Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Flevoland.

1023 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen, installeren warmtepomp systeem, cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Flevoland:

donderdag 19 april 2018

Keukenkraan vervangen

Ik wil mijn oude keukenkraan vervangen voor een nieuwe die ik al gekocht heb.
zondag 15 april 2018

Zonneboiler aansluiten op vloerverwarming

Wij wonen in Almere en hebben stadsverwarming van de Nuon. We hebben vloerverwarming en zouden graag deze op de zonneboiler aan willen sluiten. Wij hebben een stuk schuin dak vrij maar ook een stuk plat dak door een dakkapel.
vrijdag 13 april 2018

Verdeler met pomp van vloerverwarming vervangen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van mijn bestaande vloerverwarming verdeler met pomp 2 groeps en installeren. Ik ben aangesloten op de stadsverwarming in Almere.
vrijdag 13 april 2018

Hybride warmtepomp installeren inclusief CV

Een hybride warmtepomp inclusief cv-ketel voor een hoekwoning van 180 m2 installeren. Ik wil hier ook graag advies over. Ik heb ook al zonnepanelen besteld. Wil graag een CV die via een app instelbaar is.
dinsdag 10 april 2018

Reparatie gesprongen waterleiding

De waterleiding in de kruipruimte naar de buitenkranen in de voor- en achtertuin is gesprongen/lek. Wanneer de toevoerkraan in de meterkast ten behoeve van de buitenkranen is gesloten, lekt er geen water weg. Als deze open staat gaat de watermeter lopen circa 1 liter per halve minuut. Het betreft geen spoedklus maar moet wel gerepareerd worden. Ik weet niet waar de waterleiding lekt en ik heb geen materialen.
maandag 9 april 2018

Warmtepomp installeren

Het hele concept is gebaseerd op zelfvoorzienend leven, wonen. Wij zijn op zoek maar een passende manier voor het verwarmen van het huis en warm water voor douche en keuken leveren. We gaan in december starten met de bouw en verwachten in februari klaar te zijn voor deze installatie. De woning is 150 m2.
zaterdag 7 april 2018

Convectorputten aanleggen

Er moeten 2 convectorputten gemaakt worden (in de woon- 52 m2 en in de slaapkamer 15 m2 ) in de betonnen vloer. Radiatoren heb ik beschikbaar.
zaterdag 7 april 2018

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Loodgieter. Per 25 april ga ik naar een woning waar de wasmachineaansluiting op de zolder zit. Ik heb op de begane grond een garage berging en daar wil ik de wasmachine graag neerzetten. Kunt u de wasmachine aan en afvoer+elektra groep verplaatsen daar realiseren? Een waterleiding en het toiletafvoer is in de buurt. Alleen moet er door de funderingsbalk heen worden geboord omdat het een ander deel van het huis betreft, de garage is aanbouw.
vrijdag 6 april 2018

Vloerverwarming aanleggen

De ruimtes die moeten worden voorzien van vloerverwarming betreffen ongeveer 65 vierkante meter. Kamer, keuken, hal, een bijhok en een washok. Ik heb een pellet CV aangeschaft die in combinatie met de vloerverwarming aangesloten moert worden. Graag frezen in de betonnen vloer. Indien mogelijk ook door de plavuizen heen.
dinsdag 3 april 2018

Combi unit installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Hangt nu normale cvketel wille graag een totaal nieuwe combi unit hebben
maandag 2 april 2018

Geiser in een chalet vernieuwen

Onze geiser in het chalet is aan vervanging toe. Het gaat om een geiser op gas, die warm water in de keuken en badkamer verzorgt. Graag ontvangen wij een offerte inclusief aanschaf en installatie. Het betreft een gesloten systeem te zijn.
maandag 2 april 2018

Keukenkraan monteren

Ik wil een keukenkraan laten monteren. De oude kraan moet verwijderd worden en de nieuwe geplaatst.
zondag 1 april 2018

