Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

1053 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, plaatsen van vloerverwarming verdeeld over twee verdiepingen, plaatsen zonneboiler, warmtepompinstallatie passend bij onze woonsituatie, zonne-energie in huis integreren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, warmtepompinstallatie, zonneboiler op licht hellend dak plaatsen, zonneboiler plaatsen om zwembad mee te verwarmen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water water warmtepomp, cV ketel vervangen voor warmtepomp, lucht- luchtwarmtepomp en zonnepanelen aanschaf, extra warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

donderdag 16 augustus 2018

Radiator aansluiten op het stadsverwarmingsysteem

Nieuwe radiator aansluiten op het Almeerse stadsverwarmingsysteem.
dinsdag 14 augustus 2018

Electrische vloerverwarming leggen

Er komt een nieuwe tegelvloer en ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een electrische vloerverwarming (bijverwarming) aan te leggen. Het betreft ongeveer 60 m2.
maandag 13 augustus 2018

Keukenkraan vervangen

Ik wil een nieuwe keukenkraan kopen en deze laten vervangen. Ofwel demonteren oude keukenkraan (is aangesloten met een flexibele slang op wateraanvoer met M12 3/8 uitwendige aansluiting) en dan nieuwe kraan plaatsen/monteren. Ik wil niet voor verassingen komen te staan en wil dus graag vooraf weten wat ik moet betalen.
maandag 6 augustus 2018

Buitenkraan aanleggen

Bij de nieuwbouwwoning een buitenkraan aanleggen met de afstand van circa 6 meter van de hoofdaansluiting (stenen huis).
zondag 5 augustus 2018

Regelaar stadsverwarming vervangen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de zone klep van onze stadsverwarming.
vrijdag 3 augustus 2018

Onderhoud aan de airco

Midden airco error/ onderhoud
donderdag 2 augustus 2018

Aansluiting wasmachine in garage maken

Ik wil graag de wasmachine plaatsen in de garage (aan de woning vast) maar daarvoor zijn nog geen aansluitingen aanwezig. Er is water en elektriciteit in de garage, maar nog geen wasmachinekraan en afvoer. Volgens mij zou het via een kruipluik verbonden kunnen worden met de keuken.
donderdag 2 augustus 2018

Warmtepompboiler installeren

Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: hallo, Wij willen een circulatiedouche installeren en zijn nu op zoek naar een manier om tapwater te verwarmen zonder gas. We twijfelen tussen heatpipes of warmtepompboiler. Het gaat om een vrijstaand huis en ons gezin bestaat uit 5 personen. We hebben geen bad.
woensdag 1 augustus 2018

Wand airco monteren

Het betreft een wandairco van Qlima sc 5048,met een buitenunit, te monteren aan de wand in de woonkamer. Het betreft een houtskeletwoning dus geen beton boren.
woensdag 1 augustus 2018

Vloerverwarming aanleggen in gehele woning

Nieuwbouw project voorzien van een vloerverwarming (hoofdverwarming), 3 verdiepingen, benedenverdieping (woonkamer en keuken), gang, wc, overloop, badkamer, 2 slaapkamers en zolder. De oppervlakte van de woning is ongeveer 230 m2. Ik wil graag volledig elektrisch en alles aangesloten hebben met draadloze wifi.
maandag 30 juli 2018

Buitenkraan plaatsen

Aan de voorkant van de woning wil ik een buitenkraan laten plaatsen. Vanaf de keukenkast kan het water afgetapt worden en dat is ongeveer 1 meter afstand.
maandag 30 juli 2018

Lekkage in de keuken opsporen

Er is gootsteenstank ontstaan in de keukenkastjes. Er is geen lekkage te zien. Vermoedelijk achter de achterste keukenplaat lekkage op de plek waar de afvoer door de muur gaat? Ik wil graag dat er iemand komt om dit te verhelpen.
zondag 29 juli 2018

Houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken

Demonteren houtkachel en afdichten rookkanaal. Houtkachel bevindt zich op begane grond, rookkanaal gaat via plafond, naar eerste verdieping door naar het dak.
zaterdag 28 juli 2018

Airco bijvullen

Zibro p122 mobiele airco bijvullen
donderdag 26 juli 2018

Airco aan de muur bevestigen

Wij zoeken een monteur die een airco aan de muur kan bevestigen en willen graag een offerte hiervan.
woensdag 25 juli 2018

Buitenkraan in achtertuin laten aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan in de achtertuin laten aanleggen. Volgens mij liggen er nog geen leidingen.
dinsdag 24 juli 2018

Airco installeren van Panasonic

Ik ben in bezit van een Panasonic split unit airconditioning, die ik graag vakkundig geïnstalleerd wil hebben. Plaatsing en aansluiting voor de woonkamer. Voor de buiten unit is een nog een muurbeugel vereist.
dinsdag 24 juli 2018

Oude airco verwijderen

Ik wil de oude airco laten verwijderen van mijn balkon. De vakman moet ook de oude airco afvoeren.
maandag 23 juli 2018

Buitenkranen voor en achter aanleggen

Ik wil een buitenkraan voor en achter via de kruipruimte laten aanleggen. Hiervoor zou ik graag vooraf de kosten van aanleg willen weten. Het gaat om ongeveer 15 meter afstand.
maandag 16 juli 2018

Buitenkranen met sleuteltje aanleggen

De buiten kraan vanuit de badcel via de slaapkamer naar de achterkant van het huis
maandag 16 juli 2018

Vloerverwarming plaatsen

Eind september 2018 ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Hier zou wij graag elektrische vloerverwarming willen laten monteren zodat deze kan samenwerken met de zonnepanelen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 groot.
vrijdag 13 juli 2018

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen graag warmwatervloerverwarming in een betonvloer op de begane grond. Dit betreft 40 m2 meter en moet aangesloten worden op de stadsverwarming van Almere.
woensdag 11 juli 2018

Plattere thermostaat monteren

In de huiskamer zit een soort radiatorknop achter de huiskamerdeur met een dag/nachtstand met één metalen draad naar de stadsverwarming in de meterkast. De knop steekt nogal uit, ik wil graag een platte versie van zo'n knop aan de muur, dan kan de deur wat verder open. Ik zoek geen ingewikkelde nieuwe thermostaat. Inclusief montage en afwerking.
dinsdag 10 juli 2018

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil de radiator zo spoedig mogelijk laten verwijderen uit de entree hal van de woning in verband met stucwerk.
dinsdag 10 juli 2018

Onderhoud aan een Midea airco

Mijn airco (op de slaap kamer) is 4 jaar oud en slaat af. Hier moet onderhoud aan gepleegd worden.

Partners

Partners van Casius