Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

1028 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

woensdag 8 juli 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een 10 meter zink dakgoot laten vervangen. Ik heb nog niks in huis.
maandag 6 juli 2020

Badkamermeubel plaatsen

Ik zoek een vakman voor de volgende twee klussen: 1. Badkamermeubel plaatsen (spiegel, kraan en afvoer installeren). Onderkast is al gemonteerd, alles hoeft dus alleen maar geplaatst te worden. 2. Wasmachinekraan vervangen (kraan is al aanwezig).
maandag 6 juli 2020

Airco in gebruik stellen

De airco is geplaatst (Qlima split unit Sc 5225) moet alleen nog in gebruik gesteld worden, aansluiting leidingen aan binnenunit en buitenunit (elektra is gedaan). Buitenunit staat op een balkon en is goed bereikbaar.
vrijdag 3 juli 2020

Airco laten installeren

Het gaat om: Qlima split unit airco SC5248 4,6kW
zaterdag 27 juni 2020

Buitenkraan aanleggen

Het plaatsen van een buitenkraan aan de achtergevel. Kruipruimte is toegankelijk. Graag offerte incl. Kraan ,leiding en overig materiaal,hetgeen ik niet in bezit heb.
dinsdag 23 juni 2020

Keukenvoorbereiding

Mijn nieuwe keuken komt 1e week september 2020. Daarvoor wordt er getegeld. Ik zoek nu een totaal-installateur voor alle noodzakelijke voorbereidingen zoals op tekening staat en die tijd heeft in July of Augustus (in overleg). Waarschijnlijk ook een extra groep voor de keuken en extra stopcontacten. Het verwijderen en afvoeren van de oude keuken wordt door ons tijdig zelf geregeld.
zondag 21 juni 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik zoek eigenlijk een airco om onze woning te koelen in de zomer want door isolatie houd deze lang de warmte vast, daar zit geen subsidie op dus ik dacht wellicht handig om verder te kijken naar een warmtepomp die ook efficient kan koelen, dan heb ik 2 vliegen in 1 klap. Ik heb al een zonneboiler met een 100 liter boiler vat, zitten nog vrije aansluitingen op, en een Intergas HR36/30 cv ketel van 2010. Woning heeft energielabel A en is van 2010 en uitgevoerd met goede isolatie en HR++ beglazing. Het totale gasverbruik per jaar is 510m3 voor 2/3 personen. Zou graag een offerte willen met daarbij uitgewerkt hoeveel subsidie erop zit.
zaterdag 20 juni 2020

Buitenkraan achtertuin

Vanaf meterkast voordeur in kruipruimte tot muur achtertuin vorstvrij met aftappunt makkelijk bereikbaar bij kruipluik. Afstand ongeveer 11 meter.
donderdag 18 juni 2020

Elektrische (hoofd) verwarming aanbrengen

Ik wil in alle slaapkamers ( 4-5 stuks) en kleine badkamer( 1stuk) elektrische verwarming als hoofdverwarming. Ik wil alleen de begane grond/ vloerverwarming en warm water nog de bestaande stadsverwarming gebruiken. Graag zsm want ik wil het uitgevoerd hebben in de zomervakantie 2020 middels de Energiebesparingslening van het SVN.
dinsdag 16 juni 2020

Verwijderen van houtkachel en rookkanaal afdichten

Wij willen graag onze loodzware houtkachel verwijderen en daarbij ook het rookkanaal afdichten. Wij wonen in een drive-in woning, dus de kachel bevind zich op de eerste verdieping. Wij hebben geen idee wat er bij zo’n klus allemaal komt kijken (ook niet qua kosten), dus willen hier graag over geadviseerd worden.
dinsdag 16 juni 2020

Radiator vervangen in badkamer

Wij willen de standaard radiator. vervangen door een designradiator type Volcano, 170 cm hoog. Alsmede een wastafel laten bevestigen (126 cm breed), type fiesta en een kolomkast type fiesta.
zondag 14 juni 2020

