Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Westerbork te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Westerbork heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Westerbork u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Westerbork of directe omgeving.

23 klanten uit Westerbork bevelen een bij Casius in Westerbork aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Westerbork bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Westerbork staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Westerbork:

Warmtepomp plaatsen

Wij willen graag de mogelijkheden weten voor een warmtepomp. Er kan geboord worden naast of achter de woning. De woning is 6 bij 15 meter en daarnaast willen wij een vrijstaande schuur, 5 bij 12 meter, vorst vrij houden. De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming. De 1e verdieping heeft radiatoren. De schuur heeft radiatoren.

Wastafelaansluiting realiseren

Ik wil op de slaapkamer van de bovenverdieping een wastafel plaatsen. Nu moet er in de betonvloer en het betonnen plafond 3 gaten geboord worden, voor 12 mm koud- en warmwaterleiding en een 32 mm afvoer. Vanuit de begaande grond moet naar de kruipruimte op de bestaande rioolpijp en waterleidingen aangesloten worden De pijp en leidingen zitten al vlak in de buurt vanwege een aangrenzende wc/badkamer. De afwerking vanaf de begaande grond met leidingen naar boven en het plaatsen van de wasbak wil ik zelf doen.

Periodiek CV-onderhoud

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om de CV-ketel 1 x per jaar te laten controleren en te onderhouden.

Op olie gestookte CV installeren

8 radiatoren verdeeld over 2 kamers, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Leidingen gaan over de zolder, goed geïsoleerd. Huis is 23 meter lang , aan de andere kant 10 m lang

Deel 2: Betreft: offerte aanpassen cv ...

Deel 2: Betreft: offerte aanpassen cv installatie • Het verzwaren van de cv leiding van onder de vloer tot en met de zolder ( 22 mm buis ) • Het plaatsen van een nieuwe radiator (+ 1.6 kw bv henrad paneelradiator 600*900 T22) • Het plaatsen van een bestaande radiator in de slaapkamer . • Het vullen en ontluchten van de gehele installatie. • Het boren van een extra gat t.b.v CAI en UTP 20mm+ aanbrengen buisvoering Compleet incl. montage:

Deel 1: offerte cv-ketel vervanging ...

Deel 1: offerte cv-ketel vervanging (huidig type is vaillant vcw 182) • plaatsen intergas kombi kompact 28 kw combi-ketel cw4 (8liter 60c p/m) • aanbrengen nieuwe rookgasafvoerpijp (dak-/muurdoorvoer) • aanpassen koudwaterleiding 22mm (inlaatcombinatie,wasmachinekraan )) • plaatsen wcd dubbel tbv combi • vervangen/verplaatsen van expansievat 18l • afstellen (gaszijdig,co2) en in werking stellen van de combiketel Deel 2: Betreft: offerte aanpassen cv installatie • Het verzwaren van de cv leiding van onder de vloer tot en met de zolder ( 22 mm buis ) • Het plaatsen van een nieuwe radiator (+ 1.6 kw bv henrad paneelradiator 600*900 T22) • Het boren van een extra gat t.b.v CAI en UTP 20mm+ aanbrengen buisvoering Compleet incl. montage