Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almere of directe omgeving.

5661 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almere:

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat hier om +/- 50 m2 op de begane vloer als vervanging van de radiatoren. CV ketel staat op de 1e verdieping.

Stadsverwarming Controle en Onderhoud

Controle van het stadsverwarming systeem ivm koude klachten en zonodig onderhoud van het systeem.

Centrale verwarmingen plaatsen

Momenteel heb ik heteluchtverwarming ik wil graag in elke kamer een radiator laten vervangen ( centaleverwarming) Gaat om 5 radiatoren.

Elektrische verwarming realiseren

Wat zijn mogelijkheden en kosten van elektrische verwarming en hoeveel kwh aan energie moet ik rekenen voor de verwarming van een oppervlakte van 75 m2. We hebben nu een cv ketel met radiatoren, maar krijgen een schuifpui. Hierdoor gaan de radiatoren weg. Misschien gaan we vloerverwarming nemen of elektrische verwarming, want we hebben zonnepanelen. Er is ons verteld dat 4 radiatoren zouden vervangen wat we nu hebben. We zijn met 2 volwassen en 2 kinderen. Het is een twee-onder-een-kap. De oude radiatoren kunnen wij zelf afvoeren. Graag wel de radiatoren afsluiten.

Waterslagdemper plaatsen

Starten met plaatsen van een waterslagdemper in de meterkast. Daar zit een directe aftakking naar de wc en wasmachine. Vervolgens testen en kijken of er ook nog een waterslagdemper bij de vaatwasser en kraan in de keuken nodig is. Ik zorg zelf voor aanschaf waterslagdempers.

Centrale verwarming vervangen voor stralingspanelen

Ik wil van de centrale verwarming overstappen naar elektrische verwarming. Er zijn 6 radiatoren, deze hoeven niet afgevoerd te worden. In 4 ruimtes wil ik stralingspanelen hebben. Ik heb een eindwoning.

Meerdere convectorputten verwijderen en radiator plaatsen

Graag laat ik de convectorput verwijderen en dicht maken en een radiator plaatsen. Ik wil 3 convectorputten verwijderen en de vloer dicht maken. De vloer is van hout. De grootste convectorput is ongeveer 5 meter lang. De 2de is 2 meter, de 3de 82 cm. Graag de convectorputten ook direct afvoeren. Ik zou graag weten wat de kosten zijn. Ik heb stadsverwarming.

Thermostaat voor stadsverwarming vervangen incl regelklep, plus twee convectoren

Nodig: Nieuwe klep voor thermostaat in de stadsverwarming Thermostaat (hoeft geen slimme te zijn) Twee radiatoren moeten worden vervangen door convectoren. Leidingen zitten al op hun plek, één radiatiorthermostaat aanwezig, de ander moet nog worden gemonteerd. Convectoren in principe Jaga Strada wand wit, type 10 140 cm lang en 40 cm hoog en type 11 120 lang en 60 hoog (ongeveer), details later vermelden (aansluiting rechts/links etc). Eventueel kan ik radiatoren ook zelf bestellen.

Oude warmingen weghalen, nieuwe plaatsen

In mijn huiskamer heb ik convector verwarmingen. Ze zijn aangesloten op stadsverwarming. Water aan en afvoer zitten apart links en rechts. Ik wil de convector verwarmingen laten vervangen door verticale radiatoren (2 a 3) Ik ga ze nog aanschaffen. De radiatoren zullen ongeveer 180 bij 60 cm. Ik ontvang graag een offerte voor de volledige aansluitkosten en manuren.

Nieuwe CV installatie

Het gaat om een rijtjeswoning uit 1997. Hier wil ik de cvketel laten vervangen. De CV is niet stuk maar alleen oud, Het is een 1 persoons huishouden. Als er een specificatie kan komen van de kosten (werk en kosten cv ketel) kan ik dat vergelijken met een cv ketel die ik op het oog heb.

Vloerverwarming doorspoelen

Graag ontvang ik een offerte voor de controle/onderhoud (en mogelijk schoonspoelen) van mijn vloerverwarmingsinstallatie van 6-7jr oud die is aangesloten op stadsverwarming. We hebben alleen vloerverwarming op de begane grond. We hebben 4 groepen in de installatie. De warmte rekening was bijzonder hoog en we hebben het idee dat de vloerverwarming het niet goed doet/koude vlakken in woonkamer. Bij voorbaat hartelijk bedankt.

