Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Valthermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Valthermond heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Valthermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Valthermond of directe omgeving.

23 klanten uit Valthermond bevelen een bij Casius in Valthermond aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Valthermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Valthermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Valthermond:

Onderhoudsbeurt pelletkachel

Jaarlijkse onderhoudsbeurt van de kachel, een van de ventilators heeft af en toe sinds 2 dagen een schavend geluid. Het merk is EdilKamin.

Rookkanaal met houtkachel/paletkachel installeren

Wij willen graag een houtkachel/paletkachel laten installeren. Het aanwezige rookkanaal willen wij laten controleren en daar waar nodig laten vervangen. Deze is al oud. De kachel moet geleverd en geplaatst worden.

Badkamerafzuiging plaatsen

Ik zoek installateur die afzuiging kan plaatsen in mijn badkamer. Er moet een gat geboord worden door de muur naar buiten. De muur waar het gat in moet komen is direct een buitenmuur. Daarnaast moet er stroom naar het gat getrokken worden. Uiteindelijk dient het netjes afgewerkt te worden en uiteraard een werkende afzuiging.

Radiator in de serre plaatsen

Extra radiator plaatsen in serre

Riolering ontstoppen of vervangen

Mijn keukenafvoer zit regelmatig verstopt en ik wil nu de riolering onder de keukenvloer laten vervangen. Op dit moment loopt alles redelijk door, maar ik wil het toch op korte termijn laten aanpakken.

Einhell airco met storingcode E4 repareren

De airco geeft storingcode E4 aan. Graag hoor ik wat het kost om de airco weer in gebruik te hebben.

Houtkachel in bestaande openhaard plaatsen

Wij willen graag onze openhaard vervangen voor een houtkachel. Waarschijnlijk moet er een inspectie uitgevoerd worden aan het huidige rookafvoerkanaal. Al het nodige materiaal zal in overleg geleverd worden door de vakman.

CV ketel vervangen

Voor het vervangen van de cv ketel zoeken wij een bedrijf. Betreft het leveren en plaatsen van de ketel. Huidige ketel is 14 jaar oud.

plaatsen van douchecabine, ...

plaatsen van douchecabine, douchethermostaatkraan en wastafel