Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rolde heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rolde of directe omgeving.

23 klanten uit Rolde bevelen een bij Casius in Rolde aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming als hoofdverwarming in combinatie met een warmtepomp, warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren, vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, complete cv installatie vervangen, vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, chromoflex thermostaat van thermaflex, brink luchtverwarming vervangen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming in Rolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rolde:

Installeren van een zonneboiler op een dak

Ik wil graag een zonneboiler installeren op het zuiddak. We stoken op gas en verwarmen de woning middels radiatoren. De oppervlakte van de woning is 128 m2.

CV installatie aanleggen

Ik wil graag een CV installatie aan laten leggen. Het gaat over een 50+woning. Begane grond. Kruipruimte goed bereikbaar. Gehele cv systeem plaatsen: 2 slaapkamers, douche, voorkamer, keuken. Ketel in inpandige schuur plaatsen. Leidingen, radiatoren, thermostaat kranen, afsluiters. 2 gevelkachels verwijderen en muur dichten.

Rookkanaal monteren voor de houtkachel

Ik wil een rookkanaal voor mijn houtkachel gemonteerd hebben. Ik heb een woning met 1 etage, er hoeft dus maar een gat door het plafond geboord. De verdiepingsvloer is van beton. Daarna nog door het platte dak, dat is van hout. Op de begane grond enkelwandige pijp en daarna dubbelwandig. Indien ik weet welke materialen nodig zijn, kan ik daar voor zorgen. Het betreft alleen de montage en het advies over door het huis of via de buitenmuur.

Kachel laten plaatsen

Ik wil een kachel laten plaatsen. De pijp moet opnieuw in de schoorsteen geplaatst worden. Een meter hoger dan de oude afvoer. De schoorsteen loopt achter de wand. Het is een grote schoorsteen van stenen.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal via buitenmuur

Offerte houtkachel plaatsen. Hoekhuis. Rookkanaal via buitenmuur.

Bestaande woning bj. 1932, moet worden ...

Bestaande woning bj. 1932, moet worden voorzien van CV, de woning is 460 m3 , er moeten totaal 16 radiatoren worden gemonteerd, heeft 10 ruimtes/kamers over 2 verdiepingen incl. wc/badkamer.