Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almere of directe omgeving.

5321 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almere:

Radiator stadsverwarming vervangen

Op onze slaapkamer zitten 2 radiatoren. In verband met een verbouwing die wij willen uitvoeren moet er 1 verwijderd worden en 1 vervangen worden door een smaller en hoger exemplaar. Maar we hebben dus stadsverwarming. Wat gaat ons dat kosten? En wat zijn de kosten voor die vervanger radiator?

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil een radiator in de hal en in de keuken verwijderen. Er komt geen nieuwe in de plaats.

Monteren/aansluiten radiator badkamer

De huidige radiator in de badkamer heeft een te laag vermogen, dus heb ik een nieuwe aangeschaft die opgehangen en aangesloten moet worden.

Afvoer in badkamer verplaatsen

Ik zou graag de afvoer in de badkamer willen verplaatsen, omdat ik nu een douchebak op pootjes heb en daar zou ik graag een andere bak van willen maken, gelijkvloers. Het afvoerputje moet naar de andere kant van het douchegedeelte. Dus ik wil graag willen weten wat de kosten hier van zijn?

Houtkachel plaatsen in hoekwoning met 3 woonlagen

In de woonkamer willen wij graag een houtkachel plaatsen. De vloer is van natuursteen met vloerverwarming. Het betreft een hoekwoning met 3 woonlagen met betonnen vloeren. De begane grond is circa 60 m2. Navraag bij de gemeente leert dat wij een vergunning hiervoor nog moeten aanvragen.

Thermostaatknop op de CV vervangen

Thermostaatknop op de CV is kapot. Krijgen de warmte niet meer omlaag

Fornuis aansluiten op een afgedopte gasleiding

Ik wil graag een aansluiting voor het fornuis. Alleen nu zie ik dat de gas dichtgelast is, althans zo lijkt het. Wat kost het om de leiding open te maken er een gaskraan op te zetten? De gasleiding voor naar het kooktoestel heb ik al.

Nieuwe toilet plaatsen in de badkamer

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van de toiletpot door een hoge toilet in de badkamer.

Mengkraan repareren in keuken

Ik heb een mengkraan in de keuken van Grohe en die hangt op half 7... dat wil zeggen de kraan zit los en ik denk dat er nieuwe rubbertjes o.i.d. moeten worden gemonteerd om de kraan weer vast te zetten. Dit is vrij urgent.

Keukenkraan plaatsen

De keukenkraan is al bij Praxis gekocht. Aansluiting voor de kraan is er ook al. Graag iemand die 'm installeert.

Verstopte keukenafvoer ontstoppen

Water gaat niet weg, vloeibare ontstopper helpt niet.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

We hebben een nieuw huis gekocht, waarbij we de houtkachel iets willen verplaatsen naar links in de kamer. Meer richting de hoek (zie foto's). Het gaat om: een paar bochten van RVS, een RVS gaspijp extra, het op maat maken en weer netjes in de kleur spuiten. Het gaat om een verplaatsing van ongeveer 40/50 centimeter. Waarschijnlijk een 45 graden hoek in de kachel om ervoor te zorgen dat de pijp nog steeds aansluit op hetzelfde gat.

Gaskraan verplaatsen

Ik heb een vaatwasser gekocht maar de gaskraan moet verhoogd worden. Anders is het niet mogelijk om het vaatwasser te plaatsen. Het gaat om een verhoging van ongeveer een meter.

Kuip met dompelpomp en afvoer op riool in kruipruimte plaatsen

In onze woning hebben wij een heteluchtverwarming waarvoor transportbuizen door de de kruipruimte lopen. Eén gedeelte van de woning is verlaagd waardoor ook de transportbuizen voor de heteluchtverwarming lager hangen dan onder de rest van de woning. In verband met de grote neerslag en onvoldoende beheer van het grondwaterpeil door de gemeente is gebleken dat de transportbuizen in het lage gedeelte onder water staan. Van onze leverancier van de heteluchtverwarming hebben wij de suggestie gekregen om in het verlaagde gedeelte in de kruipruimte een automatische dompelpomp aan te leggen met afvoer op de riolering. Wij zoeken dus iemand die: - In de kruipruimte een bak wil ingraven waarin een dompelpomp wordt geplaatst - Een afvoer aan te sluiten op de riolering - Eventueel aangetaste isolatie van de transportbuizen van de heteluchtverwarming vervangen Indien u dit werk voor ons zou kunnen verrichten dan graag een vrijblijvende offerte.

