Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijeveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijeveen of directe omgeving.

17 klanten uit Nijeveen bevelen een bij Casius in Nijeveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nijeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijeveen:

Lekkage verhelpen en kraan monteren

Vorige week hebben wij een aanvraag gedaan voor het verhelpen van lekkage en het monteren van een kraan. U heeft wel gereageerd maar er heeft zich geen vakman gemeld. Graag willen wij de klusvraag bij deze annuleren.

Gootsteenafvoer en lekkende keukenkraan herstellen

De gootsteenafvoer lekt en het is met tape niet op te lossen. Waarschijnlijk moeten er enkele onderdelen vervangen worden. Ook lekt de kraan. Het is een 10 jaar oude mengkraan, destijds bij Praxis als opruimingsartikel gekocht. Er is al een nieuwe kraan besteld.

Rookgasafvoer plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Het gaat door de muur, dan komt het in een kamer met een plat dak en vervolgens door de gevel naar buiten omhoog. Ik heb de kachel al gekocht.

Zonnepanelen, zonneboiler en warmtepompinstallatie

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1920. Het huis wordt nu verbouwd en staat leeg. Wij willen ons laten adviseren over de juiste aanpak op het gebied van verwarming en de totale energievoorziening. We overwegende plaatsing van zonnepanelen en een zonneboiler. We willen naar de toekomst toe in dit stadium al de juiste beslissingen nemen. We denken erover om vloerverwarming te laten plaatsen, maar willen ook informatie over een warmtepompininstallatie, zodat we in de toekomst zonder gasaansluiting kunnen. Ons ideaal is om alleen elektra nodig te hebben, verkregen van zonnepanelen en een zonneboiler. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie te beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden, de isolatiemaatregelen die wij moeten nemen en de kosten.

Wastafel in een badkamermeubel vervangen

Wat kost het vervangen van een wastafel in de badkamer? De wastafel zit met kit vastgelijmd aan de basis/onderkast. Het betreft een Accent badkamermeubel. Het betreft dus enkel de vervanging van de wastafel, niet het onderstel. Volgens Praxis Meppel zou het mogelijk moeten zijn deze te vervangen. Er is een foto beschikbaar. Ik ben het beste per email bereikbaar.