Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almere of directe omgeving.

5482 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen, cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren, aardwarmtepomp laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almere:

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming in de woonkamer, tvkamer, keuken en hal. Bij elkaar zal dat ongeveer 62m2 zijn. Daarnaast nog 3 radiatoren verwijderen en afkoppelen en 2 convectorputten afsluiten en dichtmaken. Ter info: wens is om in de toekomst een open haard te nemen en deze dient dan als bijverwarming.

Zonneboiler aansluiten op vloerverwarming

Wij wonen in Almere en hebben stadsverwarming van de Nuon. We hebben vloerverwarming en zouden graag deze op de zonneboiler aan willen sluiten. Wij hebben een stuk schuin dak vrij maar ook een stuk plat dak door een dakkapel.

Verdeler met pomp van vloerverwarming vervangen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van mijn bestaande vloerverwarming verdeler met pomp 2 groeps en installeren. Ik ben aangesloten op de stadsverwarming in Almere.

Hybride warmtepomp installeren inclusief CV

Een hybride warmtepomp inclusief cv-ketel voor een hoekwoning van 180 m2 installeren. Ik wil hier ook graag advies over. Ik heb ook al zonnepanelen besteld. Wil graag een CV die via een app instelbaar is.

Reparatie gesprongen waterleiding

De waterleiding in de kruipruimte naar de buitenkranen in de voor- en achtertuin is gesprongen/lek. Wanneer de toevoerkraan in de meterkast ten behoeve van de buitenkranen is gesloten, lekt er geen water weg. Als deze open staat gaat de watermeter lopen circa 1 liter per halve minuut. Het betreft geen spoedklus maar moet wel gerepareerd worden. Ik weet niet waar de waterleiding lekt en ik heb geen materialen.

Warmtepomp installeren

Het hele concept is gebaseerd op zelfvoorzienend leven, wonen. Wij zijn op zoek maar een passende manier voor het verwarmen van het huis en warm water voor douche en keuken leveren. We gaan in december starten met de bouw en verwachten in februari klaar te zijn voor deze installatie. De woning is 150 m2.

Convectorputten aanleggen

Er moeten 2 convectorputten gemaakt worden (in de woon- 52 m2 en in de slaapkamer 15 m2 ) in de betonnen vloer. Radiatoren heb ik beschikbaar.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Loodgieter. Per 25 april ga ik naar een woning waar de wasmachineaansluiting op de zolder zit. Ik heb op de begane grond een garage berging en daar wil ik de wasmachine graag neerzetten. Kunt u de wasmachine aan en afvoer+elektra groep verplaatsen daar realiseren? Een waterleiding en het toiletafvoer is in de buurt. Alleen moet er door de funderingsbalk heen worden geboord omdat het een ander deel van het huis betreft, de garage is aanbouw.

Combi unit installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Hangt nu normale cvketel wille graag een totaal nieuwe combi unit hebben

Keukenkraan monteren

Ik wil een keukenkraan laten monteren. De oude kraan moet verwijderd worden en de nieuwe geplaatst.

Vloerverwarming en tegels leggen

We willen graag vloerverwarming en tegels aanleggen op de begane grond. Graag willen we een offerte en passende informatie (verschillende mogelijkheden) ontvangen ten behoeve van vloerverwarming ( dekvloer er uit of frezen?), welke moet gaan dienen als hoofdverwarming voor de begane grond. Systeem dient te worden aangesloten op de stadsverwarming van NUON in Almere. De huidige dekvloer zal moeten worden verwijderd omdat cv leidingen dwars door de vloeren lopen. Aandachtspunten en wensen: # Aparte prijs opnemen voor verwijderen huidige dekvloer (misschien ga ik dit zelf doen, afhankelijk van de geoffreerde kosten) # Voorstel voor circa. 65 m2 inrichten verwarming van de open keuken met woonkamer op 1 groep. # Voorstel voor circa. 10 m2 inrichten verwarming van de hal en wc in te richten op een andere groep (lagere temperatuur). # Voorstel hoe de vloerverwarming extra geïsoleerd wordt op de betonvloer (minimaliseren energieverbruik). # Voorstel voor afwerking dekvloer na plaatsen vloerverwarming, geschikt voor leggen keramische tegels # Voorstel voor een convector put te verwijderen/dicht maken. # Thermostaat systeem: Remote kunnen instellen thermostaat (bijvoorbeeld middels een app bedienen. - Verschillende scenario's kunnen instellen (vakantie, werkweek, weekend) - indien er een mogelijkheid is de software de optimale instelling laten voorstellen (laagste energieverbruik) # voorstel en mogelijkheden voor rondom buitenzijde kamer/keuken langs de binnenmuur een goot aanbrengen ten bate van electra en utp en pc bedrading, bij voorkeur afgewerkt met aluminium afdekplaat en plint en in de dekvloer.

Installeren van een warmtepomp

In een vrijstaande bungalow met stadsverwarming aanleggen van een geschikte warmtepomp om het eventueel mogelijk te maken los te komen van de stadsverwarming. Het betreft een oppervlakte van rond de 80 m2. Graag advies in het soort/type warmtepomp.

