Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord Sleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Noord Sleen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Noord Sleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Noord Sleen of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord Sleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Noord Sleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord Sleen:

Accumulatieverwarming plaatsen

Ik heb nu gasverwarming Brink Allure B25 = heteluchtverwarming. Mijn gasverbruik is ca. 2600 M3. Kan er een accumulator in het systeem? De woning is vrijstaand en heeft een inhoud van 900 M3. Het is goed geïsoleerd.

Warmtepomp laten plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We denken aan een prefab klein huis voor recreatie doeleinden. Welke het hele jaar bruikbaar is.

Eurom airconditioners onderhouden

In 2010 heb ik twee Eurom airco's in slaapkamers laten installeren. Het gaat om hangende airco's met een gedeelte aan de binnenkant van de muur en een gedeelte naar buiten (afvoer). Graag zou ik beide airco's binnenkort willen laten onderhouden. Bovendien koelt één airco niet meer, maar blaast slechts lucht; reparatie neem ik aan. Zou u met een datum en iets van een prijsopgave kunnen komen of wellicht langs kunnen komen om eerst eens te kijken?