Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Norg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Norg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Norg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Norg of directe omgeving.

40 klanten uit Norg bevelen een bij Casius in Norg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Norg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Norg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Norg:

Radiatoren vervangen

Het gaat om een jaren'80 vrijstaand huis met 3 slaapkamers boven waar we de vier oude radiatoren willen vervangen. Afvoeren is niet nodig.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil vloerverwarming aan laten leggen. Het is nog de vraag of de leidingen in gefreesd moeten worden. Dit ligt aan de conditie van de huidige smeervloer. Mocht deze gemakkelijk te verwijderen zijn dan hoeft de vloer niet in gefreesd te worden. het oppervlakte is ongeveer 58 m2.

Houtkachel plaatsen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen, er zit een laminaatvloer in de kamer en er is een rookkanaal, helaas is het kanaal er wel maar is de schoorsteen ervan dichtgemaakt. Hoeveel gaat dit kosten?

Gaskookplaat vervangen

Kan een gaskookplaat in een bestaande keuken worden vervangen door een inductiekookplaat? En wat zijn de kosten?

Verhoogde toiletpot installeren

Ik wil graag de prijs weten voor het plaatsen van een verhoogde toiletpot. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de huidige toiletpot. Ik ontvang graag uw prijs voor 1 en voor 2 potten.

Vermaler van de Sanibroyeur repareren

De vermaler van mijn Sanibroyeur blijft doorlopen en stopt niet. De automaat is ongeveer 5 jaar oud. Type is onbekend.

Heteluchtverwarming vervangen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een heteluchtverwarming. Deze is uit 1992 en de onderhoudsmonteur gaf aan dat deze vervangen dient te worden. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.

Cai en kpn aansluitpunten naar meterkast

Ze zijn bezig in Zuidlaren met de aanleg van een glasvezelnetwerk. graag wil ik mijn aansluitpunt laten plaatsen in de meterkast, Dat zou betekenen dat ik via mijn kruipruimte een utp kabel vanaf mijn televisie plus minus 10 meter ook moet ervan vanaf het orginele cai en kpn punt een kabel naar de meterkast toe. Echter moet er om aan alle voorwaarde te voldoen om het glasvezelpunt naar de meterkast moet er ook een wandcontactdoos bij geplaatst worden. Omdat ik zelf niet het kruipruimte in ga wou ik weten wat dit mij ongeveer gaat kosten en of dit exl matriaal is of inclusief. Graag hoor ik hierover.

Toiletklus

Vervangen moet worden: 1. Wisa rubber balg voor Aqualux 2. Vlotter 3. Kraantje bij reservoir Graag offerte.

cv installatie onderhoud

cv installatie onderhoud