Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv ketel verplaatsen:

CV ketel verplaatsen

Ik wil mijn cv ketel verplaatsen naar zolder of de bijkeuken (2 mrt verderop). Wat zijn de kosten? Ketel komt uit 2018. Contact graag via de mail. Bellen is lastig ivm werkzaam in het onderwijs.
Onze klant uit Peize (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv ketel verplaatsen uit heel Nederland:

Gaskachel en geiser vervangen door een cv ketel

Beste Casius, ik heb onlangs een huis gekocht. In dat huis is een geiser en gaskachel aanwezig, deze wil ik graag laten vervangen. Via internetzoeken kom ik terecht op een Cv Combi-ketel. Graag ontvang ik van u een offerte van de geraamde kosten voor de vervanging van het totale proces (geiser, gaskachel en radiatoren).

Gas-ketel vervangen en leidingwerk uitvoeren

Ik zoek een CV-spelialist voor het vervangen van mijn gas-ketel en het leggen van leidingen en afvoer in een nieuwe badkamer. Ik heb graag dat er een vakman langs komt om de situatie te bekijken.

gasverwarmingsketel nakijken en indien nodig vervangen

Ik zoek een CV-specialist die ons verwarmingssysteem kan renoveren. onze verwarmingsketel en warm water zijn met elkaar verbonden. Momenteel moeten we de verwarming aanzetten om warm water te hebben. Ook wordt het snikheet in huis of ijskoud. De ketel werkt op op gas.

Nieuwe cv ketel en radiatoren en leidingwerk

Graag zouden wij een nieuwe cv ketel willen hebben voor onze opbouw die gemaakt wordt. Daarbij willen wij de leidingen laten verleggen, de cv ketel zit momenteel op de 1 verdieping, deze verwarmt de douche. Wij hebben vloerverwarming. De ketel is 12 jaar en dachten daarom om direct een nieuwe te laten aanschaffen, wij dachten zelf aan de Remeaa Calenta C40CW5. De leidingen zouden dan omgelegd moeten worden. Daarnaast willen wij ook graag 2 radiatoren onder de dakkapellen laten plaatsen aan weerszijden. De radiatoren kunnen wij eventueel zelf aanschaffen.

Onderhoud aan de cv-ketel

Ik zou graag onderhoud aan mijn cv-ketel laten uitvoeren, deze loopt op gas. De laatste keer dat er onderhoud is gepleegd was in 2018. Het is voor een horeca gelegenheid.

Verwarming aanleggen

Graag wil ik in mijn nieuwe huis (een 2 onder 1 kapwoning uit de jaren 30) centrale verwarming laten aanleggen. Hiervan krijg ik op 01-07-2020 de sleutel dus zou fijn zijn als het voor die datum nog gerealiseerd kan worden. Er is nu alleen een gaskachel aanwezig in de huiskamer. Totale woonoppervlakte is circa 88 m2. Het gaat om circa 7 nieuwe radiatoren en een CV-ketel.

CV aanleggen

3kleine en 1grotere radiator, ketel, thermostaat en al het leidingwerk. In een chalet op de camping, alle muren en pijpen van hout en kruipruimte goed bereikbaar en droog.

WC op zolder plaatsen

Ik wil graag op onze zolder van ons jaren 30 huis een kleine badkamer. We hebben een ruimte waarin de CV ketel hangt met hierin ook een kleine wastafel. Ik wil hier graag een toiletpot bij plaatsen en de wastafel vervangen en de ruimte stucen/netjes afwerken.

Vloerverwarming aanleggen

We willen graag vloerverwarming laten plaatsen in onze vloer. Het gaat om een vloer van 100 m2. We willen graag advies ontvangen of de vloerverwarming op water of op elektra beter is. Daarnaast graag ook op deze vloer tegels leggen. Daarnaast 7 radiatoren verwijderen en ook de leidingen daarvoor tijdelijk afsluiten. Tot slot oude ketel verwijderen en nieuwe cv installatie installeren.

Warmtepomp plaatsen

De bedoeling is dat er een Water water warmtepomp komt in de garage. In de garage maak ik een geluid geïsoleerde ruimte. Er liggen reeds geïsoleerde leidingen naar de kelder waar de vloerverwarming unit hangt. Direct achter de garage kan een put worden geslagen. De huidige CV ketel hangt boven (2e verdieping). Daar zit dus ook het knooppunt naar alle radiatoren van de 2 bovenverdiepingen. Er is mogelijkheid voor leidingwerk naar boven. We hebben nu een zoneregeling van Honeywell (thermostaat) voor de radiatoren boven en de vloerverwarming. Indien mogelijk wil ik dat graag behouden. Graag als optie aanbieden wat er nodig is om de radiatoren boven te laten koelen (6 stuks). Woonoppervlakte is 175 m2, en bruto inhoud 539 m3. Gezin bestaat uit 6 personen .

Partners

Partners van Casius