Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

987 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, cV aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren, vloerverwarming aanleggen op de begane grond, houtkachel en rookkanaal plaatsen, vloerverwarming als bijverwarming aanleggen, vloerverwarming aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

vrijdag 17 november 2017

Kickspace afsluiter leveren en installeren

Bestaande kickspace 600 plintverwarming (op stadsverwarming) voorzien van een 2-weg kraan (normaal dicht) zodat de kickspace mee gaan lopen bij bedienen van de ventilator schakelaar en weer sluit bij het uitzetten van de ventilator. Bestaande leidingen tegen de wand plaatsen = 4 bochten buigen en 2 beugeltjes plaatsen. Werkzaamheden in verband met plaatsing keuken. Bij uitvoering van de werkzaamheden is de keuken weggesloopt, dus alle ruimte.
donderdag 16 november 2017

Vloerverwarmingspomp vervangen

De verwarmingspomp doet het niet meer. Het is een Wilo res 25/70r. Heb geen idee welke pomp er nu voor nodig is, of een goede vervanger zou zijn.
woensdag 15 november 2017

Gat in gevel voor afzuiger

Ik wil graag een gat in de voormuur laten maken zodat mijn afzuigsysteem erop aangesloten kan worden om al die kooklucht buiten huis te houden. Zie bijlage als voorbeeld. Ik verneem graag van u.
dinsdag 14 november 2017

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Na installatie vloerverwarming klappert een of meerdere radiatoren. Dit wil ik opgelost hebben. Radiatoren zijn ontlucht.
maandag 13 november 2017

Vloerverwarming controleren

Onze vloerverwarming wordt niet warm. We zien de temperatuur wel oplopen bij de pomp maar er komt geen warmte vrij in de woonkamer.
maandag 13 november 2017

Dakdoorvoer maken in een pannendak

Ik wil een dakdoorvoer laten plaatsen op ons pannendak. Hierop kan ik dan de afvoer van de wasdroger aansluiten die op de zolder staat. De hellingshoek van het dak is ongeveer 45°. Ik zorg zelf voor alle materialen. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 11 november 2017

Vloerverwarming doorspoelen

Wat zijn de kosten van het doorspoelen van vloerverwarming en opnieuw afregelen van het systeem. Werkzaamheden van 4 groepen met controle vloerverwarming systeem. Graag prijs indicatie en beschrijving werkzaamheden.
donderdag 9 november 2017

Aansluiting wasmachine verplaatsen

Afvoer verplaatsen de waterleiding en het elektra van de wasmachine verplaatsen naar een anderen kamer.
donderdag 9 november 2017

Vloerverwarming doorspoelen

De radiatoren en de vloerverwarming worden heel langzaam warm. De radiatoren worden bijna niet warm. Het betreft een woning 3 etages hoog.
maandag 6 november 2017

Lekkend binnenwerk inbouwtoilet repareren

Mijn inbouwtoilet van het merk Gerberit lekt water vanuit het inbouwreservoir naar de toiletpot. Ik heb alle onderdelen gedemonteerd en schoongemaakt alleen dit werkte niet. Vermoedelijk lekt de inbouwunit geheel onderaan en ik vermoedt een kapotte pakking. Ik kan daar via het vierkante luik niet bij. Graag zou ik iemand willen vragen om dit lekvrij te monteren. Alle onderdelen zijn compleet.
maandag 6 november 2017

Binnenwerk inbouwtoilet lekvrij monteren

Mijn inbouwtoilet van het merk Gerberit lekt water vanuit het inbouwreservoir naar de toiletpot. Ik heb alle onderdelen gedemonteerd en schoongemaakt alleen dit werkte niet. Vermoedelijk lekt de inbouwunit geheel onderaan en ik vermoedt een kapotte pakking. Ik kan daar via het vierkante luik niet bij. Graag zou ik een vakman willen vragen om dit lekvrij te monteren. Alle onderdelen zijn compleet.
vrijdag 3 november 2017

Rookkanaal aanleggen

Wij wonen in een 'loodswoning' met een dak met geïsoleerde sandwichpanelen. We hebben een houtkachel en willen daarvoor een dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen in de woonkamer. De plafondhoogte is 360 cm. Het moet een rechte aansluiting worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 31 oktober 2017

Wasmachine en toilet verplaatsen

Wij willen een woning kopen maar willen de situatie van de wasmachine en het toilet veranderen. De wasmachine staat beneden in een hok in de gang. Op de eerste verdieping is er een apart toilet gecreëerd. De badkamer heeft geen toilet. Wij willen graag op de eerste verdieping waar het toilet is, de wasmachine plaatsen en het toilet in de badkamer plaatsen. Graag willen we weten of dit mogelijk is en ontvangen we een prijsindicatie zodat we weten zoveel we kwijt zijn aan deze verbouwing.
dinsdag 31 oktober 2017

