Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schuur verwarmen:

Schuur verwarmen

Wij zijn op zoek naar een energiezuinige en makkelijke manier om onze schuur te verwarmen. De oppervlakte is 12 m2. De isolatie is matig en er is geen mogelijkheid tot het aansluiten gas of warm water. Wellicht is er elektrische verwarming mogelijk?
Onze klant uit Nieuw Schoonebeek (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuur verwarmen uit heel Nederland:

Warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een cw4 ketel welke het huis voorziet van warm water en cv. Ik ben opzoek naar een duurzame manier van verwarmen en denk dan aan een grond-water warmtepomp. De materialen zullen op zolder komen te staan. Voor grond werkzaamheden zal de apparatuur duur de schuur moeten om aan de zijkant van het huis uit te komen. Voor namelijk eerst opzoek naar een prijs ter behoeve van de hypotheek aanpassingen. Graag een stil apparaat aanbieden. Graag ontvang ik contact via de email. Eventueel vraag ik me af of de oude cv ketel uit 2015 kan worden ingeruild.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel in de geïsoleerde schuur plaatsen met een voorraadbunker, voor het verwarmen van een hoofdgebouw. Het gaat om een schuur van 240 m2/820 m3 en gastenverblijf van 105 m2/200 m3. Ook wil ik het water van een zwembad verwarmen van 54 m3, dus moeten er leidingen gemaakt worden van een totaal van 30 meter.

Plaatsing van een zonneboiler

Wij zijn bezig met de renovatie/ gedeeltelijk nieuwbouw van onze woning. Nu willen wij ons oriënteren op zonne-energie. Wat voor ons het beste is. Op onze woning liggen rode dakpannen, wij vinden niet mooi om hier allemaal zonnepanelen op te leggen. Nu zou het eventueel mogelijk zijn op de schuur of buitenverblijf. Maar dit is ongeveer 25 meter van de meterkast verwijderd. De woning wordt het meest verwarmd door een houtkachel. De woning is goed geïsoleerd en de verblijfsruimten liggen op de zonkant. De boiler zal worden gebruikt voor het verwarmen van de woning en het sanitair.

Pelletketel installeren

Momenteel heb ik een gas-cv-ketel. Deze wil ik laten vervangen voor een pelletketel. Deze zal ook voor het warme water in huis moeten gaan zorgen. De huidige ketel staat op de 1e etage, maar de pelletketel zou in een schuurtje achter het het huis, ruimte tussen huis en schuurtje is ongeveer 80 cm, komen. Het betreft een vrijstaand huis, niet optimaal geïsoleerd, met een inhoud van ongeveer 260 m3. Eventueel denk ik eraan om een aangrenzende schuur met een inhoud van ongeveer 100 m3 in de toekomst ook te laten verwarmen door dezelfde ketel. Op welke brandstof moet de ketel werken? : hout / pellets In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Warmtepomp aanleggen voor buitenzwembad

Voor een renovatieproject willen wij graag een warmtepomp aanleggen om een buitenzwembad te kunnen verwarmen. Inhoud zwembad is rond de 55 m3. Warmtepomp kan geplaatst worden op de schuur bij de zwembadpomp. Graag advies.

Woning moderniseren met warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming, andere doeleinden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De bestaande woning wordt gemoderniseerd. Streven is om de bestaande HR ketel te vervangen. Woning heeft nu radiatoren en een HR ketel en gaat over op vloerverwarming en LTV-radiatoren (moeten nog aangelegd worden). Installatie wordt in de schuur/onder de schuur aangelegd en aangesloten op de woning. De woning is ongeveer 150 m2.

Verwarming in de schuur aanleggen

Graag wil ik mijn schuur verwarmen door middel van de centrale verwarming. In de woonkamer hebben wij vloerverwarming liggen. De afstand vanaf het huis naar de schuur is 6 meter.

Schuur laten verbouwen

Ik wil graag mijn schuur laten verbouwen. Deze is ongeveer 4 x 3 m. en is van hout. Isoleren en verwarmen door middel van een cv/verwarming. Hiervoor dient er warm en koud water doorgetrokken te worden vanaf de woning. Deze staat ongeveer 6 meter van de schuur af. Ook wil ik graag elektra aan laten leggen.

Olie CV aanbrengen of alternatief om atelier te verwarmen

Het atelier in schuur heeft een inhoud van ongeveer 175 m3 en een oppervlakte van 54 m2. Aanwezig is water en elektra, maar geen gas. Er grote afstand, 80-90 meter dus gasleiding trekken is geen optie, ik vermoed dat dit te duur is. Het dak is geisoleerd en de glasdeur is voorzien van dubbelglas. Bij voorkeur voor 1 juni klaar zijn.

wij zijn aan het kijken of we een ...

wij zijn aan het kijken of we een appartement kunnen (ver)bouwen bij onsin de schuur en vragen ons af hoe we dit het beste kunnen verwarmen