Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

1035 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, water-water-warmtepomp informatie, vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, verdiepingsvloer tussen horecapand en appartement isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

maandag 22 april 2019

Gashaard ontkoppelen, stucen en zijwandjes plaatsen

Ik wil de volgende klussen vanaf augustus uitbesteden: - De gashaard moet verwijderd worden en het plafond gedicht. - Stucen en sausen van 176 m2 muren en 86 m2 plafonds - Plaatsen van 2 tussenwandjes
donderdag 11 april 2019

Aansluitingen in caravan gas water elektriciteit

Ik zou graag caravan aan willen sluiten op Gas, water, en elektriciteit. En verder graag 4 extra stroompunten in tuin hebben En een buitenkraan. Ik hoor graag wat u voor mij kan betekenen.
woensdag 10 april 2019

Radiatoren verplaatsen

Wij krijgen 15 mei de sleutel van onze nieuwe woning. Hier willen wij een aantal radiatoren verplaatsen en vernieuwen. Het gaat om het volgende: - 2 X radiator 1,5 meter verplaatsen + vervangen door verticale design radiator, huiskamer. - 1 X radiator 0,5 meter verplaatsen + vervangen door verticale design radiator, keuken. - 1 X nieuwe radiator plaatsen op zolderkamer, 8 meter bij CV ketel vandaan.
maandag 1 april 2019

CV ketel en heteluchtverwarming nakijken en repareren

De verwarming in het appartement werkt helaas niet meer. De cv ketel zorgt nog wel voor warm water maar de heteluchtverwarming slaat niet aan.
dinsdag 19 maart 2019

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming plaatsen en het huis splitten door twee woningen.. Een bovenwoning en een beneden woning. Het gaat om 160 m2. Totaal 90 boven, en 70 beneden beiden als hoofd verwarming.
dinsdag 12 maart 2019

Verhoogd toilet laten plaatsen

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen. Is geen hangend toilet. Graag een offerte inclusief bezorgen van toilet.
maandag 11 maart 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil in de woonkamer vloerverwarming laten aanleggen. Het gaat om zo'n 50m2. De houten vloer met ondervloer en laminaat haal ik er zelf uit. Ik zorg zelf voor het laminaat .
donderdag 7 maart 2019

CV ketel vervangen

Mijn oude abw 28. 02 cv combi ketel is aan vervanging toe. Deze wil ik graag laten vervangen. Ik woon in een rijtjeshuis met nieuwe isolatie en hr++glas. Ook heb ik een regendouche. Ik denk een cw5 ketel nodig te hebben. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u.
woensdag 6 maart 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik heb eventueel interesse in een lucht-water warmtepomp die moet worden aangesloten op de vloerverwarming in combinatie met stadsverwarming. Het gaat om een gelijkvloerse woning van ongeveer 100 m2.
maandag 25 februari 2019

Aanleggen gasleiding vanaf meterkast naar garage

Aanleggen van circa 23 meter gasleiding, waarvan 17 meter in, (door) de kruipruimte onder de woning en circa 6 meter in de garage. Graag ontvang ik hier een offerte.
maandag 25 februari 2019

Spoelmechanisme in het toilet repareren

Het spoelmechanisme in mijn toilet is kapot, nu moet ik deksel optillen om het niet steeds door te laten lopen. de staafjes zijn gebroken en het drukmechanisme werkt dus ook niet. Er zal een nieuw mechanisme in moeten. Het tweede toilet heeft ook een spoelprobleem en lekt aan de pijp enigszins. Ik zou graag horen van u wat het is overzicht is van de kosten om beide toiletten weer goed te laten lopen (inclusief mechanisme zelf).
zaterdag 23 februari 2019

Warmtepomp installatie

Wij gaan een vrijstaande woning met 2 woonlagen bouwen. De wooninhoud zal 900 m3 zijn. De berekeningen voor een Lucht/Lucht warmtepomp is al gemaakt, wij zijn nu op zoek naar een vakman die dit kan uitvoeren. De pomp zal zijn voor het verwarmen en het koelen van de woning en van het sanitair water.
woensdag 20 februari 2019

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Een klein stukje van mijn vloerverwarming wordt niet (meer) warm. Denk dat hij doorgespoeld moet worden. Wil graag weten wat ik hiervoor kwijt ben (alles bij elkaar graag, dus geen onverwachte kosten).
maandag 18 februari 2019

Drainage doorspuiten of reinigen

Ik heb 3 jaar geleden een drainage ringeling rond mijn huis laten leggen en wil deze nu gespoeld hebben.
maandag 18 februari 2019

Leidingen verleggen

In verband met de verbouwing van de zolder willen we graag de leidingen voor de wasmachine van de achterzolder (via de knieschotten) laten verleggen naar de voorzolder.
zaterdag 16 februari 2019

Klep van de stadsverwarming vervangen

De verouderde klep van de stadsverwarming moet vervangen worden.
vrijdag 15 februari 2019

Aanleggen hoofd vloerverwarming (water)

Aanleggen hoofd vloerverwarming (water) in woonkamer en keuken. Liefst met behoud van huidige vloeren want deze worden pas een maand later vervangen. In totaal ongeveer 37 m2. Woonkamer heeft houten plavuizen en de keuken tegels.
maandag 11 februari 2019

Twee radiatoren verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil graag 2 radiatoren laten verwijderen en de leiding afdoppen.
maandag 4 februari 2019

Houtkachel en rookkanaal verwijderen

Wij zijn bezig met aanschaf van een woning en zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het verwijderen van de aanwezige houtkachel met de bijbehorende rookkanaal. Na verwijderen dient het gat is het platte dak, richting slaapkamer en slaapkamer naar woonkamer dicht gemaakt te worden en het plafon herstellen. Zodat het niet meer zichtbaar is dat er ooit een houtkachel heeft gezeten.
maandag 4 februari 2019

Warmtepomp boren verticaal en aansluiten op bestaande huisinstallatie

Ik wil een warmtepomp boren verticaal en aansluiten op bestaande huisinstallatie. We willen van het gas af. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap
maandag 4 februari 2019

Zonneboiler met elektrische naverwarming installeren

Wij willen graag een 200 liter zonneboiler met elektrische naverwarming Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid-oost Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas
woensdag 30 januari 2019

Vloerverwarming controleren en indien nodig doorspoelen

Zowel boven als beneden vloerverwarming sinds 4 jaar Laatste tijd wordt ie beneden niet meer warm genoeg Installateur erbij gehad maar nu een maand later trekt ie de beneden ruimte weer niet op temperatuur Spoelen of lucht in de leiding?
dinsdag 29 januari 2019

Radiatoren stadsverwarming inregelen

Ik zoek een CV-installateur die mijn radiatoren kan laten inregelen. We hebben stadsverwarming. Het gaat om een geschakelde hoekwoning. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
maandag 28 januari 2019

WTW met storing repareren

Wij hebben sinds vandaag een storing aan onze wtw, code e1 en e2. Gaarne indicatie van de kosten als we laten repareren.
dinsdag 22 januari 2019

Afzuigkap Pelgrim vervangen

We hebben een Pelgrim afzuigkap on de keuken, afmeting 90 × 49 cm. Foto's zijn bijgevoegd. Deze willen wij graag vervangen door een gelijksoortige. Wat kost de aanschaf en het plaatsen hiervan?

Partners

Partners van Casius