Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almere of directe omgeving.

5741 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almere:

Nieuwe radiator plaatsen woonkamer

Ik wil graag een nieuwe radiator in de woonkamer hebben, word momenteel niet genoeg warmte geproduceerd. Voor de nieuwe radiator moeten nog leidingen worden gelegd.

Vorstvrije buitenkraan monteren

Ik heb een nieuwbouw huis waar een vorstvrije buitenkraan geplaatst moet worden.

4 radiatoren plaatsen

Op 1e verdieping een installatie in zicht aan te leggen. Betreft aansluiting voor 4 radiatoren. Verdeelstuk op 1e verdieping, deze is voor kunststofleidingen. Hierop is de aanvoer en afvoer aangesloten.

Buitenkraan stukje verplaatsen

Ik wil de buitenkraan verleggen. Het zou ongeveer een meter verplaatst moeten.

Kraan vervangen

2x kraantjes vervangen ivm (druppel) lekkage in de meterkast, daar zit namelijk de hoofdaansluiting stadsverwarming.

Buitenkraan aanleggen

Aanleg vorstvrije buitenkraan op buitenmuur achter het huis. Kruipruimte is toegankelijk. inclusief al het materiaal.

Badkamerdrain is iets verstopt

Het betreft de badkamerdrain op de 2e verdiep waar het water niet vlot genoeg wegloopt en uiteindelijk ophoopt en de drain overloopt. Naast een offerte ik ben oa benieuwd naar de voorwaarden (orientatie mogelijke verstopping badkamerdrain 2e verdieping, garantievoorwaarden, evt voorrijdkosten, tarieven).

Situatie verwarming veranderen

Huidige situatie: plint verwarming in de keuken, designradiator in de woonkamer, radiator onder raam. Gekoppeld aan elkaar door een draadje voor de thermostaat. Er zit een convectorput, deze is niet aangesloten. Gewenste situatie: plint verwarming keuken behouden, designradiator naar zolder (daar zit nog geen verwarming), convectorput aansluiten, kachel onder raam verwijderen, thermostaat vervangen.

Convectorput verwijderen, dicht maken en radiator plaatsen

Convectorput afsluiten en weg halen. Opvullen met ? Ivm aanleg hoofd vloerverwarming.

Verwarming verwijderen en een nieuwe plaatsen ergens anders in de woning

Wij gaan een nieuwe pui plaatsen, daarvoor moet de huidige radiator verwijdert worden. Daarna moet de nieuwe design radiator geplaatst worden, naast de deur. Afvoeren graag in overleg houden. In begin maart komen de kozijnen, dus dan zou de radiator verwijderd moeten zijn.

Wasbak (onderbouw) en kraan in de badkamer vervangen

Wij willen de kraan en waskom in de badkamer laten vervangen. Wij hebben nu een 1-gats wastafel mengkraan en willen hem met dezelfde soort kraan (Grohe) zonder waste vervangen. De huidige wasbak willen wij met dezelfde soort keramiek onderbouw waskom vervangen. Graag offerte voor de vervanging van de waskom+kraan en afvoerbuis, sifon en aansluitmateriaal voor leidingwerk + montage. Wij kopen de nieuwe kraan en waskom.

Wandtoilet plaatsen en verleggen leidingen afvoer

Hulp gezocht bij plaatsen hangend toilet. Zelf geprobeerd is niet gelukt ivm ongelukkige ligging water/gasleidingen, deze zijn beschadigd bij vrijmaken ruimte voor verplaatsen afvoer. Klus: leidingen verplaatsen, afvoer verplaatsen, compleet wandtoilet plaatsen

Stadsverwarming repareren

De verwarmingsplaten in huis blijven warm terwijl de thermostaat uit staat. Ik wil graag weten hoe dit komt.

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak. Afzuigkap - doorvoer stalen dak (40 cm) - afstand - circa 1 meter - plaatsen motor. Hoogte gebouw - 3.20 meter.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur en de keuken zit heel dichtbij de achterkant. Ik beschikt over een kruipruimte.