Leidingen CV onder de vloer brengen

Ik heb aan de muren de leidingen lopen voor de verwarming. Ik wil door het hele huis leidingen laten aanleggen in de vloer voor de verwarming om ze aan te sluiten op de radiatoren in de kamers. Eventueel wil ik ook vloerverwarming geplaatst hebben. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 130 m2.

Radiatorknoppen vervangen

Graag zou ik 2 radiator thermostaatknoppen willen laten vervangen voor programmeerbare knoppen. Klein klusje maar ik kan het zelf niet. Vakman mag materialen ook aanleveren.

Waterleidingen aanleggen in schoonheidssalon

Ik heb een zakelijk pand in zicht waar ik een schoonheidssalon zou willen openen. De locatie is ongeveer casco opgeleverd. Ik weet nog niet of er verwarming units erin zitten maar ik weet in iedere geval dat er zijn geen wc's aanwezig plus, ik zou meerdere waterleidingen (ivm voetbaden en wastafeltjes)in meerdere punten willen laten installeren. Graag ontvang ik een offerte hiervoor,

Radiatoren en vloerverwarming aansluiten op Honeywell Evohome

We willen graag een Honeywell Evohome thermostaat laten aansluiten op onze vloerverwarming op de begane grond en op 7 radiatoren in huis. De vloerverwarming heeft twee groepen die (als ik het goed heb) apart bediend kunnen worden. Ons huis heeft stadsverwarming en de vloerverwarming en alle radiatoren zijn aangesloten op deze stadsverwarming. De vloerverwarming is hoofdverwarming, er is een radiator in de woonkamer die als bijverwarming dient. We hebben op dit moment geen enkele radiatorkraan die op het Honeywell Evohome pakket kan worden aangesloten, dus deze dienen ook vervangen te worden. Ik heb een voorkeur voor een vakman die bekend is met het Honeywell Evohome systeem. Ik ontvang graag uw offerte en stel uw bezoek op prijs.

Klep van de stadsverwarming vervangen

Wij hebben stadsverwarming en onze thermostaat meet de temperatuur nog goed en slaat ook aan of uit, alleen blijft de verwarming continu lopen, de rode hendel omzetten helpt, maar niet voor de lange termijn. Ik vermoed dat de warmteklep niet meer reageert op het signaal van onze thermostaat en dus aan vervanging toe is.

Duo toiletpot repareren

Omdat tijdens het doorspoelen er water lekte, heb ik bij Praxis een nieuw uitstroommechanisme aangeschaft. Alleen lukt het me niet om dit weer precies te monteren. Graag heb ik hier hulp bij.

Waterleidingen in de muur frezen

In de badkamer lopen de waterleidingen over de tegels, deze graag infrezen. Kraan voor bad, douche en wastafel.

Houtkachel van GAMMA aan laten sluiten

Wij hebben een aantal weken geleden bij de Gamma een houtkachel gekocht. Echter, deze willen wij nu laten aansluiten. We hebben een rookgasafvoerkanaal. We hebben ook beschikbare buizen voor de kachel naar het afvoerkanaal. En we hebben natuursteen onder de kachel. Tevens moet wellicht ook de schoorsteen geveegd worden voor gebruik.

Leidingwerk aanleggen voor keuken

Ik wil een nieuwe koud- en warmwateraanvoer- en -afvoerleiding voor mijn wasbak en vaatwasser laten aanleggen en een nieuwe stroomleiding voor mijn vaatwasser en inductie kookplaat. Het gaat om een kale ruimte waar de leidingen aangelegd mogen worden. Graag een complete offerte inclusief materialen en werkzaamheden.

Houtkachel verwijderen en nieuwe aansluiten

Wij willen onze huidige houtkachel laten verwijderen en een nieuwe kachel laten aansluiten. De aansluitingen zijn al in orde, maar ik wil de plaatsing graag door een vakman laten uitvoeren. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Leidingwerk in keuken en badkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: Meterkast aanpassen: Aardlekschakelaar 3 extra groepen Nieuw van meterkast naar de keuken toe 1x krachtstroom (bestaande groep, nieuwe bekabeling +/- 2-5m) 2x 230v groep (nieuwe groepen, nieuwe bekabeling +/- 2-5m) Onder keuken aansluitpunten Kook groep Vaatwasser Koelkast Oven Magnetron Wcd afzuiger verplaatsen (=/- 2m) Vloerverwarming badkamer Bovenstaande is een indicatie, graag laat ik me adviseren of er dusdanig veel groepen nodig zijn voor de keuken. Graag op korte termijn. Met vriendelijke groet,