Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Valthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Valthe heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Valthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Valthe of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Valthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Valthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Valthe:

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

De vloerverwarming heeft 4 groepen. Één groep wordt niet warm. de andere drie groepen zijn nieuw.

Gasleiding kruipruimte

Eenvoudige vernieuwing gasleiding kruipruimte +/- 4 meter

Advies en vervanging van radiatoren

Wij willen eventueel onze radiatoren laten vervangen. Door nieuwe exemplaren of door een ander alternatief. CV ketel is 5 jaar oud. Ik laat mij graag adviseren door de vakman.

Verzakte riolering herstellen

Onze riolering vanuit het huis naar de afvoerput van de gemeente is helaas op meerdere plaatsen verzakt. De lengte tot aan de put is ongeveer 25 a 30 meter. Riolering loopt in zijn geheel onder de tuin en oprit en schutting door. De riolering ligt diep dus er zal naw een kleine graafmachine aan te pas komen. Hopelijk hoeft de riolering niet te worden vervangen alleen wellicht op sommige plaatsen of in zijn geheel weer beter gelegd moeten worden. Dit is dmv camera in riool geconstateerd door erkend bedrijf en aan ons verteld. Hoe bepaalde aansluitingen eruit zien is niet bekend. Riool is al lang geleden gelegd vanuit huis naar afvoerput en daarna niet meer in beeld geweest.

Afvoer vaatwasser verplaatsen

Onderstaande aanvraag wil ik laten wijzigen: ik wil graag mijn vaatwasser op dezelfde plek houden en de afvoer verplaatsen. Deze kan in de betonnen vloer worden gefreesd. De vaatwasser moet naar andere zijde van de keuken. Daar lopen nu alleen de kachelleidingen en er is stroom betreffende een combioven. Er is een keukenkast, wellicht mogelijkheid om daar vaatwasser in te plaatsen. Erboven is ingebouwd de combioven. De afvoer kan op de riolering aangesloten worden. Buiten het huis op een meter of iets meer afstand loopt nl riolering van toilet. Ik ben benieuwd of het überhaupt mogelijk is en hoe duur eea zal worden. Als foto's niet genoeg zeggen dan graag afspraak om eea te bekijken. Alvast dank.

Verwijderen en herplaatsen 24 stuks zonnepanelen

Wij gaan het dak vervangen. We zoeken iemand die 24 PV panelen en de zonneboiler er af kan halen en na een maand of zo weer installeren op het nieuwe dak.

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag een vloerverwarming aanbrengen in mijn woning. Gaat om een 54 m2. Na onderzoek is gebleken dat het niet mogelijk is om te infrezen op de huidige vloer. Vandaar dat we het op de vloer willen aanbrengen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Demonteren oude radiator en nieuwe plaatsen

Ik wil graag een oude radiator verwijderen en nieuwe laten monteren. Radiator is aanwezig. Voor de rest niet. De oude radiator afvoeren. Ik heb geen materialen voor buizen of kranen en dergelijke, deze laat ik graag door de specialist regelen.

Radiator vervangen

Ik wil een radiator laten vervangen die niet goed warm wordt. De afmeting is 2100 x 500 mm. Bij Praxis kan ik een vergelijkbare radiator kopen van 2000 x 400 of 2000 x 600 mm (br x h). Wat kost het vervangen van de radiator?

Badgeiser vervangen door doorstroom boiler

Wij willen onze badgeiser vervangen voor een doorstroom boiler. De oude geiser moet verwijderd worden, afvoeren is niet nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Complete CV installatie

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een complete CV: - 6 radiatoren - een CV ketel Het gaat om een rijtjeswoning uit 1800. Het is niet goed geïsoleerd.

