Werkzaamheden in week 33 uitvoeren.

Intercom installatie met deurslot aanleggen (9 bedienplekken)

voor een bedrijf in Almere ben ik op zoek naar een installateur die de gehele bedrading kan aanleggen voor pand met 3 etages. De buitendeur wordt elektrisch ontsloten, er zijn 9 verschillende plekken waarbij via intercom contact mee gemaakt kan worden

Vloerverwarming infrezen

Er ligt op dit moment al een vloerverwarming, maar dit is al 30 jaar oud. Omdat ik bezig ben met een nieuwe vloer aanleggen, wil ik nu de vloerverwarming vernieuwen. De huidige vloerverwarming blijft liggen, eroverheen wordt de vloer geëgaliseerd. Daarin zou ik de nieuwe vloerverwarming laten infrezen. Het gaat om ongeveer 48 m2.

Het dichtmaken van een convectorput en afkoppelen 3 radiatoren

Ik zoek een specialist die een convectorput kan dichtmaken (ontkoppelen CV en dichtmaken gat). Daarnaast moeten er 3 andere radiatoren verwijderd worden.

Buiten kraan

Ik zou graag een buiten kraan geplaatst willen hebben

Airco met r407c opnieuw vullen

Graag airco vullen met r407c 0,70 gr

Buitenkraan en lekkage standleiding

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan. Ook hebben we lekkage bij de dakdoorvoer van de standleiding, alleen bij regen.

Advies over infrarood-vloerverwarming en zonnepanelen voor nieuwbouw

Ons nieuw te bouwen huis in ALMERE willen we op de begane grond verwarmen met infraroodvloerverwarming, dit willen we ook in de badkamer. In de drie slaapkamers willen we een warmtepaneel. We gaan ons huis nog bouwen, maar zijn benieuwd naar een offerte voor deze manier van verwarmen. De. BG is ongeveer 90 m2 en de badkamer ongeveer 6m2. De kamers zijn tussen de 15 en. 20 m2. We krijgen een goed geïsoleerd huis en zijn ook benieuwd naar de energie die we hiervoor moeten opwekken middels zonnepanelen. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor muren, vloerverwarming Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Nieuwbouwproject

Airco in bedrijf stellen

2Airco’s in bedrijf stellen welke door mij zijn geïnstalleerd.dus vacuüm trekken ,lektest etc, de vloeistof zit al in de buitenuniversitair.

Quooker installeren

Graag laat ik een nieuwe Quooker installeren. De oude moet verwijderd worden. We wonen er nog niet.

Een radiator verwijderen

Ik wil de radiator in de gang laten verwijderen. hij zit in the weg en niet nodig . Graag een offerte

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik heb nu een boiler waar ik slechts 12 min warm mee kan douchen en ik zou graag continue / veel langer warm water willen hebben om te douchen. Kunt u mij een all-in tarief toezenden van zowel de doorstroomverwarmer als installatie?

Buitenkraan verplaatsen

Wij willen graag onze buitenkraan, die nu op de achterkant van het huis zit, verplaatsen naar de zijkant. Hiervoor ontvangen we graag opties of dit mogelijk is en wat voor mogelijkheden er zijn om deze te verplaatsen. Het gaat om ongeveer een metertje+. Bij voorkeur direct uit de muur op de zijkant, misschien is de oude aansluiting af te sluiten en af dekken? Ons huis is net weer wit geschilderd, dus liever met zo min mogelijk impact op de bestaande muur/verf.

Buitenkraan aanleggen

Graag willen wij een buitenkraan laten aansluiten inclusief materiaal. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Stank vanuit kruipruimte verhelpen

Ik zoek een vochtexpert die kan constateren waar de stank in mijn hal vandaan komt. Daarnaast heb ik ook last van rioolvliegen. Ik zoek een specialist die dit probleem kan verhelpen.

Infrarood vloerverwarming leggen

Wij willen in de woonkamer, keuken, gang en wc van totaal ongeveer 48 m2 infrarood vloerverwarming laten leggen. Ook graag de verwarming aftoppen inclusief thermostaat. We hebben nu een laminaatvloer die we zelf weghalen.

Hydrofoor vervangen van appartementencomplex

Graag wil ik van u een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe (energiezuinige) hydrofoor met een zo stil mogelijke werking, installeren en het in bedrijf stellen hiervan. Tevens informeren wij naar een eventuele onderhoudscontract. De hydrofoor heeft betrekking op een flatgebouw van 7 verdiepingen met 42 appartementen. Wilt u mij zo spoedig mogelijk laten weten of u geïnteresseerd bent in het aanleveren van een offerte en wanneer u deze denkt klaar te hebben? Mocht u nog specifieke vragen hebben over deze aanvraag, dan kunt u mij bereiken op e-mailadres: techniek@vve-meridiaan.nl.