Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

1028 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

woensdag 16 oktober 2019

Droogbouw vloerverwarming in slaapkamer leggen

Ik wil graag een droogbouw vloerverwarming in mijn slaapkamer die aangesloten kan worden op de cv ketel. De oppervlakte is 15 m2. Het huidige laminaat heb ik zelf verwijderd. Er ligt nu een betonnen vloer.
dinsdag 15 oktober 2019

Radiator op stadsverwarming vervangen door nieuwe en de leidingen stukje omleggen/verlengen.

Wij willen een 30 jaar oude radiator vervangen door een nieuwe, en de leidingen moeten een klein stukje omgelegd/verlengd worden. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. Wij wonen in Almere Stad en hebben dus stadsverwarming. Kunt u deze klus voor ons klaren en hoeveel kust ons dat? Er van uitgaand dat u de radiator kunt leveren en plaatsen.
maandag 14 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat hier om +/- 50 m2 op de begane vloer als vervanging van de radiatoren. CV ketel staat op de 1e verdieping.
zondag 13 oktober 2019

Radiator badkamer vervangen

Ik wil graag mijn oude radiator afvoeren en vervangen voor een design radiator.
donderdag 10 oktober 2019

Stadsverwarming Controle en Onderhoud

Controle van het stadsverwarming systeem ivm koude klachten en zonodig onderhoud van het systeem.
woensdag 9 oktober 2019

Huurbare hete luchtverwarming

Ik zoek een CV-installateur die mijn hete luchtverwarming kan vervangen. De bestaande installatie is erg oud. We zijn opzoek naar een leasebare verwarming. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een vakman. Het betreft een 2-onder-1-kapwoning.
zondag 6 oktober 2019

Centrale verwarmingen plaatsen

Momenteel heb ik heteluchtverwarming ik wil graag in elke kamer een radiator laten vervangen ( centaleverwarming) Gaat om 5 radiatoren.
vrijdag 4 oktober 2019

Pelletkachel aansluiten

Openhaard verwijderen en vervolgens de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45 kW aansluiten.
maandag 30 september 2019

Advies over verwarming

Wij hebben nu twee topline elk 45 kw hangen deze moeten van het voorjaar vervangen worden. We gebruiken nu 40.000 kub gas op jaarbasis en willen dit graag terug dringen. Misschien is een condensatie ketel iets voor ons? Wij moeten wel op hoge temp. kunnen stoken i.v.m. het broeden van de eieren. Natuurlijk is elk voorstel wat besparing oplevert welkom.
maandag 30 september 2019

Warmtepomp in kerk plaatsen

Er dient een warmte pomp geïnstalleerd te worden met water-water verwarming. Boring verricht te worden zonnepanelen geïnstalleerd te worden. Het gaat om voormalig kerkgebouw met aangebouwde onder kelderde consistorie waar de ketel e.d geplaatst kan worden. In het kerkgebouw is een zelfstandige woning gebouwd met isolatie en luchtverwarming die ook aangesloten moet worden. Bouwjaar 1953.
maandag 30 september 2019

Elektrische verwarming realiseren

Wat zijn mogelijkheden en kosten van elektrische verwarming en hoeveel kwh aan energie moet ik rekenen voor de verwarming van een oppervlakte van 75 m2. We hebben nu een cv ketel met radiatoren, maar krijgen een schuifpui. Hierdoor gaan de radiatoren weg. Misschien gaan we vloerverwarming nemen of elektrische verwarming, want we hebben zonnepanelen. Er is ons verteld dat 4 radiatoren zouden vervangen wat we nu hebben. We zijn met 2 volwassen en 2 kinderen. Het is een twee-onder-een-kap. De oude radiatoren kunnen wij zelf afvoeren. Graag wel de radiatoren afsluiten.
zondag 29 september 2019

Waterslagdemper plaatsen

Starten met plaatsen van een waterslagdemper in de meterkast. Daar zit een directe aftakking naar de wc en wasmachine. Vervolgens testen en kijken of er ook nog een waterslagdemper bij de vaatwasser en kraan in de keuken nodig is. Ik zorg zelf voor aanschaf waterslagdempers.
woensdag 25 september 2019

Centrale verwarming vervangen voor stralingspanelen

Ik wil van de centrale verwarming overstappen naar elektrische verwarming. Er zijn 6 radiatoren, deze hoeven niet afgevoerd te worden. In 4 ruimtes wil ik stralingspanelen hebben. Ik heb een eindwoning.
zaterdag 21 september 2019