Vloerverwarming en tegels leggen

We willen graag vloerverwarming en tegels aanleggen op de begane grond. Graag willen we een offerte en passende informatie (verschillende mogelijkheden) ontvangen ten behoeve van vloerverwarming ( dekvloer er uit of frezen?), welke moet gaan dienen als hoofdverwarming voor de begane grond. Systeem dient te worden aangesloten op de stadsverwarming van NUON in Almere. De huidige dekvloer zal moeten worden verwijderd omdat cv leidingen dwars door de vloeren lopen. Aandachtspunten en wensen: # Aparte prijs opnemen voor verwijderen huidige dekvloer (misschien ga ik dit zelf doen, afhankelijk van de geoffreerde kosten) # Voorstel voor circa. 65 m2 inrichten verwarming van de open keuken met woonkamer op 1 groep. # Voorstel voor circa. 10 m2 inrichten verwarming van de hal en wc in te richten op een andere groep (lagere temperatuur). # Voorstel hoe de vloerverwarming extra geïsoleerd wordt op de betonvloer (minimaliseren energieverbruik). # Voorstel voor afwerking dekvloer na plaatsen vloerverwarming, geschikt voor leggen keramische tegels # Voorstel voor een convector put te verwijderen/dicht maken. # Thermostaat systeem: Remote kunnen instellen thermostaat (bijvoorbeeld middels een app bedienen. - Verschillende scenario's kunnen instellen (vakantie, werkweek, weekend) - indien er een mogelijkheid is de software de optimale instelling laten voorstellen (laagste energieverbruik) # voorstel en mogelijkheden voor rondom buitenzijde kamer/keuken langs de binnenmuur een goot aanbrengen ten bate van electra en utp en pc bedrading, bij voorkeur afgewerkt met aluminium afdekplaat en plint en in de dekvloer.
zondag 1 april 2018

Installeren van een warmtepomp

In een vrijstaande bungalow met stadsverwarming aanleggen van een geschikte warmtepomp om het eventueel mogelijk te maken los te komen van de stadsverwarming. Het betreft een oppervlakte van rond de 80 m2. Graag advies in het soort/type warmtepomp.
woensdag 28 maart 2018

Radiator plaatsen op de zolder

Op zolder geen cv ketel in verband met de stadsverwarming. Op zolder wil ik een radiator hebben deze kan worden afgetapt van een onder gelegen slaapkamer
woensdag 28 maart 2018

Vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vloerverwarming dient in de woonkamer geplaatst te worden (50 m²). Wateraanvoer vanaf de CV ketel. Radiatoren eruit en afvoeren (kan ik eventueel zelf doen).
woensdag 21 maart 2018

Lucht - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het huis heeft een gasketel voor luchtverwarming en een electrische installate voor warm water.
woensdag 21 maart 2018

Radiator plaatsen

Wij willen graag een kleine radiator plaatsen en aansluiten en de oude verwijderen. De radiator is 40/60.
dinsdag 20 maart 2018

Verschillende klussen in de meterkast

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de vloerverwarming infrezen (3 groepen), het leveren van onder verdeler in de meterkast, 4 groepen aansluiten in de meterkast en vervolgens afwerken.
dinsdag 20 maart 2018

Draadloze Honeywell thermostaat laten plaatsen

Wil graag het Evohome systeem van Honeywell laten plaatsen. De ketel is een Nefit Economy HR (vrij oude ketel) Het betreft een zone vloerverwarming en vier losse zones in de slaapkamers.
maandag 19 maart 2018

Waterleiding leggen van meterkast naar keuken

Door een waterleiding die gebarsten is in de muur tussen de keuken en gang is er lekkage ontstaan. Graag willen wij een nieuwe waterleiding van de meterkast naar de keuken gelegd hebben (door de kruipruimte).
zondag 18 maart 2018

CV

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas. Wat is het merk van het stooktoestel? Vaillant. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: CV combiketel Calormatic 350 uit 2014
vrijdag 16 maart 2018

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp plaatsen in een woning met vloerverwarming beneden en radiatoren boven. We willen van het gas af. Het gaat om de gehele woning.
dinsdag 13 maart 2018

Water - Water warmtepomp laten plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft vrijstaande woning en zwembad te Harderwijk. Ook de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen.
dinsdag 13 maart 2018

Elektrische vloerverwarming vernieuwen

Wij willen elektrische vloerverwarming onder onze houten vloer. We hebben ongeveer 40 m2 nodig. Er ligt al vloerverwarming met smalle matten, maar door waterschade moet een deel vervangen worden. Wat zijn de kosten voor het leggen en de elektrische vloerverwarming?

Partners

Partners van Casius