Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

1036 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

donderdag 26 maart 2020

4 radiatoren plaatsen

Op 1e verdieping een installatie in zicht aan te leggen. Betreft aansluiting voor 4 radiatoren. Verdeelstuk op 1e verdieping, deze is voor kunststofleidingen. Hierop is de aanvoer en afvoer aangesloten.
dinsdag 24 maart 2020

Buitenkraan stukje verplaatsen

Ik wil de buitenkraan verleggen. Het zou ongeveer een meter verplaatst moeten.
dinsdag 24 maart 2020

Kraan vervangen

2x kraantjes vervangen ivm (druppel) lekkage in de meterkast, daar zit namelijk de hoofdaansluiting stadsverwarming.
donderdag 19 maart 2020

Buitenkraan aanleggen

Aanleg vorstvrije buitenkraan op buitenmuur achter het huis. Kruipruimte is toegankelijk. inclusief al het materiaal.
vrijdag 6 maart 2020

Badkamerdrain is iets verstopt

Het betreft de badkamerdrain op de 2e verdiep waar het water niet vlot genoeg wegloopt en uiteindelijk ophoopt en de drain overloopt. Naast een offerte ik ben oa benieuwd naar de voorwaarden (orientatie mogelijke verstopping badkamerdrain 2e verdieping, garantievoorwaarden, evt voorrijdkosten, tarieven).
maandag 2 maart 2020

Situatie verwarming veranderen

Huidige situatie: plint verwarming in de keuken, designradiator in de woonkamer, radiator onder raam. Gekoppeld aan elkaar door een draadje voor de thermostaat. Er zit een convectorput, deze is niet aangesloten. Gewenste situatie: plint verwarming keuken behouden, designradiator naar zolder (daar zit nog geen verwarming), convectorput aansluiten, kachel onder raam verwijderen, thermostaat vervangen.
maandag 17 februari 2020

Convectorput verwijderen, dicht maken en radiator plaatsen

Convectorput afsluiten en weg halen. Opvullen met ? Ivm aanleg hoofd vloerverwarming.
zondag 16 februari 2020

Lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen

Ik wil in mijn rijtjeshuis een goeie Mitsubishi lucht lucht warmtepomp en een 4 binnenunit Plus laten plaatsen. De kuubinhoud beneden is ongeveer 170, boven ook. We zijn met 2 personen. Het is voor binnenverwarming en airco. De capaciteit moet dusdanig zijn dat er genoeg warmte is in de winter. Er is centrale verwarming aanwezig, deze wil ik het liefste vervangen voor de warmtepomp en de airco, maar de centrale verwarming is nog aanwezig, dus in dit geval nog als brijverwarming.
zondag 16 februari 2020

Verwarming verplaatsen

Ik wil verwarming in de woonkamer verplaatsen zodat een schuifpui geplaatst kan worden.
vrijdag 14 februari 2020

Thermostaatkraan douche vervangen of repareren

De thermosstaatkraan in de douche geeft een scherp piepgeluid als de warmwaterkraan een tijdje openstaat. Dit kan uiteraard aan het binnenwerk liggen. Betreft een Grohe thermostaat kraan. De piep is bij de buren duidelijk te horen. We willen een nieuwe kraan aanschaffen, als de huidige niet gerepareerd kan worden of te duur is om te repareren. Het kleinmateriaal moet de loodgieter zelf even meenemen, waarvoor wij dan uiteraard de kosten betalen.
woensdag 12 februari 2020

Verwarming verwijderen en een nieuwe plaatsen ergens anders in de woning

Wij gaan een nieuwe pui plaatsen, daarvoor moet de huidige radiator verwijdert worden. Daarna moet de nieuwe design radiator geplaatst worden, naast de deur. Afvoeren graag in overleg houden. In begin maart komen de kozijnen, dus dan zou de radiator verwijderd moeten zijn.
donderdag 6 februari 2020

Wasbak (onderbouw) en kraan in de badkamer vervangen

Wij willen de kraan en waskom in de badkamer laten vervangen. Wij hebben nu een 1-gats wastafel mengkraan en willen hem met dezelfde soort kraan (Grohe) zonder waste vervangen. De huidige wasbak willen wij met dezelfde soort keramiek onderbouw waskom vervangen. Graag offerte voor de vervanging van de waskom+kraan en afvoerbuis, sifon en aansluitmateriaal voor leidingwerk + montage. Wij kopen de nieuwe kraan en waskom.
donderdag 6 februari 2020

Wasmachine aansluiting incl.afvoer en wastafel met kraan aanleggen

In ons bedrijfspand willen we een wasmachine aansluiting en afvoer, alsmede een kraan met wastafel. Hiervoor is nu niks aanwezig.
zondag 2 februari 2020