Installeren 7 thermostaatknoppen

In een woonhuis (jaren 70) wil ik graag 7 thermostaatknoppen laten installeren (emmen/emmerhout) - gewenst in óf week 4 -5 of 7 - 8 of week 11 - 12, vanwege staaroperaties zijn we namelijk niet altijd thuis - wat is de prijs all in (dwz werktijd, voorrijkosten, levering 7 nieuwe th. knoppen) gewenst = VRIJBLIJVENDE offerte

Droogbouw vloerverwarming plaatsen

In het nieuw gebouwd appartement van onze zoon moet een droogbouw vloerverwarming komen. het appartement is 70 m2 en bestaat uit 2 gedeelten woonkamer, logeerkamer, slaapkamer en badkamer. Er ligt een houten vloer in. Is er iemand die deze klus kan uitvoeren?

Leidingen wasmachine verplaatsen

Wij willen graag de wasmachine en wasdroger naar de bijkeuken verplaatsen. Hiervoor moet de waterleiding en waterafvoer doorgetrokken worden.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb interesse in een water water installatie. Deze moet de gas cv ketel vervangen en tevens als airco dienen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1935 met een oppervlakte van ongeveer 100 m2.

Houtkachel opnieuw installeren

Wonen in een oude kerk. Houtkachel is aangestoten en daarmee is de aansluiting met het rookkanaal los gegaan. Ringen passen niet meer en het gehele construct moet even nagekeken worden (van begane grond naar het dak - hoogte ca 5 meter)

Vloerverwarming aanbrengen

Benedenverdieping, ongeveer 50 m2, vloerverwarming en dan ook de oude radiatoren verwijderen en afvoeren. Graag overleg over de soort verwarming maar sowieso geen elektrische.

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

We hebben een tussen woning waar we op de begane grond vloerverwarming willen hebben. We hebben circa 45 m2 vloeroppervlak. We willen graag advies over het soort vloerverwarming. Het liefst beginnen in de derde week van januari.

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Indien mogelijk ook het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) afsluiten. Er hoeft geen schouw te worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de muur. Bij voorkeur voor 19 december.

Het realiseren van vloerverwarming in mijn woning

Ik heb net een huis gekocht en ik wil graag in 2 of 3 ruimte's vloer verwarming. Ruimte 1 Keuken 25 m2 met kruipruimte (vloer ongeïsoleerd) Ruimte 2 Serre 25m2 Misschien zonder kruipruimte (moet ik nog checken) Ruimte 3 Kamer 30m2 Kruipruimte zonder vloer isolatie. (geen hoofd verwarming) Keuken is het belangrijkste Voor de serre vraag ik mij af wat de mogelijkheden zijn indien het beton gewoon op zand is gestort. ivm isolatie Voor de kamer is het bij verwarming zodat de vloer lekker op temp is meer niet. Graag nodig ik een vakman uit om mij hierover te adviseren en kan begeleiden met de uitvoering.

Infraroodverwarming plaatsen

Ik laat een bijkeuken bij bouwen aan de bestaande keuken. Beide afgeschermd door een deur. De nieuwe ruimte is ongeveer 2.5 x 2.5 x 2.5 meter en wordt geïsoleerd. De vloer bestaat uit beton gestort op zand. Ik laat mij graag adviseren.

CV ketel verplaatsen

Ik wil mijn cv ketel verplaatsen naar zolder of de bijkeuken (2 mrt verderop). Wat zijn de kosten? Ketel komt uit 2018. Contact graag via de mail. Bellen is lastig ivm werkzaam in het onderwijs.

Radiatoren vervangen

Het gaat om een jaren'80 vrijstaand huis met 3 slaapkamers boven waar we de vier oude radiatoren willen vervangen. Afvoeren is niet nodig.

Warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen

Ik overweeg om een water warmtepomp te laten installeren. Mijn cv ketel is aan vervanging toe. Ook wil ik vloerverwarming laten infrezen in de benedenverdieping (65 m2).

Onderhoudsbeurt pelletkachel

Jaarlijkse onderhoudsbeurt van de kachel, een van de ventilators heeft af en toe sinds 2 dagen een schavend geluid. Het merk is EdilKamin.