Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

1008 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

donderdag 11 januari 2018

Airco op de bovenverdieping installeren

We zouden graag een airco willen laten plaatsen aan de voorgevel van het eengezinswoning, we hebben vorig jaar nieuwe kozijnen gekregen en een van de bovenraampjes is vervangen door een isolerende plaat waarop de airco gemonteerd kan worden. De volledige bovenverdieping is plusminus 80 m3. De voorkant van de woning bestaat uit steen en er staat een berging aan het huis. Wat zijn we ongeveer kwijt voor een buiten/binnenunit inclusief installatie en wat kost onderhoud.
woensdag 10 januari 2018

Radiator van de stadsverwarming vervangen

Op onze slaapkamer zitten 2 radiatoren. In verband met een verbouwing die wij willen uitvoeren moet er 1 verwijderd worden en 1 vervangen worden door een smaller en hoger exemplaar. Maar we hebben dus stadsverwarming. Wat gaat ons dat kosten? En wat zijn de kosten voor die vervanger radiator?
zaterdag 6 januari 2018

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil een radiator in de hal en in de keuken verwijderen. Er komt geen nieuwe in de plaats.
donderdag 4 januari 2018

Monteren/aansluiten radiator badkamer

De huidige radiator in de badkamer heeft een te laag vermogen, dus heb ik een nieuwe aangeschaft die opgehangen en aangesloten moet worden.
donderdag 4 januari 2018

Afvoer in badkamer verplaatsen

Ik zou graag de afvoer in de badkamer willen verplaatsen, omdat ik nu een douchebak op pootjes heb en daar zou ik graag een andere bak van willen maken, gelijkvloers. Het afvoerputje moet naar de andere kant van het douchegedeelte. Dus ik wil graag willen weten wat de kosten hier van zijn?
woensdag 3 januari 2018

Houtkachel plaatsen in hoekwoning met 3 woonlagen

In de woonkamer willen wij graag een houtkachel plaatsen. De vloer is van natuursteen met vloerverwarming. Het betreft een hoekwoning met 3 woonlagen met betonnen vloeren. De begane grond is circa 60 m2. Navraag bij de gemeente leert dat wij een vergunning hiervoor nog moeten aanvragen.
zaterdag 30 december 2017

Thermostaatknop op de CV vervangen

Thermostaatknop op de CV is kapot. Krijgen de warmte niet meer omlaag
donderdag 28 december 2017

Fonteintje monteren in de toiletruimte

Ik heb vandaag een AquaVive toiletfonteintje gekocht. Een complete set met kraan, afvoer en syphon. Het oude fonteintje moet gedemonteerd en het nieuwe erop. Aansluiting op de watertoevoer via stopkraantje. Aansluitslangetje aanwezig. Muur: betegelde gipswand, 7 cm dik. Oude pennen met schroefdraad moeten er uit gehaald worden/ afgeslepen.
donderdag 28 december 2017

Fornuis aansluiten op een afgedopte gasleiding

Ik wil graag een aansluiting voor het fornuis. Alleen nu zie ik dat de gas dichtgelast is, althans zo lijkt het. Wat kost het om de leiding open te maken er een gaskraan op te zetten? De gasleiding voor naar het kooktoestel heb ik al.
dinsdag 26 december 2017

Nieuwe toilet plaatsen in de badkamer

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van de toiletpot door een hoge toilet in de badkamer.
vrijdag 22 december 2017

Mengkraan repareren in keuken

Ik heb een mengkraan in de keuken van Grohe en die hangt op half 7... dat wil zeggen de kraan zit los en ik denk dat er nieuwe rubbertjes o.i.d. moeten worden gemonteerd om de kraan weer vast te zetten. Dit is vrij urgent.
donderdag 21 december 2017

Keukenkraan plaatsen

De keukenkraan is al bij Praxis gekocht. Aansluiting voor de kraan is er ook al. Graag iemand die 'm installeert.
donderdag 21 december 2017

Verstopte keukenafvoer ontstoppen

Water gaat niet weg, vloeibare ontstopper helpt niet.
dinsdag 19 december 2017

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

We hebben een nieuw huis gekocht, waarbij we de houtkachel iets willen verplaatsen naar links in de kamer. Meer richting de hoek (zie foto's). Het gaat om: een paar bochten van RVS, een RVS gaspijp extra, het op maat maken en weer netjes in de kleur spuiten. Het gaat om een verplaatsing van ongeveer 40/50 centimeter. Waarschijnlijk een 45 graden hoek in de kachel om ervoor te zorgen dat de pijp nog steeds aansluit op hetzelfde gat.
dinsdag 19 december 2017

Gaskraan verplaatsen

Ik heb een vaatwasser gekocht maar de gaskraan moet verhoogd worden. Anders is het niet mogelijk om het vaatwasser te plaatsen. Het gaat om een verhoging van ongeveer een meter.
dinsdag 19 december 2017