Douchecabine vervangen

Ik wil graag mijn oude douchecabine weg halen en een nieuwe plaatsen, kan misschien op de vloer anders ook een douchebak van 3 cm plaatsen.
zondag 2 februari 2020

Wandtoilet plaatsen en verleggen leidingen afvoer

Hulp gezocht bij plaatsen hangend toilet. Zelf geprobeerd is niet gelukt ivm ongelukkige ligging water/gasleidingen, deze zijn beschadigd bij vrijmaken ruimte voor verplaatsen afvoer. Klus: leidingen verplaatsen, afvoer verplaatsen, compleet wandtoilet plaatsen
zondag 2 februari 2020

Vloerverwarming aanleggen

Betreft aanleggen vloerverwarming in aangekochte woning. Oppervlakte beneden is circa 110 m2, inclusief toilet. Tevens willen wij graag vloerverwarming in de badkamer, deze is circa 12 m2. Ik lees op verschillende sites dat elektrische vloerverwarming voor de badkamer de beste keuze zou zijn, kunnen jullie hierin adviseren?
woensdag 29 januari 2020

Stadsverwarming repareren

De verwarmingsplaten in huis blijven warm terwijl de thermostaat uit staat. Ik wil graag weten hoe dit komt.
dinsdag 28 januari 2020

Convector put dichtmaken

Ik wil graag mijn convectorput dichtmaken zodat er vloerverwarming kan worden aangelegd.
maandag 20 januari 2020

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak. Afzuigkap - doorvoer stalen dak (40 cm) - afstand - circa 1 meter - plaatsen motor. Hoogte gebouw - 3.20 meter.
zondag 19 januari 2020

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur en de keuken zit heel dichtbij de achterkant. Ik beschikt over een kruipruimte.
dinsdag 14 januari 2020

Vervangen radiatoren door design variant op stadsverwarming, inclusief leidingwerk doortrekken

Ik ben opzoek naar iemand voor het vervangen van twee horizontale radiatoren door design radiatoren en voor het verplaatsen van een verticale radiator en deze wordt ook vervangen door een design radiator. Deze wordt ongeveer 2,5 meter verplaatst. Alles is aangesloten op stadsverwarming. Dus nieuw leidingwerk zal onder de vloer door omgeleid moeten worden. en daar komt design radiator op. Afvoeren doe ik zelf. Vanaf 4-6/7 weken zou ik graag willen beginnen en voor Pasen zou het gedaan moeten zijn.
dinsdag 14 januari 2020

Defecte binneninstallatie stadsverwarming repareren

toevoer van ´elektrische stroom´ naar binneninstallatie stadsverwarming in mijn woning is ´weggevallen´ na installatie van digitale slimme meter en meterkast vorige week donderdag. Gevolg: cv/ stadsverwarming werkt niet meer. Op de wandcontactdoos waarmee de binneninstallatie is verbonden is wel wisselspanning... Echter, het vaste rode controlelampje dat continu moet branden is nu ´uit´. Is de binneninstallatie wellicht defect?
maandag 13 januari 2020

Houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken

Ik wil een houtkachel en rookkanaal laten verwijderen en het gat netjes dicht laten maken. Het rookkanaal loopt via het plafond naar buiten.
zondag 12 januari 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb een PVC vloer gekocht. Daaronder wil ik vloerverwarming dat aangesloten kan worden op stadsverwarming. De oude laminaatvloer wordt eruit gesloopt, als ook de ondervloer. Vloerverwarming leggen in de huiskamer en de gang van de hal, ongeveer 49 m2. Het afdoppen van de radiatoren moet ik nog regelen. Er wordt ook gestuct namelijk. Over het type vloerverwarming laat ik mij informeren.
vrijdag 10 januari 2020

Waterbron boren/pulsen

Voor het jongerenproject waarbij ikzelf tuinder ben, wil ik graag een waterbron laten pulsen. Het gaat om een groot areaal (zo'n 7000 m2) dus het moet een bron met voldoende capaciteit zijn. De bron zal ongeveer 10 meter diep moeten worden geslagen. Ik heb contact gehad met waterschap, en de klus mag alleen uitgevoerd worden door een bedrijf met een bepaalde erkenning/waarborg. Heeft u deze erkenning toevallig? In dat geval zou ik graag contact met u hebben over de mogelijkheden! Graag ontvang ik op de offerte de kosten voor de waterpomp en het aansluiten ervan, apart op de offerte.

Partners

Partners van Casius