Afdoppen gasleiding keuken/ waterleiding/ aanleg stopcontacten

Ik ben bezig met de aanschaf van een nieuwe woning. In de keuken is een gas aansluiting, maar ik ga over op elektrisch koken. De gasleiding moet dus worden afgedopt. Verder moeten er 2 stopcontacten worden verplaatst en 2 worden bijgemaakt. En ook zit er een kraan in de slaapkamer die weg moet, en die waterleiding moet worden afgesloten. Een veelzijdige klusjesman zou dus ideaal zijn.
zaterdag 21 september 2019

Meerdere convectorputten verwijderen en radiator plaatsen

Graag laat ik de convectorput verwijderen en dicht maken en een radiator plaatsen. Ik wil 3 convectorputten verwijderen en de vloer dicht maken. De vloer is van hout. De grootste convectorput is ongeveer 5 meter lang. De 2de is 2 meter, de 3de 82 cm. Graag de convectorputten ook direct afvoeren. Ik zou graag weten wat de kosten zijn. Ik heb stadsverwarming.
vrijdag 20 september 2019

Thermostaat voor stadsverwarming vervangen incl regelklep, plus twee convectoren

Nodig: Nieuwe klep voor thermostaat in de stadsverwarming Thermostaat (hoeft geen slimme te zijn) Twee radiatoren moeten worden vervangen door convectoren. Leidingen zitten al op hun plek, één radiatiorthermostaat aanwezig, de ander moet nog worden gemonteerd. Convectoren in principe Jaga Strada wand wit, type 10 140 cm lang en 40 cm hoog en type 11 120 lang en 60 hoog (ongeveer), details later vermelden (aansluiting rechts/links etc). Eventueel kan ik radiatoren ook zelf bestellen.
woensdag 18 september 2019

Oude warmingen weghalen, nieuwe plaatsen

In mijn huiskamer heb ik convector verwarmingen. Ze zijn aangesloten op stadsverwarming. Water aan en afvoer zitten apart links en rechts. Ik wil de convector verwarmingen laten vervangen door verticale radiatoren (2 a 3) Ik ga ze nog aanschaffen. De radiatoren zullen ongeveer 180 bij 60 cm. Ik ontvang graag een offerte voor de volledige aansluitkosten en manuren.
zondag 15 september 2019

Nieuwe CV installatie

Het gaat om een rijtjeswoning uit 1997. Hier wil ik de cvketel laten vervangen. De CV is niet stuk maar alleen oud, Het is een 1 persoons huishouden. Als er een specificatie kan komen van de kosten (werk en kosten cv ketel) kan ik dat vergelijken met een cv ketel die ik op het oog heb.
vrijdag 13 september 2019

Vloerverwarming doorspoelen

Graag ontvang ik een offerte voor de controle/onderhoud (en mogelijk schoonspoelen) van mijn vloerverwarmingsinstallatie van 6-7jr oud die is aangesloten op stadsverwarming. We hebben alleen vloerverwarming op de begane grond. We hebben 4 groepen in de installatie. De warmte rekening was bijzonder hoog en we hebben het idee dat de vloerverwarming het niet goed doet/koude vlakken in woonkamer. Bij voorbaat hartelijk bedankt.
maandag 9 september 2019

Stadsverwarming radiatoren inregelen/afstellen

Tijdens de verbouwing zijn de radiatoren van de muur geweest, die hangen weer maar moeten ingeregeld worden. Het betreft 10 radiotoren. Graag een offerte
vrijdag 6 september 2019

Ventilatieroosters aan bovenkant ramen VVE vervangen

Wij hebben aantal appartementen waarvan de ventilatieroosters vervangen moeten worden. Graag willen wij een offerte om voor te leggen aan de VvE.
vrijdag 6 september 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het is een bestaande 2 onder 1 kap woning. Het betreft de gang, kamer, keuken en bijkeuken. De afmetingen van de woning zijn 5 x 10 meter, enkel hier worden nog enkele objecten afgetrokken zoals bijvoorbeeld een kast en de trap.
maandag 2 september 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om een bestaande woning. Woonkamer en keuken van ca. 66 m2. We willen graag weten welk soort en welke afwerking het beste is.
zondag 1 september 2019

Zonneboiler vervangen

Vervangen zonneboiler ( alleen tap water) en cv ketel door warmtepompboiler waar ook zonnecollectoren op aangesloten kunnen worden
zondag 1 september 2019

Convectorput dichtmaken

Wegens het leggen van een nieuwe pvc vloer incl vloerverwarming moet de convectorput dicht gemaakt worden. De put meet ongeveer 3 meter bij 35 cm.

Partners

Partners van Casius