Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Schoonebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Schoonebeek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Schoonebeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Schoonebeek of directe omgeving.

51 klanten uit Schoonebeek bevelen een bij Casius in Schoonebeek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Schoonebeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming als hoofdverwarming in combinatie met een warmtepomp, warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren, vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, complete cv installatie vervangen, vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, chromoflex thermostaat van thermaflex, brink luchtverwarming vervangen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Schoonebeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Schoonebeek:

Schuur verwarmen

Wij zijn op zoek naar een energiezuinige en makkelijke manier om onze schuur te verwarmen. De oppervlakte is 12 m2. De isolatie is matig en er is geen mogelijkheid tot het aansluiten gas of warm water. Wellicht is er elektrische verwarming mogelijk?

Mengkraan in de douche installeren

De mengkraan in de douche moet vervangen worden maar zelf hebben we daar totaal geen verstand van. Ik kan zelf een kraan kopen (wil graag een Grohe-mengkraan) maar veel verder kom ik niet. Ik weet niet welke materialen er verder nodig zijn om de kraan te vervangen. Ben dus op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen. De hartafstand is 15 cm. Graag een prijs voor alles wat er nodig is, buiten de kraan om.

Riool inspecteren en renoveren

Ik wil onze gehele riolering laten inspecteren en eventueel laten relinen. Dit geldt ook voor de hemelwaterafvoer (op de riolering aangesloten). Wij hebben al geruime tijd last van verstoppingen en lekkages. Dus de hele woning vanaf de erfgrens met de gemeente. Onder onze bijkeuken zit een lekkage, maar dit is een gegoten vloer. Het toilet spoelt ook slecht door.

Houtkachel met rookkanaal aansluiten

Zou graag een houtkachel aangesloten hebben met het rookkanaal via de buitenmuur. Mijn vraag is wat de hele installatie, inclusief materiaal, hiervan gaat kosten. vrijstaandhuis.

Leidinglekkages oplossen/verhelpen

Onze CV verliest elke 5 min de druk, ik moet telkens water bijvullen. De Energiewacht is zaterdag avond (07-01-2012) langs geweest, het ligt niet aan de CV ketel maar aan de installatie. Er moet iemand de kruipruimte in en alle koppelingen controlleren aangezien de drukmeter van de CV telkens op 0 valt en we dus geen verwarming in het huis hebben. Wij zoeken zo spoedig mogelijk oplossing (graag maandag 9-jan 2012). Wij zoeken wel een erkend loodgieters bedrijf.