Radiator plaatsen op de zolder

Op zolder geen cv ketel in verband met de stadsverwarming. Op zolder wil ik een radiator hebben deze kan worden afgetapt van een onder gelegen slaapkamer

Vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vloerverwarming dient in de woonkamer geplaatst te worden (50 m²). Wateraanvoer vanaf de CV ketel. Radiatoren eruit en afvoeren (kan ik eventueel zelf doen).

Radiator plaatsen

Wij willen graag een kleine radiator plaatsen en aansluiten en de oude verwijderen. De radiator is 40/60.

Draadloze Honeywell thermostaat laten plaatsen

Wil graag het Evohome systeem van Honeywell laten plaatsen. De ketel is een Nefit Economy HR (vrij oude ketel) Het betreft een zone vloerverwarming en vier losse zones in de slaapkamers.

Waterleiding leggen van meterkast naar keuken

Door een waterleiding die gebarsten is in de muur tussen de keuken en gang is er lekkage ontstaan. Graag willen wij een nieuwe waterleiding van de meterkast naar de keuken gelegd hebben (door de kruipruimte).

Elektrische vloerverwarming vernieuwen

Wij willen elektrische vloerverwarming onder onze houten vloer. We hebben ongeveer 40 m2 nodig. Er ligt al vloerverwarming met smalle matten, maar door waterschade moet een deel vervangen worden. Wat zijn de kosten voor het leggen en de elektrische vloerverwarming?

CV-installatie compleet monteren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Benedenverdieping van woonhuis, is momenteel leeg. Geen cv installatie aanwezig moet aangesloten worden op stadsverwarming.

Convector dichtmaken

Vandaag gaan wij het koopcontract tekenen van een nieuw huis waar wij graag een nieuwe vloer, PVC, met (hoofd) vloerverwarming gaan leggen. Hiervoor dienen in eerste instantie de huidige convectorput en de convector te worden verwijderd. Tevens willen we graag de convectorput dichtmaken en zoeken hier een kundig vakman voor. Het betreft 1 convector en 1 put van ongeveer 4 meter op de begane grond. Het betreft een betonvloer, EPS isolatie, met plavuizen die wij gaan verwijderen. Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen en dichtmaken van de convectorput en het verwijderen van de radiator.

Aanleggen van een Grond - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouwwoning van 145 m2, gelijkvloers. Warmtepomp nodig van 6kw met bodemwarmte. Wordt gebruikt voor de vloerverwarming en boiler (buffetvat) van 200 liter. Grondboringen kunnen tot 38 meter. Gebouwd in 2019. Graag een offerte voor een warmtepomp 6kw, grondboringen en vloerverwarming.

Radiator op stadsverwarming verwijderen en design radiator plaatsen

Radiator in woonkamer geheel verwijderen. Liefst de leidingen helemaal uit zicht bewerken. Daarna een design radiator in de badkamer plaatsen. Ik heb stadsverwarming.

Split airco laten plaatsen

Bij Praxis heb ik een split airco gekocht, deze moet echter door een erkend installateur geplaatst worden. Ik wil graag dat hiervoor een offerte wordt gemaakt.

Toiletpot plaatsen

Ik wil een toiletpot vervangen in de badkamer. Ik wil een douche wand + deur plaatsen. Ik wil tevens een thermostatische kraan plaatsen in de badkamer. Er hoeft niks te worden afgevoerd.

Riolering en waterleiding doortrekken naar mantelzorgwoning

Bij deze de werkomschrijving. Achter in de tuin komt een mantelzorgwoning te staan. Deze moet water zijdig, elektrisch en riool zijdig aangesloten worden op de bestaande woning. De tuinman zorgt voor een fundatie voor de mantelzorgwoning en voor een geul van de mantelzorgwoning naar het huis. In de mantelzorgwoning komt een Saniboyeur toilet in verband met de afstand. De rioolleiding wordt dus maar 50 mm. Wij dachten aan het volgende: Een buis van 110 mm van het huis naar de mantelzorgwoning. Deze buis moet door de muur naar de kruipruimte gebracht worden. In de buis komen het riool 50 mm, de tyleen waterleiding buis 20 mm, de elektrische kabel, verwarmingslint (anti vries) en een glasvezelkabel. Het riool dient door u in de kruipruimte aangesloten te worden op het bestaande riool. De waterleiding dient door u in de kruipruimte aangesloten te worden op het bestaande leidingsysteem (22 mm koper). De elektrische kabel, verwarmingslint en glasvezelkabel worden door derden gedaan. Na aansluitingen wordt de geul weer gedicht door de tuinman. Afstanden. 110 mm pijp van huis naar mantelzorgwoning: 18 meter. Pijpen van buitenmuur tot bestaande systeem in kruipruimte: 8 meter. De situatie van het huis is goed te zien op Google Maps. Uitvoering. Eind maart. Graag hoor ik van u of u deze werkzaamheden kunt uitvoeren en uw prijsstelling. Ik hoor ook graag van u of u de benodigde materialen (110 mm buis, 50 mm riool en 20 mm tyleen buis) mee levert of dat ik daarvoor moet zorgen.