Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming storten op stalen matten:

Vloerverwarming storten op stalen matten

Ik wil een vloerverwarming als hoofdverwarming laten storten op stalen matten in een betonvloer. Oppervlakte bedraagt 120 à 140 m2. Dikte betonvloer is 200 mm.
Onze klant uit Ter Aard (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming storten op stalen matten uit heel Nederland:

Cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton

We willen in huis een cement dekvloer met vloerverwarming laten plaatsen. De vloerverwarming leg ik zelf aan. De vloer die er op dit moment in ligt is een niet afgewerkte schuimbetonvloer met hier en daar wat hoogte verschillen. Graag ontvang ik een prijs voor het storten van ongeveer 90 m2 cement dekvloer. Is het ook mogelijk om deze vloer in 1 keer af te werken zodat het geschikt is om in te wonen? Ik denk aan woonbeton of iets dergelijks.

Vloerverwarming realiseren + afwerking

In mijn nog te bouwen huis zou ik graag vloer verwarming willen hebben. Het gaat om een warmtepomp met luchtverwarming. De oppervlakte is: - Begane grond 80 m2, - Eerste verdieping 70 m2 - En de zolder 50 m2 met verwarming en 30 m2 zonder verwarming. Graag laat ik ook de vloer direct storten, zodat ik de vloer kan leggen. Beneden wil ik het afwerken met plavuizen, boven met pvc.

Anhydrietvloer storten

Graag laat ik een anhydrietvloer met een dikte van 7 cm storten, voor een oppervlakte van 49 m2. Er dient rekening gehouden te worden met vloerverwarming. Het kan direct gestort worden. Het is op de begane grond. Er is een vrije oprit, de vrachtwagen kan op 20 m afstand staan op eigen grond.

Fundering voor serre en storten vloer

Grond moet uitgegraven worden. Fundering voor serre incl. storten vloer en vloerverwarming. 9 m3 beton nodig. De serre wordt 5 x 4 meter. De serre wordt zelf geplaatst. Plaatsen jullie ook vloertegels?

Schuimbeton vloer storten in de woning

Ik ga mijn oude houten vloer verwijderen. het is daarna de bedoeling om dit te laten afstorten met schuimbeton. Het gaat om ongeveer 20 - 25 m2. Deze ruimte sluit aan bij de aanbouw. In de aanbouw moet er een kleine laag komen waar we straks vloerverwarming in willen frasen. Die oppervlakte is rond de 30 m2 maar dit is een dunne laag. Wij kunnen de voorbereidingen doen en de kruipruimte afgraven en oude vloer verwijderen. We maken alles panklaar voor het storten. Planning is medio november. Als u ook een natte vloerverwarming kan realiseren over dit gehele oppervlakte (55m2) graag ook meenemen in de offerte, anders alleen het storten en rechttrekken van de gehele vloer.

Boerderijschuur betonnenvloer openbreken, opnieuw storten en vloerverwarming

Wij gaan we en boerderij splitsen en ik wil 170m2 betonnen vloer storten in de schuur. (220m eventueel) Er ligt een oude betonnen vloer. Er ligt een oude gierkelder hiervan zal het puin van de open te breken vloer kunnen worden gestort. Het liefst laat ik de nieuwe vloer storten met schuimbeton. Wat zijn de kosten om een betonnen vloer te storten, het openbreken van de oude vloer en het afvoeren van overig puin. zou u mij daar een indicatie van kunnen geven? Er zal ook vloerverwarming in gelegd worden, een natte constructie.

Storten van een vloer voor het leggen van vloerverwarming

Storten van een werkvloer voor het leggen van vloerverwarming. Het betreft een ruimte van 25 a 30 m2 waar wij een betonlaag met een hoogte van ongeveer 10cm bovenop de geplaatste (en aanwezige) bewaping en isolatie wil storten.

Vloerverwarming aanleggen

Het is een koopwoning uit 1969. Bij de uitbouw van de woning werd duidelijk dat de balken onder de vloer rot waren. Toen is besloten om deze te verwijderen, een piepschuim plaat met vochtwerende laag te plaatsen en beton te storten. Verdere info niet aanwezig omdat het betrekken van de woning nog niet is gebeurd. Het gaat om 60 m2

Betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten

Ik wil graag een gietbetonvloer met vloerverwarming laten storten in de woonkamer en keuken waar tegels liggen, dus een gedeelte nieuw storten en een gedeelte in frezen. In de woonkamer ligt nu nog een houten vloer met kruipruimte, die omlaag moet omdat de hele verdieping dezelfde hoogte moet krijgen. Hoe dit opgelost moet worden, wil ik graag overleggen. Ik zorg er voor dat de vloer weg is. Omdat er in de keuken en gang al tegels liggen, wil ik graag advies over hoe we dit kunnen laten doorlopen. In totaal gaat het om 80 m2, de gehele beneden verdieping. Ik dacht aan vloerverwarming met water, maar mocht er iets ander beter zijn hoor ik dat graag. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een compleet geïsoleerde uitbouw aan de achterzijde. Afmeting zijn circa 3,8 x 6 meter. Plat dak. Aan 1 zijde 2 smalle hoge ramen. Andere zijde 1 buitendeur. Aan de lange (tuin) zijde 1 schuifpui en 1 groot raam. Te storten betonvloer moet geschikt gemaakt worden om daar vloerverwarming in te kunnen leggen. Er is geen vergunning nodig. Fundering weten we niet zeker, er zit een bepaalde fundering al onder, maar ik zou niet durven zeggen wat. Als het mogelijk is graag op de offerte een complete en casco oplevering. Elektra en stucwerk graag ook. Tekeningen zijn ook nog nodig. De constructie hangt af van de prijs. We dachten aan metselwerk met glas, maar een houtskeletbouw met een mooie afwerking is ook goed.

Partners

Partners van Casius