Verplaatsen van houtkachel

In onze nieuwe woning hangt een houtkachel in de woonkamer. Deze willen we graag een 1,5 a 2 meter naar rechts plaatsen. De kachel staat nu recht onder het vaste afvoerpunt in de plafond. Ben benieuwd naar de totale kosten voor het verleggen en opnieuw aansluiten van de pijp. We halen em zelf van de muur in eerste instantie vanwege nog andere werkzaamheden.
zondag 7 juni 2020

Het vervangen van 3 radiatoren

Wij hebben nu 3 radiatoren staan en willen deze graag vervangen. Inmiddels hebben we kunststof kozijnen en is de ruimte dus aardig geïsoleerd. Het heb een gasketel.
zondag 7 juni 2020

Warmtepomp voor vloerverwarming

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen. Het is alleen voor de bestaande vloerverwarming. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 7 juni 2020

Douche verbouwen

op het moment staat er een douchecabine deze moet vervangen worden. leiding afvoer moet dieper de grond in (of een zwevend podium gemaakt worden) de tegels tegen de muur waar de douche komt.moeten vervangen worden aangezien de waterleiding ingefreesd moet worden. graag contact of jullie dit mogelijk kunnen maken en eventueel langskomen om het beter uit te kunnen leggen.
donderdag 4 juni 2020

Leidingen in schuur maken

Ik wil graag mijn keuken in de schuur plaatsen maar nu zoek ik iemand die de gas en water leiding kan verplaatsen of maken . graag wil ik weet wat dat gaat kosten
donderdag 4 juni 2020

Zibro airco SC3032 controleren

Ik heb een Zibro airco. type SC3032. Werkte altijd goed, maar merkte vorig jaar dat de koeling geleidelijk aan minder werd. Nu koelt hij niet meer. In al de jaren is de airco nooit bijgevuld dus ik denk dat dat gedaan moet worden.
dinsdag 2 juni 2020

Airco bijvullen Rewvoy Split unit

Airco controleren en bijvullen split. Unit merk Revoy
maandag 1 juni 2020

Aansluiting voor wasmachine en fornuis maken

Graag aansluiten wasmachine en droger gaat via trekkoorden omschakelaar reeds gekocht Extra Geaard stopcontact Aanleggen, loze leiding aanwezig voor plaatsing magnetron oven. Mogelijk Moet er een extra groep worden geplaatst Als aanvulling op mijn te doen lijstje graag aansluiten 2 fase fornuis Snoer en perilex stekker aanwezig
vrijdag 29 mei 2020

Leidingen verleggen tbv nieuwe keuken

Gas, koud water en afvoer aanleggen via kruipruimte naar nieuw te plaatsen keuken. De afstand tussen nwe keuken en meterkast is 3mtr. Kruipruimte droog en goed begaanbaar. Moet een gat geboord worden hiervoor. Broodjesvloer. Werkzaamheden in week 33 uitvoeren.
maandag 25 mei 2020

Intercom installatie met deurslot aanleggen (9 bedienplekken)

voor een bedrijf in Almere ben ik op zoek naar een installateur die de gehele bedrading kan aanleggen voor pand met 3 etages. De buitendeur wordt elektrisch ontsloten, er zijn 9 verschillende plekken waarbij via intercom contact mee gemaakt kan worden
maandag 25 mei 2020

Staande wc vervangen door nieuwe staande

Bestaande wc op de begaande grond vervangen voor een nieuwe. De huidige is een staande wc en de nieuwe wordt ook een staande wc.
maandag 25 mei 2020

Vloerverwarming infrezen

Er ligt op dit moment al een vloerverwarming, maar dit is al 30 jaar oud. Omdat ik bezig ben met een nieuwe vloer aanleggen, wil ik nu de vloerverwarming vernieuwen. De huidige vloerverwarming blijft liggen, eroverheen wordt de vloer geëgaliseerd. Daarin zou ik de nieuwe vloerverwarming laten infrezen. Het gaat om ongeveer 48 m2.
zondag 24 mei 2020

Het dichtmaken van een convectorput en afkoppelen 3 radiatoren

Ik zoek een specialist die een convectorput kan dichtmaken (ontkoppelen CV en dichtmaken gat). Daarnaast moeten er 3 andere radiatoren verwijderd worden.
zondag 24 mei 2020

Buiten kraan

Ik zou graag een buiten kraan geplaatst willen hebben

Partners

Partners van Casius