Stadsverwarming radiatoren inregelen/afstellen

Tijdens de verbouwing zijn de radiatoren van de muur geweest, die hangen weer maar moeten ingeregeld worden. Het betreft 10 radiotoren. Graag een offerte

Ventilatieroosters aan bovenkant ramen VVE vervangen

Wij hebben aantal appartementen waarvan de ventilatieroosters vervangen moeten worden. Graag willen wij een offerte om voor te leggen aan de VvE.

Zonneboiler vervangen

Vervangen zonneboiler ( alleen tap water) en cv ketel door warmtepompboiler waar ook zonnecollectoren op aangesloten kunnen worden

Convectorput dichtmaken

Wegens het leggen van een nieuwe pvc vloer incl vloerverwarming moet de convectorput dicht gemaakt worden. De put meet ongeveer 3 meter bij 35 cm.

Nieuwe buitenkraan

Wij ontvangen graag een offerte om een buitenkraan te plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwhuis. Het moet door de kruipruimte heen.

Rookkanalen voor haard

Wij willen heel graag een rookkanaal laten plaatsen voor onze haard, graag zou ik willen weten of jullie dat ook doen aangezien jullie er professioneel uitzien, graag hoor ik spoedig van u. Het gaat om betonboring, 150 mm pijp, we hebben dakpannen en een normale hellingdak. Heel graag zou ik graag met jullie in contact komen en enige prijsindicatie krijgen zodat wij heerlijk van onze haard kunnen gaan genieten.

Warmtepomp plaatsen

We willen graag investeren in de verduurzaming van ons huis en willen graag kijken naar een warmtepomp. We hebben interesse in een verticale grond warmtepomp en willen hier een prijs van. Beneden is er op dit moment vloerverwarming en boven radiatoren. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1993 met een oppervlakte van 155 m2.

Radiator op stadsverwarming verwijderen

Ik wil een radiator in de keuken definitief verwijderen. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Meerdere warmtepompen installeren

We willen graag een airco in de slaapkamer (40 m3) en wellicht een extra binnenunit in de woonkamer (130 m3), dit laatste afhankelijk van de mogelijkheden/kosten. Reden voor de slaapkamer is primair koelen in de zomer. Reden voor de woonkamer is ook verwarmen in voor-/na-jaar (huidige verwarming is elektrische vloerverwarming). Ik denk dat er dus een warmtepomp nodig is, maar dot wil ik met de vakman overleggen.

Grondwaterpomp plaatsen in nieuwbouwwoning

We willen een warmte pomp plaatsen in onze nieuwbouw woning. We hebben veel geïnformeerd en we willen geen luchtwaterpomp hebben, maar een grondwaterpomp. Er mag alleen niet in de grond geboord worden, dus er zou iets in de grond gestoken moeten worden. De pomp moet het hele huis voorzien. Vloer verwarming moet ook gelijk aangelegd worden. Eventueel zonnepanelen als dat ook mogelijk is. Het gaat om een vrijstaand huis van 186 m2. Er komt een bijgebouw van 45 m2, dit moet ook voorzien worden van vloerverwarming. Vrijstaand huis, een bungalow van 3,20 meter hoog. 186 m2. En een bijgebouw van 45 m2. daar ook vloer verwarming. We zijn met 3 personen standaard en 2 kleine kinderen, die er niet wonen maar wel vaak langskomen.

Buitenkraan realiseren

Graag wil ik een buitenkraan aanleggen aan de voorgevel. Kruipruimte is aanwezig. De afstand van de meterkast tot de locatie van de te maken buitenkraan is 5/ 6 meter. Ik zou graag een vorstvrije buitenkraan willen hebben.

Rookkanaal in nieuwbouw woning aanleggen

Ik zoek een aannemer die een rookkanaal kan aanleggen in een (nog te bouwen) nieuwbouwwoning. Het kanaal moet vanaf de begane grond door de eerste en tweede verdieping naar buiten geleid worden. Het kanaal moet door betonnen vloeren gemaakt worden. Het is een vrijstaande woning met zadelkap.

Leidingwerk voor vloerverwarming

Voor de vloerverwarming beneden moet er leidingwerk gelegd worden. Tevens moeten er 3 kachels verwijderd worden.

Fasto f1400 keukengeiser leveren,installeren , verwijderen en afvoeren

Wij hebben een open keukengeiser van Junker in de schuur hangen met een afvoerpijp naar buiten. De geiser is rond de 35 jaar oud en omdat het gas er in de toekomst uit gaat willen we graag een nieuwe keuken geijser van dezelfde soort totdat het gas eruit gaat tussen 2030 en 2050. De vakman mag de oude geiser ook afvoeren.