Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuidlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zuidlaren heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zuidlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zuidlaren of directe omgeving.

119 klanten uit Zuidlaren bevelen een bij Casius in Zuidlaren aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zuidlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuidlaren:

Het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem

We ontvangen graag een offerte voor een 7kw warmtepompsysteem met 200l boiler en heatpipes, geschikt voor een vierspersoonshuishouden. Er zijn al 16 zonnepanelen geplaatst en er is genoeg ruimte in de garage en op het dak om het systeem te installeren.

Zonnecolletoren plaatsen

Ik zou de zonnecollectoren willen laten plaatsen op het platte dak van de uitbouw. Dat betekent wel dat de leidingen helemaal naar de andere kant van de zolder moeten lopen (plaats van de cv ketel).

Plint heather vervangen door radiator

Ik wil de huidige plint heather in mijn keuken vervangen door een radiator. We merken dat hij toch niet zo warm wordt. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden. Ik hoor graag van u. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen

Vloerverwarming en warmtepomp installeren

Graag willen wij advies over het volgende. Wij willen vloerverwarming laten leggen in combinatie met een warmtepomp. De houten vloer zal eerst verwijderd moeten worden in de woonkamer en hal. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en de pomp zal gebruikt gaan worden voor het verwarmen van de woning en het sanitair water.

Airco installeren

Ik wil graag een split unit airco laten monteren. De buitenunit moet waarschijnlijk wel met een beugel aan de muur

Ketel laten verplaatsen

Wij willen graag een Bosch ketel laten verplaatsen naar een andere wand op dezelfde verdieping. Wij vragen ons af welke kosten hiervoor gerekend zullen worden.

Keukengeiser vervangen

Onze keukengeiser is ruim 20 jaar oud. Ik laat deze graag controleren en zo nodig vervangen.

Radiator verplaatsen

Wij willen graag een offerte voor het verplaatsen van onze radiator. Een nieuwe radiator zal voor de monteur aanwezig zijn voor montage.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan installeren. De huidige kraan is stuk. Aan de binnenzijde staat het keukenblok, de vaatwasser zal verwijderd moeten worden om erbij te kunnen. ' Op een andere plek zit nog een buitenkraan, deze is eenvoudig toegankelijk vanuit de meterkast. Deze functioneert nog maar wil ik mogelijk vervangen door een vorstvrije. Graag de kosten hiervan separaat.

Houtkachel installeren

Er staat in de woonkamer een Dovre inbouwhaard, laag rendement. Er is een gemetselde schoorsteenmantel tot aan het plafond, 3.40 hoog en waarschijnlijk ook een betonnen plaat waar de kachel op staat. De bedoeling is het plaatsen van een houtkachel, waarschijnlijk een Jacobus, met een pijp naar boven. De schoorsteen is loodrecht boven de kachel. Het rookkanaal moet gecontroleerd worden. Indien het rookkanaal niet in orde is, dan dient er een dubbelwandige pijp geplaatst te worden.

Nieuwe ketel installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mijn huidige Nefit CV-ketel. De CV-ketel voldoet niet in verband met een aluminium warmtewisselaar die te snel vervuilt in combinatie met de vloerverwarming (200m2). Ik wil nu graag een combiketel en boiler, maar misschien is dit niet nodig. Ik ontvang daarover graag advies. Ik zou graag de hoge stookkosten terug willen brengen.

CV/Verwarming en elektra

Het wegwerken van twee verwarmingsbuizen in de muur van de keuken. Aanleg van warm en koud waterbuizen van cv ketel naar keuken lengte ongeveer 5 meter. Aanleg radiator in keuken vanuit kruipruimte. Buizen liggen al in kruipruimte. Het is een droge betonnen fundering van 60 cm hoog. Aanleg twee groepen in meterkast hal naar keuken voor een inductiekookplaat.

Wastafelkraan plaatsen

Plaatsen van een wastafelkraan met waste en oude verwijderen. Kraan is gekocht.

Aanleggen vloerverwarming, ...

Aanleggen vloerverwarming, waarschijnlijk nieuwe ketel, nieuwe vloer (tegels, plavuizen?) op de benedenverdieping (hal, huiskamer, keuken). Optioneel (afhankelijk offerte) verwijderen huidige kurparket en tegelvloer in keuken.

aanleggen van vloerverwarming in de ...

aanleggen van vloerverwarming in de kamer op nieuw gestorte betonvloer

aanleggen van vloerverwarming in de ...

aanleggen van vloerverwarming in de kamer (traditionele wijze, 52 m2 en in de keuken, frezen ± 18 m2