Kuip met dompelpomp en afvoer op riool in kruipruimte plaatsen

In onze woning hebben wij een heteluchtverwarming waarvoor transportbuizen door de de kruipruimte lopen. Eén gedeelte van de woning is verlaagd waardoor ook de transportbuizen voor de heteluchtverwarming lager hangen dan onder de rest van de woning. In verband met de grote neerslag en onvoldoende beheer van het grondwaterpeil door de gemeente is gebleken dat de transportbuizen in het lage gedeelte onder water staan. Van onze leverancier van de heteluchtverwarming hebben wij de suggestie gekregen om in het verlaagde gedeelte in de kruipruimte een automatische dompelpomp aan te leggen met afvoer op de riolering. Wij zoeken dus iemand die: - In de kruipruimte een bak wil ingraven waarin een dompelpomp wordt geplaatst - Een afvoer aan te sluiten op de riolering - Eventueel aangetaste isolatie van de transportbuizen van de heteluchtverwarming vervangen Indien u dit werk voor ons zou kunnen verrichten dan graag een vrijblijvende offerte.
zondag 17 december 2017

Houtkachel in overkapping plaatsen

Ik wil graag een kachel laten plaatsen in een houten overkapping welke aan één zijde open is.
zondag 17 december 2017

Leidingen CV onder de vloer brengen

Ik heb aan de muren de leidingen lopen voor de verwarming. Ik wil door het hele huis leidingen laten aanleggen in de vloer voor de verwarming om ze aan te sluiten op de radiatoren in de kamers. Eventueel wil ik ook vloerverwarming geplaatst hebben. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 130 m2.
dinsdag 12 december 2017

Gaten boren in beton naar de kruipruimte

Er dient een aantal gaten in de betonnen vloer geboord te worden naar de kruipruimte. Het gaat om een gat voor het riool van 110 mm, 2 x 40 mm voor de afvoer en 3 gaten voor de waterleidingen.
dinsdag 12 december 2017

Radiatorknoppen vervangen

Graag zou ik 2 radiator thermostaatknoppen willen laten vervangen voor programmeerbare knoppen. Klein klusje maar ik kan het zelf niet. Vakman mag materialen ook aanleveren.
dinsdag 12 december 2017

Waterleidingen aanleggen in schoonheidssalon

Ik heb een zakelijk pand in zicht waar ik een schoonheidssalon zou willen openen. De locatie is ongeveer casco opgeleverd. Ik weet nog niet of er verwarming units erin zitten maar ik weet in iedere geval dat er zijn geen wc's aanwezig plus, ik zou meerdere waterleidingen (ivm voetbaden en wastafeltjes)in meerdere punten willen laten installeren. Graag ontvang ik een offerte hiervoor,
donderdag 7 december 2017

Radiatoren en vloerverwarming aansluiten op Honeywell Evohome

We willen graag een Honeywell Evohome thermostaat laten aansluiten op onze vloerverwarming op de begane grond en op 7 radiatoren in huis. De vloerverwarming heeft twee groepen die (als ik het goed heb) apart bediend kunnen worden. Ons huis heeft stadsverwarming en de vloerverwarming en alle radiatoren zijn aangesloten op deze stadsverwarming. De vloerverwarming is hoofdverwarming, er is een radiator in de woonkamer die als bijverwarming dient. We hebben op dit moment geen enkele radiatorkraan die op het Honeywell Evohome pakket kan worden aangesloten, dus deze dienen ook vervangen te worden. Ik heb een voorkeur voor een vakman die bekend is met het Honeywell Evohome systeem. Ik ontvang graag uw offerte en stel uw bezoek op prijs.
donderdag 7 december 2017

Thermostaatkranen vernieuwen van radiatoren

Het vervangen van 5 radiatorknoppen voor 5 thermostaatknoppen. 2 moeten haaks geplaatst worden en 3 recht. In de badkamer zit al een thermostaatknop maar die moet een kwartslag gedraaid worden. Ook wil ik graag een by-pas ( kort stukje) bij de vloerverwarming hebben. De werkzaamheden kunnen makkelijk uitgevoerd worden, omdat er genoeg ruimte is en op goede plaatsen.
dinsdag 5 december 2017

Radiator op zolder plaatsen

Radiator platsen op zolder
dinsdag 5 december 2017

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Wij hebben stadsverwarming van Nuon. De thermostaat op 24 graden ingesteld, maar radiatoren blijven gedeeltelijk koud en het wordt niet warmer dan 21 graden. Misschien moeten ze ingeregeld worden. Graag zou ik willen weten wat het kost om dat te laten doen. We hebben in totaal 12 radiatoren.

Partners

Partners van Casius