Vervangen radiatoren door design variant op stadsverwarming, inclusief leidingwerk doortrekken

Ik ben opzoek naar iemand voor het vervangen van twee horizontale radiatoren door design radiatoren en voor het verplaatsen van een verticale radiator en deze wordt ook vervangen door een design radiator. Deze wordt ongeveer 2,5 meter verplaatst. Alles is aangesloten op stadsverwarming. Dus nieuw leidingwerk zal onder de vloer door omgeleid moeten worden. en daar komt design radiator op. Afvoeren doe ik zelf. Vanaf 4-6/7 weken zou ik graag willen beginnen en voor Pasen zou het gedaan moeten zijn.

Defecte binneninstallatie stadsverwarming repareren

toevoer van ´elektrische stroom´ naar binneninstallatie stadsverwarming in mijn woning is ´weggevallen´ na installatie van digitale slimme meter en meterkast vorige week donderdag. Gevolg: cv/ stadsverwarming werkt niet meer. Op de wandcontactdoos waarmee de binneninstallatie is verbonden is wel wisselspanning... Echter, het vaste rode controlelampje dat continu moet branden is nu ´uit´. Is de binneninstallatie wellicht defect?

Houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken

Ik wil een houtkachel en rookkanaal laten verwijderen en het gat netjes dicht laten maken. Het rookkanaal loopt via het plafond naar buiten.

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb een PVC vloer gekocht. Daaronder wil ik vloerverwarming dat aangesloten kan worden op stadsverwarming. De oude laminaatvloer wordt eruit gesloopt, als ook de ondervloer. Vloerverwarming leggen in de huiskamer en de gang van de hal, ongeveer 49 m2. Het afdoppen van de radiatoren moet ik nog regelen. Er wordt ook gestuct namelijk. Over het type vloerverwarming laat ik mij informeren.

Waterbron boren/pulsen

Voor het jongerenproject waarbij ikzelf tuinder ben, wil ik graag een waterbron laten pulsen. Het gaat om een groot areaal (zo'n 7000 m2) dus het moet een bron met voldoende capaciteit zijn. De bron zal ongeveer 10 meter diep moeten worden geslagen. Ik heb contact gehad met waterschap, en de klus mag alleen uitgevoerd worden door een bedrijf met een bepaalde erkenning/waarborg. Heeft u deze erkenning toevallig? In dat geval zou ik graag contact met u hebben over de mogelijkheden! Graag ontvang ik op de offerte de kosten voor de waterpomp en het aansluiten ervan, apart op de offerte.

Zonnepanelen verplaatsen in Almere

Op 14 februari wordt er een dakkapel geplaatst en nu moeten de zonnepanelen verplaatst worden. Doen jullie dit? Zo ja wat zijn de kosten en kunnen jullie dit doen op korte termijn?

Nest thermostaat op Vattenfall (NUON) stadsverwarming installeren

Ik heb stadsverwarming van Vattenfall (NUON) met vloerverwarming. Ik heb momenteel een centraal standaard draairknop thermostaat met 5 standen voor de verwarming. Ik zou graag een Nest Learning Thermostat V3 met alle bij behorende werkzaamheden willen laten uitvoeren. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik woon in Almere.

Aansluiting voor vaatwasser installeren

Ik wil een toevoer en afvoer voor mijn vaatwasser laten installeren

Gasleiding afdoppen en wegwerken

Ik neem afscheid van m'n gaskookplaat en wil een inductiekookplaat laten inbouwen. Er schijnt een perilex-aansluiting te zijn dus dat is geregeld maar de gastoevoer moet worden afgesloten en de kookplaat worden afgevoerd. Kunt u daarvoor zorgen?

Pelletkachel installeren

Ik wil een pelletkachel afvoer installeren, is 2 meter hoog door de muur. Kachel heb ik al aangeschaft.