Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor slangen van de vloerverwarming doorspoelen:

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

De vloerverwarming heeft 4 groepen. Één groep wordt niet warm. de andere drie groepen zijn nieuw.
Onze klant uit Norg (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slangen van de vloerverwarming doorspoelen uit heel Nederland:

Vloerverwarming leggen en een betonvloer

Wij willen onze woning 4 m naar achteren uitbouwen. Dit is 24 m2 extra. De rest van ons huis heeft op de begane grond nog een houten vloer, met een kruipruimte die ongeveer 40 a 60 cm diep is deze vloer wordt verwijderd en hier moet ook een betonnen vloer met isolatie inkomen. Totaal vloeroppervlakte voor beton is 60 m2. In de betonnen vloer moet vloerverwarming komen. Op sommige plekken mogen de slangen van de vloerverwarming iets uit elkaar liggen (in hal, berging en toilet). Dit wordt dan 52 m2 aan vloerverwarming. We willen de betonnen vloer laten vlinderen en daarna zelf coaten. Het wordt onze woonvloer. Kunnen we het beton laten kleuren?

Verdeler vloerverwarming vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met de verdeler van mijn vloerverwarming. De bestaande Igrova Jet verdeler met 2 groepen is ongeveer 20 jaar oud (zie foto). De buis waar de voeler van de thermostaatkraan in zit is aan het lekken. Waarschijnlijk moet de complete verdeler worden vervangen maar kennelijk is precies eenzelfde type niet (meer) te verkrijgen. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een goede kwaliteit nieuwe verdeler met A-klasse pomp, passend in de huidige situatie, op 18 mm slangen.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Vloerverwarming is nu 25 jaar oud. Betreft 6 groepen. Zijn dunne slangetjes. Merk dat het even duurt voordat het in de woonkamer warm wordt.

Plavuizenvloer inclusief vloerverwarming vervangen

Bestaande afwerkvloer met verwarming verwijderen, opbouw huidige vloer: bgg circa 65 m2, incl. gang en toilet. Op draagvloer ligt plastic, templexplaat, bewapeningsijzer 8 mm, slang 22 mm bewapeningsijzer 6 mm. Dit allemaal verwijderen en afvoeren. Nieuw: afwerkvloer op draagvloer, isolatieplaten, met slangen, afwerkvloer, egaline of vlinderen.

Vervangen verdeler 1 groeps vloerverwarming

De verdeler in de kelder (niet kruipruimte) is verrot en moet vervangen worden. Het betreft nu een 1 groeps. Moet denk ik minstens een 3-groeps worden. De pomp is denk ik goed maar ik weet niet hoe goed dit her te gebruiken is. Werkzaamheden zijn dus: afkoppelen slangen, vervangen verdeler (legen en vullen verwarming), terug koppelen slangen, testen en ontluchten. Verdeler en materiaal door u te leveren.

Vloerverwarming verdeler vervangen

De verdeler van de vloerverwarming moet vervangen worden. Er zitten 6 slangen en het is natte vloerverwarming. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming slangen leggen en verdelers plaatsen 450 m2

Ik heb een nieuwbouw project en wil over 3 verdiepingen in totaal 450 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om het leggen en leveren van de slangen en de verdelers. Ondergrond is beton waar later een cementdekvloer op moet komen

Siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer

We willen de huidige siergrind vloer in onze keuken (ca 17 m2) laten verwijderen ivm aanleg vloerverwarming (nu nog niet aanwezig) en aanleggen nieuwe vloer met tegels. Tegels kunnen wij eventueel zelf regelen. Eventueel, als de prijs interessant is, verwijderen van tegels in woonkamer en halletje (2 lagen tegels), oppervlakte ca 48 m2). Hier willen we nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) laten plaatsen ter vervanging oude vloerverwarming. Dit is inclusief aansluiten van slangen etc. Graag ook naar de ideale opstelling kijken. De vloerverwarming infrezen. Er ligt nu vloerverwarming, deze is defect en dient als brijverwarming. Er ligt deels plavuizen in de woonkamer en deels siergrind in de keuken. Dit heeft een speciale hoogte, de nieuwe vloer moet op dezelfde hoogte komen ivm de dorpels etc. Wellicht is het handig als iemand even komt kijken.

Verdeler van de vloerverwarming vervangen

De verdeler van de vloerverwarming moet voor het volgende stook seizoen vervangen worden. De huidige heeft een klein lekje waardoor er roest vorming is ontstaan. De klus houd dus in de huidige unit (2x5 slangen) (incl. pomp) verwijderen en een nieuwe verdeler hangen, slangen aansluiten en testen.

Begane grond betegelen

Betegelen van hal, toilet, woonkamer, keuken en bijkeuken. Het geheel vrij van dorpels. Totale oppervlakte 80 m2. Het betreft een zandcement dekvloer waarvan het (gelijmde) parket is verwijderd en waarin vervolgens slangen t.b.v. vloerverwarming zijn gefreesd (hoofdverwarming, hartmaat 11 cm). De freessleuven zijn niet opgevuld/afgesmeerd. De tegels zijn keramisch in de maat 120 x 60 cm en moeten in blokpatroon worden gelegd met een minimale voegbreedte. Zowel bij de voordeur (hal) als achterdeur (bijkeuken) bevindt zich een krupluik dat moet worden uitgespaard.

Partners

Partners van Casius