Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Roden of directe omgeving.

136 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Roden:

Vloerverwarming aanbrengen

Benedenverdieping, ongeveer 50 m2, vloerverwarming en dan ook de oude radiatoren verwijderen en afvoeren. Graag overleg over de soort verwarming maar sowieso geen elektrische.

Lekkende dakgoot en lekkage bij serre

Het gaat om 2 klussen: lekkende zinken dakgoot repareren, lage dakgoot, goed bereikbaar. Ik weet niet of deze vervangen moet worden, of dat het compleet vervangen moet worden. Voorkeur gaat uit naar repareren. 2e klus is een lekkage verhelpen waar een serre tegen het woonhuis is gebouwd. Zie foto. Bij de koppeling of een stuk muur van de serre loopt het water naar beneden. Ik denk dat het een klein lekkage is. Ik kan me herinneren dat er loodlappen boven lagen, misschien is daar iets mis. De serre is van kunststof en aluminium. Het is een huis uit 69.

Zonneboiler plaatsen

Dak 22° op zuidoosten. Graag koppeling met warmwatervoorziening en vloerverwarming. Ketel is remeha Avanta.

Houtkachel aansluiten

Ik wil graag een houtkachel laten aansluiten. Na de begane grond komt de 1e verdieping aansluitend het dak met 30 graden helling. Dus ik heb geen 2e verdieping. Ik heb een hittebestendige vloer, maar geen rookgasafvoerkanaal.

Werkzaamheden voor vloerverwarming

Ik ben op zoek naar een installateur voor de volgende samenhangende werkzaamheden: Vervangen bestaande CV ketel en infrezen van vloerverwarming op de begane grond als hoofdverwarming. Totaal circa 100 m2. Waarvan circa 30 m2, ongeveer 15 cm verdiept. Vervangen van stalen leidingen in de kruipruimte door kunststof leidingen en de leidingen onder de vloer isoleren.

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen voor een nieuwe. Zonder afvoeren.

Haard laten plaatsen

Haard plaatsen op 1e verdieping boven woonruimte, schuin dak. Haard is al aangeschaft, het materiaal voor de afvoerkanalen nog niet. Deze zijn voor de vakman.

Split unit airco installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren voor een Tristar AC-5407 airco split unit. Binnen moet de airco op de zolder kamer worden gehangen. De airco heb ik al. Moet ook stek ofzo afgeperst worden.

Split airco ontluchten en vacumeren

De split unit airco van het merk Hunter & Cooper, type 12000 BTU, is op de begane grond in onze woonkamer geïnstalleerd. De buitenunit is ook op de begane grond gemonteerd en de leidingen en kabels zijn aangesloten. De airco is voorgevuld, maar ik wil deze niet zelf met de hand ontluchten. Ik laat dit graag door een professioneel bedrijf verzorgen en ontvang hiervoor graag een offerteprijs.

Schoorsteen vervangen door dakdoorvoer voor houtkachel

Ik heb een bakstenen schoorsteen op het platte dak van mijn bungalow. Deze moet verwijderd worden en vervangen door een dakdoorvoer voor een kachelpijp voor een houtkachel. Er ligt bitumen dakbedekking zonder grindballast op het dak. Er mag ook een post in de offerte worden opgenomen voor de levering van de materialen.

Oorzaak van lekkage badkamer opsporen en verhelpen

We hebben vochtvorming en schimmel op de muur in de slaapkamer die grenst aan de badkamer. We hebben al een kitrand vervangen maar het probleem zit waarschijnlijk dieper. Daarnaast hebben we net een baby gekregen en willen we deze ongezonde situatie zsm aanpakken. In afwachting van uw reactie.

Klussen voor plaatsing van een nieuwe keuken

Ik wil graag een tweetal klussen laten verrichten: 1. Het verleggen van de wateraanvoer, afvoer en gasleiding in verband met een nieuwe keuken. De leidingen zitten al grotendeels op de goede plek, maar moeten een klein stukje verlegd worden volgens het leidingenplan dat nog komt. Stopcontacten is nog onduidelijk maar blijven waarschijnlijk op dezelfde plek. 2. Op de plek van het gesloopte tegelwerk: het aanbrengen van kiezelmatjes, eigen aanschaf, die wit gevoegd moeten worden. Het gaat om ongeveer 4 m2. Opdracht 1 moet voordat de keuken geïnstalleerd wordt, opdracht 2 dus nadat de keuken geplaatst is. De oude keuken slopen+afvoeren en het bestaande tegelwerk verwijderen maakt geen deel uit van de opdracht.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil buiten een buitenkraan hebben in de achtertuin. De gaten zitten al in de muur. Er moet alleen een leiding gelegd worden. Buitenkraan hebben wij al in ons bezit. De lengte van het waterpunt naar de buitenkraan zal ongeveer 5 meter zijn. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Openhaard inbouwen

Wij willen een openhaard laten inbouwen in een huis wat nog gebouwd moet worden

Rookkanaal en kachel in de woning

Ik zou graag een offerte van u willen ontvangen voor het aanleggen van een rookkanaal in een woning. Op dit rookkanaal wordt een houtkachel aangesloten. Het rookkanaal moet door twee betonvloeren aangelegd worden en aangesloten worden op een bestaande schoorsteen. De houtkachel moet nog aangeschaft worden. Ik verneem graag of u op basis van deze gegevens een globale prijs kunt afgeven, zodat we een indicatie hebben wat de aanleg van een dergelijk rookkanaal gaat kosten. Dit rookkanaal moet aangelegd worden in een woning waar wij na 22 januari de beschikking over hebben. Daarna zou u op locatie de situatie kunnen komen bekijken, zodat u een definitieve offerte kunt maken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kalmar of Gotland haard plaatsen

Nu is er een open haard met rookkanaal, maar de vloer is van houtlaminaat. Er moet dus een plaat onder de houtkachel en die moet geplaatst worden op de huidige plek van de hangende open haard. Haard en materiaal kopen we zelf.

Plaatsen van keukenboiler

Het plaatsen van een keukenboiler. Die is al gekocht.

Vaatwasser aansluiting keuken

Vaatwasseraansluiting in de keuken maken.

Voor 2 sl.kamers (1e 16m2 en de 2e kamer ...

Voor 2 sl.kamers (1e 16m2 en de 2e kamer 14 m2) moeten de units (binnen-en buiten) worden geinstalleerd. De 1e sl.kamer bevind zich op de 1e verdieping en de buitenunit kan daar aan de gevel worden bevestigd het is een kwestie van een gat in de muur boren en je bereikt de 1e kamer.(naar de binnenunit 3 mtr) De 2e (2e unit) kamer zit op de 2e verdieping, zou ook aan dezelfde muur kunnen worden gemonteerd maar dan hoger of op hetzelfde nivo als de 1e unit, als dat het geval is dan is de airco zo'n 12 a 13 mtr verwijdert van de kamer. Als de unit hoger wordt bevestigd dan zou het zo'n 6 mtr zijn. Beide kunnen worden gemonteerd vanaf een platdak. Graag zo scherp mogelijk geprijsd!

1. verplaatsen van gasaansluiting zodat ...

1. verplaatsen van gasaansluiting zodat een fornuis meer naar achter kan komen en in één lijn met het aanrechtblok. 2. aanleg buitenkraan voor de tuin. Leiding aftappen in bijkeuken en naar achterwand doortrekken (4 meter), eventueel door kruipruimte laten lopen.

Plaatsen van een afwasmachine in de ...

Plaatsen van een afwasmachine in de keuken. Kraan, waterleiding en waterafvoer moeten worden aangelegd.