Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verwijderen en herplaatsen 24 stuks zonnepanelen:

Verwijderen en herplaatsen 24 stuks zonnepanelen

Wij gaan het dak vervangen. We zoeken iemand die 24 PV panelen en de zonneboiler er af kan halen en na een maand of zo weer installeren op het nieuwe dak.
Onze klant uit Vries (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen en herplaatsen 24 stuks zonnepanelen uit heel Nederland:

Verwijderen vijver

Ik wil graag de vijver verwijderen. Het is 2,5 x 5 meter en 1,5 meter diep. Voor mij is dat tot nu toe afvoeren folie/rubber, vissen (en ev. een den). Herplaatsen randen van U-profiel en aanvullen gat. En alvast grint/split aanleveren voor de latere afwerking.

Vervangen van gevelplaten en tijdelijk verwijderen zonnecollectoren en warmtepomp

Het gaat om een plat dak van ongeveer 80 m2. Het huis is twee verdiepingen hoog. Op het dak staan 16 zonnecollectoren en een warmtepomp, het tijdelijk verwijderen en herplaatsen is onderdeel van de klus. Wij hebben ook een klus met het vervangen van de gevelplaten. De huidige licht asbesthoudende platen zullen worden verwijderd door een andere firma. Mijn voorkeur gaat uit naar nieuwe Trespa platen maar ik sta open voor advies van de vakman. Het zou mooi zijn als deze twee klussen door hetzelfde bedrijf uitgevoerd kunnen worden, maar dit is niet noodzakelijk.

Badkamer ombouwen tot inloopdouche incl. tegelwerk

BAD tegels glanzend wit 15x20cm verwijderen en in depot zetten 45 stuks DOUCHE verwijderen en in depot zetten 1 Grohe mengkraan INLOOPDOUCHE Herplaatsen Grohe mengkraan incl aansluitingen leidingen (warm en koud water) Leveren en aanbrengen tegels glanzend wit 15x20cm langs voormalige badwand 69x20cm Wanden egaliseren 3 m2 2 rijen tegels glanzend wit 15x20cm leveren en aanbrengen 134 stuks MOZAIEKTEGELTJES 2x2cm leveren en aanbrengen matjes glasmozaiek Wave Particle 32,7x32,7cm Multicolor 30 stuks (3 dozen) BESTAANDE VLOER Verwijderen en afvoeren tegels 10x20cm 16m2 DOUCHEGOOT leveren en plaatsen RVS douchegoot lengte 100cm TOEKOMSTIGE VLOER PVC-vloertegels voor badkamer middelgrijs leveren en aanbrengen bij voorkeur 40x40cm of 50x50cm 17m2 TOEKOMSTIGE WAND INLOOPDOUCHE Leveren en aanbrengen

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en weer terug plaatsen

In de maand november/ december wordt er bij ons een dakkapel geplaatst. Ik zoek iemand die tijdelijk mijn 7 stuks zonnepanelen tegen die tijd kan verwijderen en na het plaatsen van de dakkapel deze 7 stuks weer kan herplaatsen. Als het goed is passen de panelen daarna gewoon weer op hun oorspronkelijke plek op het dak.

Dakpannen en platen vervangen

Het gaat om een vrijstaand huis van 1980. Een begane grond met kap. De opdracht: bestaande pannen en dakplaten verwijderen. De gordingen blijven gehandhaafd. Nieuwe dakplaten plaatsen met resolschuim, met nieuwe tengels en panlatten en folie e.d. De bestaande pannen herplaatsen. Dakoppervlak totaal inclusief het oppervlak van 2 dakkapellen: circa 115 m2. Dakkapel achtergevel: lengte ca. 6 m. Dakkapel voorgevel: lengte ca. 2,7m. De dakkapellen worden in 2019 vervangen. De nok zit op ca. 7 m boven maaiveld.

Achtergevel naar buiten verplaatsen

We willen de achtergevel naar buiten verplaatsen gelijk met de rest van de achtergevel. Hiermee is tevens het verwijderen van een stukje "buitenmuur" (gevestigd aan de keuken) gemoeid. Voor de verplaatsing van de gevel kan het huidige kozijn gebruikt worden. De woning heeft verder houten vloeren en plafonds. Voornaamste werkzaamheden: - verwijderen oude kozijn, - verwijderen buitenmuur bij keuken (zijkant), - verwijderen binnenmuur bij keuken (en evt. stutten?), - plaatsen nieuwe buitenmuur, - herplaatsen oude kozijn, - eventuele afwerking nieuw nieuwe muur aan binnenzijde. Zie de foto's en plattegrond voor de verdere info. Voor aanvullende vragen kan er contact met ons worden opgenomen.

Montage nieuwe keuken

Levering nieuwe keuken: 15 april 2019 = ook gewenste datum voor het monteren van de nieuwe keuken!!! Sloopwerk: het verwijderen van de oude keuken (niet afvoeren!!) Montagewerkzaamheden: monteren nieuwe keuken Loodgieterwerk: het aanpassen van de waterleidingen en afvoer en het aanleggen van nieuwe aansluitingen t.b.v. de kraan en vaatwasser, inclusief het herplaatsen van de kraan en het filtersysteem (koelkast, vaatwasser, kraan en spoelbak blijven op dezelfde plek). Elektrawerk: Het aanleggen/verleggen van de aansluitpunten t.b.v. de vaatwasser en de afzuigkap. (vaatwasser, koelkast en spoelbak blijven op dezelfde plek). Tevens is het hoger plaatsen en samenvoegen van de lichtschakelaar. Het aanleggen van 2 stuks, 3-voudige, vlak ingebouwde stopkontacten. 1 stuk, 4-voudig, vlak ingebouwd stopcontact. Kleur wit of beige. Diverse: het op maat zagen van de vloer zodat de keuken op de onafgewerkte vloer staat. Het aftimmeren, met gips, van de ruimte boven de bovenkasten, inclusief stop- en kitwerk. Het spachtelputzen van de wand achter de afzuigkap en rechterkant muurtje (ivm naad hoek van de andere muur).

Teras egaliseren en tegels herplaatsen

In de achtertuin die goed te bereiken is, willen wij de tegels verwijderen en de grond laten egaliseren. Hierna dienen de tegels samen met een aantal nieuwe tegels terug geplaatst te worden. De oppervlakte is 40 m2.

Schade herstellen na verwijderen draagmuur

Ik wil graag wat schade binnen in het huis repareren, ik heb al een schade-rapport gehad. Het gaat voornamelijk om de volgende werkzaamheden: Los en beschadigd stucwerk verwijderen • Murfor stang (wapening) aanbrengen in de muren voor meer stabiliteit • Scheurvorming geheel dichtzetten met cement Stukwerk herstellen. • Gehele muur sausen/schilderen • Entreekozijnen demonteren en recht herplaatsen voor een goede werking en sluiting. • Kozijn schilderen ivm beschadigingen door het herplaatsen • Voeg van tegelwerk herstellen ter plaatse van de douche. Los en beschadigd stucwerk verwijderen van muur

Airco verwijderen en herplaatsen

Op onze bovenste verdieping hebben we twee airco's. Omdat we opdracht hebben gegeven voor een volledige opbouw op ons platte dak moeten we de units laten verwijderen. Idealiter gebruiken we deze later opnieuw voor de bovenste verdieping. Ik zou graag van u weten wat de kosten van verwijderen zijn, eventueel meerkosten zodat ze hergebruikt kunnen worden en uiteraard het later herplaatsen ervan.