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen op het kanaal van een open haard. De kachel kan in of voor de open haard geplaatst worden. De open haard is nog in gebruik.
zondag 29 oktober 2017

Ophangen van een sfeerhaard

Ik wil graag een sfeerhaard op laten hangen, waarbij de elektrokabel weggewerkt wordt. Waarschijnlijk naar de voorraadkast - die grenst aan de betreffende muur. De klant heeft zelf al de kachel aangeschaft.
zondag 29 oktober 2017

Doorstroming van radiatoren op stadsverwarming verbeteren

De radiatoren worden niet meer warm genoeg, het duurt lang en de onderkant blijft relatief koud. Ontluchten maakt geen verschil. Dus waarschijnlijk is er een doorstroomprobleem en/of vuile leidingen. Het gaat om 5 radiotoren (begane grond / 1e verdieping). Wij hebben stadsverwarming (Almere).
zaterdag 28 oktober 2017

Thermostaatkraan in de douche vervangen

Het gaat om het vervangen van thermostaatkraan. De klant wil graag nog even worden gebeld over de opties qua materiaalkeuze.
zaterdag 28 oktober 2017

Klep voor de stadsverwarming installeren

Ik heb op dit moment nog geen thermostaat in mijn woning, maar ik wil een draadloze klokthermostaat gaan plaatsen. Ik heb begrepen dat hiervoor een warmte-klep in mijn stadsverwarmingssysteem moet worden geplaatst. Ik ben op zoek naar bedrijven die hier bekend mee zijn en mij kunnen adviseren. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 28 oktober 2017

Houtkachel plaatsen

- Kachel aansluiten - Plafond aansluiting monteren - Flexibel rvs rookkanaal plaatsen Rookkanaal moet aangepast worden van open haard naar houtkachel. Kleinere afvoer bij plafondafwerking. Inspectie rookkanaal al uitgevoerd.
donderdag 26 oktober 2017

Thermostaatknop vervangen

De thermostaatknop van een van de radiatoren is kapot en de radiator wordt zeer heet. Graag willen we de radiatorknop laten vervangen. We hebben hier stadsverwarming.
dinsdag 24 oktober 2017

Radiator installeren

Na het plaatsen van een schuifpui in de woonkamer hebben wij geen verwarming meer. Voorheen hadden we één radiator onder het raam aan de tuinkant. Nu willen we een verticale, witte (vlakke of panelen) radiator plaatsen aan een binnenmuur tegen onze trapkast aan. Behoefte wattage is 2400 (denk ik). Breedte woonkamer is 5 m. , diepte is 4 m. De keuken dient ook verwarmd te worden door dezelfde radiator. De keuken is 3 m. Breed en de diepte is 3,75 m. De hoogte is 2,40 m. Graag ontvang ik meerdere offerte voor het aanschaffen van de radiator, alsook het installeren.
vrijdag 20 oktober 2017

Rookgasafvoer voor pelletkachel aanleggen

Ik wil de afvoerpijp van de pelletkachel door een bestaande pijp van de voormalige openhaard naar buiten boven de nok van het puntdak laten plaatsen. De aan te leggen pijp loopt in een aantal bochten naar boven door het dak. De lengte van de pijp is ongeveer 7 meter.
dinsdag 17 oktober 2017

Houtkachel en rookkanaal plaatsen in een semi-bungalow

Ik overweeg om in onze vrijstaande semi-bungalow met schuin dak een houtkachel te gaan plaatsen. We hebben hier een gashaard staan die we verwijderen. De leiding moet degelijk worden afgesloten en voor een deel worden verwijderd. We hebben hier een laminaatvloer die op een tegelvloer ligt. Er moet een goede hittebestendige plaat komen. De hoogte van de kachel tot het plafond is ongeveer 150 cm. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie voor het aanleggen van het rookkanaal en de aansluiting van een houtkachel.
zondag 8 oktober 2017

Radiatorkraan vervangen/monteren

Een radiatorkraan in mijn woonkamer lekt en draait stroef open/dicht (foto van de radiatorkraan is bijgevoegd). Een nieuwe radiatorkraan zal bij de Gamma gekocht worden. IK zoek een vakman die deze voor mij kan monteren.
woensdag 4 oktober 2017

Close-in boiler monteren

Wij willen een kleine elektrische boiler van 10 liter (close-in boiler) laten monteren onder ons aanrecht. Wij willen dit graag even bespreken met een vakman en ontvangen daarbij ook uw offerte. Wij willen liever bellen dan mailen.

Partners

Partners van Casius