Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Paterswolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Paterswolde heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Paterswolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Paterswolde of directe omgeving.

34 klanten uit Paterswolde bevelen een bij Casius in Paterswolde aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Paterswolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Paterswolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Paterswolde:

Flexibele kachelpijp plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het trekken van een flexibele rvs kachelpijp door een gemetseld rookkanaal. Het gaat om een recht kanaal van ongeveer 8 meter door 3 verdiepingen in een woonhuis. Aan de bovenzijde moet een trekkap worden geplaatst. De houtkachel komt voor de bestaande open haard te staan en het gat van de open haard zal afgedekt moeten worden

Haceka designradiator Sahara monteren

Ik heb een 'Design radiator vierksahara 111 x 59 wit' gekocht bij Gamma. Vervangen/monteren in inpandige badkamer. Deze radiator kan geplaatst worden op dezelfde aansluitpunten als de vorige. (rechts boven en rechts onder). Het systeem bevat een nog goede verwarming draaiknop en twee knelkoppelingen. Tussen de knelkoppelingen is het volgens mij nodig om het systeem te verlengen met een pijpje van ongeveer 14 centimeter (diameter 15 mm), omdat het nieuwe element 12 centimeter korter in lengte is. De drie bevestigingspunten aan de muur kunnen hergebruikt worden. De radiator wordt geleverd op 27-28 januari.

Houtkachel aansluiten op een flexibele buis

Het gaat vooral om het aansluiten van de flexibele buis via een bestaand schoorsteenkanaal. Er zit nu een open haard, er is wel een schoorsteen, de schoorsteen is breed genoeg voor de flexibele buis. Halverwege maakt de schoorsteen een bocht, door die bocht lukt het ons zelf niet om de buis er doorheen te krijgen.

VSH buitenkraan vervangen

De VSH buitenkraan lekt aan de zijkant water. Alleen het voorste deel is stuk.

Toiletreservoir en sifon vervangen

Het plaatsen van een nieuw toiletreservoir van een staand toilet, een stortbak. En bij de wastafel een sifon aanbrengen. Alle materialen zijn in huis of komen eraan.

Halland houtkachel plaatsen

Plaatsen houtkachel Halland van Gamma. Er is een bestaand schoorsteenkanaal waar eerder afvoerkanaal van een gaskachel door liep.

Vloerverwarming aanleggen in de woning

Vloerverwarming aanleggen in de woonkamer door middel van krimpnet, dit is 51 m2. In de hal en bijkeuken willen we ook graag vloerverwarming, hier ligt een betonvloer waar in gefreesd moet worden. Woonkamer, hal en keuken afwerken met een gevlinderde zand cement dekvloer.

Verstopping oplossen

Het water van onze gootsteen loopt slecht weg. Kunnen ook de afwasmachine niet gebruiken. Lekt in de kelder. Van alles geprobeerd, bijvoorbeeld met een veer. Blijkbaar zit het verder weg.

Verdeler vloerverwarming vervangen

Het vervangen van de verdeler van de vloerverwarming (9 groepen). Eventueel leveren nieuwe verdeler.

Vervangen van twee zinken ...

Vervangen van twee zinken dakgoten. Lengte: 8,50 meter per goot. Goten bevinden zich op een hoogte van c.a. 6 meter.